ניב זריהן
Re: ניב זריהן
תכלס מה עושים אתו אם בית"ר מתפרקת?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
זה חירפן אותי אפילו יותר מהכלום שהוא עושה באופן קבוע על הדשא. חוצפן.Red Temple כתב:כולם הגיעו להודות לקהל רק הפישר הזה ברח לחדר הלבשה ישר בשריקה
זריהן לא טוב לנו, ואנחנו לא טובים לו.
הגיע הזמן להוציא אותו להשאלה.
הגיע הזמן להוציא אותו להשאלה.
- ForeverRed
אין מצב לדבר עם דראפיץ שיעשה ג'סטה?
נותן להם את זריהן בהשאלה, אפילו לא מנסה לגרד איזה טרייד קטן איתו.
אין מה להשאיר שחקן שלא רוצה להשתפר. הגיע לפה כשחקן יחסית פיזי עם מהירות מסחררת, וככל שהזמן עובר הוא נראה לאט לאט כבן 40. לא הגיוני הדבר הזה.
אין מה להשאיר שחקן שלא רוצה להשתפר. הגיע לפה כשחקן יחסית פיזי עם מהירות מסחררת, וככל שהזמן עובר הוא נראה לאט לאט כבן 40. לא הגיוני הדבר הזה.
לא יודע מה היה הקטע איתו אבל מתעסקים פה יותר מידי בשחקן שנכנס ל5 דקות לדעתי.
לפי דעתי אם היה מקבל ביטחון והרכב (מה שחסר לו פה)הוא היה שחקן של לפחות 15 שערים בעונה.
אבל וואלה לא הייתי מוציא אותו להשאלה כל כך מהר, מליקסון לא יסחוב עוד עונה שלמה בלי בעיה (בן 34) ,השאלה היא אם הוא המחליף הראשון למליקסון לפי בכר.
אני הבנתי את הראש של השחקן ,הפן המנטלי הוא קריטי עבורו .
לפי דעתי אם היה מקבל ביטחון והרכב (מה שחסר לו פה)הוא היה שחקן של לפחות 15 שערים בעונה.
אבל וואלה לא הייתי מוציא אותו להשאלה כל כך מהר, מליקסון לא יסחוב עוד עונה שלמה בלי בעיה (בן 34) ,השאלה היא אם הוא המחליף הראשון למליקסון לפי בכר.
אני הבנתי את הראש של השחקן ,הפן המנטלי הוא קריטי עבורו .
איך אפשר לצפות שהוא יצליח,אם כל הרבה סטיגמות עליו
תנסו להבין אותו שנייה ,בשני המשחקים הגדולים והקריטיים(שלאחרון היה קשר ברור לאליפות)שהוא פתח ,הוא הוכיח את עצמו וזה היה שהוא עם ביטחון של הרכב. שהוא עם ביטחון הוא פשוט מסוגל לעשות דברים גאוניים.
הבעיה שהוא מודד למצב שהוא בן 24 ותקוע בספסל באלופות המדינה ששחקני הכנף שלה הם השחקנים הטובים בארץ אז כשהוא עולה מהספסל הבעיה שלו היא כנראה מנטלית והוא חושב שהוא צריך להוכיח יותר מידי, ועושה בדיוק ההפך ועובד בצורה אנוכית ומחשבה לא נכונה.
אני כולי מאמין שעם ביטחון משחק ועוד עבודה מנטלית מתחבא שם שחקן כדורגל גדול ,לא סתם מאמן כמו בכר מאמין בו כל כך למרות כל הדברים המוזרים שקורים סביבו(ובכר מאמן שאוהב שחקנים יציבים מנטלית ) אבל למרות זאת לא יכול לתת לו לשחק כל עוד טוני ומלי משחקים.
תנסו להבין אותו שנייה ,בשני המשחקים הגדולים והקריטיים(שלאחרון היה קשר ברור לאליפות)שהוא פתח ,הוא הוכיח את עצמו וזה היה שהוא עם ביטחון של הרכב. שהוא עם ביטחון הוא פשוט מסוגל לעשות דברים גאוניים.
הבעיה שהוא מודד למצב שהוא בן 24 ותקוע בספסל באלופות המדינה ששחקני הכנף שלה הם השחקנים הטובים בארץ אז כשהוא עולה מהספסל הבעיה שלו היא כנראה מנטלית והוא חושב שהוא צריך להוכיח יותר מידי, ועושה בדיוק ההפך ועובד בצורה אנוכית ומחשבה לא נכונה.
אני כולי מאמין שעם ביטחון משחק ועוד עבודה מנטלית מתחבא שם שחקן כדורגל גדול ,לא סתם מאמן כמו בכר מאמין בו כל כך למרות כל הדברים המוזרים שקורים סביבו(ובכר מאמן שאוהב שחקנים יציבים מנטלית ) אבל למרות זאת לא יכול לתת לו לשחק כל עוד טוני ומלי משחקים.
נערך לאחרונה על ידי REDZED ב 01 אוגוסט 2018, 00:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ForeverRed
יש מצב שאתה אשדודי במקור?REDZED כתב:איך אפשר לצפות שהוא יצליח,אם כל הרבה סטיגמות עליו
הבעיה שהוא מודד למצב שהוא בן 24 ותקוע בספסל באלופות המדינה ששחקני הכנף שלה הם השחקנים הטובים בארץ אז כשהוא מהספסל הבעיה שלו היא כנראה מנטלית והוא חושב שהוא צריך להוכיח יותר מידי, ועושה בדיוק ההפך.
אני כולי מאמין שעם ביטחון ועוד עבודה מנטלית מתחבא שם שחקן כדורגל גדול.
אין לי שום נטייה ושום אינטרס בשביל זריהן,אני מסתכל על מהצבForeverRed כתב: יש מצב שאתה אשדודי במקור?
והסגל הנתון,תקרא אולי תבין קצת את הכוונה שלי מחדש אולי תבין את הכוונה שלי.
שום שחקן התקפה ברמה (ולפי דעתי זריהן בעל רמה גבוהה אבל עם בעיה מנטלית) לא יכול להצליח כל עוד מליקסון וטוני משחקים . של מליקסון אופציה בקישור היא ממש לא ריאלית הוא ישחק רק
בשליש האחרון עם בכר.
ממן ובוזגלו דווקא כן הצליחו ליד מליקסון וטוני.REDZED כתב: אין לי שום נטייה ושום אינטרס בשביל זריהן,אני מסתכל על מהצב
והסגל הנתון,תקרא אולי תבין קצת את הכוונה שלי מחדש אולי תבין את הכוונה שלי.
שום שחקן התקפה ברמה (ולפי דעתי זריהן בעל רמה גבוהה אבל עם בעיה מנטלית) לא יכול להצליח כל עוד מליקסון וטוני משחקים . של מליקסון אופציה בקישור היא ממש לא ריאלית הוא ישחק רק
בשליש האחרון עם בכר.
לזריהן אין בעיות מנטליות. יש לו בעיות אחרות.
חחח בוזגלו הצליח ליד מליקסון וטוני מה אתה אומר ?CrazyRed7 כתב: ממן ובוזגלו דווקא כן הצליחו ליד מליקסון וטוני.
לזריהן אין בעיות מנטליות. יש לו בעיות אחרות.
לא נשכח את מה היה עם בוזגלו והפוסטים שלו שמליקסון חזר מהפציעה, רוב המשחקים מאז שוואקמה ואליפויות הגיעו הם לא שיחקו ביחד ואבא בוזגלו התעצבן שמליקסון מועדף על פני בוזגלו
ממן זה משהו אחר לגמרי, שחקן שעושה מרחק ולוחץ
( בניגוד לבוזגלו ומליקסון שלא עושים הגנה)
וזה ששחקן עושה הגנה לא אומר שהוא הגנתי
ואם זריהן כל כל בעייתי כמו שאתם אומרים אני לא חושב שבכר היה מסכים שהוא ישאר שחקן של באר שבע.
נערך לאחרונה על ידי REDZED ב 01 אוגוסט 2018, 06:56, נערך 2 פעמים בסך הכל.
זריהן שחקן מוכשר מאוד.
רק שהוא אשדודי טיפוסי
רק שהוא אשדודי טיפוסי
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הוא יכבוש נגדם עשירייה חחחחחגדי כתב:תכלס מה עושים אתו אם בית"ר מתפרקת?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אין דבר כזה חוזה ל- 4 משחקים בעונה?