ULTRASOUTH
Re: ULTRASOUTH
אם הפרשנות שלך למה שרשמתי זה שיש הכשר להשמיץ את כלל השוטרים או שאני מקדש את הביטוי במחלוקת יש לך טעות.אבל כן, על פגיעה -לכאורה - בחופש הביטוי שווה להיאבק. גם אם לא מסכימים עם הדבר אותו רוצים לבטא. אם תציץ בשלל פסקי הדין בנושא תבין שהלכו לבית המשפט על ביטויים פוגעניים יותר או פחות מזה המדובר ובמכלול הדברים זה מה שמאפשר קיום של דמוקרטיה איכותית. בהיעדר "כלבי שמירה" וריסון הממשל מה שמתחיל באיסור אחד סופו שיתדרדר לשלטון השתקה. אז כן, זה לא צריך להיות מאבק על הזכות להעליב או לקלל שוטרים אלא מאבק על זכותו הבסיסית של הפרט במדינה
אין לי בעיה עם מי שבחר לצאת. זכותו.
עם מי שנשאר וניסה להשתיק בכח את הקהל דווקא כן.
מביש.
בכללי זה 1-0 קל למשטרה.
מביש.
בכללי זה 1-0 קל למשטרה.
- The red one
דוברות המשטרה (מרחב הנגב):
מהלך המחצית הראשונה במשחק הכדורגל באצטדיון טרנר בבאר שבע קרא אוהד מהיציע קריאות גנאי לעבר שוטרים ואף ביצע לעברם מעשה מגונה.
עם סיום המחצית, וכחלק ממדיניות הכלת אירוע, אותר החשוד באולם הכניסה/ ההפסקה.
השוטרים ביקשו לעכב את החשוד והותקפו בידי אוהדים נוספים וסופו שנעצרו 6 אוהדים.
לא נאפשר כל גילוי אלימות בתחומי האצטדיון ומחוצה לו, קריאות גזעניות או פגיעה ברכוש והתנהגות שיש בה משום מאפיינים של הפרת הסדר הציבורי והעלבת עובד ציבור.
משטרת ישראל תנקוט אפס סובלנות כלפי המעורבים באירועים אלו.
מהלך המחצית הראשונה במשחק הכדורגל באצטדיון טרנר בבאר שבע קרא אוהד מהיציע קריאות גנאי לעבר שוטרים ואף ביצע לעברם מעשה מגונה.
לא נאפשר כל גילוי אלימות בתחומי האצטדיון ומחוצה לו, קריאות גזעניות או פגיעה ברכוש והתנהגות שיש בה משום מאפיינים של הפרת הסדר הציבורי והעלבת עובד ציבור.
yossi כתב:אין לי בעיה עם מי שבחר לצאת. זכותו.
מביש.
בכללי זה 1-0 קל למשטרה.
חבל חבל חבל.
הארגון הצליח במחאה שלו ונכנס ליציע,למה ההתגרויות המיותרות הללו.
היו יכולים לצאת גדולים,צודקים במאבק,אבל למה להכניס אצבע בעין של המשטרה? למי יוצא טוב מזה?
הארגון הצליח במחאה שלו ונכנס ליציע,למה ההתגרויות המיותרות הללו.
היו יכולים לצאת גדולים,צודקים במאבק,אבל למה להכניס אצבע בעין של המשטרה? למי יוצא טוב מזה?
באמת שואל
אין למשטרה במה להתעסק יותר?נגמרו הבעיות בעיר שהם צריכים להיכנס למלחמות אגו עם אוהדי כדורגל?
חבל שהם לא כאלה גברים מול הפושעים הבדואים שעושים לנו טרור ברחבי העיר.
אין למשטרה במה להתעסק יותר?נגמרו הבעיות בעיר שהם צריכים להיכנס למלחמות אגו עם אוהדי כדורגל?
המשטרה חיפשו את האירגון והאירגון עזר להם למצוא אותם (אם הודעת המשטרה נכונה) , חבל , טפשי וזה יפגע בנו ובקבוצה .
כי מה שהיה היום היה מביך ולא סתם הקבוצה גם הפסיקה לשחק אחרי הגול השני , כי הם גם שומעים איך יציע אחד מעודד יציע שני שורק לו בוז ולהפך .
אסור שזה יגרר ליותר גרוע מזה , אנחנו נהרוס את כל מה שנבנה כאן .
כי מה שהיה היום היה מביך ולא סתם הקבוצה גם הפסיקה לשחק אחרי הגול השני , כי הם גם שומעים איך יציע אחד מעודד יציע שני שורק לו בוז ולהפך .
אסור שזה יגרר ליותר גרוע מזה , אנחנו נהרוס את כל מה שנבנה כאן .
- The red one
אני מסכים איתך. מה שהיה עם הארגון - היה, זכותם.yossi כתב:אין לי בעיה עם מי שבחר לצאת. זכותו.
מביש.
חבל מאוד שהדבר הזה גרם לפילוג גדול בין הקהל. דרומי שורק בוז למזרחי, מזרחי מקניט את הדרומי..נו באמת...
שים את המשטרה בצד רגע.CrazyRed7 כתב:באמת שואל
היום זה היה מביך,קהל שיוצא נגד קהל.
ככה בדיוק מתחיל ההרס במועדונים.
לפרטים,הפועל תא,ביתר ים.
חבל.
אם ככה, למה לא עוצרים את כל מי שמקלל את השופט או השחקנים היריבים?The red one כתב:דוברות המשטרה (מרחב הנגב):
- ForeverRed
לא יודע מי צודק.
כן יודע שאם שני הצדדים לא ירדו מהעץ שטיפסו עליו זו תהיה מלחמה ארוכה והנפגעת תהיה הקבוצה.
חבל שהגענו לזה.
כן יודע שאם שני הצדדים לא ירדו מהעץ שטיפסו עליו זו תהיה מלחמה ארוכה והנפגעת תהיה הקבוצה.
חבל שהגענו לזה.
- The red one
אני מניח שזה לא היה סתם פעם אחת 'שוטרים בני זונות'.bs war כתב:
אם ככה, למה לא עוצרים את כל מי שמקלל את השופט או השחקנים היריבים?
חוץ מזה שנראה לי שכל מי שמקלל שוטרים, גם פעם אחת, נעצר, וזאת במידה ומוצאים אותו.