אדונישים לב לליברפול במשך כמה שנים טובות הקבוצה נכשלה אבל בניטז נשאר עוד עונה ועוד עונה למה? כי הוא התחיל תהליך מסויים, והיום הוא קוצר את הפירות.
אלונה לא פראיירית וגם לא מטומטמת אז בבקשה תסמוך עליה ותהיה עסוק בלעודד במקום לקלל.
ובאופן היפוטתי מיהו המאמן שלדעתך צריך לאמן כאן?
ההפסד אתמול - המשכו של......האדום לסמיוני.
Re: ההפסד אתמול - המשכו של......האדום לסמיוני.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אורי מלמיליאן.מוטי כתב:ובאופן היפוטתי מיהו המאמן שלדעתך צריך לאמן כאן?
ותשאל למה? כי הוא בין הישראלים היחידים שלא אימנו פה...
יגיע מלמליאן וגם אותו יקללו אחרי מחזור או שניים, על כדורגל "פחדני" כמובן...
מזל שהביקוש למומי זעפרן נמוך בינתיים, למרות שגם עליו כבר שמעתי.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
בוא לא נשכח שזה כדורגל אוקיי.ובכדורגל צריך להיות טקטיקן ובכלל בחיים.גיל שגיב כתב:
מישל ? הכול טוב ???
אני טוען שהשיטה כושלת כלומר 4-5-1 לא יעבוד כפי שלא עבד לאורך כול השנים האחרונות (מתי הצלחנו עם חלוץ אחד ? אפילו גוטמן ההגנתי שיחק עם מזרחי ואברג'ל בחוד)
אתה טענת שהשחקנים לא נלחמו ולא עשו את העבודה.
ועל כן הוספתי ואמרתי שזו עוד סיבה בנוסף לשיטה שממנה ניתן ללמוד על חשד לבעיה בחיבור בין המאמן לשחקנים.
לסיכום - אני מאמין שמול עכו גיא לוי יפנים כמו תמיד את הטעות (רק למה לאחר שמאבדים נקודות יקרות ???) ישחק עם שני חלוצים ונחזור עם נצחון או תיקו לכול הפחות.
טקטיקה כמשמעותה למד את היריב ותפתיע אותו.
לפעמים היא מצליחה ולפעמים נכשלת.אותם שחקים גרמו להצלחתה ואותם שחקנים גרמו לכשלונה.
אז בוא נסכים שאם הוא ימצא לנכון לשחק עם חלוץ אחד או עם שניים.נאמן לאותה טקטיקה שהזכרתי. אם זה יצליח
או לא ימים יגידו.
ככה זה בחיים.
דרך אגב גיל אצלי הכול מצויין מקווה שגם אצלך.
אליק כתב:
אורי מלמיליאן.
ותשאל למה? כי הוא בין הישראלים היחידים שלא אימנו פה...
יגיע מלמליאן וגם אותו יקללו אחרי מחזור או שניים, על כדורגל "פחדני" כמובן...
מזל שהביקוש למומי זעפרן נמוך בינתיים, למרות שגם עליו כבר שמעתי.
ראשית לא אמרתי לפטר את גיא לוי.
בעבר רציתי שיפוטר אבל לאחר שהוכיח שהוא איננו עקשן וכי הוא לומד ומתקן אני חושב שגם עכשיו עליו ללמוד ולתקן ולשחק בשיטה בה הצלחנו 4-4-2.
באם יפוטר המועמד שלי הוא מלמיליאן.
מכיר את הליגה הלאומית, העלה קבוצות ליגה,מקדם שחקנים צעירים,דמות חינוכית ובעלת מוניטין הן כמאמן ובטח כשחקן.
ולא ידידי, אני לא מהמקללים אתה מוזמן לשבת לידי בשער -6 ולהווכח בעצמך.
אני בטוח שגיא ישנה את השיטה - שים לב מול עכו ישחקו 2 חלוצים.הסניגור האדום כתב: בוא לא נשכח שזה כדורגל אוקיי.ובכדורגל צריך להיות טקטיקן ובכלל בחיים.
טקטיקה כמשמעותה למד את היריב ותפתיע אותו.
לפעמים היא מצליחה ולפעמים נכשלת.אותם שחקים גרמו להצלחתה ואותם שחקנים גרמו לכשלונה.
אז בוא נסכים שאם הוא ימצא לנכון לשחק עם חלוץ אחד או עם שניים.נאמן לאותה טקטיקה שהזכרתי. אם זה יצליח
או לא ימים יגידו.
ככה זה בחיים.
דרך אגב גיל אצלי הכול מצויין מקווה שגם אצלך.
ומה יקרה ברגע שלא ילך למלמיליאן?גיל שגיב כתב:
ראשית לא אמרתי לפטר את גיא לוי.
בעבר רציתי שיפוטר אבל לאחר שהוכיח שהוא איננו עקשן וכי הוא לומד ומתקן אני חושב שגם עכשיו עליו ללמוד ולתקן ולשחק בשיטה בה הצלחנו 4-4-2.
באם יפוטר המועמד שלי הוא מלמיליאן.
מכיר את הליגה הלאומית, העלה קבוצות ליגה,מקדם שחקנים צעירים,דמות חינוכית ובעלת מוניטין הן כמאמן ובטח כשחקן.
ולא ידידי, אני לא מהמקללים אתה מוזמן לשבת לידי בשער -6 ולהווכח בעצמך.
גם אותו נעיף??
שים לב לרכבת המאמנים שעוברים פה! הקהל שלנו לא מסוגל לתת גב למאמן.
במקום לתמוך בו ולתת שקט למערכת תמיד דואגים להתסיס וליצור דם רע.
השנה יש 5 עולות נרצה או לא אני מאמין שנהיה בחלק העליון של הטבלה גם אם לא ניקח אליפות זה לא נורא.
מה שחשוב הוא שבונים פה משהו לטווח ארוך ובשביל זה צריך שקט!!
אלונה החתימה את גיא לוי על חוזה לשלוש שנים ותרצה או לא מעמדו איתן כסלע, והיא לא תפטר אותו כי היא מאמינה בו. מאחר ובעלת המאה היא בעלת הדעה עדיף לנו לסתום את הפה ולמי שלא מרוצה לנשוך שפתיים ולהמשיך הלאה.
גיא לוי

מנוי כבר יש לך?
מוטי אני צופה שיהיה פה חזון אחרית הימים וגיל שגיב ירצה שמשה ניר יאמן פה בסופו של דבר.
ואני לא אומר את זה בציניות, כי משה מוכיח במשחקו הראשון כמאמן שהוא שם את כל יהבו על ההתקפה ועובדה שקבוצתו השחילה 4 גולים לאחר שהייתה בפיגור למן הדקה הראשונה וניצחה את מוליכת הליגה...

ואני לא אומר את זה בציניות, כי משה מוכיח במשחקו הראשון כמאמן שהוא שם את כל יהבו על ההתקפה ועובדה שקבוצתו השחילה 4 גולים לאחר שהייתה בפיגור למן הדקה הראשונה וניצחה את מוליכת הליגה...

הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
8red כתב:כי משה מוכיח במשחקו הראשון כמאמן שהוא שם את כל יהבו על ההתקפה ועובדה שקבוצתו השחילה 4 גולים לאחר שהייתה בפיגור למן הדקה הראשונה וניצחה את מוליכת הליגה...
נו, נאה דורש ונאה מקיים

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר