חחח מה?!ForeverRed כתב:אם כבר ליגה ישראלית, אני חושב שמה שדיא סבע עשה העונה לא פחות מרשים מזהבי.
במידה וישמור על יציבות זה יהיה גם יותר מרשים.

חחח מה?!ForeverRed כתב:אם כבר ליגה ישראלית, אני חושב שמה שדיא סבע עשה העונה לא פחות מרשים מזהבי.
במידה וישמור על יציבות זה יהיה גם יותר מרשים.
תבדוק נתונים.אורי אדום בנשמה כתב:
חחח מה?!
אוקיי, תן לי נתונים...ForeverRed כתב: תבדוק נתונים.
שערי שדה, בישולים, מסירות מפתח, מעורבות במשחק. הכל דומה עם נטייה לסבע, רק שהוא עשה את זה בקבוצה קטנה יותר וזהבי בקבוצה שכולה עבדה בשבילו.
אם אני משווה בין שתי העונות הראשונות של השניים אז דיא הרשים אותי יותר בחבילה הכוללת.
ברור שזהבי משאיר לו כרגע אבק כי הוא עשה את זה לאורך מספר שנים. זה גם יושב לכם חזק בתודעה ומשם הפליאה. נראה אם דיא מסוגל לייצר יציבות.
נאתכו, חמד, גרשון, טל בן חיים - אאוטyedidel כתב:
רביבו, בניון, רוזנטל, ברקוביץ, נאתכו, ברדה, אבי כהן, חמד, גרשון, טל בן חיים
בשנייה שולף 10 שלפניו
אלון מזרחי שלא התקבל לליגה השנייה בצרפת?ns75 כתב:
נאתכו, חמד, גרשון, טל בן חיים - אאוט
מלמיליאן, אוחנה, סיני, אלון מזרחי - אין
ומה עם קריירה בנבחרת? לא נחשב? רק בכלל זה מוציא את נאתכו לגמרי מהרשימה.yedidel כתב:
אלון מזרחי שלא התקבל לליגה השנייה בצרפת?
לא מדד לכלום. נבחרת שתמיד היתה חובבנית ואף שחקן לא ממש לקח אותה לאנשהו (גם לא אלה ששיחקו באוקיאניה לפני 50 שנה)izguy83 כתב: ומה עם קריירה בנבחרת? לא נחשב? רק בכלל זה מוציא את נאתכו לגמרי מהרשימה.
עשה קריירה אירופית מאוד מכובדת. יותר ממליקסון לצורך הענייןשמעון א כתב:טל בן חיים הבלם???
למה? כי שיחק ב 83 קבוצות באנגליה ב 10 שנים?
את מליקסון וברדה אני שם לפניו.
יקח טיפה יותר זמן, אבל זה בלתי נמנע.yedidel כתב:לדעתי עוד 10-15 שנה בקושי יזכרו פה את זהבי
אורי אדום בנשמה כתב:
יקח טיפה יותר זמן, אבל זה בלתי נמנע.
כמו שלמשל ליעקב כהן - הישראלי הראשון שיצא לאירופה ולא סתם אלא לפרמייר ליג - אין זכר בפוסט הזה...
שלמעשה הוא גם הישראלי הראשון.גדי כתב:
אתה מתכוון, אני מניח, לבאר שבעי הראשון