אני הלכתי שהם קיבלו את הגול השלישי כבר לא היה סיכויי להשוות
לגבי הקהל היה לדעתי עידוד לא משהו אפילו אמרו בטלויזיה שאת הפועל ת"א שומעים יותר . מה אתם אומרים על זה .??
מי הלך הבייתה לפני השריקה?!
Re: מי הלך הבייתה לפני השריקה?!
שעם כל הכבוד לא יזיק לנו לקחת שיעור בעידוד מהפועל ת"א.dorvizmen כתב:לגבי הקהל היה לדעתי עידוד לא משהו אפילו אמרו בטלויזיה שאת הפועל ת"א שומעים יותר . מה אתם אומרים על זה .??
"גם לשחקנים הכי טובים יש ימים פחות טובים, לא מגיע לשחקן בית שגדל במועדון מגיל צעיר לספוג שריקות בוז בגלל משחק פחות טוב, זה מוציא את החשק מהכדורגל. אני מגנה את שורקי הבוז אף שברור לי שלא מדובר בכל הקהל"
נחשו מי אמר את הדברים האלו לפני שבועיים בדיוק? ועל מי הם נאמרו?
בין פותרי החידה יוגרל מנוי לשער 2...
נחשו מי אמר את הדברים האלו לפני שבועיים בדיוק? ועל מי הם נאמרו?
בין פותרי החידה יוגרל מנוי לשער 2...
הפועל אני כבר משתגע
אלי גוטמן על הקהל של הפועל ת"א ששרק בוז לביברס נאתכו.
ועדיין יש לנו הרבה מאוד מה ללמוד מהקהל של הפועל ת"א...
ועדיין יש לנו הרבה מאוד מה ללמוד מהקהל של הפועל ת"א...
רק אהבה תנצח...
היית קרוב, ניצן.
מוני הראל.
לגבי הלמידה של הקהל שלנו?
גלוי לעיניי כל שכרגע המצב ביציעים תלוי ביכולת של השחקנים על הדשא במקום המצב האופטימלי שהקהל דוחף את הקבוצה לאורך תשעים דקות בלי שום קשר למה שקורה על המגרש.
גיא לוי זיהה את זה בשנה שעברה ולכן ניסה לנטרל ככל שאפשר אצל השחקנים שלו את הקשר בין המצב ביציעים לבין המצב במגרש - ועשה את זה רוב הזמן בהצלחה.
לדעתי, נוצר פה למעשה מצב מוזר.
כדי לגרום לקהל שלנו ללכת אחרי הקבוצה בצורה עיוורת - אנחנו צריכים למעשה לנטרל את האנרגיות שבאות ממנו מהשחקנים - ברגע שזה יקרה תוכל לבוא ה"חוויה המתקנת" בדמות אליפות , גביע או ההעפלה לשלב הבתים של מפעל אירופאי - רק אז האווירה אצל הקהל שלנו תשתנה ותגרום לזה שהוא יוכל כן לדחוף את הקבוצה בכל מצב, כל הזמן.
מוני הראל.
לגבי הלמידה של הקהל שלנו?
גלוי לעיניי כל שכרגע המצב ביציעים תלוי ביכולת של השחקנים על הדשא במקום המצב האופטימלי שהקהל דוחף את הקבוצה לאורך תשעים דקות בלי שום קשר למה שקורה על המגרש.
גיא לוי זיהה את זה בשנה שעברה ולכן ניסה לנטרל ככל שאפשר אצל השחקנים שלו את הקשר בין המצב ביציעים לבין המצב במגרש - ועשה את זה רוב הזמן בהצלחה.
לדעתי, נוצר פה למעשה מצב מוזר.
כדי לגרום לקהל שלנו ללכת אחרי הקבוצה בצורה עיוורת - אנחנו צריכים למעשה לנטרל את האנרגיות שבאות ממנו מהשחקנים - ברגע שזה יקרה תוכל לבוא ה"חוויה המתקנת" בדמות אליפות , גביע או ההעפלה לשלב הבתים של מפעל אירופאי - רק אז האווירה אצל הקהל שלנו תשתנה ותגרום לזה שהוא יוכל כן לדחוף את הקבוצה בכל מצב, כל הזמן.
הפועל אני כבר משתגע