בן שהר
Re: בן שהר חתם רשמית עד 2022/23
בואו נרגיע,בן שהר לא יעבור למכבי ת"א,לא קרוב אפילו למכבי ת"א ולא משנה כמה מקורביו יפמפמו בתקשורת אין אפילו כוונה לדבר עם מכבי ת"א.
עכשיו לאחר שזה נאמר בואו נדבר באמת על בן שהר ותשימו רגע בצד את ההתלהבות שלכם מעניין ההעברות עד כה.
ראשית ובלי קשר אתם חבורת כפויי טובה.
שנית,המצב עם בן הוא lose lose,אם יעזוב אז חיזקת יריבה,אם יישאר תמיד יבין שהוא אופציה שלישית ואולי רביעית ואז המצב הזה הוא גרוע מאוד.
לכן להפועל בש יש היום שתי אופציות גרועות מאוד,אבל אופציות.
הראשונה היא להעביר את בן ליריבה שהיא פחות אטקטיבית ולכך צריך את אישורו.
השנייה היא לתת לו פיצוי ולשלוח אותו לדרכו.
העניין הזה לא פחות מורכב מעניין חיימוב,שבן לא יטעה אתכם עם הפוקר פייס שלו,הוא פגוע מאוד ובצדק.
כל נושא ראיית החשבון לא רלוונטי,ברגע שאלונה החתימה אותו ל5 שנים בשכר שניתן לו,היא ידעה בדיוק מה היא עושה ואני מאמין שלא דפקה בקבוק עארק לפני.
מה שקורה איתו עכשיו לא מכבד אותנו,גם אם רצו להיפטר ממנו יכלו לעשות את זה לפני 3 חודשים ולא שסוע לפני סוף החלון,לא מגיע לו.
מי זה בכלל סילבסטר ששמים אותו באותה נשימה כמו בן??
נתן 5 משחקים טובים ונעלם.
הבן אדם 3 שנים מלך השערים.
עכשיו לאחר שזה נאמר בואו נדבר באמת על בן שהר ותשימו רגע בצד את ההתלהבות שלכם מעניין ההעברות עד כה.
שנית,המצב עם בן הוא lose lose,אם יעזוב אז חיזקת יריבה,אם יישאר תמיד יבין שהוא אופציה שלישית ואולי רביעית ואז המצב הזה הוא גרוע מאוד.
העניין הזה לא פחות מורכב מעניין חיימוב,שבן לא יטעה אתכם עם הפוקר פייס שלו,הוא פגוע מאוד ובצדק.
כל נושא ראיית החשבון לא רלוונטי,ברגע שאלונה החתימה אותו ל5 שנים בשכר שניתן לו,היא ידעה בדיוק מה היא עושה ואני מאמין שלא דפקה בקבוק עארק לפני.
מה שקורה איתו עכשיו לא מכבד אותנו,גם אם רצו להיפטר ממנו יכלו לעשות את זה לפני 3 חודשים ולא שסוע לפני סוף החלון,לא מגיע לו.
אין הרבה שמאוכזבים כמוני מבן שהר, ולו בגלל שכל כך שיווקתי אותו והגנתי עליו.
כן - ציפיתי ליותר, כן - נמצא בתקופה פחות טובה, כן - איבד מהפיזיות, הכל נכון.
אבל שורה תחתונה ראינו טוב מאוד שהגלים גועשים יש שחקנים שמתאימים ויש את אלה שלא, וזה לא בקשר ישיר עם האיכות הטכנית שלהם או הכושר באותה תקופה.
שמגיעים לפלייאוף, שפחות הולך לקבוצה, שיש משחקי עונה - תנו לי רק את בן על המגרש. שום בן בסט ושום מלמד
אבל שורה תחתונה ראינו טוב מאוד שהגלים גועשים יש שחקנים שמתאימים ויש את אלה שלא, וזה לא בקשר ישיר עם האיכות הטכנית שלהם או הכושר באותה תקופה.
שמגיעים לפלייאוף, שפחות הולך לקבוצה, שיש משחקי עונה - תנו לי רק את בן על המגרש. שום בן בסט ושום מלמד
אדום זקן וידידאל תודה שהחזרתם את השפיות לפוסט הזה
אני איתך ,במיוחד שעכשיו הצטרפו שחקנים עם דריבל (נייגל ובעזה סבע) צריך גם מישהו שיודע פשוט להתמקם טוב ותת גול .yedidel כתב:אין הרבה שמאוכזבים כמוני מבן שהר, ולו בגלל שכל כך שיווקתי אותו והגנתי עליו.
איפה היתה כשהיה כאן קרבות בפורום בגלל בן?yedidel כתב:אין הרבה שמאוכזבים כמוני מבן שהר, ולו בגלל שכל כך שיווקתי אותו והגנתי עליו.

עכשיו קצת מאוחר מידי והפורום נכנס חזק למוד של פייר פליי...
כשיש גיבוי אדיר לעזיבה שלו.. אז מעזיבים...
אמנם סבע נשמע כמו חתיכת ריענון משתלם וממתיק את הגלולה.. אבל בהחלט לוותר על בן זה מאכזב
מסכים עם כולכם למרות שהצגתי דעה אחרת...
אבל אם צריך לרענן ולשנות אווירה, בן שהר הוא מהראשונים לחתוך, לא תשכנעו אותי אחרת ואני שם לרגע בצד את עניין המחיר.
התפוקה שלו פשוט הולכת ופוחתת
אבל אם צריך לרענן ולשנות אווירה, בן שהר הוא מהראשונים לחתוך, לא תשכנעו אותי אחרת ואני שם לרגע בצד את עניין המחיר.
התפוקה שלו פשוט הולכת ופוחתת
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
בערך כמו להגיד שטרייד מליקסון-אבי ריקן טוב לכל הצדדיםRedbull כתב:טרייד אצילי בן שהר יכול להיות טוב לכל הצדדים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
רוסלן ברסקי או אבי ריקן בנוסף לאיזה בוכטה של 500 אלף אירו ואני מזמין לימוזינה ומובילים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
זה שבן שהר פתח גרוע את העונה לא מחייב שזה ישאר עד מאי 2019.
קצת סבלנות וקצת עוד כדורים לגול( ואין לי בעיה שהוא צריך 5 מצבים כדי לתת גול אחד, אם הוא היה שם 1מ 1 הוא לא היה משחק בליגת העל) ובסוף שוב הוא יהיה מלך השערים שלנו שנה רביעית ברציפות.
קצת סבלנות וקצת עוד כדורים לגול( ואין לי בעיה שהוא צריך 5 מצבים כדי לתת גול אחד, אם הוא היה שם 1מ 1 הוא לא היה משחק בליגת העל) ובסוף שוב הוא יהיה מלך השערים שלנו שנה רביעית ברציפות.
מחכה לראשון שיסביר לי מה יש באבי ריקן...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אבי ריקן בחיים לא יסכים להכנס למלתחות עם אוגו, לא רלוונטיTotti כתב:מחכה לראשון שיסביר לי מה יש באבי ריקן...
https://www.youtube.com/watch?v=x5S1uOa_K50" onclick="window.open(this.href);return false; - 0:48eitam כתב: אבי ריקן בחיים לא יסכים להכנס למלתחות עם אוגו, לא רלוונטי
וכשאבי ריקן נשכב על הדשא אחרי תאקל עם מאור, אוגו דאג לשלומו וביקש מהרופאים של מכבי להגיע לטפל בו.
עוד שקר שצריך להפסיק להפיץ אותו
אנשים לא מבינים שכדורגל זה אמוציות וב90 דקות יש יריבות יש הקנטות יש קללות ויש הכל.
אח"כ הכל נגמר צאו מזה.
אח"כ הכל נגמר צאו מזה.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
רק שבסוף לא יהיה טרייד על טיבי
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
נראה לי התבלבלת. זה שמבחינה מקצועית יש כאלה שחושבים שעזיבה שלו היא לא מכה מקצועית אלא אולי אפילו חיזוק אם סילבסטר יגיע במקומו לא קשור לנושא הרגשי ולרגשות שלנו לשהר.אדום זקן כתב:בואו נרגיע,בן שהר לא יעבור למכבי ת"א,לא קרוב אפילו למכבי ת"א ולא משנה כמה מקורביו יפמפמו בתקשורת אין אפילו כוונה לדבר עם מכבי ת"א.
בשנים האחרונות עזבו אותנו לא מעט שחקנים שתרמו למועדון או שנקשרנו אליהם (מארבייטמן בתחילת הדרך, לאחר מכן סוארס, הובאן, וובה, הקיץ גם גורש וראדי), ועדין בכל המקרים היו במועד העזיבה כאלה שאמרו שמבחינה מקצועית העזיבה נכונה לנו. במועד העזיבה ידענו להודות להם כמובן. צריך לעשות הפרדה בין הדעה המקצועית לנושא הרגש שם תמיד נזכור לבן את התרומה שלו ואת ההישגים שלו אצלנו.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 14 ספטמבר 2018, 08:59, נערך 3 פעמים בסך הכל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!