שושלתהפועלעולה כתב:חח הם אשכרה עשו חולצת זכייה בטוטו?
עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
מכבי תל אביב עושה בני יהודה
שנתיים ברצף זה כבר מסורת אחי.הפועלעולה כתב:חח הם אשכרה עשו חולצת זכייה בטוטו?
back2backyedidel כתב:
שושלת
- ForeverRed
תאמינו לי, עם כל הביקורות, נגד בני יהודה ואשדוד נראינו טוב יותר מאיך שמכבי נראתה בכל אחד מהמשחקים שלה מאז תחילת הליגה (להוציא את רעננה שלא ראיתי).
איביץ מסתמך על הכישרון של החלק ההתקפי שלו ומקבל הברקות משום מקום מדי משחק.
זה לא יחזיק לו לאורך זמן אם הקבוצה שלו לא תגלה שיפור.
לא ראיתי את המשחק אבל אם אתה כותב את זה אז אני נרגע קצת. תודה אחי.ForeverRed כתב:תאמינו לי, עם כל הביקורות, נגד בני יהודה ואשדוד נראינו טוב יותר מאיך שמכבי נראתה בכל אחד מהמשחקים שלה מאז תחילת הליגה (להוציא את רעננה שלא ראיתי).
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- simply-red
עזוב נו,ForeverRed כתב:תאמינו לי, עם כל הביקורות, נגד בני יהודה ואשדוד נראינו טוב יותר מאיך שמכבי נראתה בכל אחד מהמשחקים שלה מאז תחילת הליגה (להוציא את רעננה שלא ראיתי).
לא סוד שאתה לא צריך יותר מאוחר 15-20 דקות טובות בטוטאל כדי להכריע פה משחק, הם לא צריכים שום שיפור.
יש להב כישרון אדיר בחלק הקדמי, רעב גדול עם החברה הצעירים וזהו, זה מספיק כדי לקחת פה אליפות, בטח שהיריבה הכי גדולה שלך עדיין מחפשת את עצמה.
זה לא יחזיק מעמד אך ורק אם אנחנו נתחיל לייצר ניצחונות ונתחיל להלחיץ אותם.ForeverRed כתב:תאמינו לי, עם כל הביקורות, נגד בני יהודה ואשדוד נראינו טוב יותר מאיך שמכבי נראתה בכל אחד מהמשחקים שלה מאז תחילת הליגה (להוציא את רעננה שלא ראיתי).
אני מבטיח לך שאם זה יקרה הם ישלשלו במכנסיים,אבל כל עוד אנחנו מאבדים נק בסיטונות הם צוברים עוד ועוד בטחון.
ואגב זה מה שהם אמרו עלינו לפני 3 שנים.
התהפכו היוצרות.
- ForeverRed
מסכים מאוד.אדום זקן כתב: זה לא יחזיק מעמד אך ורק אם אנחנו נתחיל לייצר ניצחונות ונתחיל להלחיץ אותם.
אני מבטיח לך שאם זה יקרה הם ישלשלו במכנסיים,אבל כל עוד אנחנו מאבדים נק בסיטונות הם צוברים עוד ועוד בטחון.
ואגב זה מה שהם אמרו עלינו לפני 3 שנים.
התהפכו היוצרות.
אם לא נעשה את העבודה שלנו זה חסר סיכוי.
חייבים להתחיל להכניס את הדבר העגול הזה לתוך הרשת.
בצד הפסימי חשוב להגיד שמכבי מצליחה להכריע העונה משחקים בדקות האחרונות.
זה מראה על אופי שלא היה בעבר.
גם זה פועל יוצא של תחושת נוחות וביטחון (בין היתר). חייבים להתחיל להלחיץ אותם.
היום המשחק הזה הדגיש שוב שההעונה הזו תלוייה רק בנו. נתעורר מהר והכל אפשרי, יותר מאפשרי!
נקודה נוספת- בוני גינזבורג, יא חתיכת נעל, הבנו כולנו שמתחילת העונה אתה אומר מכבי תל אביב אלופה. כמה אפשר לטחון את זה? הלוואי וניקח את זה העונה, זה יהיה קודם כל על הפרצוף שלך
נקודה נוספת- בוני גינזבורג, יא חתיכת נעל, הבנו כולנו שמתחילת העונה אתה אומר מכבי תל אביב אלופה. כמה אפשר לטחון את זה? הלוואי וניקח את זה העונה, זה יהיה קודם כל על הפרצוף שלך
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מה זה לא מתחבר ללגלוגים על גביע הטוטו של מכבי... ראשית - זה תואר. שנית - אנחנו לא נתקרב לעולם לארסנל התארים שלהם גם אם היום הם מכריזים על הפסקת פעילות... טיפה צניעות ומודעות לא יזיקו לנו.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
איזה הגזמהeitam כתב:אשכרה האליפות השנה על הרצפה. נראה לי שאם מכבי פתח תקווה תאמין היא יכולה לקחת
- The red one
צודק מאודאורי אדום בנשמה כתב:מה זה לא מתחבר ללגלוגים על גביע הטוטו של מכבי... ראשית - זה תואר. שנית - אנחנו לא נתקרב לעולם לארסנל התארים שלהם גם אם היום הם מכריזים על הפסקת פעילות... טיפה צניעות ומודעות לא יזיקו לנו.
+1 !!!אורי אדום בנשמה כתב:מה זה לא מתחבר ללגלוגים על גביע הטוטו של מכבי... ראשית - זה תואר. שנית - אנחנו לא נתקרב לעולם לארסנל התארים שלהם גם אם היום הם מכריזים על הפסקת פעילות... טיפה צניעות ומודעות לא יזיקו לנו.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.