נייג'ל האסלביינק
Re: נייג'ל האסלבינק
העסקה פוצצה
בכר רוצה את זלקה מחדרה במקום
בכר רוצה את זלקה מחדרה במקום
אם באמת סיכם סופית כמו שטענו, ביטול ההסכם יעלה הרבה כסף לצד המפר.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אם זה לא הולך קשה זו לא הפועל באר שבע,
מאמין שמחר הכל יהיה בסדר.
מאמין שמחר הכל יהיה בסדר.
אני שמעתי שמועה שהוא נכשל בבדיקות, אבל לא נשמע אמין במיוחד
איזה טמפונים אתם הכל בסדר
ספורט 5
לא לוקחת סיכונים. נייג'ל הסלביינק יעבור בדיקת אקו לב לפני שיחתום רשמית על החוזה ויעבור רשמית מעירוני קרית שמונה להפועל באר שבע. מאז מקרה אליניב ברדה בקבוצה החליטו לנקוט משנה זהירות ולערוך בדיקות מקיפות לשחקנים החדשים שיצטרפו. "הכל סגור איתו. מדובר בבדיקה נוספת שהוא צריך לעבור", אמר גורם בקבוצה.
לא לוקחת סיכונים. נייג'ל הסלביינק יעבור בדיקת אקו לב לפני שיחתום רשמית על החוזה ויעבור רשמית מעירוני קרית שמונה להפועל באר שבע. מאז מקרה אליניב ברדה בקבוצה החליטו לנקוט משנה זהירות ולערוך בדיקות מקיפות לשחקנים החדשים שיצטרפו. "הכל סגור איתו. מדובר בבדיקה נוספת שהוא צריך לעבור", אמר גורם בקבוצה.
תודה רן.
פשיקרתי מוציא פוש שהסלבינק יעבור אקו לב מחר, ואני בטוח שהכל משמועות ווטסאפ שרצות והשמועות שפה. בקיצור חרטההה
פשיקרתי מוציא פוש שהסלבינק יעבור אקו לב מחר, ואני בטוח שהכל משמועות ווטסאפ שרצות והשמועות שפה. בקיצור חרטההה
יכול להגיד שיש בעיה עם הבדיקות בעקבות שמועות, לא מאמין שהוא ימציא בדיקה לשחקןהראל כתב:תודה רן.
חתום על החוזה כבר מיום שלישי.
- ForeverRed
אם באמת רוצים לעשות בדיקה נוספת כנראה שיש בעיה (אפילו מזערית) עם אחת הבדיקות שכבר בוצעו היום.
זה לא היה בתכנון.
זה לא היה בתכנון.
גם סטו, שיימן, עזרא, בן בסט ואנסטיס עשו אקו לב?הפועלעולה כתב:ספורט 5
הם הרי גם הגיעו אחרי המקרה עם ברדה.
לא מריח טוב
כנראה שכןשמעון א כתב: גם סטו, שיימן, עזרא, בן בסט ואנסטיס עשו אקו לב?
הם הרי גם הגיעו אחרי המקרה עם ברדה.
מזכיר לכם שגם ההכרזות של הרוש ועזרא התעכבו.