תקשורת ספורט
Re: תקשורת ספורט
רוצים לצחוק? תקראו את הכתבה של שכניק .
כאילו נתנו לסוויר לכתוב טור דעה ,
הם מפחדיםםםם
הם מפחדיםםםם
לא מסוגל לעשות קליק על הזוהמה הזאת.גיא חניה כתב:רוצים לצחוק? תקראו את הכתבה של שכניק .
הם מפחדיםםםם
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
הכי הרג אותי "אלונה וברק בכר הם אנשים חכמים. כמו כולם, הם ראו את המועדון שלהם מושפל מול קבוצה קרואטית סבירה, לא יותר, מודח מאירופה מוקדם מהצפוי על ידי קבוצה קפריסאית סבירה מינוס ".גיא חניה כתב:רוצים לצחוק? תקראו את הכתבה של שכניק .
הם מפחדיםםםם
מעניין איך הוא מתאר קבוצה מקום 6 בנורווגיה, או קבוצה עם שם של ברווז ותקציב קבוצה של חצי וידאר מאירלנד.
די נו. סתם עושה לכם טריגר כדי שיהיה טראפיק לטורים המביכים שלו. אל תכנסו ואל תקראו.
באמת התפלאתי איפה הוא
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
הוא גם חייב להחזיר ביטחון לקהל הצהוב שחזר לפחד
כשהוא כותב ככה, אני מתחיל להירגע.
הוא כל פעם נותן את החותמת. אנחנו בדרך להפוך לאחת הגדולות. בדומה לתהליך שעשתה מכבי חיפה בשנות ה80.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- The red one
הזכרתם את הטור של שכניק ורק בגללכם קראתי. מעבר לזה שצריך לתבוע דיבה במידה והשיחה שהוא מתאר בהתחלה לא הייתה קיימת, הוא העלה נקודה שאני לא שמתי לב אלייה וזה שלא הייתה פרידה מדודו גורש, אבל לא ברמת ההודעה הלקונית.
והנה, משהו כמו 3 שעות אחריי, המועדון מוציא הודעה מרגשת לגורש
זה נראה שהמועדון הפך ממועדון שלא סופר אף אחדThe red one כתב:הזכרתם את הטור של שכניק ורק בגללכם קראתי. מעבר לזה שצריך לתבוע דיבה במידה והשיחה שהוא מתאר בהתחלה לא הייתה קיימת, הוא העלה נקודה שאני לא שמתי לב אלייה וזה שלא הייתה פרידה מדודו גורש, אבל לא ברמת ההודעה הלקונית.
למועדון שחוזר לתת לתקשורת ידיעות, נותן להם להכנס קצת פנימה ו״אוזן קשבת״ לביקורות כדי להוריד את מפלס הלחץ...
אנחנו נוטים לזלזל בהם אבל אין מה לעשות יש להם משקל גדול באווירה ומצבי הרוח של הקהל הרחב
אחלה טקטיקה ובנושא גורש עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא.
הדבר היחיד שבאמת מרגיז אותי זה חשמוע ולקרוא את כל האהבלים האלה מספרים שב"ש פעלה מפאניקה בחלון הזה.
אם לקנות את 2 השחקנים הכי טובים בליגה זה פאניקה,אז וואלה קטונתי.
מרגיז אותי,כי אני יודע שאם יעקב שחר או מיץ או שפיץ היו עושים את המהלכים הללו הם היו נחשבים מלכים.
מרגיז אותי,כי אני יודע שאם יעקב שחר או מיץ או שפיץ היו עושים את המהלכים הללו הם היו נחשבים מלכים.
כשאתה הכי טוב אף אחד לא יפרגן לך וזה מה שאנחנו חווים. אנחנו אוהדי ב"ש נמשיך להצטדק בזמן שכולם תוקפים אותנו. צריך פשוט לקבל את העובדה שהם מקנאים!אדום זקן כתב:הדבר היחיד שבאמת מרגיז אותי זה חשמוע ולקרוא את כל האהבלים האלה מספרים שב"ש פעלה מפאניקה בחלון הזה.
ממש לא נכון.red guy כתב: כשאתה הכי טוב אף אחד לא יפרגן לך וזה מה שאנחנו חווים. אנחנו אוהדי ב"ש נמשיך להצטדק בזמן שכולם תוקפים אותנו. צריך פשוט לקבל את העובדה שהם מקנאים!
אין שום קשר להצלחות.
הבעיה היא ולצערי בשנת 2018 אני אומר את זה,שובניסטיות,יהירות אשכנזית(כפרפרזה לאנשי המרכז כל האשכנזים לא להיפגע) על איך הקופים האלה מהדרום שלא יודעים לקרוא עושים כאלה דברים.
מה שנקרא רוצים שנהיה יפים ונסתום.
- simply-red
אני שואל באמת כי אני לא זוכר, אפרופו מכבי, הם הוציאו הודעת "תודה על כל השנים וכו'" לראדי כשהוא עזב אלינו?The red one כתב:הזכרתם את הטור של שכניק ורק בגללכם קראתי. מעבר לזה שצריך לתבוע דיבה במידה והשיחה שהוא מתאר בהתחלה לא הייתה קיימת, הוא העלה נקודה שאני לא שמתי לב אלייה וזה שלא הייתה פרידה מדודו גורש, אבל לא ברמת ההודעה הלקונית.
עדיף מאוחר וכואלדר כתב: זה נראה שהמועדון הפך ממועדון שלא סופר אף אחד
למועדון שחוזר לתת לתקשורת ידיעות, נותן להם להכנס קצת פנימה ו״אוזן קשבת״ לביקורות כדי להוריד את מפלס הלחץ...
אנחנו נוטים לזלזל בהם אבל אין מה לעשות יש להם משקל גדול באווירה ומצבי הרוח של הקהל הרחב
אחלה טקטיקה ובנושא גורש עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא.
אבל מביך שזה קרה רק כי טור של רז שכניק העיר לנו, ותמים מי שחושב שאין קשר