CrazyRed7 כתב:
חחחחח בול.
כל השנה מלכלכים עליו אבל כשעולה האופציה שיעבור ליריבה פתאום כל המבקרים הגדולים חוששים.
שחקן חלש מה יש לחשוש?אנחנו בסה״כ דופקים את היריבה לתואר, לא?
מקרה ראדי.. כנראה ששכחו.
זה תקף גם לביתר וגם למכבי אם בן שהר יעבור.
CrazyRed7 כתב:
חחחחח בול.
כל השנה מלכלכים עליו אבל כשעולה האופציה שיעבור ליריבה פתאום כל המבקרים הגדולים חוששים.
שחקן חלש מה יש לחשוש?אנחנו בסה״כ דופקים את היריבה לתואר, לא?
מכבי יריבה ישירה לתואר, בית"ר לא.
אתה לא זה שרשמת לנו שבן לא מקבל אפילו 400?
1. קשה לי להאמין שיעבור למכבי, בטח אחרי ששכטר הגיע לשם הקיץ, שהר לא אוהב תחרות.
2. המשכורת של שהר בעייתית מאוד, מכבי תל אביב ומכבי חיפה (גם לשם קשה לי להאמין שיעבור בגלל הצירוף של קארמר הקיץ) הם לדעתי היחידות שיכולות לעמוד בה.
למצוא קבוצה שגם תעמוד במשכורת של שהר וגם תשלם לנו כסף זה משהו שלא יקרה הקיץ. מקסימום נקבל שחקן תמורתו (כמו שכבר אמרתי, הייתי שמח אם סאבו או סילבסטר היו מגיעים אלינו במידה והוא עוזב לבית"ר).
3. באופן אישי, אין לי ספק ששהר הוא אובר פייד, אבל אני חיי עם זה בשלום במציאות הנוכחית של השוק הישראלי, כי יתכן שאם נעביר אותו לבית"ר ולא נביא מחליף זר ברמה גבוהה (בשוק הישראלי לא רואה טובים ממנו או אפילו שווים לו) נשלם על זה מחיר יקר במידה ובן בסט ומלמד (שלא נתנו עד היום בקבוצות גדולות את מה ששהר נתן) לא יתנו את מה ששהר נתן לנו בשנים האחרונות, ולכן אולי שווה לנו לקבל את העובדה שהוא אובר פייד בנסיבות הקיימות...
משחרר אותו גם למכבי.
אני לא רואה את הדברים כמוכם, מודה שאני ממש לא מעריך את שהר.
שחקן שכל תרומתו מבוטאת בשערים בלבד, ולא מסוגל להביא 8 שערי שדה בעונה בקבוצה אלופה שמכניסה 65-70 בעונה לא ראוי בעיניי לשכר של קרוב לחצי מיליון יורו ל5 שנים. זה טירוף.
כמות כזו גם מלמד בשליש שכר נותן.
אם יש ביקוש בכמה קבוצות מוציא אותו בכיף למכירה פומבית, הלוואי גם שחר יצטרף.
yossi כתב:משחרר אותו גם למכבי.
אני לא רואה את הדברים כמוכם, מודה שאני ממש לא מעריך את שהר.
שחקן שכל תרומתו מבוטאת בשערים בלבד, ולא מסוגל להביא 8 שערי שדה בעונה בקבוצה אלופה שמכניסה 65-70 בעונה לא ראוי בעיניי לשכר של קרוב לחצי מיליון יורו ל5 שנים. זה טירוף.
כמות כזו גם מלמד בשליש שכר נותן.
אם יש ביקוש בכמה קבוצות מוציא אותו בכיף למכירה פומבית, הלוואי גם שחר יצטרף.
ומי פינה את השטח בחלק מהשערים שהוא לא הבקיע? לשחרר פקק שנותן למישהו אחר להבקיע זה חצי גול של המפנה.
זה כמו שוואקמה גם כשהיה חלש סחב 2 שחקנים.
אז בן לא מפלצת פיזית אבל הוא בהחלט עושה תנועה בלי סוף