סופי התברגנת לנו!!Totti כתב:יש גם לא מתועבים (תלוי את מי שואלים)
https://www.haaretz.co.il/sport/opinion ... aign=Share" onclick="window.open(this.href);return false;

סופי התברגנת לנו!!Totti כתב:יש גם לא מתועבים (תלוי את מי שואלים)
https://www.haaretz.co.il/sport/opinion ... aign=Share" onclick="window.open(this.href);return false;
אל תתלונן אם אתה לא עוזר בדרומי..זה שי ! כתב:בושה של עידוד
אני יושב במערבי מעודד עם עצמי
קהל פח אשפה
זה שי !
אם אנחנו מדברים על אותם אנשים אז הם תמיד עושים את זהTal_Hbs כתב:
אל תתלונן אם אתה לא עוזר בדרומי..
היו היום 2 סתומים שהחליטו לקרוע למעלה את הפריסה ועשו פוזות על מי שהעיר להם
יופי של פריסה. כל הכבוד לאירגון.Sir Alex Ferguson כתב:"Destroy the enemy"
זה לא השיר ששרנו בתחילת המשחק.אלדר כתב:אוהדי מכבי בטירוף, תחילת משחק כל מי שבאצטדיון מבין שצריך לשיר שיר טירוף ואפיק מחליט לשיר ״בשבילך אהובתי״
מבין שהוא כל כך מחובר לימי וסרמיל העליזים.
זאת הסיבה שבראשותו באמת חזרנו לימי וסרמיל.
מוביל את הקהל 4-5 שנים אחורה במקום לקחת קדימה.
עוד מהחימום אוהדי מכבי לקחו שליטה והובילו, דווקא המזרחי זה שנתן קונטרה יפה והרים את האצטדיון.
גם הקהל הרחב היה כבוי, לחוץ ואפילו טפשי. שיחקנו לידיים של מכבי...
אוי. אז שיר בנאלי אחר מתקופת בית 2סניור כתב:
זה לא השיר ששרנו בתחילת המשחק.
אני מבין שאתה בטירוף לירות לכל הכיוונים אבל תעצור ותנשום רגע.אלדר כתב:אוהדי מכבי בטירוף, תחילת משחק כל מי שבאצטדיון מבין שצריך לשיר שיר טירוף ואפיק מחליט לשיר ״בשבילך אהובתי״
מבין שהוא כל כך מחובר לימי וסרמיל העליזים.
זאת הסיבה שבראשותו באמת חזרנו לימי וסרמיל.
מוביל את הקהל 4-5 שנים אחורה במקום לקחת קדימה.
עוד מהחימום אוהדי מכבי לקחו שליטה והובילו, דווקא המזרחי זה שנתן קונטרה יפה והרים את האצטדיון.
גם הקהל הרחב היה כבוי, לחוץ ואפילו טפשי. שיחקנו לידיים של מכבי...
אני לא מחפש לירות לכל כיוון.RedHell כתב: אני מבין שאתה בטירוף לירות לכל הכיוונים אבל תעצור ותנשום רגע.
מעבר לזה ששרו בשבילך בסוף המשחק בכלל כמו תמיד, לא אפיק הבעיה של הקהל.
הקהל הוא הבעיה של הקהל, רק ביום שתפנימו את זה משהו ישתנה.
אין תרבות עידוד לאף קבוצה בארץ למעט הפועל ת"א ולעיתים חיפה.
לרוב כולם יעודדו בפיקים ומשחקים טובים וכמובן שתחושת הרעב מש9יעה לא מעט.
מה שאתם אומרים על מכבי כרגע הם אמרו עלינו לפניי 3 שנים, הרעב עושה את שלו והקהל אדיש ויבש.
רוצים לשנות? יש 2 אפשרויות.
או שתבואו לדרומי ותעזרו להרים אותו, או שאיכשהו תרימו את היציע שלכם ומי שחושב לידכם.
נשבר הז*ן כל היום לשמוע ביקורות על השיר הזה והשיר ההוא..
מילא היה שיר כלשהו שנותן דחיפה באיצטדיון אבל אין כי לקהל פשוט אין ז*ן באמת לעודד.
עם יד על הלב? גם ליושבי הדרומי כדאי לסתום תפה או לפחות ל85% מהם.אלדר כתב: אני לא מחפש לירות לכל כיוון.
גם מיושבי הדרומי אני מבין שהוא כבאי.
בקשר לקהל הרחב אני מסכים לגמרי... באו עם כרית לאצטדיון והעיקר זיינו תשכל (שער 2)
אני את החלק שלי נותן במשחק... וזה מאוד קשה בשער 2.RedHell כתב: עם יד על הלב? גם ליושבי הדרומי כדאי לסתום תפה או לפחות ל85% מהם.
בדיוק כמו שהם שותקים ב90% מהמשחק שהוא לא קרן/גול.
קהל מעודד זה קהל מעודד, לא באמת משנה השיר, מי מוביל אותו ולמה.
תירוצים תמיד יהיו, רק אין מספיק גברים שיקחו אחריות על עצמם והחברים שסביבם ויגרמו להם לעודד, להתלונן זה תמיד הרבה יותר קל.