דינמו זאגרב- הפועל באר שבע- שלישי, 21:00, מקסימיר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

Re: דינמו זאגרב- הפועל באר שבע- שלישי, 21:00, מקסימיר

שליחה על ידי Guevara »

The red one כתב: אחינו לא צריך להתעצבן. אני אהיה שם בשלישי, בדרומי במקום הקבוע, אעמוד ואעודד אבל בתוך עמי אני חי. אתה תמים אם אתה חושב שלא הייתה החזרת כרטיסים רבתית (כולל הכסף) אם רק הייתה האופציה.
בגלל שבתוך עמך אתה חי, תשאיר לשאר העם לזיין תשכל ולהתבכיין כל היום.
ברוך השם לא חסר לנו כפויי טובה ולוזרים בנשמה שרק חיכו למפלה כדי שיוכלו לצאת ב200 קמש על כל העולם.

עבר יום, השוק ירד. הגיע הזמן לעלות מדרגה כקהל ולהפגין תמיכה מטורפת בלי קשר לתוצאה בשלישי. פשוט משחק של הוקרת תודה. זה השיח שצריך להיות עכשיו בעיר. הצדקנות שלך בטח שלא תעזור.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

Guevara כתב:
בגלל שבתוך עמך אתה חי, תשאיר לשאר העם לזיין תשכל ולהתבכיין כל היום.
ברוך השם לא חסר לנו כפויי טובה ולוזרים בנשמה שרק חיכו למפלה כדי שיוכלו לצאת ב200 קמש על כל העולם.

עבר יום, השוק ירד. הגיע הזמן לעלות מדרגה כקהל ולהפגין תמיכה מטורפת בלי קשר לתוצאה בשלישי. פשוט משחק של הוקרת תודה. זה השיח שצריך להיות עכשיו בעיר. הצדקנות שלך בטח שלא תעזור.
טוב בסדר יהיו 14,000 ותהיה תצוגת כמו נגד סלטיק. תרשום

לא מבין מה כזה כואב לכם לקבל את זה שאנשים לא יגיעו ואנשים לא היו מגיעים אם הם לא קונים כרטיס? זה הופך אותנו לקהל פחות טוב? אנחנו שונים מקבוצה אחרת בפן הזה? אתם מכירים קבוצות אחרות שבפיגור 0:5 כל האוהדים היו קונים כרטיסים (שעולים לא מעט) ומגיעים לדחוף?

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

The red one כתב: טוב בסדר יהיו 14,000 ותהיה תצוגת כמו נגד סלטיק. תרשום
נגד סלטיק נחלשנו אחרי דקה 80 פה אנחנו הולכים לתת 120 דקות

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

הלוואי השחקנים שלנו היו כמו אוגו , שלוקח הכל ללב ומוציא את כל הלב שלו לעומת כולם שעדיין בטראומה ומסתגרים בעצמם ומעדיפים לשתוק או להדליף.

אוגו הולך לאינטסגרם ורושם שם שהוא מאוד מצטער בפני הקהל , ושכל השחקנים אשמים באותה מידה וצריך להרים את הראש לקראת יום שבת.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Guevara

שליחה על ידי Guevara »

The red one כתב: טוב בסדר יהיו 14,000 ותהיה תצוגת כמו נגד סלטיק. תרשום

לא מבין מה כזה כואב לכם לקבל את זה שאנשים לא יגיעו ואנשים לא היו מגיעים אם הם לא קונים כרטיס? זה הופך אותנו לקהל פחות טוב? אנחנו שונים מקבוצה אחרת בפן הזה? אתם מכירים קבוצות אחרות שבפיגור 0:5 כל האוהדים היו קונים כרטיסים (שעולים לא מעט) ומגיעים לדחוף?
אני רוצה להיות שונה. אני רוצה להיות חלק מקהל אוהדים שמבין שגם ימים כאלה יהיו, שגם תקופות רעות נעבור עם הקבוצה - אבל שבגלל הימים הרעים האלה הימים הטובים יהיו מתוקים הרבה יותר.
רוצה להיות חלק מקהל אוהדים שיאמין במשפט האהבה מנצחת, ושלתמיכה ללא תנאים יש את הסיכוי הכי טוב להרים את הקבוצה.
אם הבנתי נכון אתה עיתונאי, ומן הסתם התרגלת לחפש את הרע, כי אחרת איך תמשוך את האהבלים של באר שבע לקרוא כתבות?
אבל אם יש לך את הכוח להשפיע על דעת קהל, תשתמש בו בתבונה.
המטרה היא שהפועל באר שבע תמשיך להיות בטופ, כדי שזה יקרה היא צריכה לקבל תמיכה ללא תנאים (כל עוד ראשי המערכת הם כאלה שבאמת רוצים בטובתה). התבכיינות, אמירת המובן מאליו ולהגיד אמרתי לכם פשוט פחות יעיל במקרה הזה.
השוק עבר, הגיע הזמן למזער נזקים ולהוכיח גדולה.

תמונה

סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Noam98 »

RedRock כתב:
הגישה שלך החל מאתמול בערב פשוט מסריחה לאללה.
מקווה שאתה מבסוט.
המועדון עשה טעויות, בטוח עוד יעשה עוד, אבל בדיוק לרגעים האלה נועדנו אנחנו.
מצטער שאני נאלץ להגיד את זה לאחד כמוך, אבל מעדיף שאתה ושכמותך לא יבואו בשלישי, יהייה לנו הרבה יותר קל לתמוך במועדון ובשחקנים.
הוא בכל זאת לא טועה

סמל אישי של משתמש
The red one

Guevara כתב: אני רוצה להיות שונה. אני רוצה להיות חלק מקהל אוהדים שמבין שגם ימים כאלה יהיו, שגם תקופות רעות נעבור עם הקבוצה - אבל שבגלל הימים הרעים האלה הימים הטובים יהיו מתוקים הרבה יותר.
רוצה להיות חלק מקהל אוהדים שיאמין במשפט האהבה מנצחת, ושלתמיכה ללא תנאים יש את הסיכוי הכי טוב להרים את הקבוצה.
אם הבנתי נכון אתה עיתונאי, ומן הסתם התרגלת לחפש את הרע, כי אחרת איך תמשוך את האהבלים של באר שבע לקרוא כתבות?
אבל אם יש לך את הכוח להשפיע על דעת קהל, תשתמש בו בתבונה.
המטרה היא שהפועל באר שבע תמשיך להיות בטופ, כדי שזה יקרה היא צריכה לקבל תמיכה ללא תנאים (כל עוד ראשי המערכת הם כאלה שבאמת רוצים בטובתה). התבכיינות, אמירת המובן מאליו ולהגיד אמרתי לכם פשוט פחות יעיל במקרה הזה.
השוק עבר, הגיע הזמן למזער נזקים ולהוכיח גדולה.
אתה יכול לרצות אבל זה לא קורה, 3 שנים לא הספיקו לך להבין את זה?
אתה לא רואה שאנשים עוזבים משחק בדקה 75? אתה לא רואה שבמשחקים חסרי חשיבות (מול פלורה למשל) בדרומי(!!) יושבים אחרי 20 דקות? אתה לא רואה שבמשחקי ליגה "רגילים" הכרטיסים בכלל לא נמכרים? אתה חושב שהאנשים האלה בכלל יטריחו את עצמם לבוא כשאתה מתחיל בפיגור 0:5? עזוב לעודד, לבוא?! באמת?!

תאמין לי, ועזוב את זה שנכנסת עכשיו לכל העיתונאי והשטויות האלה, שאני רוצה הרבה יותר ממך בדיוק את כל הדברים שציינת. אבל זה לא קורה ואין מה לנסות להתכחש לזה או לצאת על אנשים שאומרים את האמת

סמל אישי של משתמש
Guevara

שליחה על ידי Guevara »

The red one כתב: אתה יכול לרצות אבל זה לא קורה, 3 שנים לא הספיקו לך להבין את זה?
אתה לא רואה שאנשים עוזבים משחק בדקה 75? אתה לא רואה שבמשחקים חסרי חשיבות (מול פלורה למשל) בדרומי(!!) יושבים אחרי 20 דקות? אתה לא רואה שבמשחקי ליגה "רגילים" הכרטיסים בכלל לא נמכרים? אתה חושב שהאנשים האלה בכלל יטריחו את עצמם לבוא כשאתה מתחיל בפיגור 0:5? עזוב לעודד, לבוא?! באמת?!

תאמין לי, ועזוב את זה שנכנסת עכשיו לכל העיתונאי והשטויות האלה, שאני רוצה הרבה יותר ממך בדיוק את כל הדברים שציינת. אבל זה לא קורה ואין מה לנסות להתכחש לזה או לצאת על אנשים שאומרים את האמת
כנראה שעיתונאי תמיד חושב על הדיווח. אני חושב על לשנות. זה שהקהל ברובו שרמוטות כפויי טובה אני יודע. אני פשוט חושב שהתפקיד שלי זה לא להגיד את זה אלא לשנות את זה.

תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

אל תדאג, אני לא אומר את זה איפה שלא צריך (לדעתי)

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

בגדול, נווה צודק.
מי שמצפה לאצטדיון מלא ולמפגני תמיכה לא חי במציאות.

האוהדים האמתיים יהיו שם.
נקווה לסיים את זה בטעם טוב.

סמל אישי של משתמש
Guevara

שליחה על ידי Guevara »

אל תדאג כפרה, לא החשבתי אותך באלה שמשנים. תמשיך בעיסוקך לתת לנו את האמת בפרצוף. חסרים לנו כאלה.

תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

Guevara כתב:אל תדאג כפרה, לא החשבתי אותך באלה שמשנים. תמשיך בעיסוקך לתת לנו את האמת בפרצוף. חסרים לנו כאלה.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

The red one כתב: :דופק את הראש בקיר:
אנחנו אלה שצריכים לדפוק את הראש בקיר גבר.

את הפסימיות וחוסר התקווה לשינויים תשמור לעצמך. גם אם אתה צודק זה שאתה מכבה פה אנשים בטח לא תורם למצב, ותהיה בטוח שלפורום הזה יש חשיפה והשפעה לא קטנים בכלל.

מקווה שהארגון ודפי האוהדים נכנסו למוד יותר שאפתני, אנחנו צריכים שכבר יתחילו לתת בוסט ברשתות החברתיות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Guevara כתב:אל תדאג כפרה, לא החשבתי אותך באלה שמשנים. תמשיך בעיסוקך לתת לנו את האמת בפרצוף. חסרים לנו כאלה.
תגובה לא ראויה.
מפתיע שזה מגיע ממשתמש ראוי כמוך.

לא מבין מה אתם מנסים להשיג.
להאמין שהקהל יגיע בשיא תפארתו למשחק ביום שלישי זה שקול בעיניי לתחזיות הורודות שהתפוצצו לכולם בפנים לפני 24 שעות.
לא הספיק לכם?

במקום להשתיק אחרים תלמדו לתת מקום גם למי שלא חושב כמוכם.
בגישה אתם צודקים בענק ואתה יכול להיות בטוח שגם אותם אנשים שמרשים לעצמם לראות את המציאות כפי שהיא ולא לחיות באשליות יעמדו לצידך בטריבונה, ואפילו יגיעו לפניך.
זה לא הופך אותם לפחות טובים ממך.

הזלזול לא במקום.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

ForeverRed כתב: תגובה לא ראויה.
מפתיע שזה מגיע ממשתמש ראוי כמוך.

לא מבין מה אתם מנסים להשיג.
להאמין שהקהל יגיע בשיא תפארתו למשחק ביום שלישי זה שקול בעיניי לתחזיות הורודות שהתפוצצו לכולם בפנים לפני 24 שעות.
לא הספיק לכם?

במקום להשתיק אחרים תלמדו לתת מקום גם למי שלא חושב כמוכם.
בגישה אתם צודקים בענק ואתה יכול להיות בטוח שגם אותם אנשים שמרשים לעצמם לראות את המציאות כפי שהיא ולא לחיות באשליות יעמדו לצידך בטריבונה, ואפילו יגיעו לפניך.
זה לא הופך אותם לפחות טובים ממך.

הזלזול לא במקום.
מי שמגיע למשחק בתחושה שאין לנו על מה לשחק, בין אם זה העפלה (לאופטימיים)/תיקון הרושם/ שיפור הכימיה בין השחקנים שלא יגיע

שלח תגובה