מי הלך הבייתה לפני השריקה?!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

מי הלך הבייתה לפני השריקה?!

שליחה על ידי clark kent »

השחקנים נתנו את הנשמה, קרעו את עצמם, הזילו כל טיפת זעה מגופם, וכן הפתעה... הפועל ת"א יותר טובה מאיתנו, ממש מפתיע!!!
תעשו לי טובה, כל מי שהלך הבייתה לפני השריקה, ולא נתן טיפה בשביל השחקנים האלה שהתביישו להגיע לשער 5 שקרא להם אליו.
השחקנים האלה כל כך התאמצו ורצו את הניצחון והרגישו שהם איכזבו את הקהל האדיר שהגיע (קיבלנו מחמאות בכל התקשורת) וכן לשחקנים האלה, שהפסידו היום 3-1 נשארתי רק בשביל למחוא להם כפיים על המאמץ.
אז אם כל הכבוד אליכם אוהדים יקרים שעזבו לפני שנשרקה השריקה האחרונה (חצי איצטדיון כבר הלך) איך אתם מצפים שהם יתנו את הנשמה מבלי שאתם מכבדים אותם ונשארים עד שריקת הסיום?

היום הייתה מתצוגות העידוד הטובות בארץ אבל הגיע לשחקני הפועל באר-שבע שתשארו עד הסוף כדי להודות להם... (אני לא רואה אף אחד שקם והולך באמצע הצגה בתיאטרון)

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

Re: מי הלך הבייתה לפני השריקה?!

שליחה על ידי הילה חדד »

ליאור, אמנם אני מאלו שנשארו עד הדקה האחרונה אבל זה לא היה נראה כ"כ שהם נלחמו ונתנו תצוגה הירואית כמו שאתה מתאר... לי זה יותר היה נראה כמו חבורה של אנשים שכבר ויתרו לעצמם מראש, כי זו "הפועל ת"א " שחקנים שבאו מקבוצות ברמה של הפועל ת"א כמו אסולין, מסיקה ושן, נראה כאילו פחדו מהפועל ת"א. לא מתאים לי הגישה שזו הפועל ת"א והם יותר טובים מאיתנו, עם כל הרכש שעשינו הקיץ הזה, בבית שלנו (שלנו !!!!! ) מול 10 אלף צופים אסור בתכלית האיסור לקבל את ההפסד כמובן מאליו כי זו הפועל ת"א.

אגב, ההשוואה לתיאטרון, בהצגה בתיאטרון למי שאוהב והולך יש הנאה, עם איך שהקבוצה נראתה היום פרט ל-15 דק' הראשונות זה לא היה נראה כמו תצוגה אטרקטיבית מהצד שלנו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ליאור, היום הוכח שוב שאנחנו לא בליגה של הגדולות לא רק מבחינת השחקנים במגרש, אלא גם מבחינת הקהל.
אם כל הכבוד לכמות (10 אלף צופים) היא לא מעידה על האיכות שהייתה ירודה, בטח כשהקבוצה הייתה צריכה אותנו.

מי שזוכר, את השינוי בקהל, כשאני מתכוון כמובן למעבר לשער 5 ולהכנסת עידוד בלי הפסקה ליציע, עשינו אחרי משחק חוץ מול הפועל ת"א בבלומפילד, שם הפועל ת"א ניצחה אותנו בקלות 2-0 במגרש, ועשתה לנו בית ספר גם ביציע.

אז הבנו את הפערים לא רק במגרש אלא גם ביציעים ועשינו התאמות.
אני מקווה שגם הפעם הבומבה שקיבלנו תגרום לנו לצמצם פערים לא רק במגרש, אלא גם ביציע.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

הילה אני לא יודע מה את ראית אבל אני ראיתי שחקנים שרצים כל המשחק שהתעייפו אולי קצת בסוף אבל עדיין נתנו את כל שיכלו.
אם הם היו מוותרים בגלל שזאת הפועל ת"א אז לא היינו מובילים אפילו במשחק ולא מגיעים למצב אחד, ואכן הגענו לקצת יותר מאחד (אולי 4 שערים בטוחים).
ועדיין אני אומר, מי זאת הפועל ב"ש? מתי עשינו משהו בכדורגל הישראלי שהצפיות כאלה גבוהות?
הפועל ת"א קבוצה יותר טובה מאיתנו בשלב זה, נקודה.
השלד שם רץ כבר כמה שנים ביחד ואין מה לעשות נגד זה.
כמובן שאת יכולה לחשוב אחרת ממני וכמו שתשימי לב לא לסוג שלך כתבתי את התגובה הקודמת.
אני חושב שצריך לכבד את הספורטאים ששיחקו בשמנו היום ולהשאר עד לשניה האחרונה לפחות, אני לא מכריח אף אחד לקרוא להם לגדר אבל ראבק תכבדו אותם עד סיום המשחק.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

בהחלט נלחמו ונתנו הכל על המגרש, הגיע להם שנדע להביע את ההערכה גם לאחר שהפסידו במשחק(תתפלאו אבל גם זה קורה בכדורגל, בטח נגד הבוצה הכי טובה בליגה לטעמי).
והאדום תפסיק להציף בכל טופיק שנפתח עם השטות הזאת שלא קשורה בשום צורה לתפיסת העולם של ארגון הקרייזי רד,זה שתגיד את זה הרבה זה לא אומר שזה נכון.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

משה אוחיון כתב:ליאור, היום הוכח שוב שאנחנו לא בליגה של הגדולות לא רק מבחינת השחקנים במגרש, אלא גם מבחינת הקהל.
אם כל הכבוד לכמות (10 אלף צופים) היא לא מעידה על האיכות שהייתה ירודה, בטח כשהקבוצה הייתה צריכה אותנו.

מי שזוכר, את השינוי בקהל, כשאני מתכוון כמובן למעבר לשער 5 ולהכנסת עידוד בלי הפסקה ליציע, עשינו אחרי משחק חוץ מול הפועל ת"א בבלומפילד, שם הפועל ת"א ניצחה אותנו בקלות 2-0 במגרש, ועשתה לנו בית ספר גם ביציע.

אז הבנו את הפערים לא רק במגרש אלא גם ביציעים ועשינו התאמות.
אני מקווה שגם הפעם הבומבה שקיבלנו תגרום לנו לצמצם פערים לא רק במגרש, אלא גם ביציע.
אם אני לא טועה, הפסדנו 3 ולא 2 ועודדנו עם הגב למגרש.
אבל בגדול - אתה צודק.

הבעיה הגדולה באמת היא שבמהלך השנים וההיסטוריה המזורגגת שעברה עלינו עשינו 20 צעדים אחורה במקום לטפס למעלה.

המרחק כרגע עצום.

קריטריון הכמות הוא מהיחידים שאנחנו עומדים בו בשביל באמת להיות בליגה של הגדולים.

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

שער 3 פשוט התרומם כולו לאחר הגול השלישי.

סמל אישי של משתמש
אורן האדום
Title: כן..זה אני!

שליחה על ידי אורן האדום »

[quote="הילה חדד"]ליאור, אמנם אני מאלו שנשארו עד הדקה האחרונה אבל זה לא היה נראה כ"כ שהם נלחמו ונתנו תצוגה הירואית כמו שאתה מתאר... לי זה יותר היה נראה כמו חבורה של אנשים שכבר ויתרו לעצמם מראש, כי זו "הפועל ת"א " שחקנים שבאו מקבוצות ברמה של הפועל ת"א כמו אסולין, מסיקה ושן, נראה כאילו פחדו מהפועל ת"א. לא מתאים לי הגישה שזו הפועל ת"א והם יותר טובים מאיתנו, עם כל הרכש שעשינו הקיץ הזה, בבית שלנו (שלנו !!!!! ) מול 10 אלף צופים אסור בתכלית האיסור לקבל את ההפסד כמובן מאליו כי זו הפועל ת"א.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה שתביני שלא רק השחקנים הרימו ידיים אלא גם האוהדים..נכון במגרש לא הייתי כדי לשמוע אם זה נכון או לא אבל,מהאנשים שכן היו שמעתי שאפילו האוהדים שלנוווו!! שכל השבוע מריחים את הניצחון הזהה פתאום ממלמליםם אחרי הגול השני של ת''א שזהוו שזה נגמררר ואין מצבב לחזור למשחק.! רבאק אני בעצמי ראיתי בטלויזיה שדקות ארוכות לפני סוף המשחק כבר האיצטדיון היה חצי ריק..גם את האוהדים שלנו אפשר להאשים בחוסר הביטחון ובחוסר האמונה בשחקנים ובמאמן ..אין אחד שלא יסכים איתי

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אליק כתב:אם אני לא טועה, הפסדנו 3 ולא 2 ועודדנו עם הגב למגרש.
אבל בגדול - אתה צודק.

אתה טועה. משה צודק.

3-0 הפסדנו שתי עונות אחרי, 03/04..

ולעצם העניין - מימים ימימה זו התרבות של הכדורגל הישראלי. גול שסוגר עניין בדקות הסיום, נותן את האות לזרימה החוצה בכל איצטדיון שהוא...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

ליאור, אני מודה - הלכתי הביתה שניה אחרי הגול השלישי.
התסכול הזה שהוא נחלתי כאוהד הפועל ב"ש בעשרים ומשהו שנים האחרונות, במשחקים נגד הגדולות - פשוט לא יכול לאפשר לי את מה שנקרא - להפסיד בכבוד.
בטח לא כשמי שהיו על המגרש הם שחקנים שהייתי מצפה מהם ליותר.
אבל על הציפיות שלי - אתה יכול לקרוא בטור שכתבתי הבוקר.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שליחה על ידי אימפריה באדום »

אני מודה שיצאתי אבל לא בגלל ההופעה של הקבוצה שלנו אלא בגלל שאני לא יכול לראות את האוהדים של הפועל ת"א שרים וחוגגים !
זה הורג אותי ! :דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

clark kent כתב:השחקנים נתנו את הנשמה, קרעו את עצמם, הזילו כל טיפת זעה מגופם, וכן הפתעה... הפועל ת"א יותר טובה מאיתנו, ממש מפתיע!!!
מצחיק.
אין לי בעיה שהפסדנו, אבל לא דגדגנו אפילו את הפועל ת"א. לא יודע מה ראיתם אבל אני ראיתי התקפות ללא מטרה וחוץ מקדוסי במחצית השנייה לא הגענו לאף הזדמנות ממשית.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אני לא יודע על מה אתה מדבר אבל מלחמה לא הייתה!
כמה פעמים ראית את שן/מסיקה/אופיר יורדים לגליץ???
כמה פעמים ראית את אילוז (האפס!) מאבד כדור(כמעט בכל נגיעה) ורץ לתקן (אפס פעמים)

אלת עשו דמגוגיה זולה מלחמה לא ראינו היום מהקבוצה, למען האמת, מה שכן ראינו זה אסולין אחד שרץ כמו פנתר עד דקה 50 ואז נשאר לעמוד ברחבה עד לשריקה, ואת שאר השחקנים נראים כאילו הגיעו לשם במקרה וחיפשו מה לעשות עם עצמם. מלחמה זה לא היה... גם לא נשמה.

סמל אישי של משתמש
עידו ארזואן

שליחה על ידי עידו ארזואן »

וואלה אני עמדתי שמהה בשער 2 והתביישתי איך כול האנשים באיצדטיון קמים והולכים אחרי השער השלישי פשוט בושההה

"הפועל היה איתך בטוב בגם רע"

אבל האוהדים שלנו לא נעים להגיד רק בטוב מה הטעם שהקהל מועדד ב1-0 לבאר שבע זה שחקנים לא צריכים עידוד בדקות הקשות שהם בפיגור צריך לעודד וזה אננחנו לא יודעים לעשות רק כמה מאות אנשים נישארו אחרי המשחק ומחאו כפיים בושה!!!

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

תספור לכמה גליצ'ים השחקנים שלנו ירדו שאתה מדבר על לחימה ?
תמונה

שלח תגובה