תשמעו , צר לי , אבל עם מאמן חכם ההינו מנצחים את המשחק , חד משמעית .
עזורי ביצע כמה וכמה טעויות שעליהם אנחנו משלמים את המחיר , ברור שלשחקנים היה ויש חלק , אבל היה פשוט ביזיון , כמעט כל התקפה שלהם הסתיימה באחד על אחד מול קאלה .
הטעות הראשונה של עזורי שהוא פתח רק עם חלוץ אחד , בבית , לעיני 11 אלף צופים חובה לפתוח עם 2 חלוצים , הטענה כביכול שנשחק עם חלוץ אחד ויותר קשרים בכדי לשלוט במרכז השדה כשלה ( ידוע מראש ) , והקבוצה הגוטמאנית ששיחקה אגב עם 2 חלוצים .. לקחה מהדקה ה-17 את המשחק ושלטה בו לכל אורך הדרך .
הטעות השנייה של גיא עזורי , שכנגד הקבוצות "הגדולות" שידועות שיש להם הגנה חזקה כמו הפועל ת"א , השיטה בכדי לפתוח הגנות כאלה זה לא על ידי דריבלים , פאסים , מסירות וכו' , השיטה בכדי לפרוץ הגנות כאלה ( מה גם שמדובר בשוער השני של ת"א ...) הוא על ידי בעיטות מטווח ה-20 -25 מטר , ההנחיה של עזורי היתה צריכה להיות להגיע לטווחים הללו , ולהפגיז , מדובר בשוער צעיר וחסר ניסיון .
לצערינו , לאחר ה-15 דקות הראשונות ב"ש לא הגיע להזדמנויות ( מלבד הזדמנות אחת או שתיים עד הסוף..) .
בנוסף , כמסקנה מהמשחק הזה , המגן הרוש חייב לרדת לספסל , ביזיון מה שהוא עשה היום , לא תרם לא בהגנה ולא בהתקפה , בושה וחרפה .
גיא עזורי והתעויוט.
Re: גיא עזורי והתעויוט.
תשמע , אני בניגוד אליך פחות נחרץ.ה.א.ד.ו.ם כתב:עזורי הביתה
בסך הכל הוא בנה יופי של קבוצה ( מבחינת סגל השחקנים ) , הוא הביא הרבה כשרונות צעירים , שצפוי להם גדולות , כמו נאסר , אדלי , קשר בן 18 שמשחק בנוער ( ברח לי השם.. ) ומחר צפוי לחתום בלומשטיין החלוץ שגם הוא כישרון צעיר , בסך הכל הוא בונה כאן שלד טוב .
הבעיה אצלו היא בחשיבה , בשיטה , במיתוג שלו שב"ש היא קבוצה כמו כל העולות , וזתי הטעות שלו .
אם הוא יפנים שיש לו קבוצת צמרת לכל דבר מבחינת סגל השחקנים ( קאלה , אסולין , קדוסי , מליקסון , רביבו , מסיקה ) כולם שחקנים מצויינים , שלא נופלים משחקני מכבי חיפה , ת"א ובית"ר .
אם עזורי יפנים שאנחנו באותו הסדר גודל , ויפתח עם 2 חלוצים , ויחשוב התקפה , התקפה , התקפה - אנחנו ללא ספק נשתלב בצמרת הגבוהה .
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
GRIZMO23 כתב:בנוסף , כמסקנה מהמשחק הזה , המגן הרוש חייב לרדת לספסל , ביזיון מה שהוא עשה היום , לא תרם לא בהגנה ולא בהתקפה , בושה וחרפה .
כאחד שמתיימר לשחק אותה מבין גדול...נראה לך רציני לחתוך שחקן אחרי משחק אחד, גרוע ככל שיהיה?..
וההוא מהצד השני, הנצר היחיד של מחלקת הנוער..היה יותר טוב?..
GRIZMO23 כתב:תשמע , אני בניגוד אליך פחות נחרץ.
בסך הכל הוא בנה יופי של קבוצה ( מבחינת סגל השחקנים )
תגיד, אתה רציני?!.. על בניית הסגל מגיע לו ציון נכשל גדול!
מצחיק אפילו להתחיל להסביר למה..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
גריזמו הייתי מסכים איתך לגבי 2 חלוצים, אם היה לנו חלוץ משלים לאסולין \ קדוסי.
אתמול ראינו כמה חסר לנו איזה "פיבוט" גבוה וחסון ברחבה.
לגבי השאר - אני יכול להסכים למהות הדברים.
אתמול ראינו כמה חסר לנו איזה "פיבוט" גבוה וחסון ברחבה.
לגבי השאר - אני יכול להסכים למהות הדברים.
הפועל אני כבר משתגע
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
עזורי מאכזב אותי נורא !
קודם כל תפתח עם 2 חלוצים , אל תפחד !!
קודם כל תפתח עם 2 חלוצים , אל תפחד !!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;