להתחבר ישר להולנדים, cut the middle mandardasmiley כתב:ספורט 5 מפרסם שמישהו יסע לסגור פרטים בהולנד עם נציגי השחקן....
מסתבר שהם מייצגים את לוי גארסיה גם. טוב יעשה הנציג אצלנו אם יפתח להם פתח אלינו להצעת שחקנים, נראה שיש שם פוטנציאל טוב.
נייג'ל האסלביינק
Re: נייג'ל האסלבינק
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
בינתיים המקור שלך לא פגע בכלום. מחרטט אותך בצורה קיצונית.manutd כתב:בבוקר רץ איזשהו דיווח שמקור חיצוני גויס לממן את עסקת הסלביינק כדי שישאר כסף לב"ש להפעיל את סעיף השחרור של עלי מוחמד.
עכשיו אני לא יודע מה רמת האמינות של הדיווח אבל אם פתאום פורסם על פרצת דרך עם נייג'ל נשאר רק לקוות שהכל נכון.
עריכה: אין למוחמד בכלל סעיף שחרור אז כנראה זה לא נכון
מקווה שזה לא יהיה כפי שאסי נסע לסגור את עסקת סבסטיאן מילהdardasmiley כתב:ספורט 5 מפרסם שמישהו יסע לסגור פרטים בהולנד עם נציגי השחקן....
מסתבר שהם מייצגים את לוי גארסיה גם. טוב יעשה הנציג אצלנו אם יפתח להם פתח אלינו להצעת שחקנים, נראה שיש שם פוטנציאל טוב.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- The red one
הפוש המיוחל עם אישור של שרצקי לעסקה הגיע (מ-ONE).
עכשיו צריך לסגור את העניינים מול הסוכנים (שזה פחות או יותר היה המצב גם לפני שבועיים)
עכשיו צריך לסגור את העניינים מול הסוכנים (שזה פחות או יותר היה המצב גם לפני שבועיים)
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ספורט 5 פרסמו על זה ממזמן.The red one כתב:הפוש המיוחל עם אישור של שרצקי לעסקה הגיע (מ-ONE).
מה שמדאיג שרוצים למכור שחקנים בשבילו.
כאילו מדובר במסי.
נערך לאחרונה על ידי דר אדום בנשמה ב 05 ספטמבר 2018, 08:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בידיעות הנגב בכלל היה כתוב שיש עוד מחלוקות מולו בקשר לשכר
- The red one
ספורט 5 פירסמו ציטוט של איזי? אני לא רואה שםדר אדום בנשמה כתב:ספורט 5 פרסמו על זה ממזמן.
מה שמדאיג שרוצים לש0שחקנים בשבילו.
כאילו מדובר במסי.
פוש מוואלה: על סף סיכום.
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
בדיוק. נראה בהתחלה כמו בשורה, בסוף מסתבר שלא חידשו כלום.The red one כתב:הפוש המיוחל עם אישור של שרצקי לעסקה הגיע (מ-ONE).
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
גם איזי מאשר
ברוך השם
ברוך השם
מה ידיעות הנגב? זה לא עיתון של מהדורת סופש?yedidel כתב:בידיעות הנגב בכלל היה כתוב שיש עוד מחלוקות מולו בקשר לשכר
בידיעות הנגב של יום שישי האחרוןRedHell כתב: מה ידיעות הנגב? זה לא עיתון של מהדורת סופש?
- The red one
כן, אבל בכתבה (שנכתב ביום שלישי שעבר) היה כתוב שיש בעיה בשכר, דבר שבהחלט היה מוזר, כי לא דיברו על בעיות בשכר של נייג'ל בשום מקום, ההיפך - אמרו שהעניינים מולו(נייג'ל) ומול איזי כבר נסגרו ומה שנשאר זה רק העסקה עם הסוכניםRedHell כתב: מה ידיעות הנגב? זה לא עיתון של מהדורת סופש?
גם ככה אני בתחתית אז לפחות אני ארוויח כסף....הפועלעולה כתב:גם איזי מאשר
ברוך השם
אני אומר לנעול את השרשור ולפתוח רק אחרי תמונה עם אסי, הלב שלי לא עומד בזה