מצד שני, אי אפשר להפריד את החזקת הכדור ממשחק הלחץ והאינטנסיביות שאפיינו אותנו בעבר והיום כבר לא קיימים.red ultras כתב:אני רוצה להציע פתרון אחר לתעלומת הכושר הגופני - החזקת הכדור. באליפות הראשונה ובטח בשנייה היינו סופר דומיננטיים והחזקנו בכדור משהו כמו 65 אחוז מהזמן בממוצע, עכשיו זה ידוע שככל שהכדור אצלך אתה רץ פחות.
בעונה שעברה והעונה פתאום מצאנו את עצמנו בלי אמצע, לצורך העניין מכבי נתניה בטוטו החזיקה יותר מאתנו בכדור בטרנר. כשאין לך אמצע אתה הרבה פעמים מבצע ספרינטים כדי לרדוף אחרי היריב במתפרצת או סתם רץ יותר כדי לכסות שטחים. אני חושב שיש קשר ישיר בין החזקת הכדור ליכולת של שחקנים ״לרוץ״ 90 דק ולהראות רעננים.
לגבי הפציעות אני פחות אתייחס כי אני לא ממש מבין בנושא, אבל אם נסתכל אובייקטיבית על כל פציעה אז על פניו מדובר בחוסר מזל כשחלק לא מבוטל מהפציעות האלו נגרר בכלל מהעונה שעברה.
כשאתה מבצע את הדברים האלה ברמה גבוהה אתה שורף הרבה אנרגיות. אפשר לתת כדוגמא את המחצית הראשונה נגד זאגרב בטרנר, אחריה השחקנים פשוט נפלו מהרגליים.
התאוריות האלה של רודף ונרדף בהקשר של כושר גופני כבר הופרכו בעבר, מה גם שזה די מגובה סטטיסטית. אנחנו רצים פחות מהיריבות, גם כששולטים וגם כשלא.
לגבי הפציעות, חוסר מזל לא מגיע לבקר פעמיים-שלוש בשבוע.