קאלה היה שוער מצויין כל הכבוד לו
ההגנה שלנו לא מחוברת בכלל מורייה קצת חלש נקווה שישתפר בהמשך הוא שחקן טוב
פרגל מצויין
הקישור שלנו בסדר רק שהשחקנים לא בכושר בכלל לא יכול להיות שאחרי הגול שלהם אנחנו מפסיקים לשחק ועוד השחקנים מהדקה ה70 לא בכושר משחק הם גמורים
עזורי אתה גם מאמן כושר אז לעבודה מי שעייף יכול לרדת לספסל ולא משנה מי הוא
עוד דבר חשוב מותר להוציא את אסולין הוא לא מלך היה נחמד להכניס את פדידה בדקה ה75 80 הוא לא בכושר למשחק שלם
הפועל ת"א היא קבוצה חזקה ומאורגנת בצורה טובה הם קבוצה עם אופי ויכולת טובה ואנחנו מה לעשות עדיין לא יש עוד הרבה עבודה לעזורי הוא צריך למצוא לעצמו דרך ולהאמין בא ולכוון את השחקנים בדרך שלו
אני לא הופתעתי מההפסד היה סיכוי אבל אני בטוח שהמפגש הבא שלו עם הפועל ת"א יהיה שונה ומוצלח יותר
אני חושב שצריך עוד קצת זמן ההתקפה שלנו טובה רק שעוד כמה שבועות אני מאמין שיהיה יותר טוב זה לא משחק שניתן לשפוט אותו אלה ללמוד ממנו כדי שנוכל לגבור על הקבוצות החזקות הבאות כמו חיפה ירושליים מכבי ועוד
סיכום המשחק ב"ש ת"א
Re: סיכום המשחק ב"ש ת"א
עזוב אותך סיכום המשחק שלי זה שתי מילים
אביתר אילוז
הוא אשם בשתי השערים הראשונים שהקבוצה ספגה !
פעם אחת בן דיין ברח לו בשמירה .. והרים יופי של כדור
פעם שנייה זנברג רק נכנס וברח לו בשמירה וגם עם ברח שיים רגל נותן לו לעבור כאילו הוא קונס
זה שי !
אביתר אילוז
הוא אשם בשתי השערים הראשונים שהקבוצה ספגה !
פעם אחת בן דיין ברח לו בשמירה .. והרים יופי של כדור
פעם שנייה זנברג רק נכנס וברח לו בשמירה וגם עם ברח שיים רגל נותן לו לעבור כאילו הוא קונס
זה שי !

- dardasmiley
אז ככה...:
אם נמשיך לשחק עם חלוץ אחד כל -אבל כל- קבוצה שנפגוש תפתח לנו את הצורה...
רביבו לא יכול לשחק בצד כשלפניו חלוץ אחד!!! הוא צריך לשחק באמצע מתחת לשני חלוצים שיהיה לו את מי לפנק בכדורים.
מליקסון צריך לשחק בימין הוא נעלם בשמאל. ואנעל דינק כבר שמישהו בצוות יתן הוראה לשן שמי שמתקרב למליקסון נשברת לו הרגל!!! כל הליגה שוברים אותו ואנחנו שותקים...
ליאור אסולין סילון אבל בלי כושר בדקה 60 ואילך הוא תקע את המשחק שלנו כשנשאר בנבדלים כל הזמן
קדוסי מחמיצן היה ונשאר!!!!!!!!!!
סיראז' נסאר עוד יהיה אחד הגדולים בארץ
קאלה אנחנו חייבים לך את הכבוד שלנו בלעדיו היינו חוטפים היום 6-7 חתיכות
מוריירה ופרגל בסדר לא יותר מזה
הרוש חלש +
מסיקה - מה הוא עוד עושה על המגרש??? למה לא נאסר? למה לא אלקיים? הם טובים ממנו בכמה רמות
אייל שן את יוסי אופיר - שחקנים בלי טכניקה אבל עם הרבה מלחמה, הבעיה שנרגעים עם המלחמה דווקא כשלא צריך, מעט מאוד גליצ'ים הם עשו היום וחבל...
ולסיום: אביתר אילוז כזה שחקן לא ראיתי הרבה זמן על מגרשי הכדורגל, נשאר בהרכב רק כי הוא יליד סורוקה... עדיף להעיף אותו קיבינמט שילך לאסוף ירקות בשוק ולשים במקומו אפילו את אוקוגו או אחד הילדים מהנוער - ככה לפחות נעשה בנייה לדורות ולא בכייה לדורות
אם נמשיך לשחק עם חלוץ אחד כל -אבל כל- קבוצה שנפגוש תפתח לנו את הצורה...
רביבו לא יכול לשחק בצד כשלפניו חלוץ אחד!!! הוא צריך לשחק באמצע מתחת לשני חלוצים שיהיה לו את מי לפנק בכדורים.
מליקסון צריך לשחק בימין הוא נעלם בשמאל. ואנעל דינק כבר שמישהו בצוות יתן הוראה לשן שמי שמתקרב למליקסון נשברת לו הרגל!!! כל הליגה שוברים אותו ואנחנו שותקים...
ליאור אסולין סילון אבל בלי כושר בדקה 60 ואילך הוא תקע את המשחק שלנו כשנשאר בנבדלים כל הזמן
קדוסי מחמיצן היה ונשאר!!!!!!!!!!
סיראז' נסאר עוד יהיה אחד הגדולים בארץ
קאלה אנחנו חייבים לך את הכבוד שלנו בלעדיו היינו חוטפים היום 6-7 חתיכות
מוריירה ופרגל בסדר לא יותר מזה
הרוש חלש +
מסיקה - מה הוא עוד עושה על המגרש??? למה לא נאסר? למה לא אלקיים? הם טובים ממנו בכמה רמות
אייל שן את יוסי אופיר - שחקנים בלי טכניקה אבל עם הרבה מלחמה, הבעיה שנרגעים עם המלחמה דווקא כשלא צריך, מעט מאוד גליצ'ים הם עשו היום וחבל...
ולסיום: אביתר אילוז כזה שחקן לא ראיתי הרבה זמן על מגרשי הכדורגל, נשאר בהרכב רק כי הוא יליד סורוקה... עדיף להעיף אותו קיבינמט שילך לאסוף ירקות בשוק ולשים במקומו אפילו את אוקוגו או אחד הילדים מהנוער - ככה לפחות נעשה בנייה לדורות ולא בכייה לדורות
אז נכון, אביה היה שכונה.
ונכון שבכלל כל ההגנה שלנו נראית כמו אוסף שחקנים מקרי ולא כמו הגנה מאורגנת.
ותודה לקאלה שהציל אותנו שלוש פעמים היום.
אבל איך לעזאזל אנחנו משחקים עם 5 קשרים ואתהלא רואה שליטה במרכז שדה???? איך?
כל המטרה ב 4-5-1 זה השליטה במרכז המגרש, אם אין לך את זה כל השיטה לא שווה כלום.
ולמה אסולין הזה כל כך עצלן? הוא לא זז על המגרש, הוא לא חוזר אחרי התקפות שלנו וגם לא עושה מספיק תנועה בהתקפות שלנו...
ולמרות כל זה, עזבו את אביה למרות שהוא היה נראה שכונה בשני המשחקים הראשונים העונה הוא היה טוב.
יכול להיות שהיה לו יום חלש (מאוד) אבל אי אפשר לחכות כל פעם למעידה שלו בשביל לצאת עליו.
וכן כן אפשר להרים את הראש חברים, ההגנה שלנו יחסית מוכשרת מאוד למרות שזה לא נראה היום...
עם הזמן הם יתחברו ויהיו מתואמים יותר ותהיה לנו הגנה טובה מאוד.
בכלל כל הקבוצה תראה הרבה יותר טוב בעוד כמה מחזורים כשהם יהיו מחוברים יותר, ועדיין לא לשכוח שהפועל ת"א הקבוצה הכי טובה בליגה (אולי יחד עם חיפה).
אז תרימו ראשים, ולא להתייאש. ס ב ל נ ו ת ! ! !
ונכון שבכלל כל ההגנה שלנו נראית כמו אוסף שחקנים מקרי ולא כמו הגנה מאורגנת.
ותודה לקאלה שהציל אותנו שלוש פעמים היום.
אבל איך לעזאזל אנחנו משחקים עם 5 קשרים ואתהלא רואה שליטה במרכז שדה???? איך?
כל המטרה ב 4-5-1 זה השליטה במרכז המגרש, אם אין לך את זה כל השיטה לא שווה כלום.
ולמה אסולין הזה כל כך עצלן? הוא לא זז על המגרש, הוא לא חוזר אחרי התקפות שלנו וגם לא עושה מספיק תנועה בהתקפות שלנו...
ולמרות כל זה, עזבו את אביה למרות שהוא היה נראה שכונה בשני המשחקים הראשונים העונה הוא היה טוב.
יכול להיות שהיה לו יום חלש (מאוד) אבל אי אפשר לחכות כל פעם למעידה שלו בשביל לצאת עליו.
וכן כן אפשר להרים את הראש חברים, ההגנה שלנו יחסית מוכשרת מאוד למרות שזה לא נראה היום...
עם הזמן הם יתחברו ויהיו מתואמים יותר ותהיה לנו הגנה טובה מאוד.
בכלל כל הקבוצה תראה הרבה יותר טוב בעוד כמה מחזורים כשהם יהיו מחוברים יותר, ועדיין לא לשכוח שהפועל ת"א הקבוצה הכי טובה בליגה (אולי יחד עם חיפה).
אז תרימו ראשים, ולא להתייאש. ס ב ל נ ו ת ! ! !
רק אהבה תנצח...
- dardasmiley
אני אפסיק לצאת על אילוז כשהוא יבין שמקומו לא במגרש הכדורגל!!!
מבחינתי יש 2 אשמים בלעדיים בהפסד הזה: אילוז שאלמלא היה יליד סורוקה היה נשלח עכשיו להביא כדורים עבור בית"ר ב"ש....
ועזורי שבפיגור מדקה 65 בערך ומכיס חלוץ בדקה 82 ומחמם את פדידה במשך כמעט מחצית רק כדי לא להכניס אותו...
עזורי כדאי לשנות דרך, כדאי לשנות שיטה, הקהל עוד לא מבקש את ראשך אל תגרום לנו לעשות זאת מחזור הבא... בב"ש משחקים התקפה. נקודה! לא מבין את זה? שים את המפתחות ותן למישהו שכן
מבחינתי יש 2 אשמים בלעדיים בהפסד הזה: אילוז שאלמלא היה יליד סורוקה היה נשלח עכשיו להביא כדורים עבור בית"ר ב"ש....
ועזורי שבפיגור מדקה 65 בערך ומכיס חלוץ בדקה 82 ומחמם את פדידה במשך כמעט מחצית רק כדי לא להכניס אותו...
עזורי כדאי לשנות דרך, כדאי לשנות שיטה, הקהל עוד לא מבקש את ראשך אל תגרום לנו לעשות זאת מחזור הבא... בב"ש משחקים התקפה. נקודה! לא מבין את זה? שים את המפתחות ותן למישהו שכן
אנחנו קהל " חזיר " שרוצה ישר תוצאות ונצחונות תקלטו עלינו לליגת העל רמה אחרת קבוצות אחרות שחקנים ברמה גבוהה !!
אני לא מבין איז קומץ אוהדים שלדעתי הם לא אוהדים מתכנסים סביב הרכב של גיא עזורי וקוראים לו להתפטר אחרי הפסד אחד בליגה מתוך 3 משחקים !! כנראה שלא אכפת לאותם אנשים מהקבוצה בושה וחרפה !!!!!
אני לא מבין איז קומץ אוהדים שלדעתי הם לא אוהדים מתכנסים סביב הרכב של גיא עזורי וקוראים לו להתפטר אחרי הפסד אחד בליגה מתוך 3 משחקים !! כנראה שלא אכפת לאותם אנשים מהקבוצה בושה וחרפה !!!!!
- dardasmiley
שים לב שפה (וגם במגרש) אף אחד לא ביקש את ראשו של עזורי, הוא עדיין נהנה מהספק אבל כדאי לו להתעורר, כי לא מדובר רק בתוצאות (גוטמן עף מבית"ר כשהקבוצה הייתה מקום שני), מדובר בעיקר באיך שהקבוצה נראית על המגרש.
אל תיתן לתוצאות לבלבל אותך אם היית משיג כל דבר פחות מ-4 נקודות נגד רעננה ור"ג הסבלנות לעזורי הייתה נגמרת לפני שבוע ואז היית שומע אנשים דורשים את ראשו ועם כל הכבוד 4 נקודות מרעננה ור"ג הן לא בגדר מותרות הן חובה ואוי ואבוי אם שם לא ניקח נקודות.
אל תיתן לתוצאות לבלבל אותך אם היית משיג כל דבר פחות מ-4 נקודות נגד רעננה ור"ג הסבלנות לעזורי הייתה נגמרת לפני שבוע ואז היית שומע אנשים דורשים את ראשו ועם כל הכבוד 4 נקודות מרעננה ור"ג הן לא בגדר מותרות הן חובה ואוי ואבוי אם שם לא ניקח נקודות.
dardasmiley כתב:עזורי כדאי לשנות דרך, כדאי לשנות שיטה, הקהל עוד לא מבקש את ראשך אל תגרום לנו לעשות זאת מחזור הבא... בב"ש משחקים התקפה. נקודה! לא מבין את זה? שים את המפתחות ותן למישהו שכן
אם היית יושב בשער 3, היית מבין עד כמה מבקשים כבר את ראשו...

dudi2002 , nitsande , איך , אתם שמחים ? בטח לא תגיבו הלילה , בטח מרוב שמחה אתם כבר באיזה פאב , נכון ?
כשאנשים חכמים ממכם , עם יותר ניסיון ויותר ידע בכדורגל אומרים לכם עובדות אל תמהרו להיצטדק ולהצדיק את המאמן , כי הוא המאמן .
הטענה שלכם שעדיף לשחק 4-5-1 בכדי לשלוט במרכז השדה היא בולשיט אחד גדול , והיום זה התפוצץ לכם , לגיא עזורי , ולעוד כמה "יודעי דבר" בפרצוף .
חכמים גדולים אתם , אני מציע לכם ולכל הטוקבקיסיטים יועצי האחיטופל שהצדיקו את מהלכיו התמוהים של גיא עזורי , מצד אחד לשדר בתקשורת שאנחנו יותר טובים מת"א , ושאנחנו באים לנצח , ומצד שני לפתוח הגנתי עם 3 קשרים אחוריים וחלוץ בודד אחד , מציע לכם לקחת פסק זמן לחשוב על הדברים ולהגיד שטעיתם.
איך בכלל יש לכם החוצפה לבוא ולבקר ? הרי אתם רציתם , אתם הצדקתם את המהלכים השטותיים , ועכשיו אתם באים בטענות ?
לכל אותם אנשים שמזלזלים בב"ש , וביכולות שלה אני יגיד דבר אחד חד משמעי :
יש לנו רביעייה התקפית קטלנית , שכל קבוצה בארץ , כולל ה-"קבוצות הגדולות" היתה רוצה להתברך בכשרון כזה .
מליקסון - רביבו - קדוסי - אסולין
בנוסף לזה יש לנו את ארז מסיקה שהוא קשר אחורי טוב וקאלה שהוא שוער מצויין.
להזכירכם דוד רביבו היה מועמד לכל הקבוצות הגדולות לאחר עונות נהדרות שלו באשדוד , קדוסי היה פעמיים מלך השערים של הליגה הלאומית , לפני שתי עונות הוא היה מועמד רציני לעבור למכבי חיפה , ליאור אסולין סקורר אדיר , גם הוא היה מלך שערי הלאומית , ועשה עונות נהדרות בבית"ר ובסכנין .
מליקסון הוא אחד הכשרונות הכי גדולים בליגה הישראלית.
ככה שמבחינת התקפה , אנחנו לא נופלים מאף קבוצה בליגה .
למי שלא ראה או שמע , כנסו לאשכול הבא ותיראו איך אותם "צדקנים" מגינים על המאמן והשיטות שלו בחירוף נפש , ועכשיו אותם הצדקנים באים אליו בטענות -
viewtopic.php?f=2&t=3846" onclick="window.open(this.href);return false;
כשאנשים חכמים ממכם , עם יותר ניסיון ויותר ידע בכדורגל אומרים לכם עובדות אל תמהרו להיצטדק ולהצדיק את המאמן , כי הוא המאמן .
הטענה שלכם שעדיף לשחק 4-5-1 בכדי לשלוט במרכז השדה היא בולשיט אחד גדול , והיום זה התפוצץ לכם , לגיא עזורי , ולעוד כמה "יודעי דבר" בפרצוף .
חכמים גדולים אתם , אני מציע לכם ולכל הטוקבקיסיטים יועצי האחיטופל שהצדיקו את מהלכיו התמוהים של גיא עזורי , מצד אחד לשדר בתקשורת שאנחנו יותר טובים מת"א , ושאנחנו באים לנצח , ומצד שני לפתוח הגנתי עם 3 קשרים אחוריים וחלוץ בודד אחד , מציע לכם לקחת פסק זמן לחשוב על הדברים ולהגיד שטעיתם.
איך בכלל יש לכם החוצפה לבוא ולבקר ? הרי אתם רציתם , אתם הצדקתם את המהלכים השטותיים , ועכשיו אתם באים בטענות ?
לכל אותם אנשים שמזלזלים בב"ש , וביכולות שלה אני יגיד דבר אחד חד משמעי :
יש לנו רביעייה התקפית קטלנית , שכל קבוצה בארץ , כולל ה-"קבוצות הגדולות" היתה רוצה להתברך בכשרון כזה .
מליקסון - רביבו - קדוסי - אסולין
בנוסף לזה יש לנו את ארז מסיקה שהוא קשר אחורי טוב וקאלה שהוא שוער מצויין.
להזכירכם דוד רביבו היה מועמד לכל הקבוצות הגדולות לאחר עונות נהדרות שלו באשדוד , קדוסי היה פעמיים מלך השערים של הליגה הלאומית , לפני שתי עונות הוא היה מועמד רציני לעבור למכבי חיפה , ליאור אסולין סקורר אדיר , גם הוא היה מלך שערי הלאומית , ועשה עונות נהדרות בבית"ר ובסכנין .
מליקסון הוא אחד הכשרונות הכי גדולים בליגה הישראלית.
ככה שמבחינת התקפה , אנחנו לא נופלים מאף קבוצה בליגה .
למי שלא ראה או שמע , כנסו לאשכול הבא ותיראו איך אותם "צדקנים" מגינים על המאמן והשיטות שלו בחירוף נפש , ועכשיו אותם הצדקנים באים אליו בטענות -
viewtopic.php?f=2&t=3846" onclick="window.open(this.href);return false;
קודם כל יפה שאתה נותן לעצמך ציונים...
דבר שני אני עדיין חושב שהיינו צריכים לעלות כמו שעלינו, תחשוב שעם 5 קשרים היום לא שלטנו במרכז המגרש אז אם היינו עולים עם 4 בכלל לא היית במשחק.
עכשיו ילד בוא אני יסביר לך משהו, לא תמיד מי שעולה עם יותר חלוצים מנצח.
אם היינו עולים עם 3 חלוצים אני בטוח שהיית מבסוט, אבל רק חבל שאף אחד מהשלושה לא היו נוגעים בכדור...
אה ואם אתה ממשיך לשקר לעצמך לפחות תעשה את זה בלב ב"ש עלתה עם שני קשרים אחוריים, מסיקה שחקן קישור התקפי.
דבר שני אני עדיין חושב שהיינו צריכים לעלות כמו שעלינו, תחשוב שעם 5 קשרים היום לא שלטנו במרכז המגרש אז אם היינו עולים עם 4 בכלל לא היית במשחק.
עכשיו ילד בוא אני יסביר לך משהו, לא תמיד מי שעולה עם יותר חלוצים מנצח.
אם היינו עולים עם 3 חלוצים אני בטוח שהיית מבסוט, אבל רק חבל שאף אחד מהשלושה לא היו נוגעים בכדור...
אה ואם אתה ממשיך לשקר לעצמך לפחות תעשה את זה בלב ב"ש עלתה עם שני קשרים אחוריים, מסיקה שחקן קישור התקפי.
רק אהבה תנצח...