**ידיעות אחרונות:**
לפי ידיעות אחרנות יש גירסא שונה לספונסר של הקבוצה:
"יצרנית המשקאות קריסטל תהיה הספונסרית הראשית העונה, תמורת כ- 200 אלף דולר, כך סוכם אתמול.
הבעלים של החברה משה ממרוד, הוא תושב ב"ש לשעבר, החתימה תיהיה ביום ראשון בלשכת ראש העיר רוביק דנילוביץ".
**שבע:**
1."הפועל באר שבע תמיד אצלי בלב".
זה הכותרת של הראיון בן שני דפים עם גיא לוי מאמנה הקודם של הפועל באר שבע מיודענו.
עוד אמר: " מבחינתי הייתה דרך מסויימת, וברגע שהיא לא התקבלה, לא היה לזה המשכיות. הגישה שלי היא שהפועל באר שבע של אמצע טבלה ומטה אים לה שום מסר, וזה לא זה, אבל זה לא התקבל כל כך בידי אלונה ברקת. היו בינינו הבדלים בגישה. ראיתי, שאצלה דברים משתהים".
ש:איפה אתה ממקם את הפועל באר שבע?
ת:" ברור שיש קבוצות יותר טובות מהפועל באר שבע בליגה. אני חושב שמכבי חיפה, הפועל תל אביב, ביתר ירושלים ,מכבי תל אביב וגם בני יהודה, על הסף, עדיפות על באר שבע. מעבר לזה רק העתיד יוכל להראות את המיקום של הפועל באר שבע. כרגע , אי אפשר לדעת, כי אנחנו רק בפתיחת עונה, שהיא ארוכה."
ש:אבל החליפו כמעט את כל השחקנים שישחקו אצלך...
הקבוצה של השנה שעברה היו לה התאמות לליגה שניה, וברור שצריך לעשות התאמות של ליגה ראשונה. רק העתיד יראה, האם ההחלטות של גיא עזורי היו טובות. צריכים לראות איך סגל השחקנים הזה יתפקד לאורך זמן.."
"לא בכל דבר הסכמתי על האלונה ברקת."
ש:תסביר...?
"אני חשבתי שזה אפשרי שב"ש צריכה ללכת לצמרת, והיה צריך לעשות את זה בצורה מהירה יותר.
הגישה שלי היא, שב"ש של אמצע טבלה אין לה שום מסר..."
ש:מה קרה במחלקת הנוער, ששתי קבוצות יורדות?
"עצם הירידה של הקבוצות הייתה בבעיה, שיש שם, של הרבה שנים, וצריך לטפל בזה."
"לכאורה היו עימותים אבל הגיעו בסוף 12 אלף אוהדים. הציבור לא פראייר, כשהציבור רואה מוצר טוב, הוא מדבר ברגליים ובא למגרש. אם הולכים בדרך הנכונה, המטרה היא שהפועל באר שבע צריכה להביא לכל משחק בית 8 אלף צופים ויותר. זה יהיה מדד נכון, אם הדרך נכונה"
"אילוהייתי קיצוני באמירות שלי, הן היו נאמרות מוקדם מידיי, אבל לא הייתה לי כוונה לפגוע באף אחד. לא הייתי מובן ואח"כ לקחו את זה למקומות אחרים. בסה"כ לא רציתי שתיהיה אופוריה אחרי ניצחונות, ולא דיכאונות אחרי הפסדים."
2.מחכים ל- 11 אלף צופים.
שער 9 יהיה לאוהדי הפועל תל אביב ובקבוצה מקווים למכור את כל ה- 9 אלף כרטיסים למשחק ושהאיצטדיון יהיה מלא לפי אישורי המשטרה.
עזורי יפתח עם הרכבו החזק ביתר כאשר דנילו מוריירה יחזור לשחק בעמדת הבלם.
אופציית מלאנו ירדה מהפרק בגלל עלויות גבוהות ועכשיו ממשיכים לחפש חלוץ לקבוצה.
מעמדם של יניב אלול וזיו כבדה מעורער ולא מן הנמנע שיבקשו לעזוב את הקבוצה, כאשר אחי נצרת מעוניינת ביניב אלול והרצליה בזיו כבדה.
**ידיעות הנגב:**
1."אין להם כבוד"
ככה אמרו שחקני העבר של הפועל באר שבע שהתאכזבו מהתנהלות המועדון שהחליט לבטל את משחק הראווה בינם לבין ותיקי הפועל תל אביב.
דודו חפר: " אלונה ברקת יכולה לעבוד על הקהל אבל לא עלינו".
"ההחלטה הזאת פשוט צורמת, המשחק הזה היה יכול למשוך לא מעט קהל של אוהדים ולכבד גם במעט שחקנים שנתנו את הדם בשביל המועדון הזה במשך שנים... אולי אלונה מפחדת שהקהל יראה את השחקנים הבאר שבעים הוותיקים בגלל שכמעט אין היום בסגל שחקני בית."
מהנהלה הקבוצה נמסר שבגלל קשיים לוגיסטים לא יכלו לארגן את משחק הראווה.
בנוסף שחקני עבר נוספים התעצבנו על זה שהם יצטרכו לראות את המשחקים של ב"ש משער 6 ולא מיציע הכבוד.
2.מחכים לאדלי.
הגישו את המסמכים ועכשיו מחכים לסופו של התהליך לאזרחות שנמצא קרוב מאוד.
אדלי: " הבחינה שבאר שבע החליטה להחתים אותי על חוזה ארוך טווח היא מבחינתי הגשמת חלום. כל תהליך העלייה וקבלת האזרחות הישראלית מחממים לי את הלב ואני מחכה לרגע שהכל יסתדר. בסך הכל טוב לי בעיר ובקבוצה, כולם מפרגנים לי ואני מחכה להחזיר להם במגרש".
3.לא מתפנה.
זיו כבדה לא מוכן לעבור לקבוצה אחרת כל עוד היא לא רלוונטית ולמרות שניסו לשדך לו קבוצה הוא אמר בתגובה: " שהם לא יכולים לקבוע עבורי איפה אשחק...אני מתכוון לעשות את המקסימום באימונים וההחלטה הזו תיהיה של המאמן... אני גם לא מבין למה המאמן מחליט כך אחרי עונה טובה והשתלבות עם האוהדים".
4."זה משחק מורכב מאוד"
"אחרי משחק כזה אפשר לדעת אם אנחנו מסוגלים להתמודד עם קבוצות גדולות."
"מליקסון: " יש התרגשות גדולה באימונים ומרגישים שאנחנו נמצאים לפני משחק גדול. זה נותן לכולם הרבה אנרגיות. פתחנו את העונה בצמרת וכדי להישאר שם אנחנו צריכים לעבור את השמחק בשבלום. אני מאמין בקבוצה שלנו ובטוח שעם התמיכה של האוהדים שלנו ניתן קרב רציני להפועל תל אביב."
"נכבד אותם אבל לא יותר מכך!"
5.באתי ניסיתי נזרקתי
ראיון עם ג'וזף טאצי:
" מאוד התלהבתי שהגעתי להפועל באר שבע.. בקבוצה לא ראו שאני בדיכאון בגלל המצב שבו הייתי הייתי צריך לחפש אוכל בכל מיני מקומות כי אני לא מכיר שום דבר בעיר כשכתבו בעיתונים שלא מרוצים ממני שאלתי את האנשים בקבוצה אם זה אמיתי , המאמן אמר לי לא לדאוג ולשכוח מכל השמועות, אבל היום אני מבין שבעצם הכל היה נכון".
"אני סמפיק טוב לשחק בהפועל באר שבע בוודאות. כמו שאני רואה את המצב זה עדיין לא סוף הסיפור. אני עדיין יכול לחזור להפועל באר שבע בשנה הבאה אחרי שאוכיח להם שאני שווה את זה. אני רוצה שכולם בהפועל יראות את ג'וזף טאצי האמיתי. אני רוצה שכל האנשים בישראל יידעו מי אני. אני רוצה שבעוד שנה אחי העונה שלי עם מכבי, האוהדים של הפועל באר שבע יבואו לגיא עזורי ויגידו לו שהם רוצים את ג'וזף טאצ'י בחזרה לקבוצה. זאת תיהיה סגירת מעגל חיובית עבורי".
"רוצה להנהיג את מכבי, אני אוהב את באר שבע וזה מעולה שאני נשאר באותה עיר אני אופטימי עכשיו הרבה יותר מהעתיד. אין לי בעיה עם הפועל אני אוהב את המועדון, אנחנו עדיין חברים דנדי מבשל לפעמים בשבילי ומליקסון הוא חבר שלי, את יוסי אופיר ורביבו אני מכיר מלפני שנה שבאתי להיבחן באשדוד והתחברנו בצורה טובה, זאת הפעם הראשונה שאני משחק מוחץ לגאנה, בגיל 18 שיחקתי במחלקת הנוער של מארסיי אבל הייתי צעיר מאוד והנשיא שלי בקבוצה בגאנה רצה שאני יצבור ניסיון בקבוצתו."
סוף!!! תהנו יומטוב!! =]
עיתונות סופ"ש!!!!
Re: עיתונות סופ"ש!!!!
אם יורשה לי , אני רוצה להתייחס לסוגיה של דודו חפר ומשחק הראווה שהיה מתוכנן להיות.
בושה וחרפה איך שדודו חפר התבטא, אי אפשר היה להתנסח בצורה טובה יותר??
התבטאויות כמו "אין להם כבוד" או אלונה יכולה לעבוד על הקהל אבל לא עלינו" לדעתי מיותרות.
מישהו הבטיח לדודו חפר משהו???אלונה חתמה חוזה שהיא מחוייבת לעשות משחק ראווה בכל משחק בית??אם התשובה היא חיובית אז אני רוצה לראות את החוזה, אם התשובה שלילית אז על מה הטענות?
לאלונה אין כבוד???בשנתיים האחרונות אלונה נתנה יחס לשחקני עבר פי 100 מאשר כל היו"ר שהיו לפניה בתפקיד, לי זכורים טקסים יפים שנערכו במחצית המשחק שבו קיבלו שחקני עבר מתקופות שונות אות הוקרה, אבל את זה דודו חפר לא יזכיר בכתבה, מה שלא נוח מהר מוחקים מהזיכרון.
אלי זינו נתן יחס יותר טוב לשחקני עבר???רן פסח נתן יחס יותר טוב???אלי להב בכל משחק בית ערך משחק ראווה ???אז גם אלונה נמצאת בחברה 'טובה' בסוגיה הזאת...
מכאן ועד סגנון התבטאות כזאת הדרך רחוקה, אבל דומה שאלונה הופכת לאט לאט לשק חבטות ע"י כל מיני גורמים אינטרסנטים, זה מתחיל באנשים שלא קיבלו ג'ובים במערכת, זה נמשך ע"י אנשים שלא מקבלים הזמנות למשחקים, זה נגמר עם עניינים שוליים כמו עמלה של 5 שקלים שמקבל הד עצום.
גם אם סיבת הביטול למשחק הראווה זה רצון לחסוך בכסף זה עדיין לגיטימי, מי לעזאזל מינה את דודו חפר למחליט בעיניינים כספיים של אלונה ברקת??? שדודו חפר ינהל את כספו שלו כרצונו (אני מאחל לו את כל הטוב שבעולם ) אבל הכסף של אלונה זה לא עיניינו עם כל הכבוד.
בסוף כל אותם אינטרסנטים ישיגו את מבוקשם, אלונה תעזוב את הקבוצה במוקדם או במאוחר, נראה אז מי יתגעגע למי.....אני רוצה לראות את כל "הפטריוטים" של הנגב כדוגמת רן פסח ויוסי שוורץ לוקחים את הקבוצה על הגב שלהם, בקיץ 2007 ראיתי היטב מה שווים המקומיים, חוץ מדיבורים לא הרבה.
דבר אחד בכל זאת דודו חפר צודק, לתת מנוי לשחקני עבר לשער 6 זה באמת לא הכי מכובד, אם לא לתת להם מנוי לתא הכבוד (זה זכותה של ההנהלה) אז שער המוזמנים זה פיתרון סביר בהחלט.
כאן אני באמת לא מבין את השיקולים של ההנהלה, אבל בניגוד לדודו חפר אני לא מכניס את האף לעיניינים שלא שלי, אם לא משחק ראווה כל מה שנותר לקוות שהמשחק שכן ישוחק יהיה ברמה גבוהה , האוירה באיצטדיון תהיה מחשמלת, לא יזיק אם ננצח, זה מגיע לנו לקראת השנה החדשה.
בושה וחרפה איך שדודו חפר התבטא, אי אפשר היה להתנסח בצורה טובה יותר??
התבטאויות כמו "אין להם כבוד" או אלונה יכולה לעבוד על הקהל אבל לא עלינו" לדעתי מיותרות.
מישהו הבטיח לדודו חפר משהו???אלונה חתמה חוזה שהיא מחוייבת לעשות משחק ראווה בכל משחק בית??אם התשובה היא חיובית אז אני רוצה לראות את החוזה, אם התשובה שלילית אז על מה הטענות?
לאלונה אין כבוד???בשנתיים האחרונות אלונה נתנה יחס לשחקני עבר פי 100 מאשר כל היו"ר שהיו לפניה בתפקיד, לי זכורים טקסים יפים שנערכו במחצית המשחק שבו קיבלו שחקני עבר מתקופות שונות אות הוקרה, אבל את זה דודו חפר לא יזכיר בכתבה, מה שלא נוח מהר מוחקים מהזיכרון.
אלי זינו נתן יחס יותר טוב לשחקני עבר???רן פסח נתן יחס יותר טוב???אלי להב בכל משחק בית ערך משחק ראווה ???אז גם אלונה נמצאת בחברה 'טובה' בסוגיה הזאת...
מכאן ועד סגנון התבטאות כזאת הדרך רחוקה, אבל דומה שאלונה הופכת לאט לאט לשק חבטות ע"י כל מיני גורמים אינטרסנטים, זה מתחיל באנשים שלא קיבלו ג'ובים במערכת, זה נמשך ע"י אנשים שלא מקבלים הזמנות למשחקים, זה נגמר עם עניינים שוליים כמו עמלה של 5 שקלים שמקבל הד עצום.
גם אם סיבת הביטול למשחק הראווה זה רצון לחסוך בכסף זה עדיין לגיטימי, מי לעזאזל מינה את דודו חפר למחליט בעיניינים כספיים של אלונה ברקת??? שדודו חפר ינהל את כספו שלו כרצונו (אני מאחל לו את כל הטוב שבעולם ) אבל הכסף של אלונה זה לא עיניינו עם כל הכבוד.
בסוף כל אותם אינטרסנטים ישיגו את מבוקשם, אלונה תעזוב את הקבוצה במוקדם או במאוחר, נראה אז מי יתגעגע למי.....אני רוצה לראות את כל "הפטריוטים" של הנגב כדוגמת רן פסח ויוסי שוורץ לוקחים את הקבוצה על הגב שלהם, בקיץ 2007 ראיתי היטב מה שווים המקומיים, חוץ מדיבורים לא הרבה.
דבר אחד בכל זאת דודו חפר צודק, לתת מנוי לשחקני עבר לשער 6 זה באמת לא הכי מכובד, אם לא לתת להם מנוי לתא הכבוד (זה זכותה של ההנהלה) אז שער המוזמנים זה פיתרון סביר בהחלט.
כאן אני באמת לא מבין את השיקולים של ההנהלה, אבל בניגוד לדודו חפר אני לא מכניס את האף לעיניינים שלא שלי, אם לא משחק ראווה כל מה שנותר לקוות שהמשחק שכן ישוחק יהיה ברמה גבוהה , האוירה באיצטדיון תהיה מחשמלת, לא יזיק אם ננצח, זה מגיע לנו לקראת השנה החדשה.
תודה רבה!
תודה רבה על המידע אחי..
לי משהו אחר ממש מפריע, העובדה שפרגל, טאצ'י ובנגורה עדיין בבית מלון. לא זכור לי שיש משבר נדל"ן בבאר שבע.