ההפסד אתמול - המשכו של......האדום לסמיוני.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

ההפסד אתמול - המשכו של......האדום לסמיוני.

שליחה על ידי גיל שגיב »

בטח אתם שואלים - מה הקשר בין ההפסד לבין האדום של סמיוני נגד בני לוד ?

אז בבקשה :

1. תחילת העונה - גיא לוי מחליט לשחק בשיטה של 4-5-1 שמתבררת ככושלת לאורך מספר משחקים {מה שלצערינו לא כל כך עזר לגיא להפנים שזה לא עובד...}.

2. לחץ הקהל,הרמזים העבים מההנהלה וגיא עובר לשיטה עם שני חלוצים סמיוני וקדוסי ובמקביל מחזיר לעמדותיהם בהגנה את יתר השחקנים והקבוצה עולה על דרך המלך.

3. המשחק נגד בני לוד - סמיוני מקבל אדום.

4. המשחק נגד הרצליה - גיא לוי מצא תירוץ לחזור לשיטתו האהובה הישנה והכושלת 4-5-1 ועכשיו זה קל יותר שהרי סמיוני לא יכול לשחק, באר שבע מציגה משחק אנמי מול הרצליה ולמזלה 15 דקות לסיום מליקסון בשתי הברקות מעניק לנו ניצחון שממלא חצי כוס אך אבוי לחצי הריק....- גיא לוי מקבל חיזוק שהשיטה החדשה/ישנה עובדת ומחליט להתמיד.

5. המשחק נגד חיפה - גיא ממשיך ב-4-5-1 למרות שסמיוני כבר יכול לשחק, משיח נותן לנו פנדל משום מקום והמשחק מקבל תפנית בהמשך קומדיית הטעויות של משיח המשחק נגמר 1-1 כאשר באר שבע כמעט ולא מגיעה למצבים (מזכיר את המשחק מול הרצלייה לא ?). גיא שוב מקבל תובנה שגויה על כי שיטתו החדשה /ישנה עובדת ולא מפנים כי אלמלא השופט, במשחק עם שיפוט תקין מתחילתו ועד סופו אנחנו יוצאים מובסים מקרית אליעזר...

6. המשחק מול אחי נצרת - שוב 4-5-1 שוב משחק אנמי שוב ללא מחץ שוב ללא סיכון היריבה שוב סמיוני או פדידה על הספסל רק שהפעם נגמר המזל והיכולת האמיתית היא זו שקובעת- באר שבע מפסידה ובצדק.

סיכום - אלמלא שתי הברקות של מליקסון והטעויות של משיח היה מתברר לגיא שהשיטה 4-5-1 מעולם לא עבדה בבאר שבע כפי שלמד זאת בעונה שעברה גילי לנדאו ולמדו קודמיו, בליגה הלאומית באר שבע חייבת ללחוץ את היריבות שגם ככה מגיעות מבוהלות לוסרמיל רק שאז הם רואות מולם חלוץ אחד {קדוסי} חסר בטחון ומבינות מהר שהשד בכלל לא נורא וכי בעצם אין בכלל שד, לוחצים מסתגרים נעזרים בקהל המקומי קצר הרוח והופה - גונבים ניצחון עליו לא חלמו בתחילת העונה לא ירושלים ולא נצרת.
גיא לוי - הגיע הזמן שתלמד לפני שיהיה מאוחר {תשאל את לנדאו...} תפנים שאתה שוגה בדיוק כמו שאלול לא מגן ימני,דנדי לא מגן ימני,קידר לא מגן שמאלי........
אחרת אנחנו נעלה אומנם ליגה אבל לא בזכות היותך מאמן הקבוצה אלא למרות זאת. :לאלא:

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

Re: ההפסד אתמול - המשכו של......האדום לסמיוני.

שליחה על ידי הסניגור האדום »

טועה ומטעה את הרבים אדון גיל שגיב.
רק להזכירך מול הפועל ירושלים שיחקת עם שני חלוצים והפסדת.
זה הכדורגל פעם מנצחים פעם מפסידים.לתלות את האשם בהפסד בגיא
זה פשע ספורטיבי מבחינתי.לא יודע אם ההיית במשחק אבל אם ההיית לא היית מגיב כך.
כי היית רואה חבורה של אנשים שבאו להעביר את זמנם על מגרש הדשא המטופח בווסרמיל.
שום קשר ושום מחוייבות לקהל הרב שהגיע על מנת לצפות במשחק כדורגל.
במקום אחר וזמן אחר ההיינו מתווכחים אם זה טוב או לא לשחק עם חלוץ אחד.
במשחק הזה גם עם ארבע חלוצים שבאו עם המחוייבות הזו לא היה עוזר כלום.
לגיא יש שיטה. שיטה שהצליחה גם מול רמת גן וגם מול הרצליה וגם מול חיפה.
אז בכול שיטה יש באגים ואתמול היה באג בשיטה.
כי שאתה מתכנן אתה סומך על השחקנים שעולים לממש את השיטה.
אתמול הם הגיעו לממש את מנוחת הצהריים שלהם.
תתעוררו תתעוררו הרסתם לנו את השבוע.

סמל אישי של משתמש
רווית (:

שליחה על ידי רווית (: »

אתה צודק בזה שזה היה ניראה כאילו השחקנים מהלכים על המגרש ולא אכפת להם מכלום ,
אבל במערך של 4-4-2 המשחק היה ניראה אחרת לחלוטין בעיניי .
מבחינתי 70% מהכשלון אתמולן זה גיא לוי .
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

איפה היית 6 מחזורים?

למה כשאנחנו מנצחים אומרים "איזה ענק היה מליקסון, איזה מצויין סימיוני, אביתר פשוט מעולה" וכשמפסידים אומרים "גיא לוי אשם, גיא לוי צריך ללכת הביתה?" איפה האיזון פה.
תדעו לפרגן בניצחונות גם למאמן שמוביל את השחקנים ולא רק לשחקנים עצמם, תדעו לדעת לבקר את השחקנים גם בהפסד ולא רק לבקר את המאמן.

אתם צצים פתאום אחריי הפסדים וחוגגים על דמו של המאמן. די ראבק עשינו רצף של 14 נקודות מתוך 18 עכשיו, מותר גם להפסיד לפעמים. תירגעו כבר.
עכשיו כבר פתאום זה "נעלה ליגה למרות גיא" .... זה כבר לא "לא עולים ליגה לא משנה מה יקרה?"
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

הסניגור האדום כתב:טועה ומטעה את הרבים אדון גיל שגיב.
רק להזכירך מול הפועל ירושלים שיחקת עם שני חלוצים והפסדת.
זה הכדורגל פעם מנצחים פעם מפסידים.לתלות את האשם בהפסד בגיא
זה פשע ספורטיבי מבחינתי.לא יודע אם ההיית במשחק אבל אם ההיית לא היית מגיב כך.
כי היית רואה חבורה של אנשים שבאו להעביר את זמנם על מגרש הדשא המטופח בווסרמיל.
שום קשר ושום מחוייבות לקהל הרב שהגיע על מנת לצפות במשחק כדורגל.
במקום אחר וזמן אחר ההיינו מתווכחים אם זה טוב או לא לשחק עם חלוץ אחד.
במשחק הזה גם עם ארבע חלוצים שבאו עם המחוייבות הזו לא היה עוזר כלום.
לגיא יש שיטה. שיטה שהצליחה גם מול רמת גן וגם מול הרצליה וגם מול חיפה.
אז בכול שיטה יש באגים ואתמול היה באג בשיטה.
כי שאתה מתכנן אתה סומך על השחקנים שעולים לממש את השיטה.
אתמול הם הגיעו לממש את מנוחת הצהריים שלהם.
תתעוררו תתעוררו הרסתם לנו את השבוע.
נו באמת....

הרי אם לא הייתי יודע שמדובר באדם בוגר ורציני הייתי עוד חושב שמדובר בילד קטן שמגיב.

אז ככה מישל :

1. הייתי במשחק כפי שהייתי במאות משחקים במשך 33 השנים האחרונות ואם כבר ניתן לקבוע שעל כול משחק אחד שאתה נכחת בו ביציע יש לי ברקורד לפחות חמישה....

2. רצוי להגיב לגופו של עניין ולא לגופו של אדם שכן אני אינני מזכיר לך כול יום את הצהרתך ה"חכמה" ברדיו דרום שאי עליית ליגה העונה לא תחשב כאכזבה כיוון שזו לא המטרה....

3. מה לא נכון בדברים שלי ? תקפנו את הרצלייה והחמצנו ? תקפנו בחיפה והחמצנו ? תקפנו את נצרת והחמצנו ? ספר לנו על המצבים הקורצים וההצלות הנפלאות של אלמדון כי אני ממקום מושבי בשער 6 לא ראיתי כאלה...

4. אני נאמן למטרה ולא לאדם. המטרה הינה עליית ליגה ואם גיא לא מסוגל להבין ומפחד להצהיר זאת שיחפש מקום אחר.

5. אפרופו נאמנות וגיא - הבחור כבר הוכיח בעבר כי הוא נאמן לקריירה האישית שלו ורצה לעזוב את הנבחרת באמצע טורניר רק בגלל הצעה ממכבי תל אביב ואלמלא וטו של לוזון והלחץ של אבא גברי היה עושה זאת...

6. הפועל ירושליים אמרת ?הצחקת את גיא לוי ! הרי זה האבא והאמא של המשחק שבו אובדן הנקודות חתום על שמו של גיא לוי ואפילו הוא כבר מודה בזה... הצבתו של אלול כמגן ימני ואילוז כמגן שמאלי והינה לך הגנה קורסת ככה שגם אם שיחקת עם שני חלוצים ההגנה כבר חירבנה את הכול ומי אשם ? אני בטח לא הצבתי את אלול ואילוז בעמדות האלו ויצרתי אנרגיות שליליות...

7. הקבוצה ללא מחץ בחוד ההתקפה כאשר סמיוני לא משחק או אם תרצה כאשר קדוסי לבד, לא אחת קדוסי עושה בלאגן ברחבה הכדור נהדף הצידה ונדרשת רגל של חלוץ נוסף לסיומת ובהעדר חלוץ שכזה הכדור פשוט מתבזבז....

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

ניב כתב:איפה היית 6 מחזורים?

למה כשאנחנו מנצחים אומרים "איזה ענק היה מליקסון, איזה מצויין סימיוני, אביתר פשוט מעולה" וכשמפסידים אומרים "גיא לוי אשם, גיא לוי צריך ללכת הביתה?" איפה האיזון פה.
תדעו לפרגן בניצחונות גם למאמן שמוביל את השחקנים ולא רק לשחקנים עצמם, תדעו לדעת לבקר את השחקנים גם בהפסד ולא רק לבקר את המאמן.

אתם צצים פתאום אחריי הפסדים וחוגגים על דמו של המאמן. די ראבק עשינו רצף של 14 נקודות מתוך 18 עכשיו, מותר גם להפסיד לפעמים. תירגעו כבר.
עכשיו כבר פתאום זה "נעלה ליגה למרות גיא" .... זה כבר לא "לא עולים ליגה לא משנה מה יקרה?"
ניב ידידי אתה כנראה לא מחובר.

את דעתי על גיא כתבתי כבר לפני יותר מחודשיים וזה היה דווקא אחרי משחק נצחון נגד רעננה בגביע הטוטו.

גיא שינה קצת והשתנה רק שלצערי חזר לסורו בחודש האחרון.

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

תהיתי מתי תצוצו כל חבורת המלעיזים?
פשוט חיכיתם לשעת הכושר.

אני חייב לומר לך שדיברתי אתמול עם פרגוסון והוא אמר לי שלמרות ההפסד הוא לא מתפטר, והוא החליט שלא להגיע למזרח התיכון.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

גיל שגיב כתב:
נו באמת....

הרי אם לא הייתי יודע שמדובר באדם בוגר ורציני הייתי עוד חושב שמדובר בילד קטן שמגיב.

אז ככה מישל :

1. הייתי במשחק כפי שהייתי במאות משחקים במשך 33 השנים האחרונות ואם כבר ניתן לקבוע שעל כול משחק אחד שאתה נכחת בו ביציע יש לי ברקורד לפחות חמישה....

2. רצוי להגיב לגופו של עניין ולא לגופו של אדם שכן אני אינני מזכיר לך כול יום את הצהרתך ה"חכמה" ברדיו דרום שאי עליית ליגה העונה לא תחשב כאכזבה כיוון שזו לא המטרה....

3. מה לא נכון בדברים שלי ? תקפנו את הרצלייה והחמצנו ? תקפנו בחיפה והחמצנו ? תקפנו את נצרת והחמצנו ? ספר לנו על המצבים הקורצים וההצלות הנפלאות של אלמדון כי אני ממקום מושבי בשער 6 לא ראיתי כאלה...

4. אני נאמן למטרה ולא לאדם. המטרה הינה עליית ליגה ואם גיא לא מסוגל להבין ומפחד להצהיר זאת שיחפש מקום אחר.

5. אפרופו נאמנות וגיא - הבחור כבר הוכיח בעבר כי הוא נאמן לקריירה האישית שלו ורצה לעזוב את הנבחרת באמצע טורניר רק בגלל הצעה ממכבי תל אביב ואלמלא וטו של לוזון והלחץ של אבא גברי היה עושה זאת...

6. הפועל ירושליים אמרת ?הצחקת את גיא לוי ! הרי זה האבא והאמא של המשחק שבו אובדן הנקודות חתום על שמו של גיא לוי ואפילו הוא כבר מודה בזה... הצבתו של אלול כמגן ימני ואילוז כמגן שמאלי והינה לך הגנה קורסת ככה שגם אם שיחקת עם שני חלוצים ההגנה כבר חירבנה את הכול ומי אשם ? אני בטח לא הצבתי את אלול ואילוז בעמדות האלו ויצרתי אנרגיות שליליות...

7. הקבוצה ללא מחץ בחוד ההתקפה כאשר סמיוני לא משחק או אם תרצה כאשר קדוסי לבד, לא אחת קדוסי עושה בלאגן ברחבה הכדור נהדף הצידה ונדרשת רגל של חלוץ נוסף לסיומת ובהעדר חלוץ שכזה הכדור פשוט מתבזבז....
תראה מי שמדבר לגופו של אדם ולא לגופו של עניין.
"הרי אם לא הייתי יודע שמדובר באדם בוגר ורציני הייתי עוד חושב שמדובר בילד קטן שמגיב."
אתה ולא אחר הוכחת את הוורטואליות שלך.נדמה לי שעונה שמינית אנחנו עדיין מחפשים אותך.
ולמה זה מתקשר לגופו של עניין ולא כמו שאתה מנסה להסית לגופו של אדם.
כי מי שראה את המשחק יודע שטענותך לא מחזיקות מים.מי שראה את המשחק דרך מסך
הטלויזיה יכול לטעון טענות כאלו כמו שהעלית מצטער.
מי שראה את הקבוצה במגרש ראה דברים אחרים. ראה שגם עם עוד שלושה חלוצים הקבוצה
לא הייתה מנצחת לצערי.שהשחקנים עולים בלי שום מרץ ורצון לרדוף אחר שחקן היריבה.
מבלי לגרום לנו להרגיש שהם הגיעו לעבוד .שום מערך לא היה עוזר אז בבקשה הזמירות
מתחילות להיות פטאטיות.
וכן אדון גיל שגיב אני חוזר וטוען שיש צורך מאוד גדול לשקם את המועדון.התחלואים והקילקולים
לא חלפו להם כעבור שנה. ההרס והנזקים שנעשו כאן בעשר שנים האחרונות אי אפשר בהוקוס פוקוס
לתקן בשנה.
אני בניגוד אליך רואה דברים קצת יותר רחוק בשביל בסיס בריא. לא נורא אם היינו נשארים עוד
עונה. לא היה קורא שום אסון מבחנתי ומבחינת עוד הרבה אוהדים. שמסתכלים על הטווח הרחוק
ולא הקרוב כמותך.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

הסניגור האדום כתב: תראה מי שמדבר לגופו של אדם ולא לגופו של עניין.
"הרי אם לא הייתי יודע שמדובר באדם בוגר ורציני הייתי עוד חושב שמדובר בילד קטן שמגיב."
אתה ולא אחר הוכחת את הוורטואליות שלך.נדמה לי שעונה שמינית אנחנו עדיין מחפשים אותך.
ולמה זה מתקשר לגופו של עניין ולא כמו שאתה מנסה להסית לגופו של אדם.
כי מי שראה את המשחק יודע שטענותך לא מחזיקות מים.מי שראה את המשחק דרך מסך
הטלויזיה יכול לטעון טענות כאלו כמו שהעלית מצטער.
מי שראה את הקבוצה במגרש ראה דברים אחרים. ראה שגם עם עוד שלושה חלוצים הקבוצה
לא הייתה מנצחת לצערי.שהשחקנים עולים בלי שום מרץ ורצון לרדוף אחר שחקן היריבה.
מבלי לגרום לנו להרגיש שהם הגיעו לעבוד .שום מערך לא היה עוזר אז בבקשה הזמירות
מתחילות להיות פטאטיות.
וכן אדון גיל שגיב אני חוזר וטוען שיש צורך מאוד גדול לשקם את המועדון.התחלואים והקילקולים
לא חלפו להם כעבור שנה. ההרס והנזקים שנעשו כאן בעשר שנים האחרונות אי אפשר בהוקוס פוקוס
לתקן בשנה.
אני בניגוד אליך רואה דברים קצת יותר רחוק בשביל בסיס בריא. לא נורא אם היינו נשארים עוד
עונה. לא היה קורא שום אסון מבחנתי ומבחינת עוד הרבה אוהדים. שמסתכלים על הטווח הרחוק
ולא הקרוב כמותך.
ראשית אני קיים, תשאל את דודו.

לכתוב לגופו של אדם זה לקבוע שהוא טועה ומטעה כי לדעתך הוא לא היה במשחק ולא משנה אם הוא מחזיק מנוי בארנק ויודע בוודאות שהיה גם היה רק שאתה החלטת שהוא לא....

ראית שחקנים שלא עובדים ? ראית שחקנים שלא מתאמצים ? = ראית שחקנים שלא סופרים כנראה את המאמן.

אז אם כבר זו עוד בעיה של גיא ובטח לא שלי.

אולי הם מבינים שלא משנה היכולת שהרי גם אם תשחק טוב יחסית (אלקיים,בונפלד,כבדה) אין וודאות שתפתח גם במשחק הבא אז אולי זה לא משנה אם נתאמץ או לא....

זאת ועוד, חלוץ נוסף היה מרתק עוד שחקן הגנה או שניים אליו ומונע מנצרת יצירת לחץ קרוב יותר למחצית המגרש שלנו, סמיוני בעל משחק הראש המצוין היה מוסיף אלמנט נוסף של לקיחת כדורי גובה והורדות כדורים ו/או נגיחות לשער דבר שמאוד חסר בהעדרו, חלוץ נוסף היה גם מייצר מצבים בעצמו מוכשל פה ושם באזור ה-16 וגורם לבעיטות עונשין אותם כן כן אותו סמיוני בועט מצויין.

את ההרס ניתן לתקן תוך כדי תנועה, אין צורך לעצור ולהמתין ובטח לא לפספס הזדמנות בלתי חוזרת בעונה בה עולות 5 קבוצות.

אתה לצערי אינך מבין שבליגה השנייה לא בונים כמעט כלום בקבוצה הבוגרת.

מעבר לבניית מחלקת הנוער ושיקומה יש ללכד קבוצת שחקנים לוחמת ומוכשרת שתתאים לעליית ליגה רצוי שבתוכם יהיה שלד מצומצם שיוכל להמשיך הלאה בליגת העל אבל חייבים להבין שבכול מקרה לפחות 6 שחקני הרכב ועוד 4 שחקני סגל יוחלפו לאחר עליית ליגה אז אם בנית על לעלות ליגה עם קבוצה איכותית שתמשיך באותו הרכב פחות או יותר גם בליגת העל טעית טעות חמורה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

תיאוריה מעניינת, גיל (בלי ציניות).

כשחושבים על זה, יש הגיון מסויים בדברים..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

גיל שגיב כתב:
ראשית אני קיים, תשאל את דודו.

לכתוב לגופו של אדם זה לקבוע שהוא טועה ומטעה כי לדעתך הוא לא היה במשחק ולא משנה אם הוא מחזיק מנוי בארנק ויודע בוודאות שהיה גם היה רק שאתה החלטת שהוא לא....

ראית שחקנים שלא עובדים ? ראית שחקנים שלא מתאמצים ? = ראית שחקנים שלא סופרים כנראה את המאמן.

אז אם כבר זו עוד בעיה של גיא ובטח לא שלי.

אולי הם מבינים שלא משנה היכולת שהרי גם אם תשחק טוב יחסית (אלקיים,בונפלד,כבדה) אין וודאות שתפתח גם במשחק הבא אז אולי זה לא משנה אם נתאמץ או לא....

זאת ועוד, חלוץ נוסף היה מרתק עוד שחקן הגנה או שניים אליו ומונע מנצרת יצירת לחץ קרוב יותר למחצית המגרש שלנו, סמיוני בעל משחק הראש המצוין היה מוסיף אלמנט נוסף של לקיחת כדורי גובה והורדות כדורים ו/או נגיחות לשער דבר שמאוד חסר בהעדרו, חלוץ נוסף היה גם מייצר מצבים בעצמו מוכשל פה ושם באזור ה-16 וגורם לבעיטות עונשין אותם כן כן אותו סמיוני בועט מצויין.

את ההרס ניתן לתקן תוך כדי תנועה, אין צורך לעצור ולהמתין ובטח לא לפספס הזדמנות בלתי חוזרת בעונה בה עולות 5 קבוצות.

אתה לצערי אינך מבין שבליגה השנייה לא בונים כמעט כלום בקבוצה הבוגרת.

מעבר לבניית מחלקת הנוער ושיקומה יש ללכד קבוצת שחקנים לוחמת ומוכשרת שתתאים לעליית ליגה רצוי שבתוכם יהיה שלד מצומצם שיוכל להמשיך הלאה בליגת העל אבל חייבים להבין שבכול מקרה לפחות 6 שחקני הרכב ועוד 4 שחקני סגל יוחלפו לאחר עליית ליגה אז אם בנית על לעלות ליגה עם קבוצה איכותית שתמשיך באותו הרכב פחות או יותר גם בליגת העל טעית טעות חמורה.
אתה מעביר את קורס ה PRO בההתאחדות לכדורגל?

מה לא? כי אני קורא את דבריך ואולי אתה רוצה לאמן את הקבוצה כי אתה כל כך מבין שכל מאמן
ואפילו אם הוא הוביל נבחרת לאליפות אירופה קטן לידך.

עכשיו לגופו של עניין כדאי מאוד שאתה ועוד אנשים שחושבים כמוך יתחילו לרדת לקרקע
אתם מחכים להפסד ראשון כדי לצאת מהחורים וישר להאשים את המאמן.

קשה לכם לתת צ'אנס למאמן לאורך זמן נכון? ברגע שסימנתם אחד אתם לא יכולים לחזור בכם?
אם אני לא טועה את אותם דברים אמרת לגבי לנדאו וגם לגבי לנדאות ובעצם אני בטוח שלא משנה
מי יהיה המאמן התזמורתתמשיך לנגן את אותה המנגינה ודרך אגב זה נעשה כבר פתאטי ומשעמם.

לעומתך אני חושב שסימיוני הוא שחקן שתוקע את המשחק והורס למספר שחקנים לנצל את המהירות שלהם
הוא מחזיק הרבה בכדור וקשה לא לשחרר אותו.

לא סופרים את המאמן? אתה מתחיל להמציא המצאות ואחרי זה עוד תתחיל להאמין להם
לא ידעתי שכאשר הקבוצה לא משחקת טוב השחקנים לא סופרים את המאמן זה משהו חדש וכנראה שלא
סופרים הרבה מאמנים בעולם...

אין ספק שהשחקנים ששיחקו לא עשו את המיטב ולדעתי אין טעם לשתף בכלל את זוהר ואלעד הם לא ברמה של שאר
השחקנים כולל קוסטרוב.

המאמן בוחר את הסגל לפי איך שהוא רואה לנכון ואני לעומתך לא מתעסק בזה מצידי שיבחר אותם
בהגרלה העיקר איך שהוא רואה לנכון לעשות את זה ואני סומך עליו כי הוא מבין יותר ממני וחי
את הקבוצה יותר ממני ויותר מכל אוהד אר.

אני רוצה להתייחס למשהו שרשמת בהודעה קודמת על כך שלמאמן אין מחוייבות ונתת כדוגמא את המקרה
בנבחרת כאשר רצה לעזוב. לגבי הנבחרת הוא גם ככה החוזה נגמר לפני סוף הטורניר ואני בטוח שהוא לא היה מבקש
לעזוב אם החוזה היה עד סוף הטורניר ועובדה שהוא יכל להתפטר אבל לא עשה זאת. מאמן שבוכה אחרי משחק ומראה
שכל כך אכפת לו וחותם על חוזה על שלוש שנים זה לא אחד שבא לעשות עלינו קופה או בא לכאן לתקופת מעבר.

תנו צ'אנס לאנשים שמובילים את הקבוצה באמת להוביל אותה ותשארו אוהדים תמחאו בצורה עניינית ושצריך.
תנסו קצת להוריד מהכבוד שלכם לצורך הצלחת הקבוצה כי אתם באמת ההרס הכי גדול שיש פה
ואם לא נעלה ליגה זה רק בגללכם.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

Eran1 כתב:

מה לא? כי אני קורא את דבריך ואולי אתה רוצה לאמן את הקבוצה כי אתה כל כך מבין שכל מאמן

קשה לכם לתת צ'אנס למאמן לאורך זמן נכון? ברגע שסימנתם אחד אתם לא יכולים לחזור בכם?
אם אני לא טועה את אותם דברים אמרת לגבי לנדאו וגם לגבי לנדאות ובעצם אני בטוח שלא משנה
מי יהיה המאמן התזמורתתמשיך לנגן את אותה המנגינה ודרך אגב זה נעשה כבר פתאטי ומשעמם.

לעומתך אני חושב שסימיוני הוא שחקן שתוקע את המשחק והורס למספר שחקנים לנצל את המהירות שלהם

לא ידעתי שכאשר הקבוצה לא משחקת טוב השחקנים לא סופרים את המאמן זה משהו חדש וכנראה שלא

אין ספק שהשחקנים ששיחקו לא עשו את המיטב ולדעתי אין טעם לשתף בכלל את זוהר ואלעד הם לא ברמה של שאר
השחקנים כולל קוסטרוב.

המאמן בוחר את הסגל לפי איך שהוא רואה לנכון ואני לעומתך לא מתעסק בזה מצידי שיבחר אותם
בהגרלה העיקר איך שהוא רואה לנכון לעשות את זה ואני סומך עליו כי הוא מבין יותר ממני וחי

אני רוצה להתייחס למשהו שרשמת בהודעה קודמת על כך שלמאמן אין מחוייבות ונתת כדוגמא את המקרה
בנבחרת כאשר רצה לעזוב. לגבי הנבחרת הוא גם ככה החוזה נגמר לפני סוף הטורניר ואני בטוח שהוא לא היה מבקש
לעזוב אם החוזה היה עד סוף הטורניר ועובדה שהוא יכל להתפטר אבל לא עשה זאת. מאמן שבוכה אחרי משחק ומראה
שכל כך אכפת לו וחותם על חוזה על שלוש שנים זה לא אחד שבא לעשות עלינו קופה או בא לכאן לתקופת מעבר.

תנו צ'אנס לאנשים שמובילים את הקבוצה באמת להוביל אותה ותשארו אוהדים תמחאו בצורה עניינית ושצריך.
אני בדרך כלל נמנע מלהגיב בטופיקים של הנ"ל, אבל זאת אחת התגובות הכי נכונות, צודקות והולמות שקראתי מזה הרבה זמן.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

Eran1 כתב:

השחקנים כולל קוסטרוב.

ראשית אל תהפוך אותי למזוכיסט, אני בטח לא כזה שקונה מנוי במיטב כספו נוסע לכול משחקי הבית (כאשר כול משחק בית הוא משחק חוץ בשבילי - אני גר באשדוד) ועוד מחכה להפסד של הקבוצה.

ועכשיו לעצם העניין.

לשיטתך, כול מאמן מתאים כול מאמן מבין וכול מאמן יודע ועל כן אין צורך בהחלפת מאמן שכן הוא בטוח יודע טוב יותר מכולם...

טעות.

גיא לוי בעצמו הוכיח הן בדבריו (כנראה שגם אני התברברתי, הפנמתי את הבקורות והחלטתי לשנות..- כן כן את זה הוא אמר) וכמובן במעשיו - אילוז חזר לעמדת המגן הימני, אלול חזר לעמדת הבלם, פדלון חיים וניסים הוחזרו לסגל הקבוצה.

מדוע לאוהד אין זכות להביע את דעתו ולחלוק על דרכו של המאמן ? הרי עובדה מוכחת היא שגיא לוי טעה ובגדול בתחילת העונה ואם היה פועל אחרת תאמין לי שיש לנו עוד לפחות 4 נקודות בקופה.

סמיוני תוקע את ההתקפה ? נגיד שאני מסכים איתך (ואני לא) מה עם פדידה ? למה לתת לקבוצה היריבה חופש שכזה בהגנה כאשר 3 שחקנים סוגרים את קדוסי שגם ככה לא בכושר שיא....

וכן ידידי, קבוצה כבויה,לא לוחמת,ללא נשמה משמעותה קבוצה של שחקנים שלא נלחמים בשביל המאמן. אינני בטוח שזה מה שקורה אצלינו אבל זו בהחלט יכולה להיות אפשרות שלא ניתן לפסול אותה על הסף.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

גיל שגיב כתב:ראשית אל תהפוך אותי למזוכיסט, אני בטח לא כזה שקונה מנוי במיטב כספו נוסע לכול משחקי הבית (כאשר כול משחק בית הוא משחק חוץ בשבילי - אני גר באשדוד) ועוד מחכה להפסד של הקבוצה.

ועכשיו לעצם העניין.

לשיטתך, כול מאמן מתאים כול מאמן מבין וכול מאמן יודע ועל כן אין צורך בהחלפת מאמן שכן הוא בטוח יודע טוב יותר מכולם...

טעות.

גיא לוי בעצמו הוכיח הן בדבריו (כנראה שגם אני התברברתי, הפנמתי את הבקורות והחלטתי לשנות..- כן כן את זה הוא אמר) וכמובן במעשיו - אילוז חזר לעמדת המגן הימני, אלול חזר לעמדת הבלם, פדלון חיים וניסים הוחזרו לסגל הקבוצה.

מדוע לאוהד אין זכות להביע את דעתו ולחלוק על דרכו של המאמן ? הרי עובדה מוכחת היא שגיא לוי טעה ובגדול בתחילת העונה ואם היה פועל אחרת תאמין לי שיש לנו עוד לפחות 4 נקודות בקופה.

סמיוני תוקע את ההתקפה ? נגיד שאני מסכים איתך (ואני לא) מה עם פדידה ? למה לתת לקבוצה היריבה חופש שכזה בהגנה כאשר 3 שחקנים סוגרים את קדוסי שגם ככה לא בכושר שיא....

וכן ידידי, קבוצה כבויה,לא לוחמת,ללא נשמה משמעותה קבוצה של שחקנים שלא נלחמים בשביל המאמן. אינני בטוח שזה מה שקורה אצלינו אבל זו בהחלט יכולה להיות אפשרות שלא ניתן לפסול אותה על הסף.
פליק פלאק יפה ביצעת גיל.
בתחילה התנהל דיון שנקרא לו דיאלוג של אוהדים.
אנחנו טענו שהשחקנים אשמים ואתה טענת שהשיטה אשמה
משמע המאמן.
עכשיו בעצם אתה הופך וטוען שהשיטה בסדר(לא שאמרת אבל משתמע מהמשך דבריך) אבל השחקנים
לא סופרים את המאמן?
שזו בעיה אחרת לחלוטין.
תקן אותי אם אני טועה.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

הסניגור האדום כתב:
ראשית אל תהפוך אותי למזוכיסט, אני בטח לא כזה שקונה מנוי במיטב כספו נוסע לכול משחקי הבית (כאשר כול משחק בית הוא משחק חוץ בשבילי - אני גר באשדוד) ועוד מחכה להפסד של הקבוצה.

ועכשיו לעצם העניין.

טעות.

וכן ידידי, קבוצה כבויה,לא לוחמת,ללא נשמה משמעותה קבוצה של שחקנים שלא נלחמים בשביל המאמן. אינני בטוח שזה מה שקורה אצלינו אבל זו בהחלט יכולה להיות אפשרות שלא ניתן לפסול אותה על הסף.[/quote
פליק פלאק יפה ביצעת גיל.
בתחילה התנהל דיון שנקרא לו דיאלוג של אוהדים.
אנחנו טענו שהשחקנים אשמים ואתה טענת שהשיטה אשמה
משמע המאמן.
עכשיו בעצם אתה הופך וטוען שהשיטה בסדר(לא שאמרת אבל משתמע מהמשך דבריך) אבל השחקנים
לא סופרים את המאמן?
שזו בעיה אחרת לחלוטין.
תקן אותי אם אני טועה.
מישל ? הכול טוב ???

אני טוען שהשיטה כושלת כלומר 4-5-1 לא יעבוד כפי שלא עבד לאורך כול השנים האחרונות (מתי הצלחנו עם חלוץ אחד ? אפילו גוטמן ההגנתי שיחק עם מזרחי ואברג'ל בחוד)

אתה טענת שהשחקנים לא נלחמו ולא עשו את העבודה.

ועל כן הוספתי ואמרתי שזו עוד סיבה בנוסף לשיטה שממנה ניתן ללמוד על חשד לבעיה בחיבור בין המאמן לשחקנים.

לסיכום - אני מאמין שמול עכו גיא לוי יפנים כמו תמיד את הטעות (רק למה לאחר שמאבדים נקודות יקרות ???) ישחק עם שני חלוצים ונחזור עם נצחון או תיקו לכול הפחות.

שלח תגובה