דויד סימאו חתם - בהשאלה עד תום העונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: דויד סימאו - קשר

שליחה על ידי The red one »

דיווח חדש מפורטוגל: בואבשיטה אישרה את ההתעניינת של ב'ש בסימאו, אבל מתכוונת להתחיל במשא ומתן אך ורק בחודש ינואר

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

The red one כתב:דיווח חדש מפורטוגל: בואבשיטה אישרה את ההתעניינת של ב'ש בסימאו, אבל מתכוונת להתחיל במשא ומתן אך ורק בחודש ינואר
כשהוא בשנה האחרונה לחוזה שלו? :|

בכל מקרה היום הוא פתח במשחק אימון של הקבוצה שלו.

סמל אישי של משתמש
The red one

פתח ונראה טוב.

אני חושב שמטרת הדיווח (התרגום לא אמר את זה במפורש) היה שהם יחזיקו אותו עד ינואר ובהזדמנות האחרונה שלהם להרוויח כסף - ימכרו אותו

סמל אישי של משתמש
RedBend
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedBend »

The red one כתב:פתח ונראה טוב.

אני חושב שמטרת הדיווח (התרגום לא אמר את זה במפורש) היה שהם יחזיקו אותו עד ינואר ובהזדמנות האחרונה שלהם להרוויח כסף - ימכרו אותו
בינואר אבל הוא יכול לחתום איפה שבא לו, לא? הוא נכנס לשנת חוזה?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

The red one כתב:דיווח חדש מפורטוגל: בואבשיטה אישרה את ההתעניינת של ב'ש בסימאו, אבל מתכוונת להתחיל במשא ומתן אך ורק בחודש ינואר
לא נמאס להם לעשות בעיות?

סמל אישי של משתמש
The red one

RedBend כתב: בינואר אבל הוא יכול לחתום איפה שבא לו, לא? הוא נכנס לשנת חוזה?
בינואר הוא יכול לחתום איפה שבא לו אבל החוזה שהוא יחתום בינואר יכנס לתוקף רק בסוף החוזה הנוכחי שלו בבואבשיטה (יוני).

אני מניח שכאן הכוונה היא למשא ומתן ומכירה שלו בינואר, ואז המועדון שלו כן יקבל כסף. ממה שקראתי והבנתי, שחקן מאוד מוערך שם, והוא גם אוהב את המועדון, כך שנראה שאין לו בעיה להמכר בינואר ולהכניס כסף למועדון

סמל אישי של משתמש
galaaa

שליחה על ידי galaaa »

משחקי כוח. מנסים לגרד עוד כמה ג'ובות.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

The red one כתב: בינואר הוא יכול לחתום איפה שבא לו אבל החוזה שהוא יחתום בינואר יכנס לתוקף רק בסוף החוזה הנוכחי שלו בבואבשיטה (יוני).

אני מניח שכאן הכוונה היא למשא ומתן ומכירה שלו בינואר, ואז המועדון שלו כן יקבל כסף. ממה שקראתי והבנתי, שחקן מאוד מוערך שם, והוא גם אוהב את המועדון, כך שנראה שאין לו בעיה להמכר בינואר ולהכניס כסף למועדון
ברור ועדיין זה מטומטם. אם עכשיו רוצים בכאילו 2 מיליון בעוד ארבעה חודשים הוא יהיה שווה רבע. במקרה כזה האינטרס למכור עכשיו הוא מובהק.
יישאר עד תום החוזה והם ישארו בלי כלום ממנו, יכול להיות שמקצועית זה שווה להם. (חוץ מזה שיש לו שם של כוכב אין לי מושג מי זה)

סמל אישי של משתמש
tomer224

שליחה על ידי tomer224 »

galaaa כתב:משחקי כוח. מנסים לגרד עוד כמה ג'ובות.
במידה והם דורשים באמת 2 מיליון יורו, לא חושב שיש בכלל מו״מ.
כי גם במידה ויורידו בחצי, אלונה לא תשלם.

סמל אישי של משתמש
The red one

RedBend כתב: ברור ועדיין זה מטומטם. אם עכשיו רוצים בכאילו 2 מיליון בעוד ארבעה חודשים הוא יהיה שווה רבע. במקרה כזה האינטרס למכור עכשיו הוא מובהק.
יישאר עד תום החוזה והם ישארו בלי כלום ממנו, יכול להיות שמקצועית זה שווה להם. (חוץ מזה שיש לו שם של כוכב אין לי מושג מי זה)
אני מניח שאם הייתה קבוצה שהייתה מוכנה לשלם 2 מיליון הם היו מוכרים אותו שלשום.

אז עכשיו יש להם את האופציה הבאה: להנות ממנו בחצי השנה הזאת ובינואר למכור אותו בכסף, אמנם פחות מ-2 מיליון, אבל עדיין כסף (מאשר לחכות שהוא יסגור במהלך ינואר חוזה ליוני 19 ואז המועדון שלהם לא יקבל כסף)

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

קיצר לא יבוא.

סמל אישי של משתמש
tomer224

שליחה על ידי tomer224 »

The red one כתב: אני מניח שאם הייתה קבוצה שהייתה מוכנה לשלם 2 מיליון הם היו מוכרים אותו שלשום.

אז עכשיו יש להם את האופציה הבאה: להנות ממנו בחצי השנה הזאת ובינואר למכור אותו בכסף, אמנם פחות מ-2 מיליון, אבל עדיין כסף (מאשר לחכות שהוא יסגור במהלך ינואר חוזה ליוני 19 ואז המועדון שלהם לא יקבל כסף)
כתוב בכתבה שמתוך כבוד לשחקן הם לא ימכרו אותו עכשיו(שהאופציה שלו היא רק ישראל) ויחכו לחודש ינואר שכל האופציות פתוחות עבורו.

סמל אישי של משתמש
The red one

tomer224 כתב: כתוב בכתבה שמתוך כבוד לשחקן הם לא ימכרו אותו עכשיו(שהאופציה שלו היא רק ישראל) ויחכו לחודש ינואר שכל האופציות פתוחות עבורו.
נכון, אבל זה סתם שטות, כי ברור שאם אלונה הייתה מוכנה לשלם 2 מיליון יורו עכשיו היו מוכרים אותו עכשיו. איזה כבוד ואיזה נעליים

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

The red one כתב: אני מניח שאם הייתה קבוצה שהייתה מוכנה לשלם 2 מיליון הם היו מוכרים אותו שלשום.

אם אנחנו הקליינט הראשי שירדו מהעץ.. בינואר הם בעמדה גרועה.
לא ישלמו עליו בשביל 3 וחצי חודשים יותר מ200 וגם זה התפרעתי והופה 90% לפח.

שנת חוזה זה שחקן במבצע.
כמו שאנחנו מכרנו את טוני במבצע ב799 אלף למרות שכולם יודעיןם שהוא שווה הרבה יותר.

שיעברו הלאה. נשמע מסובך ולא הכרחי

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הכל משחקי מו"מ. אל תפלו לזה.
הסכומים שנזרקים לא מציאותיים, וכך גם הרצון לחכות לינואר "מתוך כבוד לשחקן".

מה שהכי חשוב זה להיות חדים ולחתוך עניינים.
אם מסתדר מצוין, ואם לא אז נקסט למועמד הבא ברשימה.

אין לנו זמן לבזבז.

שלח תגובה