אני שמח שגיא עזורי משלב את השחקנים הצעירים בגביע הטוטו ונותן להם להוכיח
את עצמם. יחד עם זאת אין שום סיבה בעולם להתעלם משחקן כמו דנדי אוקוגו שיכול
להוסיף אלמנט של קילריות כקשר אחורי או כמגן ימני (עדיף). יש לי התחושה שגיא עזורי
עשה Delete על העונה הקודמת ומתעלם לחלוטין מאחד השחקנים הבולטים ביותר בקבוצה.
דנדי אוקוגו יותר מראוי לקבל את ההזדמנויות שלו וכמו שזה נראה עכשיו זה לא קשה להחליט
על מי לוותר, אין איזה סופרסטאר שמציג יכולת נדירה.
דנדי אוקוגו חייב לקבל הזדמנות בהרכב
- dardasmiley
Re: דנדי אוקוגו חייב לקבל הזדמנות בהרכב
הבעיה עם גיא עזורי היא שכמו שזה נראה הוא לא עבר חפיפה מאף גורם במועדון לגבי מה היה בשנה שעברה, מי היה טוב, מי לא, ואיפה נקודות החוזק והשפל של הקבוצה. ובתוך כך הוא פשוט יוצר קבוצה כביכול מאפס...
עוד משהו אוקוגו לפני הפציעה לא היה מהמהירים בליגה, אני מתאר לעצמי שהפציעה לא הוסיפה לכושר שלו, ככה שייקח עוד קצת זמן עד שהוא יוכל להוות תחרות אמיתית על חולצת ההרכב. בינתיים הייתי מסיט את אדלי ימינה על חשבון אילוז....
עוד משהו אוקוגו לפני הפציעה לא היה מהמהירים בליגה, אני מתאר לעצמי שהפציעה לא הוסיפה לכושר שלו, ככה שייקח עוד קצת זמן עד שהוא יוכל להוות תחרות אמיתית על חולצת ההרכב. בינתיים הייתי מסיט את אדלי ימינה על חשבון אילוז....
ייקח זמן או לא אפשר לשער ולנחש, עד שהוא לא ישחק לא נדע.dardasmiley כתב:הבעיה עם גיא עזורי היא שכמו שזה נראה הוא לא עבר חפיפה מאף גורם במועדון לגבי מה היה בשנה שעברה, מי היה טוב, מי לא, ואיפה נקודות החוזק והשפל של הקבוצה. ובתוך כך הוא פשוט יוצר קבוצה כביכול מאפס...
הבעיה העיקרית בנושא הזה היא באמרה הראשונה של עזורי איך שהגיע לב"ש:
:ליגת העל זו לא הליגה הלאומית ומה שהתאים ללאומית לא טוב לעל" - אין ספק שיש אמת בדברים האלו אך נראה שעורי מנסה להוכיח בכוח שההחלטה שלו לשנות את כל הסגל הייתה נכונה
ולכן כל מי שבלט בעונה שעברה לא מקבל קרדיט ראה ערך כבדה קדוסי ושות'
היחיד שמקבל את חולצת ההרכב הוא מליקסון וזה בגלל שהוא גילוי של עזורי שהביא אותו לבית"ר, עזורי חייב להבין שהיה פה סגל לא רע בכלל בעונה שעברה ולא יקרה כלום אם הוא ישתמש בו העונה ארוכה מאוד ואפשרי בהחלט ששחקנים כמו אופיר או מסיקה ינוחו קצת על חשבון שחקנים כמו דנדי שחייב לקבל דקות משחק על מנת להוכיח שהוא ראוי לשחק ברמות האלו
:ליגת העל זו לא הליגה הלאומית ומה שהתאים ללאומית לא טוב לעל" - אין ספק שיש אמת בדברים האלו אך נראה שעורי מנסה להוכיח בכוח שההחלטה שלו לשנות את כל הסגל הייתה נכונה
ולכן כל מי שבלט בעונה שעברה לא מקבל קרדיט ראה ערך כבדה קדוסי ושות'
היחיד שמקבל את חולצת ההרכב הוא מליקסון וזה בגלל שהוא גילוי של עזורי שהביא אותו לבית"ר, עזורי חייב להבין שהיה פה סגל לא רע בכלל בעונה שעברה ולא יקרה כלום אם הוא ישתמש בו העונה ארוכה מאוד ואפשרי בהחלט ששחקנים כמו אופיר או מסיקה ינוחו קצת על חשבון שחקנים כמו דנדי שחייב לקבל דקות משחק על מנת להוכיח שהוא ראוי לשחק ברמות האלו
גם אילוז מקבל את חולצת ההרכב אבל זה עדיין לא משנה את העניין המרכזי.
דנדי אוקונגו יותר מראוי לקבל צ'אנס, ממה שראיתי שנה שעברה ואני בהחלט חושב שהרוב פה יסכימו איתי
יש לשחקן לא מעט כדורגל והוא בכיף יכול להשתלב ברמה של ליגת העל!!!!
דנדי אוקונגו יותר מראוי לקבל צ'אנס, ממה שראיתי שנה שעברה ואני בהחלט חושב שהרוב פה יסכימו איתי
יש לשחקן לא מעט כדורגל והוא בכיף יכול להשתלב ברמה של ליגת העל!!!!
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
זה רק אני חושב ככה ולכן אני לא יודע אם זה אמיתי, אבל יש לי הרגשה מאוד חזקה שהמאמן משאיר את אילוז רק בגלל שהוא באר שבעי... כנראה שהוא מבין את גודל הבעיה אם הוא ישאיר אותו על הספסל ואחרי שהוא עשה חושבים, הגיע למסקנה שמתוך שחקני הבית שיש בסגל יוסי אלקיים, אביתר, אלעד ויניב, אביה הוא השחקן שיעשה הכי הרבה פחות בעיות בעמדה שלו ולכן החליט להשאיר את השחקן, אם הוא היה חושב שבונפלד היה שחקן הרכב, לפי דעתי היינו רואים את אביתר מזמן על הספסל...Eran1 כתב:גם אילוז מקבל את חולצת ההרכב אבל זה עדיין לא משנה את העניין המרכזי.
בנוגע לדנדי, זה בכלל שאלה שצריך לתת לו הזדמנות ?!
אגב, מישהו יודע ממתי הוא חזר מהפציעה?

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אחלה טופיק אריק.
אפשר להפסיק לדבר על הפציעה של דנדי. הוא כשיר לחלוטיין, הוא בכושר משחק, והוא לטעמי היום עדיף על המגינים ב2 האגפים שלנו ועל אדון יוסי אופיר במרכז המגרש.
אפשר להפסיק לדבר על הפציעה של דנדי. הוא כשיר לחלוטיין, הוא בכושר משחק, והוא לטעמי היום עדיף על המגינים ב2 האגפים שלנו ועל אדון יוסי אופיר במרכז המגרש.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!