אנחנו אשמים במצב לא פחות מאיזי.הפועלעולה כתב:תמשיך לדרוש שכר מנופח ושהסוכנים שלך ימשיכו לעשות בעיות
עוד עונה בפלייאוף תחתון מול 10 אוהדים. לא מבין איך שחקנים כמוהו לא מתאבדים לשחק אצלנו (או במכבי חיפה לצורך העניין)
כבר שנים שיש עליית מחירים בכדורגל הישראלי, לא מעט גם בגללנו ובגלל הסכומים ששילמנו על שחקנים כמו דור אלו, חאתם אלחמיד וניב זריהן.
השנה זה הגיע לשיא כל הזמנים ולסכומים שגם הגדולות כאן (כל אחת מהסיבות שלה) לא יכולות לעמוד בו. בעתיד נראה אם ההחלטה של איזי/סגל/לוזון הייתה נכונה בכך שדחה הצעה יפה עבור האסלביינק/סבע/סלומון.
אני חושב שבמקרה של האלסביינק וסבע המנייה הקיץ הגיעה לשיא שלא תגיע אליו בעתיד (הם יצטרכו לתת העונה אפילו עונה גדולה יותר משנה שעברה כי בקיץ הבא הם יהיו מבוגרים יותר בשנה, האסלביינק כבר יהיה בן 28, סבע בן 26), במקרה של סלומון אני דווקא מאמין שלאור הגיל של סלומון והשיטה של אלישע לוי המנייה שלו תישאר גבוהה ואולי אפילו עוד תעלה השנה ולכן אני מבין את ההתעקשות שלו בנושא.
בכל מקרה, יש לנו חלק במחיר הנוכחי של האסלביינק, מי שמשלם על שחקן רוטציה את הסכומים ששילמנו על אלו, זריהן ואלחמיד, שלא יתפלא אם דורשים ממנו כפול ואפילו יותר מכך עבור שחקן שובר שיווין...