עד שהקבוצה לא תתחיל להביא תוצאות רוחו תרחף מעליה ומעלינו.גדי כתב:מעניין מה היה קורה פה אם טוני היה נמכר שנה שעברה לסינים ב3 מיליון יורו?
מה היו אומרים על אלונה?
וואלה הצליחו להשאיר אותו עוד עונה ואנשים פה עיוורים לזה. בעיקר ארס ועוד ארס כלפי מערכת שהביאה לכאן רק טוב.
קיץ נוראי, טעויות אחרי טעויות. הכל משתבש וזה הזמן לתת גב למערכת. לתת גב לאלונה שעוברת תקופה קשה כי אני יודע שלחלק מהאנשים כאן זה לא מובן אבל היא אנושית ומשלמת מחיר כבוד על הטעויות שלה ושל אנשים שעובדים אתה. היא רואה בדיוק את מה שכולנו רואים.
היא מנסה להביא שחקנים שוברי שיוויון במחיר גבוה במיוחד. סולומון, סבע, נייגל וגם רצתה להשאיר את טוני אם או בלי מס.
כל זאת לא פותר את אלונה וברק מביקורת. להיפך. אבל הסגנון לא פחות מכפיות טובה.
להיות לויאלים זו לא תכונה רעה. לתת לאנשים את המרחב לטעות זה הדבר הכי נכון וזו לא הדעה שלי אלא זו העמדה של המדע.
לא מכליל אבל יש פה אנשים שזה מרגיש שהשלוש שנים האחרונות הם ממש סבלו ועכשיו זה תור הזהב שלהם לזלזל ולפגוע. "מכרה אותנו..", "לא מבינה...", "חוסכת...", "מתקמצנת...", "עושקת את הקהל...", "חובבנים..."
אני חווה את התקופה הכי מאושרת שלי כאוהד. אבל אחרי שאני קורא חלק מהודעות פה בא לי לחזור לתקופות אפלות. שם היה מקום לסגנון כזה ועל תגידו לי שזה לא מגיע למגרש כי שם כולנו אגרוף אחד. אני נמצא במגרש ושומע הכל. את הקללות שנשמעות לברק ואת הקללות לשיר צדק שאנשים בגוש המעודד הרשו לעצמם בקרית שמונה.
הפסד היום וטרנר יראה בדיוק כמו נתניה שנה שעברה כאשר האוהדים של מכבי יצאו על השחקנים שלהם. פה צחקו עליהם.
רק אזכיר ששנה שעברה ידענו גם להסתדר בלעדיו בלא מעט משחקים.
עכשיו זה זמן השחקנים.
רק הם יכולים לגרום לנו להפסיק לחשוב עליו.