על זה שהוא שחקן בינוני מאוד שהחרים אימונים עוד כשהיה פה.גדי כתב:רוצה לישר קו. על מה אנחנו שונאים אותו?
וזה עוד לפני כל עניין מכבי שגם אני לא בטוח עד כמה אני כועס עליו בגלל זה
על זה שהוא שחקן בינוני מאוד שהחרים אימונים עוד כשהיה פה.גדי כתב:רוצה לישר קו. על מה אנחנו שונאים אותו?
גורש כשוער שני ודודזאדה כמגן שמאלי מחליף הם ממש לא בינוניים.Totti כתב:כן דוידזאדה, לא דוידזאדה, להפרד ביום אחד מגורש ושיימן, זו התחלה של משהו טוב מבחינתי.
שניהם אחלה, אבל הגיע הזמן לדלל בבינוניות.
לדעתי גם אם לא היה מנשק היו נתפסים על המקרה הפחות חמור שעבר למכבי... רק שהמקרה הזה באמת העצים יותר את היצריםREDZED כתב:עשה טעות עם הנשיקה למכבי
גדול אתה, אחי.Totti כתב:נו טוב, מתנצל.
רוצה שינוי
שיחזירו את אנסטיס. בכל זאת שוער צמרת ביוון.ran כתב: לא יודע על שחקנים, יודע שקיבל אישור מהמועדון לעבור.
מן הסתם יגיע שוער מחליף במצב כזה.
+1.אדום זקן כתב:לא מבין מה הלהט לשחרר את גורש.
אחלה שוער שני,טוב לו פה,לא מקבלים עליו כסף,לא חוסכים עליו כסף,אז מה העניין?
טובה לחבר?
לא יחליפו את גורש בניצן סתם ככה. לא עד כדי כך שיכורים אצלנו(אני מקווה).delta7 כתב: שיחזירו את אנסטיס. בכל זאת שוער צמרת ביוון.
וברצינות:
ממשיכים להתעסק איפה שלא צריך.
סופסוף יצאנו איכשהו בשן ועין מסאגת חיימוב---->ששטוס---->אנסטיס---->הרוש אז מחפשים הרפתקאות חדשות?
לפי הפרסומים בתקשורת עכשיו זה גורש---->איתמר ניצן. בחיאת רבאק תשקיעו את הזמן והמאמצים בשינויים שגם יוסיפו לנו משהו ליכולות הנוכחיות המאוד לא מספקות.
מסכים רק לא אוהב את הביטוי בינוניות, בכל זאת יש לי הרבה כבוד לפחות לחלק מהמוזכרים בתקשורת בעניין עיסקת החליפין המדוברת עם בית"ר, הייתי אומר עוד מאותו מהדבר, חליפין שלא מקדם אותנו בכלום.דר אדום בנשמה כתב: נניח ואתה מדלל.
מי בא במקומם?
לדלל בבינוניות בשביל עוד בינוניות זה חסר טעם.
"בביתר בלי לחץ"?Redbull כתב:יש מצב שרוצים להתפשר בגלל התביעה ולהביא אותו בשכר ממש נמוך
ככה שכל הצדדים ירוויחו ואז שיימן ישוחרר
מהלך מסובך אבל סבבה לכולם
אנחנו חוסכים שכר של מגן,אופיר לא צריך לשלם לקבוצה ושיימן ישחק בביתר כמגן הרכב בלי לחץ
בוא נחכה ונראה, אני מקווה שהציטוט שהבאתי מהתקשורת לא מדויק או חלקי בלבד.CrazyRed7 כתב: לא יחליפו את גורש בניצן סתם ככה. לא עד כדי כך שיכורים אצלנו(אני מקווה).
אם יש אמת בדבר אז כנראה שמעורב אחד הזרים של בית״ר.
בלי לחץ על דקות משחק ובלי יומרות לאליפות לעונה הנוכחית.delta7 כתב: "בביתר בלי לחץ"?
נראה לי התבלבלת קצת.
קיץ הזוי.ran כתב:אופיר סגר.
הודעה צפויה לצאת אחרי ההודעה הרשמית על שיימן
מה שלא יעשו יש לך תלונות.דר אדום בנשמה כתב:קיץ הזוי.
כמה שינוים לעזאזל?
לא היה עדיף שדוידזאדה יגיע לביתר?
למה לשנות כל כך הרבה?