טוני נוואקמה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: טוני נוואקמה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

גדי כתב:

אתה ממשיך להתעלם מזה שטוני לא הגיע לשנת חוזה אלא העזיבה שלו סוכמה כבר בקיץ שעבר. זה שומט תחת רגלייך את חלק מהטיעונים שלך.
גדי, אנחנו איבדנו את טוני בקיץ שעבר כשלא הארכנו לו חוזה מצד אחד ואז לאחר מכן מצד שני כשהסינים הציעו לו משכורת שגרמה לטוני להבין מה הסכומים שהוא יכול להרוויח בחוץ.
זה שהקיץ טוני עזב רשמית לא צריך לשנות את העובדה שהיו מספר פעמים (אני יודע על אחת בוודאות) שאבי נימני פנה למועדון לקבל חוזה משודרג וענו לו לטוני יש חוזה אין כוונה לפתוח אותו.

בנוגע לדיון שהתפתח כאן, חשוב להפריד בין הניהול של הפועל באר שבע כמועדון, שהתחיל עם כל הטעויות האפשריות אבל בשנים האחרונות הוא המועדון שמתנהל בצורה הטובה ביותר בישראל בכמעט כל תחום אפשרי, לבין הנושא הספציפי של מכירת שחקנים.
עובדתית, אנחנו לא מצטיינים במכירת שחקנים. מכרנו את מליקסון במחיר מצחיק (בתקופה שאלרואי כהן עבר להפועל תל אביב תמורת 800 אלף יורו ואחוזים מהכרטיס של שכטר שנמכר בלא מעט כסף לחו"ל אנחנו קיבלנו 600 אלף יורו על מליקסון בשיאו) ועכשיו את טוני במחיר מצחיק (מי אמר דור אלו?).
בשניהם אגב שילמנו מחיר על העובדה שלא החתמנו אותם על חוזים גבוהים יותר לפני שקיבלו הצעה מחו"ל ואז גם היה קושי להשאיר אותם וגם היה קושי לקבל עליהם סכומים גבוהים.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

yedidel כתב:נניח וההצעה מסין (לפי מה ששמעתי) עמדה על 4 מיליון יורו.
היא שכנעה אותו להישאר וקיבלה בתמורה שלב בתים אירופי ששווה לא פחות. קשה לי להאמין שאנחנו עוברים את לודוגורץ בלעדיו
בלי גאדיר אתה מתכוון....

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

גדי כתב:
שלוש שנים אליפות ברציפות. אתה מוכיח שהמציאות שלך עולה על הפתגם "הפוסל במומו במומו פוסל".
לא מבין איך לקחתם ביקורת על יכולת של מועדון לשווק את שחקניו בזמן העברות, להתנהלות ב3 שנים? גם לא התייחסתי לסטו ולאסנטיס, הם לא קשורים לעניין פה. אלוהים יודע איך הבנתם את זה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

שחקן כמו טוני לא צריך לשווק. זה לא ילד בן 18 שמחפשים לעשות עליו אקזיט בלי שקרע זוג נעליים.
היו יכולים להשיג עליו 3-4 מיליון יורו שזה מהסכומים הגבוהים ששילמו על שחקן מהליגה הישראלית. העדיפו להשאיר אותו כדי להגשים חלום בידיעה שבהמשך יאלצו למכור אותו בהרבה פחות.
אין פה שום קשר לשיווק או לאי יכולת למכור שחקנים. על דוידזאדה וז׳ינו עשינו אחלה כסף.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Totti כתב: על איזו תוצאה אתה מדבר תגיד?
אי אפשר לחשוד בי שאני נמנה עם המסנגרים למוות, אתה יודע נהדר שלא.

אבל בחייאת דינאק, הברקתים לקחו עסק כושל, פלאפל שכונתי והפכו אותו למסעדת 5 כוכבי מישלן.

אז הקיץ, הם הוציאו כמה מנות רעות, מבחן התוצאה בעייתי פתאום?

הלו, קצת פרופורציות. אנסטיס, סטו ועוד כמה, הם בושה וכלימה למועדון בסדר גודל שלנו שהתרסק בענק עם הרכש. גם ההדחה מאירופה מאכזבת.

אבל מפה ועד הציון שאתה מחלק לברקתים, המרחק אדיר.

ואם אתה בכל זאת מתעקש, אז באוגוסט הם מקבלים 3. אבל בוא נדבר במאי.

!!!!!!!!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

MikiRed כתב:אתם אולי מכירים את זה מהעבודה, כשעובד מצויין מרגיש מקופח. אם נעלת אותו מיד, הרווחתה. אם לא נעלתה אותו, והוא יצא לקבל הצעות מהעולם הגדול, אתה בבעייה.
במקרה הכי גרוע, תמצא אותו גם אצל מיתחרה שלך.
את הניגרים אפשר היה כנראה לנעול (וגם זה בספק גדול) שנתיים לפני תום החוזה. כשנחשפו לעולם הגדול, זה היה כבר מאוחר מדי.
כתבת כל כך יפה עם הנעלת הראשון, קלקלת עם ההרווחתה ואז איכשהו הפכת את הנעלת לנעלתה

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

yedidel כתב:נניח וההצעה מסין (לפי מה ששמעתי) עמדה על 4 מיליון יורו.
היא שכנעה אותו להישאר וקיבלה בתמורה שלב בתים אירופי ששווה לא פחות. קשה לי להאמין שאנחנו עוברים את לודוגורץ בלעדיו
כידוע לרובנו אותה הישארות הייתה בתנאי לשחרור קל מאוחר יותר.
טיפש מי שלא מסכים להצעה כזאת. עכשיו הכי קל לבוא ולהגיד רגע אחרי שעזב ונתן את משחק חייו נגד גלא שזאת הייתה טעות.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

הבעיה היא לא עצם שחררו והעלות, אני חושב שלא היו יותר מידי ברירות. הבעיה שלי היא אחרת, אם מבינים שנה שלמה שהוא לא ימשיך בקיץ (והבינו את זה) איך הגיען למצב שאנחנו בחודש ספטמבר והמחליף שלו זה עדן בן בסט?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ניב כתב:הבעיה היא לא עצם שחררו והעלות, אני חושב שלא היו יותר מידי ברירות. הבעיה שלי היא אחרת, אם מבינים שנה שלמה שהוא לא ימשיך בקיץ (והבינו את זה) איך הגיען למצב שאנחנו בחודש ספטמבר והמחליף שלו זה עדן בן בסט?
אכן כישלון
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

די גדי, לא כולם קולטים ת'ציניות שלך...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

עזבו טוני. מה שהיה היה.

מה התירוץ לאי הארכת החוזה של אוגו? גם הוא לא רוצה?

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

bs war כתב:עזבו טוני. מה שהיה היה.

מה התירוץ לאי הארכת החוזה של אוגו? גם הוא לא רוצה?
מס גבוהה:השתגעתה לשלם לו 300-450 אלף יורו ×2,אפשר להביא במחיר הזה שחקן לא פחות טוב ובלי בעיות ברכיים(ראה את הברכיים של סטו כמו חדש)

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אורי אדום בנשמה כתב:די גדי, לא כולם קולטים ת'ציניות שלך...
דווקא כאו הייתי רציני.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

גדי כתב:מעניין מה היה קורה פה אם טוני היה נמכר שנה שעברה לסינים ב3 מיליון יורו?
מה היו אומרים על אלונה?
וואלה הצליחו להשאיר אותו עוד עונה ואנשים פה עיוורים לזה. בעיקר ארס ועוד ארס כלפי מערכת שהביאה לכאן רק טוב.

קיץ נוראי, טעויות אחרי טעויות. הכל משתבש וזה הזמן לתת גב למערכת. לתת גב לאלונה שעוברת תקופה קשה כי אני יודע שלחלק מהאנשים כאן זה לא מובן אבל היא אנושית ומשלמת מחיר כבוד על הטעויות שלה ושל אנשים שעובדים אתה. היא רואה בדיוק את מה שכולנו רואים.
היא מנסה להביא שחקנים שוברי שיוויון במחיר גבוה במיוחד. סולומון, סבע, נייגל וגם רצתה להשאיר את טוני אם או בלי מס.

כל זאת לא פותר את אלונה וברק מביקורת. להיפך. אבל הסגנון לא פחות מכפיות טובה.

להיות לויאלים זו לא תכונה רעה. לתת לאנשים את המרחב לטעות זה הדבר הכי נכון וזו לא הדעה שלי אלא זו העמדה של המדע.
לא מכליל אבל יש פה אנשים שזה מרגיש שהשלוש שנים האחרונות הם ממש סבלו ועכשיו זה תור הזהב שלהם לזלזל ולפגוע. "מכרה אותנו..", "לא מבינה...", "חוסכת...", "מתקמצנת...", "עושקת את הקהל...", "חובבנים..."

אני חווה את התקופה הכי מאושרת שלי כאוהד. אבל אחרי שאני קורא חלק מהודעות פה בא לי לחזור לתקופות אפלות. שם היה מקום לסגנון כזה ועל תגידו לי שזה לא מגיע למגרש כי שם כולנו אגרוף אחד. אני נמצא במגרש ושומע הכל. את הקללות שנשמעות לברק ואת הקללות לשיר צדק שאנשים בגוש המעודד הרשו לעצמם בקרית שמונה.
הפסד היום וטרנר יראה בדיוק כמו נתניה שנה שעברה כאשר האוהדים של מכבי יצאו על השחקנים שלהם. פה צחקו עליהם.
+1

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

סקאוט שעובד גם בשוק הטורקי טוען שפנרבחצ'ה כבר במעקב ובמידה וירשים יתכן שכבר בינואר תוגש הצעה.

געגועים...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה