לאורך הקריירה, הוא רחוק מלהיות שחקן של מספריםbs war כתב:
יש את ממן, שהוא בערך רק מספרים
נייג'ל האסלביינק
Re: נייג'ל האסלבינק
שחקן טוב בבהns75 כתב:95 עמודים אז אין לי כוח לחפש אחורה
אבל מה המספרים שלו לאורך הקריירה? אם אני זוכר נכון, לא מדובר בשחקן שמעמיד מספרים עונה אחרי עונה ונראה לי שאנחנו בונים עליו כאילו יתן את המספרים של זהבי
ות׳כלס, אין לנו היום אפילו שחקן אחד בקבוצה שהוא שחקן של מספרים
נו אין 100 עדיין?
ברצינות אני שואל
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ויטור עדיין בהקפאה או שיותרו על סטו או שיפשירו את ויטור בינואר.tomer224 כתב:כדי להביא חלוץ בנוסף לקשר ולנייגל, אתה צריך לשחרר זר.
ולא נראה לי שסטו הולך מפה בקרוב.
בכל מקרה יש אופציה להביא חלוץ.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
צריך לשמור מקום לטוני בינואר
- דר אדום בנשמה
צריך לשמור מקום לרונאלדו, הוא יכשל ביובנטוס ויעבור אלינו ויצעיד אותנו לאליפות.ns75 כתב:צריך לשמור מקום לטוני בינואר
שחקן בן 33 עם אפס שערים מתחילת העונהדר אדום בנשמה כתב: צריך לשמור מקום לרונאלדו, הוא יכשל ביובנטוס ויעבור אלינו ויצעיד אותנו לאליפות.
הייתי מעדיף להביא מישהו מוכח עם מספרים
- דר אדום בנשמה
הגזמת.ns75 כתב:
שחקן בן 33 עם אפס שערים מתחילת העונה
הייתי מעדיף להביא מישהו מוכח עם מספרים
זה שחקן שעד לפניי שנה כבש מלא שערים.
אז העונה פחות הולך לו.
וכן הגיל בעייתי.
ניימאר עדיף

משחית בדיחות סדרתידר אדום בנשמה כתב:הגזמת.
אז העונה פחות הולך לו.
וכן הגיל בעייתי.
ניימאר עדיף
נייגל וקשר 50/50 חייבים לחתום.
מעבר לזה זה בונוס שלא צפינו ולדעתי גם לא יגיע.
ברק יכול ומסוגל לרוץ לאליפות עם סגל כזה.
אלדר - חן עזרא הקשר כנף שמאל הכי טוב שייש לך בסגל, במשחק מסודר או מתפרצות זה לא משנה בכלל.
יש לו דריבל אש, יציאה מהירה מהמקום, מסירה לא רעה. קבלת החלטות לוקה בחסר אבל להציב אותו באגף ימין או באמצע זה פשוט להוציא ממנו את כל הארס ואסור שזה יקרה פשוט אסור, כשהוא פרח זה היה אך ורק באגף שמאל ולא בשום מקום אחר לאורך כל הקריירה
אלדר - חן עזרא הקשר כנף שמאל הכי טוב שייש לך בסגל, במשחק מסודר או מתפרצות זה לא משנה בכלל.
יש לו דריבל אש, יציאה מהירה מהמקום, מסירה לא רעה. קבלת החלטות לוקה בחסר אבל להציב אותו באגף ימין או באמצע זה פשוט להוציא ממנו את כל הארס ואסור שזה יקרה פשוט אסור, כשהוא פרח זה היה אך ורק באגף שמאל ולא בשום מקום אחר לאורך כל הקריירה
מסכים מאוד, אם כך תסביר איך לא שיחק בעמדה הזאת מאז שהגיע?oranu כתב:נייגל וקשר 50/50 חייבים לחתום.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
להוציא ממנו את הערס גם יכול לעבוד פהoranu כתב:נייגל וקשר 50/50 חייבים לחתום.
קודם כל הוא כן שיחק אבל עשה הרבה שינויי מקום עם מליקסון והם כל הזמן החליפו אגפים.ניב כתב: מסכים מאוד, אם כך תסביר איך לא שיחק בעמדה הזאת מאז שהגיע?
במשחקים שטוני פתח אז מן הסתם הוא הבאנקר בכנף שמאל.
והיו כולה עוד 2 משחקי ליגה, כשבאחד מהם הוא שוב לא פתח, אני מאמין שגם ברק בסוף יבין ששם הוא צריך לשחק (כפותח או כמחליף).
האידיאל ההתקפי שלנו מבחינתי הוא
עזרא בשמאל, מליקסון בימין, נייגל מאחורי החלוץ ובן שהר/בבסט בשפיץ כשנייגל ומליקסון יכולים להחליף עמדות מתי שבז*ן שלהם (סוג של שני שחקנים חופשיים).
אם וכאשר אוחנה יחזור לכשירות ולרמה שלו אז זה -
אוגו ו 50/50 זר מאחורה
אוחנה
מליקסון ועזרא באגפים ונייגל חלוץ מדומה כשמהספסל יכולים לעלות חילוף בהתקפה בבסט/שהר/ממן/זריהן.
בול.דר אדום בנשמה כתב:הגזמת.
אז העונה פחות הולך לו.
וכן הגיל בעייתי.
ניימאר עדיף
למרות שגם נייאמר שחקן טיפש בלי טיפת אינטליגנציה.
וכן האופי בעייתי.
אמפבה עדיף!