Totti כתב:
אז הוא יתעורר...
בכל השלוש שנים שלו אצלנו, לא נתן חודש טוב רצוף אחד.
אז הוא יתעורר ומיד יחזור לישון. מבחינתי, ברגע שאיבד מהמהירות, אין לו שום יתרון על הכדורגלן הישראלי הממוצע.
בן שהר היה מופת לפיזיות. נשאר רק השם.
כשהפסיד ב1x1 לפיבן האסימון נפל סופית.
אוגו 10 דקות אחרי גורם לפיבן להיראות יותר רך מגבינה לבנה.
אז שהר הוא לא אוגו, אבל חלוץ רציני גובר עליו שם ודוהר ל1-0 או אדום שיוביל את פיבן למקלחת מוקדמת.
חולה על הזלזול שלכם בשחקנים שכנראה לא יהיו שלנו. שהר חלוץ טוב מאוד בתקופה לא טובה (די ממושכת חייב לומר). לא רוצה לראות אותו במכבי. מעדיף טרייד עם מכבי חיפה על אחד הצעירים שלה...
eitam כתב:חולה על הזלזול שלכם בשחקנים שכנראה לא יהיו שלנו. שהר חלוץ טוב מאוד בתקופה לא טובה (די ממושכת חייב לומר). לא רוצה לראות אותו במכבי. מעדיף טרייד עם מכבי חיפה על אחד הצעירים שלה...
+1.
שהר אמנם לא שווה את הסכומים שהוא מרוויח אבל בואו לא נהפוך אותו לאקסברד. אחראי על הרבה מאוד רגעי אושר בשנים היפות ביותר שלנו כאוהדים.
בכל אופן לא הייתי משחרר אותו למכבי. זה בדיוק השחקן שהם צריכים. שילוב שלו ושל שכטר שמיכה בתפקיד הטבח יכול להיות קטלני.
קצת כואב לעבור על התגובות פה ואז לעבור לפוסט על איינבינדר. שם יש מלא הערכה והוקרת תודה ופה רק מחפשים איך להיפטר ממנו. בן שהר עשה הרבה יותר למען הקבוצה מהמון שחקנים ומבחינתי הוא בשורה אחת עם הובאו ראדי ואוגו. מקצועית אולי הוא נחלש אבל לא הייתי רוצה לראות אותו עוזב
milan כתב:קצת כואב לעבור על התגובות פה ואז לעבור לפוסט על איינבינדר. שם יש מלא הערכה והוקרת תודה ופה רק מחפשים איך להיפטר ממנו. בן שהר עשה הרבה יותר למען הקבוצה מהמון שחקנים ומבחינתי הוא בשורה אחת עם הובאו ראדי ואוגו. מקצועית אולי הוא נחלש אבל לא הייתי רוצה לראות אותו עוזב
אם בן יעזוב גם הוא יקבל את ההוקרה
כרגע כנראה שיש מיצוי
milan כתב:קצת כואב לעבור על התגובות פה ואז לעבור לפוסט על איינבינדר. שם יש מלא הערכה והוקרת תודה ופה רק מחפשים איך להיפטר ממנו. בן שהר עשה הרבה יותר למען הקבוצה מהמון שחקנים ומבחינתי הוא בשורה אחת עם הובאו ראדי ואוגו. מקצועית אולי הוא נחלש אבל לא הייתי רוצה לראות אותו עוזב
ככה זה נהוג לגבי כל שחקן..
בזמן השמועות צצים המכפישים
כשמדווח על העברה רשמית כולם מוכירים תודה ומתקדמים הלאה
גם אם יעבור למכבי תל אביב בן שהר הוא אחלה גבר שתרם לנו המון.
אבל אנחנו עדין לא בשלב הפרידה, עכשיו רק מקצועית וכלכלית נטו, וכאן הניתוח הוא קר הרבה יותר.