בן שהר
Re: בן שהר חתם רשמית עד 2022/23
למה לא מקצועי? באמת לא מבין מה ההתפלאות.. מת עליו כבן אדם, אחד השחקנים עם האופי הכי טוב שהיו פה. מקצועית הוא בינוני ותמיד היה כזה.
כדי להגיע לליגת האלופות בן שהר כחלוץ הוא לא מספיק, כולנו יודעים את זה... להושיב שחקן עם משכורת כזאת על ספסל או אפילו ברוטציה מבחינתי זה שיא הטימטום.
כדי להגיע לליגת האלופות בן שהר כחלוץ הוא לא מספיק, כולנו יודעים את זה... להושיב שחקן עם משכורת כזאת על ספסל או אפילו ברוטציה מבחינתי זה שיא הטימטום.
ההתנהלות של המועדון והיחס כלפי שחקנים הוא יחס פוגע .. וזה לא מגיע לו, הוא רוצה להמשיך פה טוב לו פה,הוא חלוץ של מספרים,איך המועדון לא מעריך שחקנים מהסוג הזה?
בנוסף הוא גם חברותי מאוד בחדר ההלבשה אז לא מבין למה לנסות להציע אותו לקבוצות אחרות שהוא בעצמו לא מוכן לעזוב
ועכשיו מנפים אותו מהסגל לקראת המשחק.. במילים אחרות אומרים לו תמצא לעצמך קבוצה אחרת...
כנראה שיש משהו מאחורי הקלעים שאנחנו לא יודעים,ההתנהלות מול חיימוב,נוואקמה,אוגו,שיימן,אוחנה,ממן הובאן ועכשיו בן שהר..
אני חושש שחדר ההלבשה מכאן רק ידעך אם לא נדע לשמר את היחס
בנוסף הוא גם חברותי מאוד בחדר ההלבשה אז לא מבין למה לנסות להציע אותו לקבוצות אחרות שהוא בעצמו לא מוכן לעזוב
ועכשיו מנפים אותו מהסגל לקראת המשחק.. במילים אחרות אומרים לו תמצא לעצמך קבוצה אחרת...
כנראה שיש משהו מאחורי הקלעים שאנחנו לא יודעים,ההתנהלות מול חיימוב,נוואקמה,אוגו,שיימן,אוחנה,ממן הובאן ועכשיו בן שהר..
אני חושש שחדר ההלבשה מכאן רק ידעך אם לא נדע לשמר את היחס
לא רק שאני לא מסכים איתך, אני חושב שגם רובנו חיינו בשקר עד עכשיו. וסופסוף האמת יוצאת החוצה...
אייבינדר,שהר, שיימן, קרוהוט,אלו וכל אלה בינוניים... הם פשוט לא מספיק טובים למה שאנחנו מחפשים.
האמונה כאילו הם יספקו משהו יותר טוב בעתיד לא התממשה מרובם אם לא מכולם (שיימן קצת פחות היה זמן להוכיח).
אני לא בא בטענות למועדון, באותו הזמן הם היו מניה חמה, אבל גם צריך לדעת מתי זה לא זה ולהמשיך הלאה.
לא רק שאין בה זה שום דבר רע, זה חובה להמשך הצלחה.
האליפות הראשונה הכניסה סוג של רומנטיקה לעניין וזה כיף ונחמד..
אבל זה דרכו של הכדורגל.. אי אפשר להיפרד משחקנים רק לפני שהם פורשים או רק שהם ממש גרועים. גם אם מישהו בינוני והראה פה שם ניצוצות זה לא מספיק להפועל באר שבע של היום.
אייבינדר,שהר, שיימן, קרוהוט,אלו וכל אלה בינוניים... הם פשוט לא מספיק טובים למה שאנחנו מחפשים.
האמונה כאילו הם יספקו משהו יותר טוב בעתיד לא התממשה מרובם אם לא מכולם (שיימן קצת פחות היה זמן להוכיח).
אני לא בא בטענות למועדון, באותו הזמן הם היו מניה חמה, אבל גם צריך לדעת מתי זה לא זה ולהמשיך הלאה.
לא רק שאין בה זה שום דבר רע, זה חובה להמשך הצלחה.
האליפות הראשונה הכניסה סוג של רומנטיקה לעניין וזה כיף ונחמד..
אבל זה דרכו של הכדורגל.. אי אפשר להיפרד משחקנים רק לפני שהם פורשים או רק שהם ממש גרועים. גם אם מישהו בינוני והראה פה שם ניצוצות זה לא מספיק להפועל באר שבע של היום.
בחייאת, אל תשימו את שהר באותו מקום עם אייבינדר/שיימן/אלו.
הוא שווה יותר מזה
הוא שווה יותר מזה
וגם עולה יותרyedidel כתב:בחייאת, אל תשימו את שהר באותו מקום עם אייבינדר/שיימן/אלו.
הוא שווה יותר מזה
מה הפער בין החוזה של שהר לבן בסט?
פי 2yedidel כתב:מה הפער בין החוזה של שהר לבן בסט?
בהנחה שהמספרים בתקשורת נכונים, 1.5 מיליון אירו באוטוyedidel כתב:מה הפער בין החוזה של שהר לבן בסט?
450 שהר מול 250
עוד 4 שנים בחוזה של שהר מול 3
200 לעונה נטו, בתוספת עלות מעביד, סדר גודל של 500 אלף אירו כל עונה
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 14 ספטמבר 2018, 12:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
גם אורך חוזה, מה שהופך את החסכון של העלות הכללית לגדול פי כמה...
מאחר שברור כבר ששהר לא ימשיך פה 5 שנים, לא יודע כמה אורך החוזה פאקטור. יהיה יותר אופציות ויותר טובות להעביר אותו בחלונות הבאים ולא בלחץ עכשיו.
חבל שעוד פעם אנחנו שורפים שחקן טוב וגם בלי רווח
חבל שעוד פעם אנחנו שורפים שחקן טוב וגם בלי רווח
על סמך מה אתה קובע את זה? ואם הוא ימשיך לרדת ביכולת? מי יקח אותו בגיל 30, חוזה שמן ורצון לחוזה ארוך טווח?
חוץ מזה, ההעברות האחרונות מותנות בעזיבה של ישראלים בעלי חוזה גבוה, כך שהדיון הזה לא רלוונטי.
חוץ מזה, ההעברות האחרונות מותנות בעזיבה של ישראלים בעלי חוזה גבוה, כך שהדיון הזה לא רלוונטי.
אתה כרגע מציע אותו בחינם במקרה הטוב עם השתתפות בשכר במקרה הרע, אתה רוצה להגיד לי שאפשר להיות בנקודה יותר גרועה מזה?הפועלעולה כתב:על סמך מה אתה קובע את זה? ואם הוא ימשיך לרדת ביכולת? מי יקח אותו בגיל 30, חוזה שמן ורצון לחוזה ארוך טווח?
בהיבט של הביקוש לא, בהיבט של המרמור ועוד איך.yedidel כתב:
אתה כרגע מציע אותו בחינם במקרה הטוב עם השתתפות בשכר במקרה הרע, אתה רוצה להגיד לי שאפשר להיות בנקודה יותר גרועה מזה?
דווקא שהר בד"כ מתעורר שהוא מרגיש מתנדנד.Totti כתב: בהיבט של הביקוש לא, בהיבט של המרמור ועוד איך.
לא יודע, מבין את השיקול התקציבי, חושב שהלכו מהר מדי לפתרון הזה לפני שסיימו עם "שומנים" אחרים. וגם לא ניהלו את זה טוב כלפי חוץ מבחינת לשווק את השחקן
יש מצב.yedidel כתב:
דווקא שהר בד"כ מתעורר שהוא מרגיש מתנדנד.
לא יודע, מבין את השיקול התקציבי, חושב שהלכו מהר מדי לפתרון הזה לפני שסיימו עם "שומנים" אחרים. וגם לא ניהלו את זה טוב כלפי חוץ מבחינת לשווק את השחקן
השאלה אם יהיו לו הדקות להתעורר...אם סבע מגיע, האסלבנייק כבר כאן, עזרא בשמאל, בבסט הועדף על פניו....אז מצבו באמת רע