ג'ון אוגו
Re: ג'ון אוגו
תחתום אנחנו מחכים לך יותר מדי שנים וכבר השתגענו ואין לנו כבר עצבים רק תחתום אואואואו
חלק גדול מהצהובים שלו לא מוצדקים. הגודל שלו בתיקול לגיטימי מול קטנים ממנו, שכשנופלים עושים עשרה גילגולים, גורמים לשופטים להוציא לו צהוב.
וגם השופטים הושפעו מהקמפיין ומוציאים לו צהוב כמעט אוטומטית עד דקה 30.MikiRed כתב:חלק גדול מהצהובים שלו לא מוצדקים. הגודל שלו בתיקול לגיטימי מול קטנים ממנו, שכשנופלים עושים עשרה גילגולים, גורמים לשופטים להוציא לו צהוב.
לגמרי,כל הזמן אני אומר את זה.MikiRed כתב:חלק גדול מהצהובים שלו לא מוצדקים. הגודל שלו בתיקול לגיטימי מול קטנים ממנו, שכשנופלים עושים עשרה גילגולים, גורמים לשופטים להוציא לו צהוב.
שופטים פה בארץ לא מבינים כמה שהוא פיזי ושהניעור שלו זה לא עבירות אלא יכולת פיזית גבוהה בהרבה משחקנים אחרים
- dardasmiley
הוא השחקן שהכי קל לשרוק נגדו עבירות כשברוב הזמן הן לא מוצדקות.
שופטים ישראלים זה הסוג הכי מטומטם של נוכחים במגרש הכדורגל, הם נפלו ובענק לקמפיין הצהוב המבחיל ופשוט בכל פעם ששחקן נופל ליד אוגו יש שריקה נגדו שלרוב מלווה בצהוב.
גועל נפש הורסים את הענף עם ההכנעות הזו לגחמות של הצהבת.
שופטים ישראלים זה הסוג הכי מטומטם של נוכחים במגרש הכדורגל, הם נפלו ובענק לקמפיין הצהוב המבחיל ופשוט בכל פעם ששחקן נופל ליד אוגו יש שריקה נגדו שלרוב מלווה בצהוב.
גועל נפש הורסים את הענף עם ההכנעות הזו לגחמות של הצהבת.
עיתון כל הנגב מפרסם שהפועל באר שבע תחדש בקרוב את המגעים עם סוכנו של אוגו ותציע לו חוזה לשנה עם אופציה לשנתיים נוספות. נטען שם שאוגו מצפה לשידרוג משמעותי בשכר אך בקבוצה מאמינים שניתן יהיה לסכם עוד לפני ינואר על הישארותו של אוגו בקבוצה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- The red one
כל הנגב, גדי? חזרנו ל-2002?
למה צריכים מגעים עם הסוכן? שיגיבו לו לסטורי, הוא עונה
לא עובר לי השבת אם אני לא קורא אותוThe red one כתב:כל הנגב, גדי? חזרנו ל-2002?

- The red one
גם לי לא. פק'ל קבוע כבר שנים. אבל השם כבר פאסהRedHell כתב: לא עובר לי השבת אם אני לא קורא אותו

הא אוקיי לא שמתי לב שגדי לא רשם ידיעות הנגב חחחחחThe red one כתב: גם לי לא. פק'ל קבוע כבר שנים. אבל השם כבר פאסה
יש דברים שאני ווינטג'
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
רקקקקקקקק כל-ביגדי כתב:יש דברים שאני ווינטג'
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
שבע - העיתון של באר שבע!izguy83 כתב: רקקקקקקקק כל-בי

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 81&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
"טרזבונספור מעוניינת בג'ון אוגו ועשויה לצרפו בקיץ. הקשר שמסיים חוזה בינואר וסירב בשלב זה, להצעת הפועל ב"ש, להאריך את ההתקשרות איתו, מעוניין לעבור לשחק בליגה בכירה יותר ומשוכנע שיכול להתקדם מקצועית וכלכלית אחרי ששותף במונדיאל האחרון.
מי שהמליץ לטרזבונספור על הקשר הוא חברו הקרוב, טוני וואקמה שנמכר לקבוצה הטורקית...".
"טרזבונספור מעוניינת בג'ון אוגו ועשויה לצרפו בקיץ. הקשר שמסיים חוזה בינואר וסירב בשלב זה, להצעת הפועל ב"ש, להאריך את ההתקשרות איתו, מעוניין לעבור לשחק בליגה בכירה יותר ומשוכנע שיכול להתקדם מקצועית וכלכלית אחרי ששותף במונדיאל האחרון.
מי שהמליץ לטרזבונספור על הקשר הוא חברו הקרוב, טוני וואקמה שנמכר לקבוצה הטורקית...".
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!