אם ניסו אביטן מצליח להוביל את חדרה מעבר למקום 12 מגיע לו להגיע לפה אחריי ברק בכר.REDZED כתב:בכר יזהר ניסו אביטן מאחורייך
בכר והחבר'ה- צוות לעניין
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כולה ניצח 2 משחקים. תרגיעו.
- דר אדום בנשמה
רגועים.שמעון א כתב:כולה ניצח 2 משחקים. תרגיעו.
נראה מה יהיה בסוף העונה.
כרגע לפחות חדרה בהחלט קבוצה מפתיעה.
ואם יסיים מקום 6 ומעלה חייב לרשת את פפ בסיטי
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מה שבכר עשה כאן בשלוש שנים יש מאמנים שלא עושים בכל קרירת האימון. לאט לאט עם לחפש לו מחליף...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אוי ואבוי ששירשור מילים כזה בכלל עולה כאןSir Alex Ferguson כתב:מה שבכר עשה כאן בשלוש שנים יש מאמנים שלא עושים בכל קרירת האימון. לאט לאט עם לחפש לו מחליף...
ואני לא ציני למען הסר ספק.
אתם יודעים שכמו טוני, הובאן, ברדה, ראדי וכו' גם בכר יעזוב בסוף.
בניגוד להם, כדי שנהיה עם איזה תכנית מגירה מראש (בלי קשר ספציפית לניסו)
בניגוד להם, כדי שנהיה עם איזה תכנית מגירה מראש (בלי קשר ספציפית לניסו)
הלוואי.הראל כתב:בכר צריך להשאר פה כמו פרגיסון ביונייטד.
לא חושב שזה אפשרי בכדורגל המודרני ובטח שלא בארץ(למרות שאי אפשר לקרוא לכדורגל פה מודרני).
השתלטו כאן גורמים עויינים ואף הזויים על הפורום הזה שביחד עם גייס חמישי כאן זורקים שטויות שגורמות לי לחשוב ואפילו די ברצינות לעבור לעונת השאלה בפורום השחקן ה12.
אחרי שריירתם על חדרה והזרים שלה ואחרי שהפכתם את המערכת לחבורת כלומיניקים,עכשיו הולכים על הראש של בכר ומסמנים לו מחליף שאם לא היה נולד בב"ש ואימן איזה שלומי טגה בנוער,לא היה מוזכר כאן בכלל.
צריך לעשות כאן ריסטרט דחוף,יא חבורה של הזויים כפויי טובה
עם כל הביקורת על בכר העונה,לא יהיה מאמן שישתווה לעולם להישגים שלו כאן ואתם יכולים לרשום את זה.
אחרי שריירתם על חדרה והזרים שלה ואחרי שהפכתם את המערכת לחבורת כלומיניקים,עכשיו הולכים על הראש של בכר ומסמנים לו מחליף שאם לא היה נולד בב"ש ואימן איזה שלומי טגה בנוער,לא היה מוזכר כאן בכלל.
עם כל הביקורת על בכר העונה,לא יהיה מאמן שישתווה לעולם להישגים שלו כאן ואתם יכולים לרשום את זה.
אנשים חיים באילוז׳ מכתירים מלכים ב4 דקותאדום זקן כתב:השתלטו כאן גורמים עויינים ואף הזויים על הפורום הזה שביחד עם גייס חמישי כאן זורקים שטויות שגורמות לי לחשוב ואפילו די ברצינות לעבור לעונת השאלה בפורום השחקן ה12.
בכר צריך להיות הפרגסון שלנו.
אתה האדם הכי מביך בהסטוריה.דר אדום בנשמה כתב: אם ניסו אביטן מצליח להוביל את חדרה מעבר למקום 12 מגיע לו להגיע לפה אחריי ברק בכר.
ידידי הזקן, קבל +10000000000000
- דר אדום בנשמה
אתה האדם הכי אובסיסבי בהיסטוריה.נתי כתב: אתה האדם הכי מביך בהסטוריה.
ידידי הזקן, קבל +10000000000000
לא אעזוב אותך עד שתעוף מפה, אתה מקלקל לכולם את חווית הגלישה בפורום, אוהב לשפוך אש כשגם ככה הכל דלוק מספיק, וכמובן עילג וחסר כל ידע בסיסי בכדורגל.דר אדום בנשמה כתב:אתה האדם הכי אובסיסבי בהיסטוריה.
לא נרחיב על זה שאתה בכלל לא נמצא במשחקים.
אז תהנה וכל עוד נפשי בי אני ארדוף אותך עד שתצא לנו מהפורום ומהחיים.תקרא לזה אובססיבי או קשר 50:50
אוהב אותך מתוק שלי
- דר אדום בנשמה
אתה לא תגיד לי מה לעשות הייל נתי.נתי כתב: לא אעזוב אותך עד שתעוף מפה, אתה מקלקל לכולם את חווית הגלישה בפורום, אוהב לשפוך אש כשגם ככה הכל דלוק מספיק, וכמובן עילג וחסר כל ידע בסיסי בכדורגל.
לא נרחיב על זה שאתה בכלל לא נמצא במשחקים.
אז תהנה וכל עוד נפשי בי אני ארדוף אותך עד שתצא לנו מהפורום ומהחיים.תקרא לזה אובססיבי או קשר 50:50
אוהב אותך מתוק שלי
אתה אובסיסבי שלוקה בפסיכוזה ואני אמשיך לכתוב פה.
זאת מדינה דמוקרטית ופורום שכל עוד אני לא מקלל בו ושומר על החוקים אני יכול לכתוב מה שבא לי.
אז לך אתה חצוף.