ממן או שהר?yossi כתב: אופי משחק שונה לא סותר שהם על אותה משבצת.
דווקא בגלל הסיבות שעלו פה, גם אם בכר היה נורא רוצה לבצע שינויים לדעתי היה צריך להתאפק ולשדר לשחקנים ביטחון.
אבל זה כבר מת.
נגד חיפה הייתי מחזיר את ממן ע"ח עזרא, נייגל לשמאל, שהר/סבע במרכז.
לחזור קצת ליותר מוכר, ממן יתן לנו מימד ישיר יותר.
בכר והחבר'ה- צוות לעניין
- ForeverRed
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
אני אוהב את ממן. מאוד.
אבל הוא צריך להתעורר על החיים שלו בספסל, בתקווה שהסטירה הזאת תעיר אותו. הוא היה מזעזע באשדוד. על גבול "עשה בכוונה" ואני עדין.
השחקנים שפתחו אתמול, צריכים לפתוח גם בחיפה. אבל במערך שונה. בלי ניסיונות.
אבל הוא צריך להתעורר על החיים שלו בספסל, בתקווה שהסטירה הזאת תעיר אותו. הוא היה מזעזע באשדוד. על גבול "עשה בכוונה" ואני עדין.
השחקנים שפתחו אתמול, צריכים לפתוח גם בחיפה. אבל במערך שונה. בלי ניסיונות.
ממן בטוח, ספציפית למשחק הזה גם את שהר במקום סבע.ForeverRed כתב: ממן או שהר?
אזולאי הוא היחיד שיכול להוציא אותם בצורה נורמלית קדימה.
שהר עובד יותר מסבע, הוא וממן יוכלו לסגור קווי מסירה אליו ולשבש להם משמעותית את הנעת הכדור.
סגור את אזולאי, חכה מאחור ותגרום להם לעמוד גבוה. תקוף כשיש שטח וניצחת את המשחק.
למאבוקה אין מושג באיך מגן אמור לעמוד, תן לנייגל לפרוץ קדימה עם הפנים בשטחים שהוא יתן לו ויהיה בסדר.
סבע רענן מול שטחים בתקווה שיהיו במחצית השנייה יכול להיות game over למשחק.
לא חושב שממן הוא מאלה שיקנה את מקומו בעבודה קשה. הוא צריך ביטחון, איתו המשחק יהיה מהיר יותר מאשר עזרא.
- ג'סי פינקמן
- Title: קרייזי-רד
ממן לא נראה כמו שחקן כדורגל כבר תקופהyossi כתב: אופי משחק שונה לא סותר שהם על אותה משבצת.
דווקא בגלל הסיבות שעלו פה, גם אם בכר היה נורא רוצה לבצע שינויים לדעתי היה צריך להתאפק ולשדר לשחקנים ביטחון.
אבל זה כבר מת.
נגד חיפה הייתי מחזיר את ממן ע"ח עזרא, נייגל לשמאל, שהר/סבע במרכז.
לחזור קצת ליותר מוכר, ממן יתן לנו מימד ישיר יותר.
- ForeverRed
רוצה לראות את ממן בחזרה בהרכב. לא בטוח שבמשחק הזה.yossi כתב: ממן בטוח, ספציפית למשחק הזה גם את שהר במקום סבע.
שהר עובד יותר מסבע, הוא וממן יוכלו לסגור קווי מסירה אליו ולשבש להם משמעותית את הנעת הכדור.
למאבוקה אין מושג באיך מגן אמור לעמוד, תן לנייגל לפרוץ קדימה עם הפנים בשטחים שהוא יתן לו ויהיה בסדר.
לא חושב שממן הוא מאלה שיקנה את מקומו בעבודה קשה. הוא צריך ביטחון, איתו המשחק יהיה מהיר יותר מאשר עזרא.
על סבע ברק לא יוותר. המהירות של שהר והרעב שלו להוכיח אמורים להעניק לו את המקום על חשבון ממן.
את הרעננות מול השטחים שייווצרו במחצית השנייה ננצל עם עזרא.
הוא לא יהיה כזה מהספסל.ג'סי פינקמן כתב:
ממן לא נראה כמו שחקן כדורגל כבר תקופה
צריך להרוויח אותו, לא לשרוף אותו לגמרי.
הוא עדיין מהישראלים היותר טובים בתפקידו. יוצר מצבים וחשוב מכך גולר. שזה הדבר שאנחנו הכי זקוקים לו כרגע.
לא נייגל, לא מליקסון ולא עזרא יתנו לך מנה גדולה של שערים. לסמוך שסבע ישא בנטל לבדו זה לא יחזיק מים.
ושוב, לדעתי צריכים לשאוף למשחק ישיר יותר, גם סבע וגם נייגל באו לידי ביטוי הכי טוב שהיה להם שטח לדריבל שלהם וחללים פנויים לנוע אליהם.
מליקסון ועזרא משהים הרבה זמן את הכדור ברגל, ממן ע"ח עזרא יתן מימד ישיר יותר למשחק שזה דבר לא פחות חשוב ממספרים.
סבע מתחת לשהר?ForeverRed כתב: רוצה לראות את ממן בחזרה בהרכב. לא בטוח שבמשחק הזה.
על סבע ברק לא יוותר. המהירות של שהר והרעב שלו להוכיח אמורים להעניק לו את המקום על חשבון ממן.
את הרעננות מול השטחים שייווצרו במחצית השנייה ננצל עם עזרא.
גם הולך.
רק שישחק מולם כמו שצריך לשחק מולם. אם עוד פעם נבוא למזמז שם את הכדור כדי לראות את עוואד ורוקאביצה מביכים אותנו במתפרצת זה יהיה סיבה טובה לטפס לגג ולקפוץ.
- The red one
כל מה שאתה אומר הוא לא רחוק מהמציאות בכלל אבל לדעתי אתה ממעיט קצת ב'אשמתו' של בכר.ForeverRed כתב: שמע, אני לא מבין מה אתה רוצה.
יש לך קישור והתקפה כמעט חדשים, שמורכבים משחקנים שלחלקם אין עמדה מוגדרת.
זה לא טוני שזורקים לשמאל והגלגלים מתחילים לעבוד.
אז בכר הוא המאמן. נביא רואה נסתרות הוא עדיין לא.
עם כמה שהוא הגזים, הצורך שלו לשנות ולנסות ושוב לשנות מובן לחלוטין.
הוא צריך לבדוק התאמה של סבע לעמדה שונה מזו ששיחק בה בנתניה, והתאמה של האסלביינק לעמדה שונה מזו ששיחק בה בקרית שמונה, ואת ההתאמה של שניהם למליקסון שבעצמו כבר התבלבל מכל השינויים.
כימיה כזאת נבנית לאורך חודשים של הכנה ולא בין רגע במחזור הרביעי של הליגה.
אנשים קצת חיים בסרט. מפתיע אותי שדווקא אתה נופל לזה.
שבוע אימונים ויאללה לעבודה.
אפילו במנג'ר זה לא מספיק.
אני לא מצפה לשביעיות לרשת של כל קבוצה מהמשחק מול אשדוד, ממש לא. אבל 'הוא צריך לבדוק התאמה של..'. אחינו, אלו לא שחקנים זרים שאתה לא יודע מה אתה מקבל. היה לו את כל הזמן שבעולם ויש לו את כל העזרים שהוא צריך (משחקים מלאים, התייעצויות עם אנשים קרובים שאימנו ושיחקו איתם) כדי לבדוק את כל ההתאמות האלה לפניי. לשיטתך, עכשיו צריך איזה 2-4 משחקים עד שהוא ימצא איפה כל שחקן X נמצא, ואז עוד 2-4 משחקים לדעת איפה השחקן השני ומפה לשם כבר אנחנו באמצע הסיבוב השני בפיגור דו ספרתי ו'הו, הנה זה הסתדר'.
אז לא, אני לא חושב שזה צריך להיות ככה ובלי קשר, השחקנים מספיק איכותיים והיריבות מספיק לא-איכותיות כדי שגם אם לא תהיה התאמה של 100% צריך לנצח. בשביל זה יש אימונים, בשביל זה יש משחקי אימון, בשביל זה יש משחקי עבר, בשביל זה יש ניתוחי עומק. לכן גם לא מסכים עם זה שהמשחק אתמול הוא כמו משחק טרום עונה, בייחוד אחרי שבעצם רק סבע הוא 'חדש' בין המשחקים האחרונים
עלו אתמול למשחק ראשון או שני העונה בקבוצה:The red one כתב: כל מה שאתה אומר הוא לא רחוק מהמציאות בכלל אבל לדעתי אתה ממעיט קצת ב'אשמתו' של בכר.
אני לא מצפה לשביעיות לרשת של כל קבוצה מהמשחק מול אשדוד, ממש לא. אבל 'הוא צריך לבדוק התאמה של..'. אחינו, אלו לא שחקנים זרים שאתה לא יודע מה אתה מקבל. היה לו את כל הזמן שבעולם ויש לו את כל העזרים שהוא צריך (משחקים מלאים, התייעצויות עם אנשים קרובים שאימנו ושיחקו איתם) כדי לבדוק את כל ההתאמות האלה לפניי. לשיטתך, עכשיו צריך איזה 2-4 משחקים עד שהוא ימצא איפה כל שחקן X נמצא, ואז עוד 2-4 משחקים לדעת איפה השחקן השני ומפה לשם כבר אנחנו באמצע הסיבוב השני בפיגור דו ספרתי ו'הו, הנה זה הסתדר'.
אז לא, אני לא חושב שזה צריך להיות ככה ובלי קשר, השחקנים מספיק איכותיים והיריבות מספיק לא-איכותיות כדי שגם אם לא תהיה התאמה של 100% צריך לנצח. בשביל זה יש אימונים, בשביל זה יש משחקי אימון, בשביל זה יש משחקי עבר, בשביל זה יש ניתוחי עומק. לכן גם לא מסכים עם זה שהמשחק אתמול הוא כמו משחק טרום עונה, בייחוד אחרי שבעצם רק סבע הוא 'חדש' בין המשחקים האחרונים
קורהוט, אלחמיד, סאבו, נייג'ל, סבע.
תוסיף את הרוש שעדין מתאקלם, צדק שלא שיחק שנה ורואים שהוא עדין חלוד ותקבל 7 שחקני הרכב שלא במצב אופטימאלי. רובם אגב, שחקני "שלד מרכזי".
לפי השיטה שלך, למה לעשות מחנה אימונים? אפשר פשוט לעשות שבועיים אימוני כושר וכוח בטרום העונה ולהתחיל מוקדמות.
- The red one
אף אחד מחמשת השחקנים שציינת לא 'זר' ואפשר לעשות ניתוח מדוייק לכל אחד מהשלושה (לקורהוט ואלחמיד לא צריך) כדי לדעת ולהבין איפה הוא צריך לשחק. כמו שאמרתי, יש לבכר מספיק כלים לעשות את זה בצורה שתשיג תוצאות טובות יותר מתיקו מול אשדוד ובני יהודה ולכן הוא לגמריי 'שונה' מאיתנו (האוהדים).izguy83 כתב: עלו אתמול למשחק ראשון או שני העונה בקבוצה:
קורהוט, אלחמיד, סאבו, נייג'ל, סבע.
תוסיף את הרוש שעדין מתאקלם, צדק שלא שיחק שנה ורואים שהוא עדין חלוד ותקבל 7 שחקני הרכב שלא במצב אופטימאלי. רובם אגב, שחקני "שלד מרכזי".
לפי השיטה שלך, למה לעשות מחנה אימונים? אפשר פשוט לעשות שבועיים אימוני כושר וכוח בטרום העונה ולהתחיל מוקדמות.
לגבי מחנה האימונים, בדיעבד המחנה של השנה באמת היה מבוזבז. כמה שחקנים מהמחנה בכלל עוד נמצאים היום בסגל? שווה בדיקה הנושא הזה. נראה לי אחד מהאחוזים היותר גדולים שהיו אצלנו או בכלל בליגה בשנים האחרונות.
זה לא משחק מחשב ששחקנים מגיעים עם ציון מסויים ובהתאם היכולות שלהם. ליצור התאמה לוקח זמן.The red one כתב: כל מה שאתה אומר הוא לא רחוק מהמציאות בכלל אבל לדעתי אתה ממעיט קצת ב'אשמתו' של בכר.
שוב פעם יש לך נטייה לכאן ועכשיו וזה נראה כאילו אתה מחפש כותרות. שחרר. כולנו רוצים לראות הצגות, כולנו רוצים לצאת בהרגשה טובה מטרנר ומכל מגרש בארץ, אבל אימפריות נמדדות לאורך עשרות שנים לא 4-5 מחזורים, קבוצה לאליפות לא נבנת בשבועיים, בשום מקום בעולם.
תן למערכת את השקט שלה ותן לה גם לטעות. היא הרוויחה את זה ביושר.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- ForeverRed
נתחיל מזה שאני לא ממעיט מחלקו של ברק.The red one כתב: כל מה שאתה אומר הוא לא רחוק מהמציאות בכלל אבל לדעתי אתה ממעיט קצת ב'אשמתו' של בכר.
הוא האחראי המקצועי, לטוב ולרע. גם לקיץ ההזוי שעבר עלינו, וגם לחוות הניסויים שהיינו עדים לה אתמול ואולי עלתה לנו בניצחון.
אמרתי שיש נסיבות מקלות, ובהחלט יש לא מעט כאלה. אתה מתייחס לסיטואציה כאל משחק מחשב ושוגה בענק.
גם אם עקבו אחרי האסלביינק במשך שנה, הוא שיחק בתפקיד שונה מזה שיש לו בהפועל באר שבע. כנ"ל דיא סבע. מה לעשות שיש רק מקום אחד על המגרש בכל עמדה.
כימיה בין שחקנים זה דבר שנבנה עם הזמן, לפעמים זה גם לא קורה בכלל. ראה ערך מאור ומליקסון וטוני שהיו זוג יונים לעומת שיתוף הפעולה שהיה לו עם בוזגלו.
הצרה הגדולה שלנו שהזמן דוחק ומכבי ממשיכה לצבור נקודות. זה מקצר את מרווח הנשימה לאפס וברק מבין את זה מצוין.
אז הוא ניסה ללכת על כל הקופה ולדחוס ניסויים של חודש למשחק אחד של 90 דקות. פחות עבד, קורה. הוא איש חכם וידע להפיק את הלקחים.
לנצח היינו צריכים כך או כך.
לפעמים גם טיפת מזל יכולה לעשות את ההבדל.
מסירת רוחב של דסה שהולכת ליעד שאליו באמת התכוון + ניצול אחד המצבים שקיבלת אתמול מול שער ריק והפער עומד על 3 בלבד.
ואז ברק היה גאון.
עד כדי כך הכדורגל הפכפך.
לא מביאים שחקן ב 2 מיליון יורו כדי לפתוח בספסל במשחק חוץ בסמי עופר.yossi כתב: ממן בטוח, ספציפית למשחק הזה גם את שהר במקום סבע.
דיא ונייגל באנקר בהרכב, עזרא ישלם את המחיר כנראה ויעלה במקומו שהר/בבסט או שלישיית קישור חזקה באמצע כשהשלישייה ההתקפית תהיה מליקסון נייגל ווסבע
מסכים עם הכל פרט לפסקה האחרונה.ForeverRed כתב: נתחיל מזה שאני לא ממעיט מחלקו של ברק.
הוא האחראי המקצועי, לטוב ולרע. גם לקיץ ההזוי שעבר עלינו, וגם לחוות הניסויים שהיינו עדים לה אתמול ואולי עלתה לנו בניצחון.
אמרתי שיש נסיבות מקלות, ובהחלט יש לא מעט כאלה. אתה מתייחס לסיטואציה כאל משחק מחשב ושוגה בענק.
גם אם עקבו אחרי האסלביינק במשך שנה, הוא שיחק בתפקיד שונה מזה שיש לו בהפועל באר שבע. כנ"ל דיא סבע. מה לעשות שיש רק מקום אחד על המגרש בכל עמדה.
כימיה בין שחקנים זה דבר שנבנה עם הזמן, לפעמים זה גם לא קורה בכלל. ראה ערך מאור ומליקסון וטוני שהיו זוג יונים לעומת שיתוף הפעולה שהיה לו עם בוזגלו.
הצרה הגדולה שלנו שהזמן דוחק ומכבי ממשיכה לצבור נקודות. זה מקצר את מרווח הנשימה לאפס וברק מבין את זה מצוין.
אז הוא ניסה ללכת על כל הקופה ולדחוס ניסויים של חודש למשחק אחד של 90 דקות. פחות עבד, קורה. הוא איש חכם וידע להפיק את הלקחים.
לנצח היינו צריכים כך או כך.
לפעמים גם טיפת מזל יכולה לעשות את ההבדל.
מסירת רוחב של דסה שהולכת ליעד שאליו באמת התכוון + ניצול אחד המצבים שקיבלת אתמול מול שער ריק והפער עומד על 3 בלבד.
ואז ברק היה גאון.
עד כדי כך הכדורגל הפכפך.
הגרוש ללירה הזה שחסר לפעמים זה כל ההבדל.
במהלך 3 העונות האחרונות היו הרבה רגעים מכריעים דומים שהלכו לטובתינו ולרעת מכבי והם יכלו לתרץ אותם במזל, זה לא המצב.
מכבי בפער 7 כי הם עשו הכנה טובה לעונה וצברו 10 מ 12 ואנחנו לא וצברנו 3 מ 12.
זה כמו אוהדי מכבי שמתרצים את האליפות הראשונה בשושלת שלנו "שסכנין נתנו לנו" או "גול של אוגו בדקה 94" או באליפות השנייה את הגול של מליקסון בדקה 89 באשדוד או בשנה שעברה זה "בגלל שלא היה להם מאמן".
לקחנו אליפויות כי היינו טובים יותר ונפסיד אליפויות כי נהיה טובים פחות.
- ForeverRed
בראייה כוללת אתה צודק, או כמאמר הקלישאה, המזל הולך עם הטובים.oranu כתב: מסכים עם הכל פרט לפסקה האחרונה.
הגרוש ללירה הזה שחסר לפעמים זה כל ההבדל.
במהלך 3 העונות האחרונות היו הרבה רגעים מכריעים דומים שהלכו לטובתינו ולרעת מכבי והם יכלו לתרץ אותם במזל, זה לא המצב.
מכבי בפער 7 כי הם עשו הכנה טובה לעונה וצברו 10 מ 12 ואנחנו לא וצברנו 3 מ 12.
זה כמו אוהדי מכבי שמתרצים את האליפות הראשונה בשושלת שלנו "שסכנין נתנו לנו" או "גול של אוגו בדקה 94" או באליפות השנייה את הגול של מליקסון בדקה 89 באשדוד או בשנה שעברה זה "בגלל שלא היה להם מאמן".
לקחנו אליפויות כי היינו טובים יותר ונפסיד אליפויות כי נהיה טובים פחות.