עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
- The red one
Re: עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
נראה שה-VAR אושר וייכנס כבר בפלייאוף העונה
איזה בזבוז זה ערן לוי! עם אופי אחר, היה מככב באירופה. חרה של בן אדם, עושה טובה שזז, צועק יל כולם, אבל עם יכולת בעיטה ומסירה נדירים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם הוא היה מקצוען כמו יוסי בניון הוא היה היום במקום אחר לגמריי.MikiRed כתב:איזה בזבוז זה ערן לוי! עם אופי אחר, היה מככב באירופה. חרה של בן אדם, עושה טובה שזז, צועק יל כולם, אבל עם יכולת בעיטה ומסירה נדירים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אחד הדברים שמאוד הייתי רוצה לראות הקיץ הזה בהעברות זה את ערן לוי עובר להפועל חיפה.
ואז באותה נשימה מאוד הייתי רוצה לשמוע את ההסברים של הקמצן הלאומי והבכיין הלאומי על איך מדברים עם שחקן תחת חוזה.
חייב לגם להגיד שאייל סגל מתנהל בצורה מעוררת כבוד מול הסיטואציה הזאת.
ואז באותה נשימה מאוד הייתי רוצה לשמוע את ההסברים של הקמצן הלאומי והבכיין הלאומי על איך מדברים עם שחקן תחת חוזה.
חייב לגם להגיד שאייל סגל מתנהל בצורה מעוררת כבוד מול הסיטואציה הזאת.
חחחח זובאס עשה אנסטיס
חבל שערן לוי עזב את נתניה. עכשיו יהיה סיכוי נמוך יותר לקחת את דיא.
מהלך גדול של סגל. מחזיק ממנו מיום ליום.
לוי עוד יצטער על המהלך הזה.
אני מתפלל לאלוהים שגם קלינגר.
לוי עוד יצטער על המהלך הזה.
אני מתפלל לאלוהים שגם קלינגר.
ערן בסוף הקריירה, יש לו עוד שנתיים להשתכר. אם קיבל חוזה לשנתיים בחיפה, עשה נכון. נדמה לי שזה גם מקום מגוריו..
בכל מקרה לא יסתדר עם קלינגר "ראש קשה"
גר באור עקיבא.MikiRed כתב:ערן בסוף הקריירה, יש לו עוד שנתיים להשתכר. אם קיבל חוזה לשנתיים בחיפה, עשה נכון. נדמה לי שזה גם מקום מגוריו..
סמי מלכה במחצית:"איך אומרים בכדורגל? גם אם אתה צעיר אבל נותן את הכל, אתה נראה טוב"
מה?????
מה?????
סתם שוער פח.. לשחרר דחוף ולעשות סולחה עם אנסטיס.Noam98 כתב:חחחח זובאס עשה אנסטיס
וברצינות... עשה משחק קטסטרופלי לא פחות מאנסטיס, אבל ידוע לכולנו שזובאס שוער טוב.
לכן אני אומר שיש סיכוי סביר שגם אנסטיס הרבה יותר טוב ממה שראינו בשליש שעבר.
יאללה חדש חדש
רק אהבה תנצח...
זה באמת לא מובן בעיניי איך סאבו עדיין משחק בבית"ר כשהיא בעצם לא שילמה עליו שקל והכל סבבה.
וסטאנצו ההוא מעכו שהיה בעל הזכויות בלי לשים שקל בפועל, אולי נעשה איזה מחטף על קבוצה בלאומיתyossi כתב:זה באמת לא מובן בעיניי איך סאבו עדיין משחק בבית"ר כשהיא בעצם לא שילמה עליו שקל והכל סבבה.
- The red one
גיא דיין, הצדיק הגדול וירא השמיים, שכל כך חרד ממשחקי כדורגל בשבת כי הוא בסך הכול רוצה שלא יכפו עליו שום דבר ועל הדרך מנסה לכפות לאחרים, יעמוד לדין בגין התבטאות גזענית אחרי שעשה זריהן וקילל את עומר לקאו "אתיופי מסריח".
יופי של דו פרצופיות.
יופי של דו פרצופיות.
- yanivnew91
לא פחות משנה וחצי בחוץ!The red one כתב:גיא דיין, הצדיק הגדול וירא השמיים, שכל כך חרד ממשחקי כדורגל בשבת כי הוא בסך הכול רוצה שלא יכפו עליו שום דבר ועל הדרך מנסה לכפות לאחרים, יעמוד לדין בגין התבטאות גזענית אחרי שעשה זריהן וקילל את עומר לקאו "אתיופי מסריח".
יופי של דו פרצופיות.
נמאס מכל הפרחחים האלה