אריאל הרוש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

Re: אריאל הרוש

שליחה על ידי MikiRed »

כיוון שהסוכן הוא של שני השוערים (למזלנו), שני הדילים יעבדו במקביל.
באר שבע לא תשאר בלי שוער.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

CrazyRed7 כתב:להבנתי אין שום סיכום בין הרוש למכבי כמו שנאמר פה.
זאת אומרת שגם אם חיימוב יחתום במכבי חיפה, הרוש יהיה השוער שלנו.
מי יכול לאשר? :)
תעשה סיבוב באתרים ותבין בעצמך.
קשקוש גדול שנועד להצדיק ולהכשיר מעבר של חיימוב למכבי, לא יותר.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

Guevara כתב: לא יודע עד כמה באמת הקרע שנוצר בלתי ניתן לאיחוי, אבל ככלל לחיים - זה אף פעם לא שחור ולבן. אם ניתן לאגו להוביל אותנו ניפול מהר מאד.
אישית אני חושב שחיימוב לפחות רמה אחת מעל הרוש, ועבור שיטת המשחק שלנו בליגה, משחק הרגל שלו הוא קריטי.

אם אתה שואל אותי, עדיף להשתמש באפשרות השלישית - לשבת בארבע עיניים, למחוק כל דם רע ולהאריך חוזה לחיימוב.
מידיעה, הוא מאד אוהב את העיר והקהל.

אני אעודד כל שחקן שלנו ואהיה בכל מגרש בארץ, אבל תרשום - קבוצה שעזרא והרוש משחקים אצלה, לא תזכה בתארים.
א. רשמתי
ב. מידיעה - גיא חיימוב לא מעוניין להמשיך בהפועל בש. בכדי שזה יקרה צריך איזה התנצלות פומבית והארכת חוזה עם שדרוג (לא יקרה) כל מה שאמרת על הקהל והעיר נכון עד לפיצוץ האחרון, שם זה נגמר.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

Guevara כתב: לא יודע עד כמה באמת הקרע שנוצר בלתי ניתן לאיחוי, אבל ככלל לחיים - זה אף פעם לא שחור ולבן. אם ניתן לאגו להוביל אותנו ניפול מהר מאד.
אישית אני חושב שחיימוב לפחות רמה אחת מעל הרוש, ועבור שיטת המשחק שלנו בליגה, משחק הרגל שלו הוא קריטי.

אם אתה שואל אותי, עדיף להשתמש באפשרות השלישית - לשבת בארבע עיניים, למחוק כל דם רע ולהאריך חוזה לחיימוב.
מידיעה, הוא מאד אוהב את העיר והקהל.

אני אעודד כל שחקן שלנו ואהיה בכל מגרש בארץ, אבל תרשום - קבוצה שעזרא והרוש משחקים אצלה, לא תזכה בתארים.
די נו, שהביאו את גורש גם כולם אמרו שאי אפשר לקחת אליפות עם שוער מבוגר שירד ליגה והיה כל חייו בתחתית, בטח לא אליפות אחרי 40 שנה. עזרא בא לחזק את הסגל, הוא בטוח לא נופל מזריהן/קוואנקה שהיה באליפות הזאת השחקן שאמור לעשות שינוי התקפי מהספסל וכן לקחנו איתו אליפות. ההבדל בין חיימוב להרוש (שלדעתי הרוש טיפה יותר טוב ממנו בכלל אבל נניח לרגע שלא) הוא לא הבדל של אליפות או לא. גם עם קליימן ואפילו עם עמוס בשנתיים האחרונות לדעתי היינו לוקחים כי אין הבדל גדול בין השוערים. לאירופה אולי זה עדיין לא מספיק והיינו צריכים איזה קפיצת מדרגה אבל מכבי הגיעו עם חואן פאבלו לבתים אז גם פה לא בטוח כמה זה קובע בלבד. על עזרא אין מה להרחיב מדובר בחיזוק מהספסל ובאמת שהיו לנו פחות טובים והסתדרנו.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

red guy כתב: די נו, שהביאו את גורש גם כולם אמרו שאי אפשר לקחת אליפות עם שוער מבוגר שירד ליגה והיה כל חייו בתחתית, בטח לא אליפות אחרי 40 שנה. עזרא בא לחזק את הסגל, הוא בטוח לא נופל מזריהן/קוואנקה שהיה באליפות הזאת השחקן שאמור לעשות שינוי התקפי מהספסל וכן לקחנו איתו אליפות. ההבדל בין חיימוב להרוש (שלדעתי הרוש טיפה יותר טוב ממנו בכלל אבל נניח לרגע שלא) הוא לא הבדל של אליפות או לא. גם עם קליימן ואפילו עם עמוס בשנתיים האחרונות לדעתי היינו לוקחים כי אין הבדל גדול בין השוערים. לאירופה אולי זה עדיין לא מספיק והיינו צריכים איזה קפיצת מדרגה אבל מכבי הגיעו עם חואן פאבלו לבתים אז גם פה לא בטוח כמה זה קובע בלבד. על עזרא אין מה להרחיב מדובר בחיזוק מהספסל ובאמת שהיו לנו פחות טובים והסתדרנו.
אישית התכוונתי לאופי השחקנים. גם הרוש וגם עזרא יכולים להציג משחקים נהדרים, אבל משום מה אף פעם לא נתפסו בעיניי כשחקנים שיודעים להתעלות במאני טיים.
לא יודע עד כמה עזרא יהווה נקודה חיובית בקבוצה אם יהיה חילוף שני/שלישי לאורך זמן.

כל אחת מההחתמות האלה בפני עצמה בסדר גמור, אבל לאט לאט אנחנו אוספים שחקנים שסף השבירה שלהם נמוך. השנה נצטרך להתמודד לא רק עם מכבי, אלא גם עם התקשורת שרק רוצה להפיל את השולטת (מובן לגמרי, ככה זה עובד אצלנו בתקשורת הישראלית), להתמודדויות האלה אנחנו צריכים שחקנים שהם לוחמים.

הלוואי שאני טועה ושניהם יעשו את קפיצת המדרגה הדרושה מבחינה אישיותית ויביאו לנו תואר.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

Guevara כתב:
אישית התכוונתי לאופי השחקנים. גם הרוש וגם עזרא יכולים להציג משחקים נהדרים, אבל משום מה אף פעם לא נתפסו בעיניי כשחקנים שיודעים להתעלות במאני טיים.
לא יודע עד כמה עזרא יהווה נקודה חיובית בקבוצה אם יהיה חילוף שני/שלישי לאורך זמן.

כל אחת מההחתמות האלה בפני עצמה בסדר גמור, אבל לאט לאט אנחנו אוספים שחקנים שסף השבירה שלהם נמוך. השנה נצטרך להתמודד לא רק עם מכבי, אלא גם עם התקשורת שרק רוצה להפיל את השולטת (מובן לגמרי, ככה זה עובד אצלנו בתקשורת הישראלית), להתמודדויות האלה אנחנו צריכים שחקנים שהם לוחמים.

הלוואי שאני טועה ושניהם יעשו את קפיצת המדרגה הדרושה מבחינה אישיותית ויביאו לנו תואר.
בניסוח הזה שלך אני מסכים. בכל מקרה אליפות רביעית ברציפות זה כבר משהו שונה, לא סתם אף קבוצה לא עשתה את זה (יסלחו לי הפועל פ"ת אי שם בשנות ה50 שלא ספרתי אותם). לא משנה איך תתפתח העונה אסור לנו האוהדים לחפש אשמים ואופי של שחקנים. הרבה שחקנים עשו סוויץ והתבגרו תחת בכר נקווה שגם העונה. דווקא הרוש במקום חיימוב בא לי טוב, הוא רעב ועדיין יש לו אליפות ו2 גביעים ברזומה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

red guy כתב: בניסוח הזה שלך אני מסכים. בכל מקרה אליפות רביעית ברציפות זה כבר משהו שונה, לא סתם אף קבוצה לא עשתה את זה (יסלחו לי הפועל פ"ת אי שם בשנות ה50 שלא ספרתי אותם). לא משנה איך תתפתח העונה אסור לנו האוהדים לחפש אשמים ואופי של שחקנים. הרבה שחקנים עשו סוויץ והתבגרו תחת בכר נקווה שגם העונה. דווקא הרוש במקום חיימוב בא לי טוב, הוא רעב ועדיין יש לו אליפות ו2 גביעים ברזומה.
מסכים איתך.
הבעיה שלנו לא תהיה בעזרא או בחיימוב.
הבעיה שלנו בבחירה הכושלת של הזרים שנה שנייה ברציפות.
אם היינו מביאים זרים איכותיים הייתי בטוח שגם השנה זה שלנו.
עכשיו אני לא בטוח בזה.
מקווה שנתחזק בשני זרים איכותיים שישדרגו אותנו.
ואפילו 3 אם יחליטו לשחרר את סיטו.

ד"א אריאל הרוש באמת בא רעב להוכיח את עצמו.
הוא שיחק עד כה במקומות שלא שילמו לו כמו שצריך וגם הירידת ליגה עם הפועל תל אביב לא הייתה באשמתו אלא בעיקר באשמת הניהול שהוריד להפועל תל אביב 9 נקודות.
והיו משחקים שאריאל הרוש נתן הצגות.
ולהיות שוער העונה בקפריסין זה לא עניין של מה בכך.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

נפגש כעת במטרה לחתום עם ראשי הקבוצה (שאגב נמצאים בטקס בבית הנשיא בירושלים, בטח נפגשו לחומוס באבו-גוש)
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

נצפה ביהודה הלוי

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

עדיין סוגר פרטים.....

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

פוצץ המו"מ חברים
הרוש יחתום במכבי
ב"ש פנתה לבוריס קליימן שחתם לפני חודש בקפריסין.... אנסטיס יעבור לקפריסאים במקום קליימן.

הזוי

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

במצבנו העצוב הכל יכול לקרות
תמונה

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

שמעון א כתב:פוצץ המו"מ חברים
הרוש יחתום במכבי
ב"ש פנתה לבוריס קליימן שחתם לפני חודש בקפריסין.... אנסטיס יעבור לקפריסאים במקום קליימן.

הזוי
צחי גיגי אחי

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

חחחחח אבל תודו שזה נשמע הגיוני לקיץ שעובר עלינו

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

שמעון א כתב:פוצץ המו"מ חברים
הרוש יחתום במכבי

הזוי

:בהלם:
תמונה

שלח תגובה