הפועל ב"ש - הפועל רעננה, שבת ב20:30
Re: הפועל ב"ש - הפועל רעננה, שבת ב20:30
לפי דעתי אי אפשר לקבל החלטות חד משמעיות על שחקן עד שלא קיבל הזדמנות לפתוח כמה משחקים ברצף,ביטחון שווה המון.
צריך לצאת בינואר להשאלה לחצי שנה לקבוצה שבה ישחק. יוכיח את עצמו, יחזור. לא יוכיח, צריך יהיה להיפרד בכבוד.
בהנחה ששומרים על אותה תבנית מפ"ת, יהיה מעניין איפה ממן ישתלב.
המשבצת הטבעית נראית על המשבצת של סבע, השחקן שבא מקו שני ונע לעומק במטרה לתת גולים.
אם במקום נייג'ל, זה יגרור שינוי בכל מבנה ההתקפה.
המשבצת הטבעית נראית על המשבצת של סבע, השחקן שבא מקו שני ונע לעומק במטרה לתת גולים.
אם במקום נייג'ל, זה יגרור שינוי בכל מבנה ההתקפה.
מה שלא מקולקל, לא מתקנים.
ניב זריהן משחק המון אצל בכר, המון. כל עוד הוא כשיר, הוא משחק. על איזו פרידה אתה מדבר???????MikiRed כתב:צריך לצאת בינואר להשאלה לחצי שנה לקבוצה שבה ישחק. יוכיח את עצמו, יחזור. לא יוכיח, צריך יהיה להיפרד בכבוד.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הרוש
קורהוט צדק אלחמיד ביטון
סאבו אוגו מליקסון
נייג'ל בן בסט סבע
מקווה שהפעם עדן יהיה החלוץ במערך ולא נייג'ל. כמו שנאמר כאן, מינימום שינויים. נייג'ל 10, מאור מנהל משחק מאחורי שלישיית התקפה וסבע מגיע עם הפנים לשער.
קורהוט צדק אלחמיד ביטון
סאבו אוגו מליקסון
נייג'ל בן בסט סבע
מקווה שהפעם עדן יהיה החלוץ במערך ולא נייג'ל. כמו שנאמר כאן, מינימום שינויים. נייג'ל 10, מאור מנהל משחק מאחורי שלישיית התקפה וסבע מגיע עם הפנים לשער.

צריך חלוץ טבעי ככה ניראנו טוב.
בן בסט הוא כרגע החלוץ טבעי היחיד... לא יהיה פשוט אבל יש לנו מספיק כלים לנצח
בן בסט הוא כרגע החלוץ טבעי היחיד... לא יהיה פשוט אבל יש לנו מספיק כלים לנצח
בן בסט במקום שהר. בנוסף, יש מצב שהייתי עולה עם ממן במקום מאור - מליקסון רענן בדקה 65 יכול להיות לנו שובר שיוויון.
בקבוצה עם סגל כמו שלנו חייבים לחלק דקות כל הזמן ולהשאיר את השחקנים רעבים. תהיה משמעות רצינית ליכולת של ברק לנהל את כל הכוכבים על הספסל. במכבי עושים את זה מצויין עד עכשיו.
מה קורה עם הפצועים ?
בקבוצה עם סגל כמו שלנו חייבים לחלק דקות כל הזמן ולהשאיר את השחקנים רעבים. תהיה משמעות רצינית ליכולת של ברק לנהל את כל הכוכבים על הספסל. במכבי עושים את זה מצויין עד עכשיו.
מה קורה עם הפצועים ?
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

על פניו זה הרכב טוב , אבל השאלה היחידה היא האם במערך שכזה אולי עדיף שחקן כמו ממן,קבהה או אולי טהא במקום מליקסון כדי לקבל יותר חוזק ושליטה ופחות רכות,בנוסף אנחנו ראינו במשחק האחרון מול פתח תקווה שמליקסון לא הבריק כל כך כחלק משלישיית האמצע והיינו חשופים מאוד ונעזרנו במזל ובהרוש.הפועלעולה כתב:הרוש
קורהוט צדק אלחמיד ביטון
סאבו אוגו מליקסון
נייג'ל בן בסט סבע
לא מתחבר לדיבורים על ניסיונות ורוטציות. צריך לייצר יציבות לפני שעושים מהלכים כאלו. כדי שמליקסון יסתנכרן עם סבע, כדי שנייג'ל יכנס לעניינים וכדי שאוגו וסאבו יהיו מתואמים הם צריכים לרוץ ביחד במשך כמה משחקים.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
1+TN9 כתב:לפי דעתי אי אפשר לקבל החלטות חד משמעיות על שחקן עד שלא קיבל הזדמנות לפתוח כמה משחקים ברצף,ביטחון שווה המון.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
טוטי, אני בעד זריהן, חושב שהוא מוכשר, אבל במצבת השחקנים של הפועל היום + חזרה של הפצועים, יהיה לו קשה לקבל דקות.
ראינו קריירות של שחקנים מתאדים בגלל בחירות לא נכונות (בדרך כלל בדיעבד).
זריהן צריך לשחק ברצף, בתפקיד שמתאים לו (והאמת אני לא יודע איזה...) ולנסות בחצי עונה כמושאל לחזור לקדמת הבמה. אם יישאר במצב הנוכחי, יתאדה.
ספקולצייה, השאלות מוצלבות לחצי עונה שלו מול קהת.
זריהן צריך לשחק ברצף, בתפקיד שמתאים לו (והאמת אני לא יודע איזה...) ולנסות בחצי עונה כמושאל לחזור לקדמת הבמה. אם יישאר במצב הנוכחי, יתאדה.
- dardasmiley
מסכים עם רוח הדברים, לא חושב שיש לנו מה לעשות עם קהת כרגע.יש לפניו את ממן, סבע, והמאור הגדול.MikiRed כתב:טוטי, אני בעד זריהן, חושב שהוא מוכשר, אבל במצבת השחקנים של הפועל היום + חזרה של הפצועים, יהיה לו קשה לקבל דקות.
וגם, לא חושב שחכם מצד זריהן ללכת לחיפה'לה, רק יקבור את הקריירה שם.
לדעתי, בני יהודה, מכבי פ'ת, ק'ש או סכנין תפורות עליו בשלב זה
+1הפועלעולה כתב:לא מתחבר לדיבורים על ניסיונות ורוטציות. צריך לייצר יציבות לפני שעושים מהלכים כאלו. כדי שמליקסון יסתנכרן עם סבע, כדי שנייג'ל יכנס לעניינים וכדי שאוגו וסאבו יהיו מתואמים הם צריכים לרוץ ביחד במשך כמה משחקים.
+1הפועלעולה כתב:לא מתחבר לדיבורים על ניסיונות ורוטציות. צריך לייצר יציבות לפני שעושים מהלכים כאלו. כדי שמליקסון יסתנכרן עם סבע, כדי שנייג'ל יכנס לעניינים וכדי שאוגו וסאבו יהיו מתואמים הם צריכים לרוץ ביחד במשך כמה משחקים.
כמו שכתבו קודמים לי - מינימום שינויים.