בן שהר
Re: בן שהר חתם רשמית עד 2022/23
כלפי המאנייק הזה גם נהיה כמו המעסיקים שלו.
"שהר מאוכזב מב"ש".
שזה בדיוק הפוך המפוסט.
"שהר מאוכזב מב"ש".
שזה בדיוק הפוך המפוסט.
לא הרוויח הרבה. היה פצוע רוב הזמן. עם כל הכבוד ויש כבוד לשהר זה לא אותו דבר,שמעון א כתב: גדי, אז איזה מזל שלא העיפו את מליקסון אחרי העונת 2014/2015. עונה גרועה הייתה לו, + שכר גדול + חוזה ל 5 שנים.
יש שחקנים שלא מוותרים עליהם. גם אם הם בשכר גבוה יחסית.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
פוסט של מלך!!!
בטוח שהוא מאוכזב. בוא פשוט לא הדמות שתכתוב את זה (וטוב שכך).אדום זקן כתב:כלפי המאנייק הזה גם נהיה כמו המעסיקים שלו.
"שהר מאוכזב מב"ש".
שזה בדיוק הפוך המפוסט.
פירסם פוסט של גבר.izguy83 כתב: בטוח שהוא מאוכזב. בוא פשוט לא הדמות שתכתוב את זה (וטוב שכך).
לא כמו החבר הצבוע שלו שהיה מתחבא מאחורי האבא ומזיין תשכל.
תלמדו להעריך את זה.
אי אפשר להתייחס לשחקנים כמו סחורה משומשת,בטח לא כאלה שלא מוציאים מילה על המועדון.
בידיעות לדוגמא כתוב שהוא מרוויח 400 אלף לעונה.izguy83 כתב: 480 הרבה יותר דומה ל500 מאשר ל-"לא מקבל 400" לדבריך שאותם כתבת בבטחון רב.
אומר לא למכבי מכמה סיבות - אין להם יכולת לשלם והם גם לא יתנו שחקן במקום.
לבית"ר כן, כי אפשר לקחת את סילבסטר ולדעתי סילבסטר +2 שחקנים(לאו דווקא מבית"ר) סוגרים את השכר ברוטו של שהר.
מודה, חוץ מבעונה הראשונה, לא החזקתי משהר (וגם כתבתי זאת פה). אם היה פה בשכר מתאים אז סבבה. כשהוא פה עם השכר הזה, הוא חוסם לנו תקציב נוסף בשכר השחקנים. בקבוצה אלופה, אני מצפה לחלוץ שעושה 8-12 שערי שדה בעונה ולא פחות חושב, משפיע על המשחק. אין לו דריבל, אין לו משחק עם הגב, הוא לא שולט בגובה וגם התנועה שלו בלי כדור לא מהמשובחות.
שהר מרוויח כ380-390 אלף יורו. תעגל ל400 אלף יורו, בכיף.
חצי מיליון אף אחד לא הרוויח פה חוץ מקואנקה.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לא מאמין שהוא יילך, בטח לא אחרי הפוסט האחרון- אז חבל לפתח על זה דיון.
רק כמה נקודות קטנות-
1. חברתית הוא מוכיח שהוא נכס כל פעם מחדש. גם מתבטא לעניין, גם מבטל את האמא הרעשנית שלו כל פעם וגם מדהים בחדר הלבשה.
2. מקצועית הוא בינוני מאוד בעיני. בשוק הישראלי הדל הוא שווה ערך לבינוניים האחרים רק שעולה לנו הרבה יותר.
3. הכי חשוב- אתם חייבים להבין שמכירה היא נגזרת מכמה שזה עלה לנו, זה עובד ב90% מהמקרים ברמות האלה.
לעטר היה מחיר כי לאורך הדרך נמכר והיה לו שווי שוק, כנל קיארטנסון (ועליו הם הפסידו כמובן)
אצלנו הרוב המוחלט של השחקנים מגיעים בחינם ובהתאם השווי שלהם.
אף אחד לא ישחרר את אוחנה/אלו/זריהן/מלמד בחינם לדעתי
גאדיר/שיימן/פקהארט וכו׳ - כן
רק כמה נקודות קטנות-
1. חברתית הוא מוכיח שהוא נכס כל פעם מחדש. גם מתבטא לעניין, גם מבטל את האמא הרעשנית שלו כל פעם וגם מדהים בחדר הלבשה.
2. מקצועית הוא בינוני מאוד בעיני. בשוק הישראלי הדל הוא שווה ערך לבינוניים האחרים רק שעולה לנו הרבה יותר.
3. הכי חשוב- אתם חייבים להבין שמכירה היא נגזרת מכמה שזה עלה לנו, זה עובד ב90% מהמקרים ברמות האלה.
לעטר היה מחיר כי לאורך הדרך נמכר והיה לו שווי שוק, כנל קיארטנסון (ועליו הם הפסידו כמובן)
השחקן עם האופי האהוב עלי ביותר ,
אבל צריך להבין שאם הוא נשאר פה זה כנראה כשחקן ספסל לצד בן בסט,לפחות עד שיוכיח את מקומו בהרכב.
אבל צריך להבין שאם הוא נשאר פה זה כנראה כשחקן ספסל לצד בן בסט,לפחות עד שיוכיח את מקומו בהרכב.
גם האסלביינק הגיע בחינם לאיזי, זה לא הפריע לו במכירהRedRock כתב:לא מאמין שהוא יילך, בטח לא אחרי הפוסט האחרון- אז חבל לפתח על זה דיון.
רק כמה נקודות קטנות-
משחרר למכבי תמורת גלזר, אצילי , מיכה ודור פרץ ומוסיף גג 100k
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לכן ציינתי ברמות האלהyedidel כתב:
גם האסלביינק הגיע בחינם לאיזי, זה לא הפריע לו במכירה
קבוצות בסדר גודל של ק״ש בנויות בדיוק על האקזיטים האלה
חוץ מזה, ברור שיש חריגים.
זה שונה כשיש שחקן שהקבוצה מעוניינת מאוד שיישאר והגדולות רוצות לקחת אותו
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אחשלי.... כותרות זה מערכת. לא הכתבאדום זקן כתב:כלפי המאנייק הזה גם נהיה כמו המעסיקים שלו.
"שהר מאוכזב מב"ש".
שזה בדיוק הפוך המפוסט.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אבל הוא באמת מאוכזב אחיאדום זקן כתב:כלפי המאנייק הזה גם נהיה כמו המעסיקים שלו.
"שהר מאוכזב מב"ש".
שזה בדיוק הפוך המפוסט.
זה שהוא רוצה להישאר זה אחלה. הלוואי וישאר.
אבל מראים לו את הדרך החוצה, ומנסים ללחוץ עליו לעבור, איך לא יהיה מאוכזב
לא יודע עדיין איך לא מחזיקים משהר כאן.
ואללה אני מחזיק ממנו רצח.
מה שהוא עושה כשהוא ללא(!!!!!!) כדור שווה פי מאה יותר מאחלה דריבל. צר לי שלא רואים את זה.
בזמן האחרון ממש מתחרבש לו הפעולות הפשוטות אבל זה כבר עניין של תקופה וביטחון.
את ארביטמן החצי נכה הכתרתם למלך להזכירכם!!!!
כמו כל שחקן כדורגל, צריך וחייב להחזיר לו את הביטחון ואני מבטיח לכם שהוא ישתיק אתכם פעם אחרי פעם.
אחרי מקרה הזה חייב להתאחד סביבו. יאללה חלאס ביקורת. הגיע הזמן שנחזור לתמוך כמו נערות בנות 16 מאוהבות. זה הבסיס שלנו.
ואללה אני מחזיק ממנו רצח.
מה שהוא עושה כשהוא ללא(!!!!!!) כדור שווה פי מאה יותר מאחלה דריבל. צר לי שלא רואים את זה.
בזמן האחרון ממש מתחרבש לו הפעולות הפשוטות אבל זה כבר עניין של תקופה וביטחון.
את ארביטמן החצי נכה הכתרתם למלך להזכירכם!!!!
כמו כל שחקן כדורגל, צריך וחייב להחזיר לו את הביטחון ואני מבטיח לכם שהוא ישתיק אתכם פעם אחרי פעם.
אחרי מקרה הזה חייב להתאחד סביבו. יאללה חלאס ביקורת. הגיע הזמן שנחזור לתמוך כמו נערות בנות 16 מאוהבות. זה הבסיס שלנו.
אין לו שום שליטה על כותרות (באחריות העורך) רק על התוכן.אדום זקן כתב:כלפי המאנייק הזה גם נהיה כמו המעסיקים שלו.
"שהר מאוכזב מב"ש".
שזה בדיוק הפוך המפוסט.