ULTRASOUTH
Re: ULTRASOUTH
הדבר הכי חזק שהקהל שלנו הציג בשנה שעברה הוא אחדות - תמיד חזרתי ואמרתי שהאליפות של שנה שעברה נבעה המון מהאחדות הזאת של לעודד גם כשלא הולך ולעיתים העידוד כשלא הולך היה חזק יותר אפילו מהעידוד שהכל בסדר ואנחנו מנצחים .
האחדות הזאת היתה הדדית בין כל מי שקשור לקבוצה - אחדות בין ההנהלה לאוהדים,בין האוהדים לשחקנים,בין ההנהלה לשחקנים,בין השחקנים למאמן וכן הלאה ..
יש איזה עניין שהקהל שלנו מאמין שלא משנה מה קורה במועדון אנחנו חיייבים לעמוד מאחורי הקבוצה בכל מצב וזה לגמרי לגיטימי .
כמו בכל מועדון כדורגל ההצלחה מביאה איתה ביקוש וחוסר ההצלחה מביא איתו סחרור וזה בדיוק מה שקורה להנהלה.
הנהלה שמונעת מאגו וממשחקי כוח ולאט לאט זה דלף גם אלינו הקהל - אין בעיה עם החלטות מקצועיות כמו אנסטיס וסטו גם המקצוענים ביותר טועים וזה בסדר אבל לי אישית יש בעיה עם האגו פתאום שנהיה בקבוצה כי להחתים את אנסטיס במקום שטקוס זה להראות ליואב כץ שאנחנו הכי טובים ואנחנו לא צריכים את הטובות שלו או בקיצור "אנחנו באר שבע מי אתה בכלל"?
גם כל הסחבת עם האסלביינק זה דוגמא מצויינת לאגו שיש בקבוצה - רוצים אותו?תביאו אותו. יקר לכם מדי?זה בסדר לא להביא אותו .
אבל מה שבטוח לא בסדר זה הזלזול בנו האוהדים - שיחררו שחקן שלדעת כולם פה היה ה-שחקן שלנו ומן הסתם צריכים למצוא לו מחליף .
החלטתם שלא מביאים לו מחליף? אוקיי גם זה בסדר אבל בבקשה אל תנסו לרצות אותנו דרך התקשורת עם פרסומים כאלה ואחרים .
מה שלי הכי צורם זה החוסר שחקני בית - איך אתם מצפים שיהיה לנו שחקני בית מוכחים כשלא נותנים להם הזדמנות ?
הם לא מספיק טובים?תעשה אותם מספיק טובים.
מה שבטוח שלשלוח אותם להתאמן בסכנין בעכו ועוד חורים על אדמת ארץ ישראל לא יעשה אותם טובים יותר אלא רק יוריד להם את החשק לכדורגל מקצועני .
תנו להם להתאמן עם הבוגרת תשקיעו בהם מעבר למה שאתם משקיעים בשחקנים שכירי חרב אם זה בפן המקצועי וגם אם זה בפן המנטלי להצמיד להם מישהו שידריך אותם ויהיה איתם ויסביר להם וגם יחנך אותם אם צריך אבל לא בואו נשלח אותם לסכנין שמה בטוח ידעו מה לעשות איתם .
וכשכבר יש מישהו ש"אולי" מתאים מבחינת יכולת אז שולחים אותו לאשדוד ומביאים במקומו מישהו שחירבן עלינו (מישהו אמר דן ביטון ומיכאל אוחנה?)
מישהו אמר פעם שאוחנה חייב להתנצל כדי לחזור לסגל?מישהו שמע את התננצלות פעם?כי אני לא .
על שיר צדק לקח להם שנה שלמה להודות בטעות ולשתף אותנו במה שקרה באמת - אם לא היה לחץ תקשורתי אז גם זה לא היה קורה
ואיך לא אתמול הגיע שיא השיאים של הזלזול בנו עם כל עניין אפודת השוער הרי מי אתם בכלל שתגידו לשוער שלנו להחליף חולצה? "אנחנו באר שבע מי אתם בכלל"?
אז לא נורא הקהל שלנו ימתין עוד רבע שעה הכל בסדר ילדים לא צריכים לקום מחר לבית ספר ולקהל בכלל לא חם מתחת לדגל וכל המדינה תחכה שנירד מהעץ שטיפסנו עליו .
כל הזלזול לא קשור לעידוד אבל ככה זה בכדורגל כשמכבדים את הקהל הוא יכבד פי 2 ויתן את הנשמה .
לגבי האחדות?תחזרו להיות מאוחדים הבעיה היא לא אצלנו - כל אחד שבא למגרש יתן את מה שיש לו לתת אחד יעודד יותר אחד יעודד פחות בסופו של דבר כולנו אוהדים את אותה הקבוצה ויש לכולם אותה מטרה .
הביקורת אחד כלפי השני היא מגעילה ולא מעוררת כבוד - בואו נחזור למה שהיינו - צנועים מאוחדים וחסרי כל אגו .
האחדות הזאת היתה הדדית בין כל מי שקשור לקבוצה - אחדות בין ההנהלה לאוהדים,בין האוהדים לשחקנים,בין ההנהלה לשחקנים,בין השחקנים למאמן וכן הלאה ..
יש איזה עניין שהקהל שלנו מאמין שלא משנה מה קורה במועדון אנחנו חיייבים לעמוד מאחורי הקבוצה בכל מצב וזה לגמרי לגיטימי .
כמו בכל מועדון כדורגל ההצלחה מביאה איתה ביקוש וחוסר ההצלחה מביא איתו סחרור וזה בדיוק מה שקורה להנהלה.
הנהלה שמונעת מאגו וממשחקי כוח ולאט לאט זה דלף גם אלינו הקהל - אין בעיה עם החלטות מקצועיות כמו אנסטיס וסטו גם המקצוענים ביותר טועים וזה בסדר אבל לי אישית יש בעיה עם האגו פתאום שנהיה בקבוצה כי להחתים את אנסטיס במקום שטקוס זה להראות ליואב כץ שאנחנו הכי טובים ואנחנו לא צריכים את הטובות שלו או בקיצור "אנחנו באר שבע מי אתה בכלל"?
גם כל הסחבת עם האסלביינק זה דוגמא מצויינת לאגו שיש בקבוצה - רוצים אותו?תביאו אותו. יקר לכם מדי?זה בסדר לא להביא אותו .
אבל מה שבטוח לא בסדר זה הזלזול בנו האוהדים - שיחררו שחקן שלדעת כולם פה היה ה-שחקן שלנו ומן הסתם צריכים למצוא לו מחליף .
החלטתם שלא מביאים לו מחליף? אוקיי גם זה בסדר אבל בבקשה אל תנסו לרצות אותנו דרך התקשורת עם פרסומים כאלה ואחרים .
מה שלי הכי צורם זה החוסר שחקני בית - איך אתם מצפים שיהיה לנו שחקני בית מוכחים כשלא נותנים להם הזדמנות ?
הם לא מספיק טובים?תעשה אותם מספיק טובים.
מה שבטוח שלשלוח אותם להתאמן בסכנין בעכו ועוד חורים על אדמת ארץ ישראל לא יעשה אותם טובים יותר אלא רק יוריד להם את החשק לכדורגל מקצועני .
תנו להם להתאמן עם הבוגרת תשקיעו בהם מעבר למה שאתם משקיעים בשחקנים שכירי חרב אם זה בפן המקצועי וגם אם זה בפן המנטלי להצמיד להם מישהו שידריך אותם ויהיה איתם ויסביר להם וגם יחנך אותם אם צריך אבל לא בואו נשלח אותם לסכנין שמה בטוח ידעו מה לעשות איתם .
וכשכבר יש מישהו ש"אולי" מתאים מבחינת יכולת אז שולחים אותו לאשדוד ומביאים במקומו מישהו שחירבן עלינו (מישהו אמר דן ביטון ומיכאל אוחנה?)
מישהו אמר פעם שאוחנה חייב להתנצל כדי לחזור לסגל?מישהו שמע את התננצלות פעם?כי אני לא .
על שיר צדק לקח להם שנה שלמה להודות בטעות ולשתף אותנו במה שקרה באמת - אם לא היה לחץ תקשורתי אז גם זה לא היה קורה
ואיך לא אתמול הגיע שיא השיאים של הזלזול בנו עם כל עניין אפודת השוער הרי מי אתם בכלל שתגידו לשוער שלנו להחליף חולצה? "אנחנו באר שבע מי אתם בכלל"?
אז לא נורא הקהל שלנו ימתין עוד רבע שעה הכל בסדר ילדים לא צריכים לקום מחר לבית ספר ולקהל בכלל לא חם מתחת לדגל וכל המדינה תחכה שנירד מהעץ שטיפסנו עליו .
כל הזלזול לא קשור לעידוד אבל ככה זה בכדורגל כשמכבדים את הקהל הוא יכבד פי 2 ויתן את הנשמה .
לגבי האחדות?תחזרו להיות מאוחדים הבעיה היא לא אצלנו - כל אחד שבא למגרש יתן את מה שיש לו לתת אחד יעודד יותר אחד יעודד פחות בסופו של דבר כולנו אוהדים את אותה הקבוצה ויש לכולם אותה מטרה .
הביקורת אחד כלפי השני היא מגעילה ולא מעוררת כבוד - בואו נחזור למה שהיינו - צנועים מאוחדים וחסרי כל אגו .
אז מה שאתם בעצם אומרים זה שכל מי שאתמול לא הרים פלקט/ לא עודד/ קילל או יצא דקה 88/ סתם המשיך את דרך הצפייה שלו
עשה את זה בשם הדיסטנס והניכור שהוא חש מהמועדון
יפה, סהכ לומדים כאן דברים חדשים בפורום
לפני המזרחי, המערבי והצפוני מה שבאמתאבל באמת הזוי לי זה שאנשים יושבים במדרגות במרכז הדרומי, באמת המקום הגרוע באיצטדיון, ושותקים. (הערה: יש גם שתקנים במרכז ממש מול הבמה אבל לפחות להם יש כסאות)
מה הקטע של האנשים האלה?
מה הקטע של האנשים האלה?
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
חבל שלא עשית סיבוב לפני המשחק מחוץ לאיצטדיון,עשרות כרטיסים למכירה .RedBend כתב:אז מה שאתם בעצם אומרים זה שכל מי שאתמול לא הרים פלקט/ לא עודד/ קילל או יצא דקה 88/ סתם המשיך את דרך הצפייה שלו
לא יודע לגבי מי הרים פלקט ומי עודד אבל הניכור הזה כן הרחיק אוהדים .
מה שבטוח שהניכור הזה לא עוזר למנף לקרב את הקהל לקבוצה,ההפך הוא הנכון .
בוא אני אחסוך לךYoha כתב:
חבל שלא עשית סיבוב לפני המשחק מחוץ לאיצטדיון,עשרות כרטיסים למכירה .
לא יודע לגבי מי הרים פלקט ומי עודד אבל הניכור הזה כן הרחיק אוהדים .
מה שבטוח שהניכור הזה לא עוזר למנף לקרב את הקהל לקבוצה,ההפך הוא הנכון .
אם אנחנו טובים כמו לפני שנתיים, שום ניכור ושום דיסטנס לא יעזרו כדי לתרץ וכולם מבסוטים ומחייכים.
עזובתך שטויות, הכל מתחיל ונגמר באם כיף לאהוד את הפועל ב"ש או לא.
כשהיה כיף אף אחד לא טייל מחוץ למגרש
כשפחות כיף מתחילים לחפש סיבות
אתם מייחסים יותר מדי הסברים מניחי דעת עבור אנשים שההגדרה לאוהד צרה מדי עבורם
כיף לאהוד זה לא רק תוצאות.RedBend כתב: בוא אני אחסוך לך
אם אנחנו טובים כמו לפני שנתיים, שום ניכור ושום דיסטנס לא יעזרו כדי לתרץ וכולם מבסוטים ומחייכים.
עבור חלק מהאנשים זה ברור, עבור חלק אחר ושטחי יותר זה בדיוק זה. כמו מסורתיים שמגיעים בכיפור לבית כנסתאריק כתב:
כיף לאהוד זה לא רק תוצאות.
רק אמרתי שהקשר בין זה שהקהל הרחב כבוי/עייף/מדוכדך ובעצם פחות בא לו בטוב הקומפלקס הנוכחי שנקרא הפועל ב"ש, לבין כל התחושות (שעליהן לכשעצמן אנלא חולק בכלל) של ניכור וריחוק הוא פרי דמיונכם
אנחנו לא יכולים להיות טובים כמו לפני שנתיים בגלל הניכור והדיסטנס הזה .RedBend כתב: בוא אני אחסוך לך
קבוצה טובה זו קבוצה שכל החלקים בה הם שלמים.
אף אחד לא אמר שלא כיף להיות אוהד הפועל באר שבע .
היה כיף להיות אוהד באר שבע לפני 20 שנה,כיף גדול להיות אוהד באר שבע היום וכייף גדול יהיה להיות אוהד באר שבע גם עוד 20 שנה .
אתה עושה בדיוק מה שרשמתי שאסור שיקרה אצלנו - אוהדים שמעבירים ביקורות אחד על השני.
נראה לך שאתה אוהד יותר טוב ממני בזה שעשיתי סיבוב מחוץ לאיצטדיון?
זה הכייף שלי לעשות סיבוב מחוץ לאיצטדיון לפגוש חברים לספוג את האוירה .
אוהד צרה זה אוהד שמעביר ביקורת על אוהד אחר .
יש איזה נימוק לטענה שלך או שזה ככה פרי דמיונך?כי מה שאני רשמתי זה עובדות בשטח ומה שאתה מתעסק בנתיים זה בדיעבד .
אז אשמח שתגרום לי להבין שאתה צודק
- The red one
אני באמת מנסה להבין על איזה ניכור אתה מדבר שלא היה לפני שנתיים. מבחינת התנהלות של מועדון מול קהל, זה פחות או יותר אותו דבר. אפשר לחשוב כאילו לאלונה היה כאן משתמש לפני 2 עונות כמו שלאייל סגל יש והיא הפסיקה לכתוב כאן מאז.Yoha כתב:
אנחנו לא יכולים להיות טובים כמו לפני שנתיים בגלל הניכור והדיסטנס הזה .
היה כיף להיות אוהד באר שבע לפני 20 שנה,כיף גדול להיות אוהד באר שבע היום וכייף גדול יהיה להיות אוהד באר שבע גם עוד 20 שנה .
אתה עושה בדיוק מה שרשמתי שאסור שיקרה אצלנו - אוהדים שמעבירים ביקורות אחד על השני.
יש איזה נימוק לטענה שלך או שזה ככה פרי דמיונך?כי מה שאני רשמתי זה עובדות בשטח ומה שאתה מתעסק בנתיים זה בדיעבד .
באמת שלא מצליח להבין. אני מאוד נוטה להתחבר לדבריו של רדבנד: לא ניכור ולא נעליים. כשלפני שנתיים הצלחת - אף אחד לא פצה פיו וכולם נהנו. עכשיו הם לא נהנים. לאו דווקא כי המועדון מנוכר, פשוט כי מקצועית אנחנו (כרגע) פחות טובים וכי ההחלטות לא טובות. אבל לא החלטות "בין מועדון לאוהדיו" אלא החלטות מקצועיות
לא העברתי עלייך ביקורת, נראה לי שלא ירדת לסוף דעתי.Yoha כתב:
אנחנו לא יכולים להיות טובים כמו לפני שנתיים בגלל הניכור והדיסטנס הזה .
כשהיינו טובים לא היה מי שמכר חלקיק כרטיס מחוץ לאצטדיון
לא היה אפשר למצוא כסא אחד בגוש בדרומי אם הגעת חצי שעה אחרי פתיחת שערים.
הדעיכה בקהל לא התחילה מהיום, הניצנים שלה התחילו בשלהי פלייאוף עליון של עונת האליפות השנייה- לפני למעלה משנה.
בדיעבד?
יש פוסטים שלי מאז מוזמן לגשת לבדוק.
לייחס את הדעיכה הזו כסיבה ותוצאה לתחושות הניכור זה שקר בעיני
בסוף זו מדינה חופשית. שכל אחד יעשה מה שבא לו והכל טוב
הנהלה וארגון אוהדים שלא מבינים שהאחריות לקירוב הקהל הרחב, להגדלת המחויבות שלו כלפי המועדון והעידוד והאווירה ביציעים, לתרומות לתפאורות, לרכישת מרצנדייס, להרגשה של חלק מקהילה שהתוצאה הסופית היא ממש לא האישיו המרכזי הם הנהלה וארגון אוהדים מנותקים.
אפשר להאשים את אוהדי טרנר עד מחרתיים ולהציג את הדברים כעובדה שלא ניתן לשנות, זה פשוט לא נכון.
אז לא, אנחנו לא נהפוך לדורטמונד ביום אחד אבל וואלאק הייתה פה וואחאד שושלת וחתיכת דור זהב שיכולנו ליצור מסורת וחיבור בין הקהל למועדון בצורה הרבה אבל הרבה יותר טובה.
אם לפני שנתיים הצלחנו לגייס 120 אלף שח בפחות מ 24 שעות זה לא רק בגלל ההצלחות.
זה בגלל שכארגון עבדנו יד ביד עם הקהל הרחב, נתנו לו להרגיש חלק בלתי נפרד מהעשייה, מהתרומות, מהתצוגות ושכולנו אגרוף אחד.
ענינו לכל שאלה, שמענו כל הצעה ורעיון, לא את כולם קיבלנו ולא עם כולם הסכמנו אבל תמיד הקשבנו והקשיבו לנו בחזרה והובלנו את הקהילה הזאת שנקראת הפועל ב"ש למקומות שלא הכרנו.
האליפות הראשונה בטרנר לא הגיעה בזכות עליונות מקצועית על מכבי, היא הגיעה בגלל האחדות הזאת והכוח שהיה לנו בטרנר ובנינו אותו לפני האליפות, אחרי הפסד 6-2 בגמר גביע.
זה מזכיר קצת את דיון הביצה והתרנגולת.
זה גלגל שמניע את עצמו, מועדון שמניע את הקהל שמניע את המועדון שמניע בחזרה את הקהל.
כשמקבלי ההחלטות עובדים ומתייחסים לקהל כמו לקוחות זה מה שהם יקבלו בחזרה וזה לא אשמת הקהל נטו.
זה קודם כל אשמת המועדון, אם מתוך 12 אלף מנויים רק 4 הם נרקומנים אז יכולנו להיות היום עם 8 כאלה (המספרים להמחשה בלבד).
אני חי ונושם את הקהל הזה מגיל אפס, לאחד את השורות בין קאמלס לסאות סייד, בין שער 5 לשער 2, בין ארגון אוהדים להנהלה שהיו בנתק תמידי זה לא קל, זה דרש הרבה עבודה קשה של הרבה אנשים וההצלחה הייתה רשומה קודם כל על ההנהלה והארגון והיום הכישלום הוא גם כן קודם כל עליהם, זו האמת.
אפשר להאשים את אוהדי טרנר עד מחרתיים ולהציג את הדברים כעובדה שלא ניתן לשנות, זה פשוט לא נכון.
אז לא, אנחנו לא נהפוך לדורטמונד ביום אחד אבל וואלאק הייתה פה וואחאד שושלת וחתיכת דור זהב שיכולנו ליצור מסורת וחיבור בין הקהל למועדון בצורה הרבה אבל הרבה יותר טובה.
אם לפני שנתיים הצלחנו לגייס 120 אלף שח בפחות מ 24 שעות זה לא רק בגלל ההצלחות.
זה בגלל שכארגון עבדנו יד ביד עם הקהל הרחב, נתנו לו להרגיש חלק בלתי נפרד מהעשייה, מהתרומות, מהתצוגות ושכולנו אגרוף אחד.
ענינו לכל שאלה, שמענו כל הצעה ורעיון, לא את כולם קיבלנו ולא עם כולם הסכמנו אבל תמיד הקשבנו והקשיבו לנו בחזרה והובלנו את הקהילה הזאת שנקראת הפועל ב"ש למקומות שלא הכרנו.
האליפות הראשונה בטרנר לא הגיעה בזכות עליונות מקצועית על מכבי, היא הגיעה בגלל האחדות הזאת והכוח שהיה לנו בטרנר ובנינו אותו לפני האליפות, אחרי הפסד 6-2 בגמר גביע.
זה מזכיר קצת את דיון הביצה והתרנגולת.
זה גלגל שמניע את עצמו, מועדון שמניע את הקהל שמניע את המועדון שמניע בחזרה את הקהל.
כשמקבלי ההחלטות עובדים ומתייחסים לקהל כמו לקוחות זה מה שהם יקבלו בחזרה וזה לא אשמת הקהל נטו.
זה קודם כל אשמת המועדון, אם מתוך 12 אלף מנויים רק 4 הם נרקומנים אז יכולנו להיות היום עם 8 כאלה (המספרים להמחשה בלבד).
אני חי ונושם את הקהל הזה מגיל אפס, לאחד את השורות בין קאמלס לסאות סייד, בין שער 5 לשער 2, בין ארגון אוהדים להנהלה שהיו בנתק תמידי זה לא קל, זה דרש הרבה עבודה קשה של הרבה אנשים וההצלחה הייתה רשומה קודם כל על ההנהלה והארגון והיום הכישלום הוא גם כן קודם כל עליהם, זו האמת.
- The red one
אורן - עם יד על הלב - אתה חושב שפרוייקט המנואלה היה מצליח בצורה כזו אם הוא היה מתרחש אחרי 3 אליפויות?
זאת בדיוק הבעיה נווה.The red one כתב: אני באמת מנסה להבין על איזה ניכור אתה מדבר שלא היה לפני שנתיים. מבחינת התנהלות של מועדון מול קהל, זה פחות או יותר אותו דבר. אפשר לחשוב כאילו לאלונה היה כאן משתמש לפני 2 עונות כמו שלאייל סגל יש והיא הפסיקה לכתוב כאן מאז.
באמת שלא מצליח להבין. אני מאוד נוטה להתחבר לדבריו של רדבנד: לא ניכור ולא נעליים. כשלפני שנתיים הצלחת - אף אחד לא פצה פיו וכולם נהנו. עכשיו הם לא נהנים. לאו דווקא כי המועדון מנוכר, פשוט כי מקצועית אנחנו (כרגע) פחות טובים וכי ההחלטות לא טובות. אבל לא החלטות "בין מועדון לאוהדיו" אלא החלטות מקצועיות
שאם היינו מתנהלים לפני שלוש שנים ועד היום בהתנהלות של קהילה=יחסי מועדון-אוהדים ולא של קהילה=יחסי מוצר-לקוח האנרגיות, התגובות והוייב סביב המועדון בימים אלו היו הרבה יותר טובים.
זה היה מחלחל למגרש, לרשתות, לשחקנים, לצוות,לכולם.
והיום אין את זה כי ההתנהלות הייתה לא נכונה בלשון המעטה ואני לא אכנס פה לדוגמאות אם תרצה תשמע ממני באופן אישי הכל.
התרענו וחפרנו ודיברנו על זה בזמן אמת ושום דבר לא זז כי ההצלחה עיוורה את כולם, ידענו שהיום שלא ניקח אליפויות בסיטונאות יגיע וגם ידענו איך זה יראה, בדיוק איך שזה נראה היום.
אם יחסי הארגון-קהל רחב היו אותם יחסים בוודאי שכן.The red one כתב:אורן - עם יד על הלב - אתה חושב שפרוייקט המנואלה היה מצליח בצורה כזו אם הוא היה מתרחש אחרי 3 אליפויות?
כשזה היה פרויקט ראשון מסוגו בארץ ופורץ דרך היינו מצליחים לעשות את הגיוס באותו אופן, בוודאות.
מאז דברים השתנו גם בהתנהלות של הארגון וגם בהתנהלות של המועדון אז אם אתה שואל אותי לגבי היום? שאלה טובה.
- The red one
אוקיי, אז אם אני מבין אותך נכון - גם לפני שלוש שנים וגם היום הדברים לא מתנהלים כמו שצריך. ואם הבנתי נכון, אז לבוא ולהגיד ש"אם היינו עושים דברים כמו לפני שנתיים אז.." (לא אתה כתבת, אחרים כתבו את זה כאן) זה פשוט לא נכון כי גם לפני שנתיים לא נעשה דברים בצורה טובה, פשוט אז היו הצלחות שחיפו על זהoranu כתב: זאת בדיוק הבעיה נווה.
שאם היינו מתנהלים לפני שלוש שנים ועד היום בהתנהלות של קהילה=יחסי מועדון-אוהדים ולא של קהילה=יחסי מוצר-לקוח האנרגיות, התגובות והוייב סביב המועדון בימים אלו היו הרבה יותר טובים.
זה היה מחלחל למגרש, לרשתות, לשחקנים, לצוות,לכולם.
והיום אין את זה כי ההתנהלות הייתה לא נכונה בלשון המעטה ואני לא אכנס פה לדוגמאות אם תרצה תשמע ממני באופן אישי הכל.
התרענו וחפרנו ודיברנו על זה בזמן אמת ושום דבר לא זז כי ההצלחה עיוורה את כולם, ידענו שהיום שלא ניקח אליפויות בסיטונאות יגיע וגם ידענו איך זה יראה, בדיוק איך שזה נראה היום.