דויד סימאו חתם - בהשאלה עד תום העונה
- The red one
Re: דויד סימאו - קשר
דיווח חדש מפורטוגל: בואבשיטה אישרה את ההתעניינת של ב'ש בסימאו, אבל מתכוונת להתחיל במשא ומתן אך ורק בחודש ינואר
כשהוא בשנה האחרונה לחוזה שלו?The red one כתב:דיווח חדש מפורטוגל: בואבשיטה אישרה את ההתעניינת של ב'ש בסימאו, אבל מתכוונת להתחיל במשא ומתן אך ורק בחודש ינואר

בכל מקרה היום הוא פתח במשחק אימון של הקבוצה שלו.
- The red one
פתח ונראה טוב.
אני חושב שמטרת הדיווח (התרגום לא אמר את זה במפורש) היה שהם יחזיקו אותו עד ינואר ובהזדמנות האחרונה שלהם להרוויח כסף - ימכרו אותו
אני חושב שמטרת הדיווח (התרגום לא אמר את זה במפורש) היה שהם יחזיקו אותו עד ינואר ובהזדמנות האחרונה שלהם להרוויח כסף - ימכרו אותו
בינואר אבל הוא יכול לחתום איפה שבא לו, לא? הוא נכנס לשנת חוזה?The red one כתב:פתח ונראה טוב.
- ForeverRed
לא נמאס להם לעשות בעיות?The red one כתב:דיווח חדש מפורטוגל: בואבשיטה אישרה את ההתעניינת של ב'ש בסימאו, אבל מתכוונת להתחיל במשא ומתן אך ורק בחודש ינואר
- The red one
בינואר הוא יכול לחתום איפה שבא לו אבל החוזה שהוא יחתום בינואר יכנס לתוקף רק בסוף החוזה הנוכחי שלו בבואבשיטה (יוני).RedBend כתב: בינואר אבל הוא יכול לחתום איפה שבא לו, לא? הוא נכנס לשנת חוזה?
אני מניח שכאן הכוונה היא למשא ומתן ומכירה שלו בינואר, ואז המועדון שלו כן יקבל כסף. ממה שקראתי והבנתי, שחקן מאוד מוערך שם, והוא גם אוהב את המועדון, כך שנראה שאין לו בעיה להמכר בינואר ולהכניס כסף למועדון
משחקי כוח. מנסים לגרד עוד כמה ג'ובות.
ברור ועדיין זה מטומטם. אם עכשיו רוצים בכאילו 2 מיליון בעוד ארבעה חודשים הוא יהיה שווה רבע. במקרה כזה האינטרס למכור עכשיו הוא מובהק.The red one כתב: בינואר הוא יכול לחתום איפה שבא לו אבל החוזה שהוא יחתום בינואר יכנס לתוקף רק בסוף החוזה הנוכחי שלו בבואבשיטה (יוני).
אני מניח שכאן הכוונה היא למשא ומתן ומכירה שלו בינואר, ואז המועדון שלו כן יקבל כסף. ממה שקראתי והבנתי, שחקן מאוד מוערך שם, והוא גם אוהב את המועדון, כך שנראה שאין לו בעיה להמכר בינואר ולהכניס כסף למועדון
יישאר עד תום החוזה והם ישארו בלי כלום ממנו, יכול להיות שמקצועית זה שווה להם. (חוץ מזה שיש לו שם של כוכב אין לי מושג מי זה)
במידה והם דורשים באמת 2 מיליון יורו, לא חושב שיש בכלל מו״מ.galaaa כתב:משחקי כוח. מנסים לגרד עוד כמה ג'ובות.
כי גם במידה ויורידו בחצי, אלונה לא תשלם.
- The red one
אני מניח שאם הייתה קבוצה שהייתה מוכנה לשלם 2 מיליון הם היו מוכרים אותו שלשום.RedBend כתב: ברור ועדיין זה מטומטם. אם עכשיו רוצים בכאילו 2 מיליון בעוד ארבעה חודשים הוא יהיה שווה רבע. במקרה כזה האינטרס למכור עכשיו הוא מובהק.
יישאר עד תום החוזה והם ישארו בלי כלום ממנו, יכול להיות שמקצועית זה שווה להם. (חוץ מזה שיש לו שם של כוכב אין לי מושג מי זה)
אז עכשיו יש להם את האופציה הבאה: להנות ממנו בחצי השנה הזאת ובינואר למכור אותו בכסף, אמנם פחות מ-2 מיליון, אבל עדיין כסף (מאשר לחכות שהוא יסגור במהלך ינואר חוזה ליוני 19 ואז המועדון שלהם לא יקבל כסף)
כתוב בכתבה שמתוך כבוד לשחקן הם לא ימכרו אותו עכשיו(שהאופציה שלו היא רק ישראל) ויחכו לחודש ינואר שכל האופציות פתוחות עבורו.The red one כתב: אני מניח שאם הייתה קבוצה שהייתה מוכנה לשלם 2 מיליון הם היו מוכרים אותו שלשום.
אז עכשיו יש להם את האופציה הבאה: להנות ממנו בחצי השנה הזאת ובינואר למכור אותו בכסף, אמנם פחות מ-2 מיליון, אבל עדיין כסף (מאשר לחכות שהוא יסגור במהלך ינואר חוזה ליוני 19 ואז המועדון שלהם לא יקבל כסף)
- The red one
נכון, אבל זה סתם שטות, כי ברור שאם אלונה הייתה מוכנה לשלם 2 מיליון יורו עכשיו היו מוכרים אותו עכשיו. איזה כבוד ואיזה נעלייםtomer224 כתב: כתוב בכתבה שמתוך כבוד לשחקן הם לא ימכרו אותו עכשיו(שהאופציה שלו היא רק ישראל) ויחכו לחודש ינואר שכל האופציות פתוחות עבורו.
אם אנחנו הקליינט הראשי שירדו מהעץ.. בינואר הם בעמדה גרועה.The red one כתב: אני מניח שאם הייתה קבוצה שהייתה מוכנה לשלם 2 מיליון הם היו מוכרים אותו שלשום.
לא ישלמו עליו בשביל 3 וחצי חודשים יותר מ200 וגם זה התפרעתי והופה 90% לפח.
שנת חוזה זה שחקן במבצע.
כמו שאנחנו מכרנו את טוני במבצע ב799 אלף למרות שכולם יודעיןם שהוא שווה הרבה יותר.
שיעברו הלאה. נשמע מסובך ולא הכרחי
- ForeverRed
הכל משחקי מו"מ. אל תפלו לזה.
הסכומים שנזרקים לא מציאותיים, וכך גם הרצון לחכות לינואר "מתוך כבוד לשחקן".
מה שהכי חשוב זה להיות חדים ולחתוך עניינים.
אם מסתדר מצוין, ואם לא אז נקסט למועמד הבא ברשימה.
אין לנו זמן לבזבז.
הסכומים שנזרקים לא מציאותיים, וכך גם הרצון לחכות לינואר "מתוך כבוד לשחקן".
מה שהכי חשוב זה להיות חדים ולחתוך עניינים.
אם מסתדר מצוין, ואם לא אז נקסט למועמד הבא ברשימה.
אין לנו זמן לבזבז.