נייג'ל האסלביינק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
izguy83

Re: נייג'ל האסלבינק

שליחה על ידי izguy83 »

דר אדום בנשמה כתב: אם מוכרים את אוחנה בסכומים פסיכים ועל האסלבנק דורשים 3 מיליון אירו ועל טב"ח החלוץ קיבלו 3 מיליון אירו או משהו כזה גם אצלנו יכולים לקבל על שחקנים לא פחת טובים סכומים כאלו.
יכולת למכור אותו בדיוק לפני שנה בסכומים האלה. בחרו להשאיר אותו ולקחת עוד אליפות.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

הסכומים על נייג'ל מופרכים לחלוטין.
שיישאר בצפון וינסה לעשות פליאוף עליון.
אם יש שחקנים ששווה לשים עליהם בוכטה בליגה הזו, אלה עלי מוחמד ומנור סולומון.
שני שחקנים לעמדות שאנחנו מאוד חסרים.
שני עסקאות שפוטנציאל הרווח הכלכלי בהם גדול. זה משהו שלא מספיק מתייחסים אליו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

yossi כתב:הסכומים על נייג'ל מופרכים לחלוטין.
שיישאר בצפון וינסה לעשות פליאוף עליון.
אם יש שחקנים ששווה לשים עליהם בוכטה בליגה הזו, אלה עלי מוחמד ומנור סולומון.
שני שחקנים לעמדות שאנחנו מאוד חסרים.
שני עסקאות שפוטנציאל הרווח הכלכלי בהם גדול. זה משהו שלא מספיק מתייחסים אליו.
מנור סלומון לא שווה סכומים כאלו.
דיא סבע ועלי מוחמד שווים את הסוכמים הללו אם כבר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
galaaa

שליחה על ידי galaaa »

https://m.one.co.il/Mobile/Article/18-1 ... tml?ref=hp" onclick="window.open(this.href);return false;
אני רק אניח את זה פה.
"הסיפור ההזוי מלטביה ממשיך להתגלגל. החלוץ הניגרי של ונטפסילס, אדלקה אקיינמי, שנמצא במו"מ עם מספר מועדונים באירופה וביניהם גם מכבי נתניה, נחטף לצורכי סחיטה ומיקוח לפי הדיווחים במדינה, שם גם נכתב כי הוא מחרים את האימונים לאחר שהכריחו אותו לחתום על חוזה חדש ואף איימו עליו בנשק. גם הוא כמו המועדון, הגיש תלונה במשטרה
העניין הרב שנוצר סביבו של אקיינימי החל בשנה האחרונה, כאשר הוא כבש 23 שערים ב-39 הופעות בליגה הלטבית, אבל במיוחד לאחר המשחקים של ונטספילס במוקדמות הליגה האירופית. עם שבעה שערים בחמש הופעות בשתי העונות האחרונות במוקדמות המפעל, הניגרי צד את עיניהם של לא מעט מועדונים כמו בורדו, יאנג בויז, ברונדבי ו*טרבזונספור*, שהסכימו לשלם 300 אלף יורו ללטבים, וגם °מכבי נתניה°."

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

galaaa כתב:https://m.one.co.il/Mobile/Article/18-1 ... tml?ref=hp
אני רק אניח את זה פה.
"הסיפור ההזוי מלטביה ממשיך להתגלגל. החלוץ הניגרי של ונטפסילס, אדלקה אקיינמי, שנמצא במו"מ עם מספר מועדונים באירופה וביניהם גם מכבי נתניה, נחטף לצורכי סחיטה ומיקוח לפי הדיווחים במדינה, שם גם נכתב כי הוא מחרים את האימונים לאחר שהכריחו אותו לחתום על חוזה חדש ואף איימו עליו בנשק. גם הוא כמו המועדון, הגיש תלונה במשטרה
העניין הרב שנוצר סביבו של אקיינימי החל בשנה האחרונה, כאשר הוא כבש 23 שערים ב-39 הופעות בליגה הלטבית, אבל במיוחד לאחר המשחקים של ונטספילס במוקדמות הליגה האירופית. עם שבעה שערים בחמש הופעות בשתי העונות האחרונות במוקדמות המפעל, הניגרי צד את עיניהם של לא מעט מועדונים כמו בורדו, יאנג בויז, ברונדבי ו*טרבזונספור*, שהסכימו לשלם 300 אלף יורו ללטבים, וגם °מכבי נתניה°."
רק מראה שלא חייבים לחפש בליגה הישראלית או בליגה ספרדית יש שחקנים טובים גם בליגות פחות נוצצות.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

בואו באמת נוריד תטורים.
כל השיח כאן ומי אשם ומי לא ומי מגן ומי תוקף לא מתאים.
שורה תחתונה,טוני יימכר שזה לא הפתעה מרעישה,התנהלות הקבוצה הייתה שערורייתית ביותר בקיץ מכל הסיבות שרשמו כאן ועכשיו צריך לזכור שהליגה עדיין לא החלה ויש זמן לתקן.
אסור לנו לירות לעצמנו ברגל.
לפני 5 שנים מכבי תא הגדולה הודחה בדיוק בשלב הנוכחי מול אותה אפואל ויצאה מאירופה,התרכזה בליגה ולקחה עוד טרבל.
אתם מתנהגים כאילו חרב העולם.
אני בטוח שמי שצריך יקבל את ההחלטות הנכונות.
בואו נתקדם.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום זקן כתב:בואו באמת נוריד תטורים.
כל השיח כאן ומי אשם ומי לא ומי מגן ומי תוקף לא מתאים.
שורה תחתונה,טוני יימכר שזה לא הפתעה מרעישה,התנהלות הקבוצה הייתה שערורייתית ביותר בקיץ מכל הסיבות שרשמו כאן ועכשיו צריך לזכור שהליגה עדיין לא החלה ויש זמן לתקן.
אסור לנו לירות לעצמנו ברגל.
לפני 5 שנים מכבי תא הגדולה הודחה בדיוק בשלב הנוכחי מול אותה אפואל ויצאה מאירופה,התרכזה בליגה ולקחה עוד טרבל.
אתם מתנהגים כאילו חרב העולם.
אני בטוח שמי שצריך יקבל את ההחלטות הנכונות.
בואו נתקדם.
אחלה גישה לדברים. לא שאני רואה את המועדון עכשיו פותר את הפלונטר עם הזרים אבל בהחלט לא סוף העולם... אנחנו פשוט לא מספיק טובים ולא שווים בתים בשני המפעלים, ככל שתקדימו להפנים את זה ככה תקבלו את ההדחה הצפויה ביתר קלות
רק תיקון קטן- מכבי הודחה מול טריפוליס היוונית בפלייאוף האירופית אחרי הדחה מול מאריבור באלופות (ימי צוק איתן)

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

שחרור מאסיבי בתוספת לשלוש החתמות וכל הקיץ הזה משתנה.
הבעיה שאני לא רואה את זה קורה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ForeverRed כתב:שחרור מאסיבי בתוספת לשלוש החתמות וכל הקיץ הזה משתנה.
מחשבה מעט מופרכת- יכול להיות שאחרי הדחה רשמית מאירופה יתחילו לפזר? (כי בודקים פייר פליי רק אחרי 3 שלבי בתים רצופים)

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dor69 כתב: אחלה גישה לדברים. לא שאני רואה את המועדון עכשיו פותר את הפלונטר עם הזרים אבל בהחלט לא סוף העולם... אנחנו פשוט לא מספיק טובים ולא שווים בתים בשני המפעלים, ככל שתקדימו להפנים את זה ככה תקבלו את ההדחה הצפויה ביתר קלות
רק תיקון קטן- מכבי הודחה מול טריפוליס היוונית בפלייאוף האירופית אחרי הדחה מול מאריבור באלופות (ימי צוק איתן)
זכרתי משהו באיזור יוון.
אגב,עוד יותר גרוע מאיתנו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

ForeverRed כתב:שחרור מאסיבי בתוספת לשלוש החתמות וכל הקיץ הזה משתנה.
רק 3 החתמות?
עם העזיבה של וואקמה 4 החתמות צריכות לקרות.
מה היה כל כך קשה לשדרג לוואקמה את השכר, להביא קשר ימני איכותי קשר 50-50 איכותי וחלוץ איכותי?
ומילא היו מביאים ונכשלים כמו לפניי שנה, אבל זה נראה שאפילו לנסות להביא לא רצו השנה.
במקום זה מתעסקים בסטו אנסטיסי ועוד כל מיני זרים כושלים...

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום זקן כתב: זכרתי משהו באיזור יוון.
אגב,עוד יותר גרוע מאיתנו.
לא יודע אם יותר גרוע אחי, בכל זאת משחקי בית בחו״ל והכנה לא שקטה בכלל עם קיץ שלם של מלחמה בארץ. גם פאקו הגיע בדיוק שבוע לפני המשחק שלהם אם אני זוכר נכון (אוסקר גארסיה חירבן בתחתון, כאילו לא ידע לאן הוא מגיע)
בכל אופן, זה לא מעניין. השורה התחתונה היא שאנחנו צריכים ללמוד מהטעויות ובכל הקשור לאירופה להגיע לקיץ הבא עם סגל חזק

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

שירצקי הוא המיץ של הזבל. באמת שלא מגיע לו שקל. מעדיף לחפש מציאות בליגה ההולנדית/ קרואטית/ שוויצרית/ בלגית.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אם הפרסום הזה נכון, זה אומר ששירצקי והאסליבנק ניסו לגזור על אלונה קופון כשאיזי דרש 3 מיליון יורו.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

The red one כתב:וואלה מפרסמים:
- אם אלונה תציע 2.5 מיליון ומעלה - שרצקי יהיה מחוייב למכור אבל לסוכנים של נייג'ל ולנייג'ל עצמו, המילה האחרונה והם יוכלו לדרוש יותר.
- האחוזים בכרטיס שלו מתחלקים ככה: 50% קריית שמונה, 30% נייג'ל עצמו, 20% גורמים אחרים(..)
באיזה עולם נייג'ל שווה יותר מטוני? הזייה מה שהולך פה

שלח תגובה