הפועל באר שבע- אפועל ניקוסיה, חמישי, 20:00, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: הפועל באר שבע- אפועל ניקוסיה, חמישי, 20:00, טרנר

שליחה על ידי bs war »

ברור שיש המון אוהדי הצלחות וברור שלמשחקים אחרים כל הכרטיסים היו נמכרים.

יחד עם זאת, צריך להגיד שמחירי הכרטיסים הם מוגזמים לחלוטין. אין מה לייפות את זה.
התרענו על זה כבר מזמן, עכשיו זה מתחיל להתפוצץ למועדון בפנים. יש גבול לכמה אפשר למשוך את החבל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

זה קצת מכל דבר.
גם המחיר, גם האכזבה מהיכולת, גם חוסר הרענון בסגל שמוריד מהריגוש וכמובן השובע.
מצד אחד זה מבאס, מצד שני צריך להבין שלא כולם אוהדים שרופים שחיים 24/7 את הקבוצה.
זה קיים בכל מקום.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

לא מבין איך אפשר לקרוא לאנשים שרוכשים מנויים ב1500 שח אוהדי הצלחות.
תהיו רגועים המגרש יהיה מלא.
אל תחשבו לרגע שיש למישהו ממכם את הזכות לבקר אנשים שבחודש אוגוסט שהוא קשה כלכלית לכל משפחה בישראל להוציא סכומים גבוהים מדי שבוע בשביל כדורגל.
מי שיכול להרשות לעצמו מגיע ומי שלא אז לא,לכם אין זכות לבקר אף אחד כי רובכם אחראים בגג על תשלום חודשי לטלפון שמסתכם היום ב39.90.

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

אדום זקן כתב:לא מבין איך אפשר לקרוא לאנשים שרוכשים מנויים ב1500 שח אוהדי הצלחות.
תהיו רגועים המגרש יהיה מלא.
אל תחשבו לרגע שיש למישהו ממכם את הזכות לבקר אנשים שבחודש אוגוסט שהוא קשה כלכלית לכל משפחה בישראל להוציא סכומים גבוהים מדי שבוע בשביל כדורגל.
מי שיכול להרשות לעצמו מגיע ומי שלא אז לא,לכם אין זכות לבקר אף אחד כי רובכם אחראים בגג על תשלום חודשי לטלפון שמסתכם היום ב39.90.
+1
המועדון עלה על גל והתחיל לדרוש סכומים לא ריאליים.
היצע וביקוש ומחיר שיווי משקל הם מושגים בסיסיים בכלכלה.
אם רוצים את טרנר מלא היו צריכים להוריד מחירים, זה לא מוקדמות צמפיונס והוייב והלך הרוח בקהל גם ככה לא משהו.

אוהדי הצלחות או לא זה בכלל לא משנה, המועדון צריך לפעול בכל יכולתו בשביל למלא את טרנר.
בין אם זה בהורדת מחירים ובין אם זה בשיווק מסיבי, מהמועדון אני מצפה, מאוהדי הצלחות ממש לא.
כמו שפורבר אמר כשכל הגורמים מתחברים זה מה שקורה ואם חצי מהמנויים שלנו לא רכשו כרטיס זו הרבה יותר בעיה של ההנהלה והתמחור מאשר בעיה של הקהל.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אין ספק שהמחיר משפיע.
יחד עם זאת ההתלהבות של הקהל ירדה.

וואללה? אני שמח.
טרנר חייב רענון מחודש.

נגד זאגרב היתה אווירה מחשמלת כמו בימים הטובים.
אוהדים חמים. חום של 10,000 בטרנר עדיף מקרירות של 14.

כל הנוטשים זה ה״אנשים המבינים״ והצקצקנים. נסתדר בלעדיהם
אל תתבאסו. זה לטובה.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

חברים אתם צריכים להבין שזה אוגוסט, אנשים בחופשות בארץ ובחו״ל, ואלה שנשארו כבר אין להם כוח לקחת את הילדים בערב למשחק, מהבוקר הילדים ׳אבא הוא מציק לי׳, ׳אבא תקנח לי את האף׳ מה אתה רציני לפני 3 דקות קינחתי לך לפני שנולדת הייתי מלך
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

nir767676 כתב:לא קשה לראות כי בסוף כן עדיין מדובר בעליית מחירים(ולא בהשוואה ללפני 5 שנים, סה"כ בהשוואה לשנה שעברה).
לא אכפת לכם מעליית מחירים? סבבה יופי לכם.
עדיין יש עליית מחירים והתנגדות לעליית מחירים היא לגיטימית אין קשר לכל מה שנאמר פה על הקהל
אני בהחלט בסדר עם עליית מחירים. הקהל חלק מהקבוצה. סביר בעיניי שאם השאיפות עולות אז גם אנחנו נישא בנטל.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

אדום זקן כתב: מי שיכול להרשות לעצמו מגיע ומי שלא אז לא,לכם אין זכות לבקר אף אחד כי רובכם אחראים בגג על תשלום חודשי לטלפון שמסתכם היום ב39.90.
איך אתה אוהב... דש מסמנתה פוקס :)
אסי, דגים כתב:מהבוקר הילדים ׳אבא הוא מציק לי׳, ׳אבא תקנח לי את האף׳ מה אתה רציני לפני 3 דקות קינחתי לך לפני שנולדת הייתי מלך
חחחח ילדים זה שמחה

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

מה ההבדל במחיר משנה שעברה?
לדעתי לא היה שינוי..

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

RedHell כתב:מה ההבדל במחיר משנה שעברה?
לדעתי לא היה שינוי..
אם אני זוכר נכון, ישנה עלייה קלה במזרחי ובמערבי. אשתקד מכרו ב-90 ₪ לשערים 5,8 וב-100 ₪ ל-1,2,6,7. בדרומי ובצפוני המחיר זהה.
bs war כתב:ברור שיש המון אוהדי הצלחות וברור שלמשחקים אחרים כל הכרטיסים היו נמכרים.

יחד עם זאת, צריך להגיד שמחירי הכרטיסים הם מוגזמים לחלוטין. אין מה לייפות את זה.
התרענו על זה כבר מזמן, עכשיו זה מתחיל להתפוצץ למועדון בפנים. יש גבול לכמה אפשר למשוך את החבל.
עיקר הבעיה היא העדר כרטיסי ילד/חייל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

CrazyRed7 כתב: 10 ש״ח?בוא נחלק כרטיסים בחינם וזהו.

אם מכבי תל אביב בבית זה משחק בעל חשיבות וניקוסיה בסיבוב השלישי של מוקדמות הליגה האירופית לא, אז הבעיה בקהל ולא במחיר!
מה אתה מדבר תגיד לי?עונה ראשונה שלנו באירופה?פעם ראשונה שכדורגל עולה כסף?הקהל שלנו הפך לעלוב ופאתטי. אוהדי הצלחות במלוא מובן המילה.

וואלה היה כיף בלעדיהם מול זאגרב. חסרונם לא הורגש. רק נקווה שילכו ולא יחזרו בהצלחה הבאה.
א. בוסרמיל גם בעשרה שקלים לא הצלחנו למלא את המגרש.
ב. הסכום הוא רק להמחשה.
ג. ברור שמדובר באוהדי הצלחות. זו בדיוק הבעיה, שאין הצלחות (לפחות ככה זה נתפס בעיניהם, רוב הקבועים מעריכים כל משחק באירופה) ובגלל זה אין ביקוש לכרטיסים.
בפועל כמו שכבר כתבו הביקוש ירד. מטאליקה הביאו לפני 25 שנים 60,000 איש לפארק הירקון. היום הם מביאים 10,000 לפארק שקר כלשהו בראשון לציון. התאימו את המקום לביקוש.
בטרנר זה לא אפשרי אז צריך להתאים את המחיר לביקוש או שמשחק שני רצוף באירופה הצפוני לא יפתח.
המועדון לא עושה את זה ועם כל הכבוד פוסטים בפייסבוק שצריך את הקהל לא עובדים.
תעשו בנדל של כרטיסים לאירופה + משחק ראשון בליגה. הגרלה בין הקונים שתבטיח אפשרות לקניית מינוי לליגה. כרטיס + חולצה רשמית ב-300 ש"ח או משהו כזה. אם צריך אפילו שיביאו נוער בסיכון ואת כל הילדים מעוטף עזה. העיקר שלא יהיה ריק. לא חסרים פתרונות. חסרה יוזמה והבנה שזה המצב.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

אריאל2 כתב: א. בוסרמיל גם בעשרה שקלים לא הצלחנו למלא את המגרש.
ב. הסכום הוא רק להמחשה.
ג. ברור שמדובר באוהדי הצלחות. זו בדיוק הבעיה, שאין הצלחות (לפחות ככה זה נתפס בעיניהם, רוב הקבועים מעריכים כל משחק באירופה) ובגלל זה אין ביקוש לכרטיסים.
בפועל כמו שכבר כתבו הביקוש ירד. מטאליקה הביאו לפני 25 שנים 60,000 איש לפארק הירקון. היום הם מביאים 10,000 לפארק שקר כלשהו בראשון לציון. התאימו את המקום לביקוש.
בטרנר זה לא אפשרי אז צריך להתאים את המחיר לביקוש או שמשחק שני רצוף באירופה הצפוני לא יפתח.
תעשו בנדל של כרטיסים לאירופה + משחק ראשון בליגה. הגרלה בין הקונים שתבטיח אפשרות לקניית מינוי לליגה. כרטיס + חולצה רשמית ב-300 ש"ח או משהו כזה. אם צריך אפילו שיביאו נוער בסיכון ואת כל הילדים מעוטף עזה. העיקר שלא יהיה ריק. לא חסרים פתרונות. חסרה יוזמה והבנה שזה המצב.
אם יצאו במבצעים האלה זאת תהיה חותמת שזה המצב, וכן המצב הוא שכשאנחנו טיפה פחות מצליחים הרבה אוהדים כבר לא רוצים להגיע או בקיצור בלשון העם- אוהדי הצלחות.

האם אנחנו רוצים להישאב לסטיגמה שככ סלדנו ממנה? אני לא יודע

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אריאל2 כתב: א. בוסרמיל גם בעשרה שקלים לא הצלחנו למלא את המגרש.
ב. הסכום הוא רק להמחשה.
אמרו שלא מפמפמים מפסיק בפייסבוק - לא מפסיקים לחפור על זה ברשתות, גם המועדון, גם הדפים של האוהדים
אמרו למה לא שולחים לטלפון - הפעם גם שלחו תזכורת לטלפון
עכשיו אומרים הפייסבוק לא עוזר צריך בנדלים.

אשמים מוצאים תמיד. המציאות היא, ואני אמרתי את זה עוד מהעונה הראשונה בטרנר ויצאו עליי, שאין לנו כזה גדול, וזה בסדר להודות בכך ולא משליך במאומה על איכות הקהל שלנו או מבדיל אותו לרעה מאחרים, כי כל הקהלים פחות או יותר כאלה. מי שזוכר כאן את הדיון לגבי האיכות והכמות לפני זאגרב אז בסוף יצא שסוג של טעיתי כי כן הגיעו חמש ספרות ו-וואלה היה אחלה עידוד (אם כי זה נבע מהמשחק ולא ההיפך, אבל בסדר, לא כל יום אינטר בטרנר). ולמרות זאת, בכללי, אני לא חושב שאני טועה בטענה המרכזית והנה לאט לאט אנשים מתפכחים.

תמיד כשמתחילים הדיונים האלה על כמות קהל, אוהדי הצלחות וכל החרטא הזה - אני חושב לעצמי בראש - אם לוקחים את המשחק הזה, ומעתיקים במדויק את: כמות הכרטיסים, מחירי הכרטיסים, אך במקום 'אפועל ניקוסיה' יש 'מכבי תל אביב'. האם אתם חושבים שימכרו 5,000 כרטיסים? שואל ברצינות כי מצד אחד אני להוט להגיד 'כן' ומצד שני חושב לעצמי שכל עוד מדובר במשחק 'רגיל', אני לא כ-זה בטוח שימכרו 5,000.

סמל אישי של משתמש
אריאל2

שליחה על ידי אריאל2 »

The red one כתב: אמרו שלא מפמפמים מפסיק בפייסבוק - לא מפסיקים לחפור על זה ברשתות, גם המועדון, גם הדפים של האוהדים
אמרו למה לא שולחים לטלפון - הפעם גם שלחו תזכורת לטלפון
עכשיו אומרים הפייסבוק לא עוזר צריך בנדלים.

אשמים מוצאים תמיד. המציאות היא, ואני אמרתי את זה עוד מהעונה הראשונה בטרנר ויצאו עליי, שאין לנו כזה גדול, וזה בסדר להודות בכך ולא משליך במאומה על איכות הקהל שלנו או מבדיל אותו לרעה מאחרים, כי כל הקהלים פחות או יותר כאלה. מי שזוכר כאן את הדיון לגבי האיכות והכמות לפני זאגרב אז בסוף יצא שסוג של טעיתי כי כן הגיעו חמש ספרות ו-וואלה היה אחלה עידוד (אם כי זה נבע מהמשחק ולא ההיפך, אבל בסדר, לא כל יום אינטר בטרנר). ולמרות זאת, בכללי, אני לא חושב שאני טועה בטענה המרכזית והנה לאט לאט אנשים מתפכחים.

תמיד כשמתחילים הדיונים האלה על כמות קהל, אוהדי הצלחות וכל החרטא הזה - אני חושב לעצמי בראש - אם לוקחים את המשחק הזה, ומעתיקים במדויק את: כמות הכרטיסים, מחירי הכרטיסים, אך במקום 'אפועל ניקוסיה' יש 'מכבי תל אביב'. האם אתם חושבים שימכרו 5,000 כרטיסים? שואל ברצינות כי מצד אחד אני להוט להגיד 'כן' ומצד שני חושב לעצמי שכל עוד מדובר במשחק 'רגיל', אני לא כ-זה בטוח שימכרו 5,000.
נווה גם קבוצות גדולות מאיתנו מקדמות את המוצר, כלומר את עצמן. בעיקר כשלא הולך.
הקידום הזה מכוון לקהל שאינו שבוי, והקהל שאינו שבוי מוכן לשים X שקלים בשביל לשיר בטרנר לאוהדי מכבי את שיר הקונטרה אבל לא מוכן לשלם את אותו הסכום כדי לראות את ניקוסיה.

סמל אישי של משתמש
אריאל2

שליחה על ידי אריאל2 »

Noam98 כתב: אם יצאו במבצעים האלה זאת תהיה חותמת שזה המצב, וכן המצב הוא שכשאנחנו טיפה פחות מצליחים הרבה אוהדים כבר לא רוצים להגיע או בקיצור בלשון העם- אוהדי הצלחות.

האם אנחנו רוצים להישאב לסטיגמה שככ סלדנו ממנה? אני לא יודע
אנחנו כבר שם.

שלח תגובה