אריאל הרוש
- dardasmiley
Re: אריאל הרוש
מתחיל להלחיץ. המון שמועות על הצעה ברגע האחרון של מכבי שטרפה את הקלפים...
אם נכון אז הקצבים זיינו אותנו יופי( אם נכון)dardasmiley כתב:מתחיל להלחיץ. המון שמועות על הצעה ברגע האחרון של מכבי שטרפה את הקלפים...
מצד שני הרוש לא יהיה שוער שני
וואלה מדפיסים לו חולצה בחנותdardasmiley כתב:מתחיל להלחיץ. המון שמועות על הצעה ברגע האחרון של מכבי שטרפה את הקלפים...
מקווה שלא יחלו אותה ליד זו של שטקוס
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
dardasmiley כתב:מתחיל להלחיץ. המון שמועות על הצעה ברגע האחרון של מכבי שטרפה את הקלפים...
מה שמדאיג זה שאין שום דבר מהקבוצה של שמעון בוואטסאף
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
לא זיינו שום דבר חימוב לא יכול לעבור עד שלא נשחרר אותו.שיש כתב: אם נכון אז הקצבים זיינו אותנו יופי( אם נכון)
מצד שני הרוש לא יהיה שוער שני
אם הרוש חותם במכבי אז הם זיינו את חיימוב
חחח עדיין מאמינים לשמועות טיפשיות של אנשים חסרי חיים..מדהים
נחנקנו מהקיץ הזה כבר ולא בגלל החוםCrazyRed7 כתב:חחח עדיין מאמינים לשמועות טיפשיות של אנשים חסרי חיים..מדהים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם השמועות נכונות עדיף כבר להכריז על עונה פיננסית ולפחות הציפיות יהיו בהתאם.
פשוט קיץ מסויט.
כמובן זה רק במידה והשמועות נכונות.
פשוט קיץ מסויט.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
איזה שמועות?דר אדום בנשמה כתב:אם השמועות נכונות עדיף כבר להכריז על עונה פיננסית ולפחות הציפיות יהיו בהתאם.
פשוט קיץ מסויט.
- דר אדום בנשמה
ואם לא אתה לא כותב בפורום שבוע?דר אדום בנשמה כתב:אם השמועות נכונות עדיף כבר להכריז על עונה פיננסית ולפחות הציפיות יהיו בהתאם.
פשוט קיץ מסויט.
עכשיו אני תוהה מה יקרה במידה ונפגשו את זאגרב בפלייאוף ונעבור.. אם ההצהרה שלו שאם עוברים את זאגרב הוא מפסיק לכתוב בפורום עדיין תקפהCrazyRed7 כתב: ואם לא אתה לא כותב בפורום שבוע?
- דר אדום בנשמה
ההצהרה הייתה אם נעבור את זאגרב אחריי ה5-0 שספגנו מולם מר חכמולוג.dor69 כתב: עכשיו אני תוהה מה יקרה במידה ונפגשו את זאגרב בפלייאוף ונעבור.. אם ההצהרה שלו שאם עוברים את זאגרב הוא מפסיק לכתוב בפורום עדיין תקפה
לא הצהרתי שאם נעבור אותם בטעות בשלב הפלייאוף של הליגה האירופית אני לא כתוב יותר פה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא. זה תקף גם לפלייאוף האירופית.
נלך עד לבית המשפט העליון אם צריך!
נלך עד לבית המשפט העליון אם צריך!
בעיה שלך שלא ניסחת את זה נכון, לא תופס משפטית.דר אדום בנשמה כתב: ההצהרה הייתה אם נעבור את זאגרב אחריי ה5-0 שספגנו מולם מר חכמולוג.
לא הצהרתי שאם נעבור אותם בטעות בשלב הפלייאוף של הליגה האירופית אני לא כתוב יותר פה.