לואי טאהא
Re: לואי טאהא
כמה שהוא מראה לפעמים חוסר טכניקה שמכאיבה בעין, הוא בעיקר יודע מה הוא לא יודע ובגלל זה לא רואים ממנו יותר מדי טעויות של גול.
כרגע הבלם המוביל שלנו. שנה שעברה הוא היה הבלם הטוב בליגה.
כרגע הבלם המוביל שלנו. שנה שעברה הוא היה הבלם הטוב בליגה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

בדיונים על טאהא אתה רומז הרבה על מניעים לא עניינים של גולשים שמבקרים את טאהא, אתה יכול לא לקרוא לזה התלהמות אבל זה גם לא ענייני.oranu כתב: ניר היקר, קודם כל כאשר אדם חושב אחרת ממך ומנסה לנהל דיון ענייני ומקצועי על שחקן הוא לא אוטומטית הופך ל"מתלהם".
זה שתשתמש במילה הזאת לא הופך את ההודעות שלי להתלהמות, התנסחתי באופן חד, ברור ומכובד ללא שום עניין אישי אז בוא נשאיר את זה ככה אחי.
ולדיון עצמו -
יכול להיות ש 2 בלמים זרים זה הפתרון, לטעמי האישית זה לא הפתרון האידיאלי ואפילו לא קרוב.
קבוצות ישראליות הוכיחו מספר פעמים שבלם ישראלי מוביל ליד בלם זר שמביא את הערך המוסף יכולות להתמודד שווה בשווה מול קבוצות באירופה (אנחנו עם ויטור וצדק, מכבי עם גרסיה וטיבי/בן חיים).
אני מסכים שכאשר ההגנה בנויה רק על ישראלים בהחלט יש בעיה, בטח כשמשחקים במסגרת אירופית.
בכל מקרה, לדעתי יש כל כך הרבה בעיות בקבוצה שההתעסקות ביכולת של לואי להיות טוב באירופה לא רלוונטית לנקודת הזמן הזו.
לואי הוא הבלם הכי טוב שהכדורגל הישראלי יכול להציע נכון לעכשיו והוא לא קרוב להיות הבעיה המרכזית שלנו.
לא צריך לחפש איפה שאין, זה מזכיר לי קצת את הניסיון לשדרוג בעמדת השוער -
כשיש לך ישראלי מהטופ 2 בעמדה שלו אתה פשוט צריך לדאוג להשאיר אותו אצלך מרוצה ובכושר, את עמדות הזרים צריך לנצל למקומות שבהם אין לך שחקן ישראלי ברמה מספיק גבוהה.
לדוגמא - קשר 50/50, חלוץ, שחקן כנף ורסטילי, בלם (אחד, לא שניים), קשר אחורי (אוגו).
בכל העמדות האלה אין לנו ישראלים מספיק טובים, לא מהמובילים וגם אין פרוספקט מעניין על המדף.
אלה העמדות שצריכות להיות מחוזקות בזרים לדעתי נוכח הסגל הקיים של הפועל ב"ש.
בנוגע לדיון-לא אמרתי שמחר צריך להביא בלם, פשוט אמרתי שהוא לא ברמה וזה לא ישתנה לדעתי.
מדבר פה על אידאל, כנראה שהעונה האידיאל הזה בלתי אפשרי, אבל השאלה מה הפנטזיות שלנו ושל אלונה, אם הפנטזיה היא להגיע שוב לשלב בתים, טאהא לא יספיק
הפוסט הזה מסכם הכי טוב שיש את טאהא.
תקראו מדף ראשון ועד עכשיו.
משחקן פוטנציאל התקדם ותיקן הרבה מהליקויים שלו וממשיך להשתפר. פשוט בלם על.
טאהא זה הבאנקר הישראלי הכי גדול שיש בליגה.
בתים עלאקnir767676 כתב: בדיונים על טאהא אתה רומז הרבה על מניעים לא עניינים של גולשים שמבקרים את טאהא, אתה יכול לא לקרוא לזה התלהמות אבל זה גם לא ענייני.
בנוגע לדיון-לא אמרתי שמחר צריך להביא בלם, פשוט אמרתי שהוא לא ברמה וזה לא ישתנה לדעתי.
מדבר פה על אידאל, כנראה שהעונה האידיאל הזה בלתי אפשרי, אבל השאלה מה הפנטזיות שלנו ושל אלונה, אם הפנטזיה היא להגיע שוב לשלב בתים, טאהא לא יספיק
בלם על? אין ספק שהוא גלדיאטור וכישראלי הוא הכי טוב שיש כרגע אבל לא על ולא חללאלדר כתב:הפוסט הזה מסכם הכי טוב שיש את טאהא.
במונחים ישראלים הוא בלם על.שיש כתב: בלם על? אין ספק שהוא גלדיאטור וכישראלי הוא הכי טוב שיש כרגע אבל לא על ולא חלל
מעל הממוצע בארץ בהרבה
- סתיו אלימלך
איזה דיון הזוי!
כפרה עליו! יש בלם יותר טוב/מהיר/פיזי/לוחם/מחוייב/נשמה/צנוע/גבר גבר ממנו בליגה שלנו?
שלא ייגמר לעולם!!!!
השתבשה פה דעתם של כמה אנשים. בחיי.
קצת נהיה קשה, נלחצים כמו טמפונים ויורים לכל עבר, כאילו יש תעודת ביטוח ל 10 אליפויות רצופות!
משוגעים- תרדו מהגג!!!!!
כפרה עליו! יש בלם יותר טוב/מהיר/פיזי/לוחם/מחוייב/נשמה/צנוע/גבר גבר ממנו בליגה שלנו?
שלא ייגמר לעולם!!!!
השתבשה פה דעתם של כמה אנשים. בחיי.
קצת נהיה קשה, נלחצים כמו טמפונים ויורים לכל עבר, כאילו יש תעודת ביטוח ל 10 אליפויות רצופות!
משוגעים- תרדו מהגג!!!!!
- The red one
ב-10:41 עדכנו מההתאחדות שלואי טאהא ערך אימון קל בלבד.
ב-11:28 הודיעו שהוא יצא לגמריי מהסגל.
יפה מאוד שהסגל שלנו בנבחרת דולל, אבל אני מאוד מקווה ששלושת השחקנים יוכלו לשחק באשדוד ונעשה להם מקרה אלי דסה, ולא שהפציעות יתגלו כרציניות
יפה מאוד שהסגל שלנו בנבחרת דולל, אבל אני מאוד מקווה ששלושת השחקנים יוכלו לשחק באשדוד ונעשה להם מקרה אלי דסה, ולא שהפציעות יתגלו כרציניות
הרוש וטאהא נפצעו באמת וזה לא היה נראה סתם מכה קלה, אז מאמין שזה לא מניסיון לברוח מהנבחרת.The red one כתב:ב-10:41 עדכנו מההתאחדות שלואי טאהא ערך אימון קל בלבד.
שיר צדק נשאר בסגל אבל גם ככה לא אמור לפתוח. טוב לנו.
וואלה?פספסתי את זהThe red one כתב:צדק שוחרר אתמול

השחקנים שלנו צריכים ביטחון
הנבחרת זה המקום האחרון שאפשר לשאוב ממנו ביטחון
הנבחרת זה המקום האחרון שאפשר לשאוב ממנו ביטחון
לואיי הגיע כהחתמה בינונית לספסל. יש פה אנשים שזה נראה כאילו הם עוד שם.
הבלם הפעיל הכי טוב בליגה.
- dardasmiley
+1, הבחם הפעיל הטוב בליגה בפער גדול מהבא אחריו.Noam98 כתב:לואיי הגיע כהחתמה בינונית לספסל. יש פה אנשים שזה נראה כאילו הם עוד שם.
הישראלי*dardasmiley כתב:
+1, הבחם הפעיל הטוב בליגה בפער גדול מהבא אחריו.