לוסיו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
izguy83

Re: לוסיו

שליחה על ידי izguy83 »

ForeverRed כתב:הדיון שמתפתח כאן קצת מגוחך בעיניי ואסביר גם למה.

1. כי ניהלנו אותו עשרות פעמים לאורך הפוסט ולעסנו אותו מכל כיוון אפשרי כשאותם אנשים מעלים בכל מספר עמודים את אותם טיעונים.

2. כי לא יכול להיות שכל משחק טוב של שחקן מסוים יקפיץ אתכם. לוסיו מסריח כבר שנתיים את הדשא בכל מקום שהוא דורך. נתן שני משחקים טובים והופ - הפך לחלום הרטוב של חלקכם.
זו הסתכלות צרה שמבליטה את היוצא מהכלל ומתעלמת מהכלל.
כשלוסיו ישמור על יציבות ויעשה את מה שעשה בשני המשחקים האחרונים לאורך זמן, אצטרף אליכם.

בהפועל באר שבע, בשונה ממקומות אחרים, צריך לספק את הסחורה מדי שבוע.
מי שלא עושה את זה מוצא את עצמו בחוץ או כלל לא מגיע. דוגמאות לא חסרות.
הכל יחסי. לא תראה כאן מתלהבים אחרי משחק טוב של בן והבה כי טאהה, אלחמיד וצדק יותר טובים ממנו. כשאתה רואה את שהר ופקהארט, אז טבעי שתתעצבן שתראה איך לוסיו פותח פה עונה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

bs war כתב:
"מסריח את הדשא" זאת הגזמה פרועה
תבדוק מה עשה מאז שעזב אותנו.
בהחלט לא הגזמה פרועה.

גדי, מקבל את מה שאתה אומר.
לא חושב שצריכה להיות צביטה בלב, אם לוסיו יפציץ ימצאו את הדרך להחזיר אותו ואשמח בשבילו אם יצליח.

ובכל זאת, אי אפשר להתעלם מכך שלשחקנים בקבוצות קטנות מספיק משחק אחד טוב כדי לבלוט. בוא נראה מה יעשה בהמשך העונה.
אני עדיין סקפטי לגביו.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ForeverRed כתב: תבדוק מה עשה מאז שעזב אותנו.
בהחלט לא הגזמה פרועה.

לא חושב שצריכה להיות צביטה בלב, אם לוסיו יפציץ ימצאו את הדרך להחזיר אותו ואשמח בשבילו אם יצליח.

ובכל זאת, אי אפשר להתעלם מכך שלשחקנים בקבוצות קטנות מספיק משחק אחד טוב כדי לבלוט. בוא נראה מה יעשה בהמשך העונה.
אני עדיין סקפטי לגביו.
חג שמח אחי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גדי כתב:
אני מבין שזה לא בא לך טוב אבל אתה מדבר על "כולם" ו"צביעות" כאילו שמי שלא חושב כמוך אז הוא לא נספר. נכתב פה על ידי לא מעט אנשים שהיה בלוסיו ערך מוסף שנתן גיוון לדברים שאחרים לא יודעים לתת.
חבל שאי אפשר להביע דעה מבלי לחטוף ממך הטפות מוסר.
בנוסף אתה מוציא מההקשר דברים שנכתבו.
חבל כי כן מחזיק הרבה פעמים ממה שאתה כותב.
צריך לחלק את הדיון לשניים.
צריך חלוץ,על זה אין עוררין ואני הייתי הולך דווקא על קונספט זול,אחד כזה שמבין את מקומו בטח בסוללה שקיימת היום בהתקפה.
לוסיו היה כאן,עשה דברים נחמדים,אבל בתקופה שלו כל מטאטא ירה.
ראיתי בסופש את החלוץ ההוא שמדברים עליו מקטמון,צד את עיני.
לוסיו זה חלוץ מוגבל מאוד ומסורבל מאוד,עדיין לא מרשימה אותי כמות השערים שהבקיע.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

yedidel כתב:
אני אסתפק בזר מהYELLOW תודה.
שלחתי.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אורי אדום בנשמה כתב:
עד כמה שזכור לי, דוארטה דווקא פרח מחוץ לגבולותינו. ולא סתם, אלא בצורה שגרמה לנו לשפשף עיניים :בהלם:
מה שאמר החבר שמתחתי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

גדי כתב:
חג שמח אחי.
חג שמח אח.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

azb852 כתב:כבש צמד!!!
לדעתי חוץ משלושת השערים יש לו גם שלושה בישולים.
פתיחת עונה טובה מאוד, מקווה שימשיך עם היכולת הטובה גם בהמשך העונה כי הוא ימדד לאורך זמן.
ForeverRed כתב: תבדוק מה עשה מאז שעזב אותנו.
בהחלט לא הגזמה פרועה.

אני עדיין סקפטי לגביו.
היכולת של לוסיו בפתיחת העונה בחדרה רק מלמדת עד כמה הכדורגל הוא נזיל ועד כמה בחירת הקבוצה היא חשובה, שכן בחירת הקבוצה הנכונה יכולה לפעמים להיות ההבדל בין הצלחה לכישלון, בין זר שחצי עונה לא תרם כלום באשדוד/טורקיה לבין זר שתוך 5 מחזורים נותן מספרים שלא נתן באשדוד וטורקיה גם יחד.
החתימה שלו באשדוד הייתה טעות. עבר מלשחק במדים שלנו בסלטיק פארק וסן סירו ללשחק בקבוצה ששיחקה אנטי כדורגל (גם דן ביטון סובל מזה וגם אלקרנואי יסבול מזה), שחיפשה רק להתגונן, לקבוצה שמזכירה גם מתנ"ס מבחינת האווירה מסביב, וזה פגע בו.
אחרי זה שוב טעה כשהלך לליגה השנייה בטורקיה רק בגלל שההצעה הייתה גבוהה כספית, ושם כשהקבוצה לא הצליחה פשוט הפסיקו לשלם לו שכר עד שעזב את הקבוצה.
חדרה מהמשחקים שראיתי מפתיעה ומשחקת התקפי, אפילו במשחק כמו מול בית"ר י"ם בטדי היא המשיכה לתקוף ולשחק התקפי כשהיא מובילה והייתה שווה עוד שערים. גם אתמול בשיווין 1-1 אביטן עשה חילופים התקפיים מאוד במטרה לנצח (ראיתי פוסט של אוהד חדרה שטוען שהם היו בהלם וחשבו שזה מוגזם כי אפילו הם הסתפקו בנקודה ופחדו להפסיד), וזה סגנון שטוב ללוסיו.

אני עדין מחזיק בדעה שנכון שלא מדובר באיזה פריצה, אבל לדעתי הוא לא נופל מהחלוצים שיש לנו היום (ושהיו לנו בשנה שעברה), ושלאור העובדה שהוא גם משחק בסגנון אחר משהר ובן בסט אני מניח שאף אחד כאן לא היה מתנגד לראות אותו העונה כזר אצלנו במקום סטו...

סמל אישי של משתמש
red bend
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי red bend »

את השער שלו בסלטיק פארק אני לא רואה חלוץ ישראלי משכפל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Sir Alex Ferguson כתב: לדעתי חוץ משלושת השערים יש לו גם שלושה בישולים.
פתיחת עונה טובה מאוד, מקווה שימשיך עם היכולת הטובה גם בהמשך העונה כי הוא ימדד לאורך זמן.

אני עדין מחזיק בדעה שנכון שלא מדובר באיזה פריצה, אבל לדעתי הוא לא נופל מהחלוצים שיש לנו היום (ושהיו לנו בשנה שעברה), ושלאור העובדה שהוא גם משחק בסגנון אחר משהר ובן בסט אני מניח שאף אחד כאן לא היה מתנגד לראות אותו העונה כזר אצלנו במקום סטו...
חכמה בדיעבד היא חכמה קטנה מאוד.
גם אם נניח שלוסיו טוב משהר, פקהארט, מלמד ובן בסט, בנקודת הפתיחה הוא עדיין חלוץ זר שלא מספיק טוב לקבוצה כמו הפועל באר שבע.
במקום להסתכל עליו כפתרון צריך לבדוק מדוע אנחנו ממשיכים ליפול שוב ושוב עם התחליפים.
שם הבעיה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ForeverRed כתב: חכמה בדיעבד היא חכמה קטנה מאוד.
גם אם נניח שלוסיו טוב משהר, פקהארט, מלמד ובן בסט, בנקודת הפתיחה הוא עדיין חלוץ זר שלא מספיק טוב לקבוצה כמו הפועל באר שבע.
במקום להסתכל עליו כפתרון צריך לבדוק מדוע אנחנו ממשיכים ליפול שוב ושוב עם התחליפים.
שם הבעיה.
+1

חכה, תכף מגיע השלב שמציינים את ההצלחות של מחלקת הסקאוטינג שלנו ולוסיו משתחל לטופ 4.

אם הבועה החדריאנית מתפוצצת מחר (כולה מחסור 5, כן?) הוא מבקיע עוד 3 שערים עד סוף העונה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

Totti כתב: +1

חכה, תכף מגיע השלב שמציינים את ההצלחות של מחלקת הסקאוטינג שלנו ולוסיו משתחל לטופ 4.

אם הבועה החדריאנית מתפוצצת מחר (כולה מחסור 5, כן?) הוא מבקיע עוד 3 שערים עד סוף העונה.
ביחס למחיר, לדעתי הוא לגמרי הצלחה מבחינת סקאוטינג.
לא ברמת הויטור, אבל יחס עלות/תפוקה יפה מאוד. גם התאים מאוד לקבוצה ההיא לטעמי מבחינת סט היכולות והאופי.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

להתפכח חברים.

לוסיו אחלה חלוץ, נקלענו לפתיחת עונה גרועה
אז כל שחקן שנותן תפוקה נראה לנו רונאלדו.

לוסיו היה כאן, נתן לנו רגעים יפים וכרגע מתפתח בחדרה אחרי עונה קשה מבחינתו.

יש עונה ארוכה של עליות וירידות. אם יוכיח את עצמו לאורך זמן ויגלה עליונות, אין סיבה שלא יחזור. כרגע הוא רחוק משם שנות אור.. קצת פרופורציות לגביו

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב: +1

הכל שאלה של ציפיות ועלות למועדון.
העלות של לוסיו למערכת הייתה חצי ממה שבן בסט עולה לה היום, שליש ממה שפקהארט עלה למערכת בשנה שעברה וכמעט רבע ממה ששהר עולה לה היום (בחדרה הוא מרוויח אפילו פחות וההבדלים הם אסטרונומיים).
הבעיה היחידה עם לוסיו הייתה שתפס מקום של זר בתקופה שפגענו בכל זר שהחתמנו ולכן חשבנו שאם ילך יגיע איזה תותח זר להתקפה, כשבפועל שנה שעברה קיבלנו את פקהארט והשנה נשארנו בלי חלוץ זר בכלל.
במציאות הנוכחית הבעיה הזאת לא קיימת כשיש את סטו בקבוצה, ולכן כתבתי שהייתי בכיף לוקח אלינו היום את לוסיו על חשבון סטו ומי יודע אם לוסיו ימשיך בכושר הנוכחי אולי זה גם יקרה בינואר או בקיץ (כרגע זה מוקדם מאוד, לוסיו יצטרך להוכיח את עצמו לאורך זמן).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

הלו, מדובר פה על חלוץ ברזילאי בן 30 שלא הרשים באף עונה עד כה בקריירה שלו, ו וואלה יש לו קריירה סדר גודל אורן ניסים עם מספרים של יובל אבידור

לא מדובר פה על נער בן 17 מהפאבלות שאוטוטו פורץ והופך לניימאר הבא

שלח תגובה