מדויק.yossi כתב: לי יש.
המחירים באמת גבוהים, אבל זה סה"כ תירוץ.
נראים קצת פחות טוב, פחות נוצץ והטרמפיסטים בורחים מיידית.
את הטרמפיסט המצוי המחיר פחות מעניין, אם להיות שם זה IN וזה שווה תמונה לאינסטגרם אז המחיר פחות משנה בעיניו.
עצוב אבל זו התרבות היום.
הפועל באר שבע- אפועל ניקוסיה, חמישי, 20:00, טרנר
Re: הפועל באר שבע- אפועל ניקוסיה, חמישי, 20:00, טרנר
- ForeverRed
כל הניסים והנפלאות קורים הקיץ.
מקווה מאוד שהמשחק יתקיים כמתוכנן.
מקווה מאוד שהמשחק יתקיים כמתוכנן.
- The red one
פיקוד העורף יעדכן את המועדון היכן הדברים עומדים לקראת השעה 14:00
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
פשכצקי בעדכון מוזר
"אגב, כל הכרטיסים למשחק ב'טוטו טרנר' נמכרו ובניגוד למשחק הבית הקודם מול דינמו זאגרב, הפעם האצטדיון אמור להיות מלא."
מבט קטן לשפע הפקות ורואים שזה לא נכון. אולי באמת הצפוני יהיה מלא למוזמנים?
"אגב, כל הכרטיסים למשחק ב'טוטו טרנר' נמכרו ובניגוד למשחק הבית הקודם מול דינמו זאגרב, הפעם האצטדיון אמור להיות מלא."
זו הבעיה, שהמועדון חושב שהורדת מחיר למשחק מסוים מצטייר כחולשה.גדי כתב:לא מבין את כל ההיסטריה שטרנר לא יהיה מלא.
אפשר לחשוב שכל המגרשים במוקדמות מלאים עם אווירת אטרף.
מדינה חופשית ומי שלא בא זה הכי סבבה ואני לא שופט אותו. קיץ, הרבה הוצאות וכל מי שהוא לא אוליגרך צריך להחליט על מה הוא מוותר. יש מי שיוותר על טרנר ויש מי שיוותר על סוף שבוע באילת או ברודוס.
מבין גם את המועדון. אתה מוריד פעם אחת את המחיר ואחר כך זה נתפס כבסיס.
שנה שעברה שילמתי עבורי ועבור הילדים שלי קרוב ל200 שקל לכרטיס למשחק מאפן נגד לוגאנו וישבנו בסוג של כלוב בפינת האצטדיון.
מה לעשות, כרטיס למשחק זה לא כניסה לספארי או ללונה פארק עם מחירון.
גם מנצ'סטר גובה מחיר X למשחק נגד ברייטון ומחיר Y לדרבי נגד הסיטי.
לא מסכים עם טענת ההיסטריה על מגרש מלא. כל מועדון שחושב בצורה בריאה יעדיף
למכור 10,000 כרטיסים ב-50 מאשר 5,000 ב-100. יציעים ריקים זה לא כיף באף משחק.
זו הבעיה, שאתה מתאר את המשחק הזה כאילו זה הפועל רעננה מחכה היום.אריק כתב:
זו הבעיה, שהמועדון חושב שהורדת מחיר למשחק מסוים מצטייר כחולשה.
מה לעשות, כרטיס למשחק זה לא כניסה לספארי או ללונה פארק עם מחירון.
גם מנצ'סטר גובה מחיר X למשחק נגד ברייטון ומחיר Y לדרבי נגד הסיטי.
לא מסכים עם טענת ההיסטריה על מגרש מלא. כל מועדון שחושב בצורה בריאה יעדיף
למכור 10,000 כרטיסים ב-50 מאשר 5,000 ב-100. יציעים ריקים זה לא כיף באף משחק.
לא. זה פאקינג אירופה. גם אם לXYZ זה יקר טיפה, זה לגיטימי, אבל לאן נעלמו כל ה״בושה שטרנר לא גדול יותר״ וה20 אלף שנרשמו לרשימת המתנה אחרי האליפות הראשונה?
איך החא מעדכן שיהיה מלא? מה הוא אידיוט?clark kent כתב:פשכצקי בעדכון מוזר
בכל מקום שיש הצלחה אז יש גם רשימות המתנה.CrazyRed7 כתב: זו הבעיה, שאתה מתאר את המשחק הזה כאילו זה הפועל רעננה מחכה היום.
לא. זה פאקינג אירופה. גם אם לXYZ זה יקר טיפה, זה לגיטימי, אבל לאן נעלמו כל ה״בושה שטרנר לא גדול יותר״ וה20 אלף שנרשמו לרשימת המתנה אחרי האליפות הראשונה?
ושקצת פחות הולך אז כולם בורחים.
לא צריך להתרגש,בטח לא מכל מיני אמירות של אנשים.
ברגע נתון זה לאור המצב הרגיש אני יכול להבין אם המגרש לא יהיה מלא.
נכון לעכשיו המחיר הוא לא פקטור.
אבל בוא נגיד שאם הכרטיס היה עולה 80-90 נניח,אז אני מאמין שהמכירה המוקדמת הייתה מוכיחה את עצמה.
- ForeverRed
אתם קצת מפריזים בחשיבות של אירופה.CrazyRed7 כתב: זו הבעיה, שאתה מתאר את המשחק הזה כאילו זה הפועל רעננה מחכה היום.
עבור אוהדים רבים הליגה היא הלחם והחמאה.
אני לא רואה את מכבי ת"א, הפועל חיפה וביתר ממלאות מגרשים בשלבים האלה.
לאור הנסיבות זה מצב מתקבל על הדעת.
קיים בכל מקום.
- The red one
המועדון בהודעה נחרצת - המשחק מתקיים כרגיל
אתה ממעיט בחשיבות של אירופה אחי ולא ההפך.ForeverRed כתב: אתם קצת מפריזים בחשיבות של אירופה.
עבור אוהדים רבים הליגה היא הלחם והחמאה.
אני לא רואה את מכבי ת"א, הפועל חיפה וביתר ממלאות מגרשים בשלבים האלה.
לאור הנסיבות זה מצב מתקבל על הדעת.
קיים בכל מקום.
פאקינג סבלנו 40 שנה, פתאום זה כלום ושום דבר?
אז נכון, קצת פחות מרגש מהשנתיים הקודמות אבל עדיין, זה סיבה למסיבה!
- ForeverRed
אני לא ממעיט בחשיבות של שום דבר.אלדר כתב: אתה ממעיט בחשיבות של אירופה אחי ולא ההפך.
פאקינג סבלנו 40 שנה, פתאום זה כלום ושום דבר?
אז נכון, קצת פחות מרגש מהשנתיים הקודמות אבל עדיין, זה סיבה למסיבה!
אני רק מסביר לך איך אנשים אחרים מסתכלים על זה.
תפיסת המוצא פה היא כמעט תמיד אותו הדבר. יש לכם איזשהו מודל שבניתם בראש, עם קריטריונים שמגדירים אוהד כדורגל ואתם חושבים שכולם צריכים להתיישר לפי המודל הזה.
לא כולם שרופים כמוכם.
לא כולם מתלהבים ממשחק באירופית כמוכם.
לכל אחד יש את דרכו לאהוד את הקבוצה וזה לא שונה מאף מקום אחר בעולם ולא מוריד מאף אוהד שום דבר.
#ההתייחסות היא לאוהדים אמיתיים של הקבוצה ולא לכאלה שבאים לצלם סלפי פעם בעונה.
בואו נהיה אמיתיים, הקהל מאוכזב מההתנהלות בקיץ.
ב-3 השנים האחרונות הביאו רכש נוצץ, מעניין ומסקרן.
השנה הכל נפילה מראש, מה לעשות יש לנו גרעין של 7000 אוהדים, כל השאר מנצלים את המצב לצאת מהבית קצת ליהנות.
מחירים הם לא באמת הבעיה כי אם היום אנחנו משחקים נגד מכבי אנשים היו קונים גם ב-400 כרטיס.
חופשות וכאלה זה בכלל לא לדיון כי עונה שעברה שיחקנו באותה תקופה מול טרנר מלא.
בסופו של דבר הכל הולך לכיוון של הרכש וההתנהלות, המועדון שינה את פניו, נהיה קצת שחצני בתקשורת ובמסיבות עיתונאים וזה מורגש.
אז כל מי שבפורום כאן כנראה יגיע למשחקים כי אנחנו מגיל קטן אחרי הקבוצה ולא מעניין אותנו אם זה וואקמה באגף שמאל או פטה בנגורה, אבל זאת האמת לא הביאו רכש, הקהל לא סקרן ושבע מאוד.
אנשים שלא ידעו מי זאת הפועל באר שבע באו ב-3 שנים וראו הכל מהכל, הבינו איך נראית אליפות והצלחה באירופה וכנראה קצת מיצו את הנושא גם. מאכזב מאוד שטרנר יהיה חצי ריק היום ומקווה מאוד שמחזה כזה, במשחק כזה, יגרום לבכירים במועדון להבין שצריך שינוי בכל תחום שהוא, גם במחירים כדי שזה לא יהווה תירוץ.
אם במשחק כזה טרנר חצי ריק, אנחנו בדרך לכדור שלג שיגיע גם לליגה. אני לא רואה את אלונה מתמודדת עם חצי אצטדיון ריק במהלך העונה, זה משהו שהיא לא לקחה בחשבון.
הכסף של הקהל הוא חלק משמעותי מאוד בתקציב שלנו, גם לעוף מאירופה וגם בעיה עם הקהל זה משהו שמעבר למה שציפו.
ב-3 השנים האחרונות הביאו רכש נוצץ, מעניין ומסקרן.
השנה הכל נפילה מראש, מה לעשות יש לנו גרעין של 7000 אוהדים, כל השאר מנצלים את המצב לצאת מהבית קצת ליהנות.
מחירים הם לא באמת הבעיה כי אם היום אנחנו משחקים נגד מכבי אנשים היו קונים גם ב-400 כרטיס.
חופשות וכאלה זה בכלל לא לדיון כי עונה שעברה שיחקנו באותה תקופה מול טרנר מלא.
בסופו של דבר הכל הולך לכיוון של הרכש וההתנהלות, המועדון שינה את פניו, נהיה קצת שחצני בתקשורת ובמסיבות עיתונאים וזה מורגש.
אז כל מי שבפורום כאן כנראה יגיע למשחקים כי אנחנו מגיל קטן אחרי הקבוצה ולא מעניין אותנו אם זה וואקמה באגף שמאל או פטה בנגורה, אבל זאת האמת לא הביאו רכש, הקהל לא סקרן ושבע מאוד.
אנשים שלא ידעו מי זאת הפועל באר שבע באו ב-3 שנים וראו הכל מהכל, הבינו איך נראית אליפות והצלחה באירופה וכנראה קצת מיצו את הנושא גם. מאכזב מאוד שטרנר יהיה חצי ריק היום ומקווה מאוד שמחזה כזה, במשחק כזה, יגרום לבכירים במועדון להבין שצריך שינוי בכל תחום שהוא, גם במחירים כדי שזה לא יהווה תירוץ.
אם במשחק כזה טרנר חצי ריק, אנחנו בדרך לכדור שלג שיגיע גם לליגה. אני לא רואה את אלונה מתמודדת עם חצי אצטדיון ריק במהלך העונה, זה משהו שהיא לא לקחה בחשבון.
הכסף של הקהל הוא חלק משמעותי מאוד בתקציב שלנו, גם לעוף מאירופה וגם בעיה עם הקהל זה משהו שמעבר למה שציפו.
זה מקרה קלאסי של להיות חכם ולהיות צודק.
בגדול, אתם צודקים, ויש אלפי אוהדים שלא יודעים להעריך את התקופה החלומית הזו. וכן הם היו באים נגד מכבי באותו מחיר.
אבל האוהדים האלה הם חלק מהקהל אם נרצה או לא נרצה, ובשביל הכוח של טרנר מלא צריך גם אותם. וכן, ל- 8,000 שרופים יש פחות כוח ועוצמה מל- 16,000 "מעורבבים".
אז אפשר להמשיך להגיד שהם לא אוהדים אמיתיים ושלא צריך אותם. אבל האינטרס של המועדון צריך להיות טרנר מלא. ובשביל זה צריך "לפתות" גם את האוהדים היותר מפונקים כביכול.
בגדול, אתם צודקים, ויש אלפי אוהדים שלא יודעים להעריך את התקופה החלומית הזו. וכן הם היו באים נגד מכבי באותו מחיר.
אבל האוהדים האלה הם חלק מהקהל אם נרצה או לא נרצה, ובשביל הכוח של טרנר מלא צריך גם אותם. וכן, ל- 8,000 שרופים יש פחות כוח ועוצמה מל- 16,000 "מעורבבים".
אז אפשר להמשיך להגיד שהם לא אוהדים אמיתיים ושלא צריך אותם. אבל האינטרס של המועדון צריך להיות טרנר מלא. ובשביל זה צריך "לפתות" גם את האוהדים היותר מפונקים כביכול.
כןשיש כתב: איך החא מעדכן שיהיה מלא? מה הוא אידיוט?