אתה יכול להראות אותו ?yanivnew91 כתב:שלחו לי סרטון קצר מהמתחם
נראה ששיפצו שם והעלו את הרמה
הבית האדום
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
Re: הבית האדום
- yanivnew91
https://youtu.be/s47h5HPTRx4" onclick="window.open(this.href);return false;Red Temple כתב: אתה יכול להראות אותו ?
מי זה המנחה המוכשר?yanivnew91 כתב: https://youtu.be/s47h5HPTRx4" onclick="window.open(this.href);return false;
הרג אותי מצחוקyedidel כתב:
מי זה המנחה המוכשר?
- yanivnew91
הסרטון הגיע אליי דרך חברyedidel כתב:
מי זה המנחה המוכשר?
אין לי מושג מי הבחור הסקרן שמקריין
נראה מעולה, עוד צעד בהתמקצעות שלנו כמועדון.
רק שיוסיפו אדום לבית.
רק שיוסיפו אדום לבית.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

יצא לי לחשוב על זה הרבה, חייבים למתג כל פינה שם בטפטים ואלמנטים...Guevara כתב:נראה מעולה, עוד צעד בהתמקצעות שלנו כמועדון.
רק שיוסיפו אדום לבית.
כנל טרנר, יש כל כך הרבה אופציות לקידום המועדון
אני רואה ליגת גרמנית, אנגלית וכו׳ ויש כל כך הרבה מסרים שמשדרים לתת מודע/מודע דרך אלמנטים פשוטים ואנחנו שנות אור מאחור.
כשהאצטדיונים בבעלות פרטית זה הרבה יותר קל.אלדר כתב: יצא לי לחשוב על זה הרבה, חייבים למתג כל פינה שם בטפטים ואלמנטים...
אני רואה ליגת גרמנית, אנגלית וכו׳ ויש כל כך הרבה מסרים שמשדרים לתת מודע/מודע דרך אלמנטים פשוטים ואנחנו שנות אור מאחור.
אני לא מכיר את הבירוקרטיה סביב זה.סניור כתב: כשהאצטדיונים בבעלות פרטית זה הרבה יותר קל.
אבל כשיש ראש עיר ואת טרנר שהוא כמעט בעלות פרטית שלנו (מבחינת יד חופשית) אפשר לעשות המון!!
זה לא כל כך נכון וזה נורא תלוי במה רוצים לעשות.אלדר כתב: אני לא מכיר את הבירוקרטיה סביב זה.
אבל כשיש ראש עיר ואת טרנר שהוא כמעט בעלות פרטית שלנו (מבחינת יד חופשית) אפשר לעשות המון!!
אם זה שינויים קוסמטיים קטנים בתוך החדרי הלבשה, מלתחות וכו' אז זה לגמרי אפשרי.
אם זה שיפוץ/תוספת כלשהם זה בירוקרטי, מסובך, מעצבן, עולה הרבה זמן וכסף וקשה לי לראות שהמועדון ייקח את זה על עצמו (ובצדק מבחינתו).
איזה שיפוץ?oranu כתב: זה לא כל כך נכון וזה נורא תלוי במה רוצים לעשות.
אם זה שינויים קוסמטיים קטנים בתוך החדרי הלבשה, מלתחות וכו' אז זה לגמרי אפשרי.
אם זה שיפוץ/תוספת כלשהם זה בירוקרטי, מסובך, מעצבן, עולה הרבה זמן וכסף וקשה לי לראות שהמועדון ייקח את זה על עצמו (ובצדק מבחינתו).
סהכ טפטים, ועוד כמה אלמנטים שלא דורשים יותר מידי...
יש ים שטחי פרסום/מיתוגים אפשריים
אלוהים נמצא בפרטים הקטנים.
לפוצץ את כל המתחם והאיצטדיון בהפועל באר שבע. כל קיר פנוי צריך להיות מעוטר בסמל הקבוצה/תמונות אוהדים/היסטוריה וכו'.
לעולם אסור להוריד רגל מגז השיווק.
שיווק=אוהדים=כסף=תארים=אוהדים.
לפוצץ את כל המתחם והאיצטדיון בהפועל באר שבע. כל קיר פנוי צריך להיות מעוטר בסמל הקבוצה/תמונות אוהדים/היסטוריה וכו'.
לעולם אסור להוריד רגל מגז השיווק.
שיווק=אוהדים=כסף=תארים=אוהדים.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

דיס איז טרנר בעליית שחקנים למגרש - חובה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
סטייל שער 5 בבלומפילד.אלדר כתב: יצא לי לחשוב על זה הרבה, חייבים למתג כל פינה שם בטפטים ואלמנטים...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר