לפי דעתי יגיע בסוף השנה לולנסיה בילבאו סביליה כאלהSir Alex Ferguson כתב:סקאוט שעובד גם בשוק הטורקי טוען שפנרבחצ'ה כבר במעקב ובמידה וירשים יתכן שכבר בינואר תוגש הצעה.
געגועים...
טוני נוואקמה
Re: טוני נוואקמה
מעניין אם באר שבע תקבל איזה פירור...
חחחחeitam כתב:מעניין אם באר שבע תקבל איזה פירור...
- The red one
אני חושב שהוא לא יכול לשחק בעוד מועדון העונהSir Alex Ferguson כתב:סקאוט שעובד גם בשוק הטורקי טוען שפנרבחצ'ה כבר במעקב ובמידה וירשים יתכן שכבר בינואר תוגש הצעה.
געגועים...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מותר שלושה בעונה...The red one כתב: אני חושב שהוא לא יכול לשחק בעוד מועדון העונה
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
שנייםSir Alex Ferguson כתב: מותר שלושה בעונה...
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אוקי, אז אחרי הבדיקה מתברר שהחוק הוא קצת (בעצם מאוד) עקום. אפשר להירשם בשלושה מועדונים (כלומר אפשר לרכוש שחקן ששיחק בשני מועדונים אחרים באותה עונה, נניח פנר את טוני) אבל השחקן רשאי לשחק במשחקים רשמיים בשני מועדונים בלבד. כלומר במקרה כזה או שהשחקן עובר למועדון השלישי כבר בינואר, מתאמן במועדון החדש ולמעשה מסתגל למועדון אבל בלי אפשרות לשחק במסגרת רשמית עד הקיץ. או לחלופין שרוכשים את השחקן כשהמעבר שלו מתבצע רשמית בקיץ (במקרה של טוני נניח נשאר בקבוצה הנוכחית שלו עד הקיץ). עוד אופציה הוא להשאיל את השחקן לקבוצה הראשונה ( (: ), או לחילופין להשאיל אותו לקבוצה שלא משחקת במסגרת רשמית (הבנתי שיש מועדונים שמנצלים את העובדה שהליגה בקוסבו לא מוכרת רשמית על ידי אופ"א על מנת להשאיל לשם שחקנים במצבים כאלה).גדי כתב:
שניים
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
איך שיחררנו שחקן כזה...
https://sport1.maariv.co.il/world-footb ... cle-803860" onclick="window.open(this.href);return false;
https://sport1.maariv.co.il/world-footb ... cle-803860" onclick="window.open(this.href);return false;
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
כמו שרעננה שחררה אותו אלינו...אוהד רדום כתב:איך שיחררנו שחקן כזה...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אנחנו השבחנו אותואורי אדום בנשמה כתב:
כמו שרעננה שחררה אותו אלינו...
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לא רלוונטי.אוהד רדום כתב:
אנחנו השבחנו אותו
ואגב - טענתך נכונה גם לגבי רעננה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
הפועל באר שבע בלי טוני זו לא אותה הפועל באר שבע עובדתית.
אין מה לעשות הוא שחקן שהיה משנה קבוצה שלמה,כל פס כל החזקת כדור שלו פשוט נתנה ליתר השחקנים יותר אופציות..
כרגע המשחק תקוע בלעדיו ומרגישים את החיסרון שלו.
אם היה איתנו אין לי ספק שאתמול היה מסיים לפחות בשער אחד. כבר מתחיל להתגעגע ואני בטוח שזה הדבר הראשון שעלה לבכר לראש במהלך המשחק..
אין מה לעשות הוא שחקן שהיה משנה קבוצה שלמה,כל פס כל החזקת כדור שלו פשוט נתנה ליתר השחקנים יותר אופציות..
אם היה איתנו אין לי ספק שאתמול היה מסיים לפחות בשער אחד. כבר מתחיל להתגעגע ואני בטוח שזה הדבר הראשון שעלה לבכר לראש במהלך המשחק..
רק בשביל שתפסיק לקדוח.LIAV00S כתב:הפועל באר שבע בלי טוני זו לא אותה הפועל באר שבע עובדתית.
שנה שעברה במושבה עם אותו טוני בהרכב נגמר 0:0 שהוא אפילו לא מצליח לעבור שחקן.
אז יאללה,בוא נתקדם.
- The red one
זוכרים אותו? משהו לא טוב עובר עליו בטורקיה.
דווקא אחרי שהוא עשה מגאלטסריי צחוק, הוא לא מקבל קרדיט.
מחזור 4 - ההופעה מול גאלטסריי.
מחזור 5 - פותח ומוחלף אחרי 64 דקות חלשות, הקבוצה מפסידה.
מחזור 6 - פתח בספסל, נכנס דקה 74 בפיגור 2:1 (אחרי שהיו בפיגור 2:0 כבר מדקה 28)
מחזור 7 (היום) - נקלעו לפיגור 2:0, עשו מהפך ל-2:4. שלושה חילופים וטוני לא עלה מהספסל.
דווקא אחרי שהוא עשה מגאלטסריי צחוק, הוא לא מקבל קרדיט.
מחזור 4 - ההופעה מול גאלטסריי.
מחזור 5 - פותח ומוחלף אחרי 64 דקות חלשות, הקבוצה מפסידה.
מחזור 6 - פתח בספסל, נכנס דקה 74 בפיגור 2:1 (אחרי שהיו בפיגור 2:0 כבר מדקה 28)
מחזור 7 (היום) - נקלעו לפיגור 2:0, עשו מהפך ל-2:4. שלושה חילופים וטוני לא עלה מהספסל.