וואלה: זיו כבדה שוחרר מהפועל ב"ש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

Re: וואלה: זיו כבדה שוחרר מהפועל ב"ש

שליחה על ידי אימפריה באדום »

אני חושב שקדוסי ואסולין מספיקים לליגת העל.
ובהחלט בקטע של המגן ימני אני מסכים איתך .
אבל אני מעדיף שרביבו ישחק ויהיה בקבוצה מאשר מגן ימני טוב.
כי לרמה של ליגת העל אפילו אילוז מספיק.

סמל אישי של משתמש
ארז3333

שליחה על ידי ארז3333 »

אימפריה באדום, אתן לך שם אחד שיוצא מההרכב. אם אתה עוקב אחריי אז לא תופתע. אחרת, תופתע מאד. מליקסון, בכנף ימין יש לי העדפה לקבדה.

משון שזה כבר לא רלוונטי מתפתחת תחרות חיובית בכנף ימין מליקסון/אלקיים, בכנף שמאל מסיקה/אסולין, מאחורי החלוץ רביבו/בונפלד, קישור אחורי שן/אופיר, כשנאסר אורב מאחור ככלבויניק.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ארז3333 כתב:אימפריה באדום, אתן לך שם אחד שיוצא מההרכב. אם אתה עוקב אחריי אז לא תופתע. אחרת, תופתע מאד. מליקסון, בכנף ימין יש לי העדפה לקבדה.

משון שזה כבר לא רלוונטי מתפתחת תחרות חיובית בכנף ימין מליקסון/אלקיים, בכנף שמאל מסיקה/אסולין, מאחורי החלוץ רביבו/בונפלד, קישור אחורי שן/אופיר, כשנאסר אורב מאחור ככלבויניק.
אופטימי...
קשה לי להאמין שעזורי באמת מחשיב את אלקיים ואסולין כשחקנים שיכולים להילחם עם מליקסון ומסיקה על חולצת ההרכב.
אני מניח שבשבילו הם סתם שחקנים צעירים שיכולים להיות מחליפים טובים.

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

אימפריה באדום כתב:yedidel-תן לי לפחות 2 שמות של שחקנים (קשרים ) שאתה מוציא מההרכב בישביל שכבדה ישחק?
אז אתה אומר שכבדה הכי פחות טוב [קשרים]?
תמונה

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום

הוא יותר טוב מרביבו?
מליקסון ?
מסיקה?

סמל אישי של משתמש
ארז3333

שליחה על ידי ארז3333 »

כן, כבדה טוב ממליקסון. מאור וירטואוז יותר, אך זיו יעיל יותר. בעיני.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אימפריה באדום כתב: מסיקה?
ממש לא נופל ממנו.

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום

רק התחילה השנה בוא ניתן לו קצת זמן ( למסיקה )

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

אימפריה באדום כתב:הוא יותר טוב מרביבו?
מליקסון ?
מסיקה?
הוא לא יותר טוב ממליקסון אבל הוא הרבה יותר יעיל ממנו- תיהיה בטוח.
אלקיים ? אסולין? יותר טובים ממנו? , ובוא לא נדבר על שחקני בית כשבהרכב שלנו רץ שחקן בית אחד [אילוז]
יוסי אופיר יותר טוב ממנו ?
ומסיקה איך שהוא נראה עכשיו כבדה לא רואה אותו

כבדה יכול להיות חילוף של דקה 60-70 מעולה .
תמונה

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

אני אישית מאוד אוהב את כבדה ואני חושב שהיה אפשר לתפקד אותו בתור מגן ימני.
אבל עדיין ההתלהמות פה מוגזמת, כלפי עזורי. זה לא קל לבנות קבוצה חדשה לגמרי
ותמיד יש טעויות ומחדלים אין מה לעשות, מי שלא עושה לא טועה.
אני חושב שבסה"כ הבנייה היתה דיי טובה ויש לנו אחלה קבוצה.
אסור לשכוח שהיו מגבלות בעת בניית הסגל ולא כל שחקן רצה להגיע לפה, ולכן נוצר גם "הבלאגן" שאתם מתארים.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

איך אתם אוהבים להפריז ולהגזים ביכולת של שחקנים ,זה משגע אותי...
אתם מבינים שלפי מה שאתם אומרים,זיו כבדה עם כל ה"כשרון המטורף" הזה שאתם מדברים עליו,בגיל 31,
כבר היה אמור להיות עם רזומה מרשים ושם דבר בכדורגל הישראלי,לא ככה?
איך אתם מסבירים שלאורך שנים השחקן נע בין אפסיות לבינוניות?
סבבה,אני לא מזלזל במה שכבדה תרם לנו,אבל כשאתה מתקדם בחיים אז גם הדרישות שלך משתנות ולצערי
ב"ש לא יכולה להמשיך לבנות ולהחזיק (כלכלית ומקצועית) שחקנים שאין להם עוד לאן להשתפר ושהיכולת
הנוכחית שלהם היא לא בשמיים.
כבדה שחקן חלש מאוד מאוד מאוד פיזית,מקבל שכר לדעתי גבוה ביחס למה שהוא שווה באמת ובואו לא נשכח
שהוא בן 31-32...כבר ממש לא ילד.
יש למועדון שיקולים כלכליים ובעיקר מקצועיים,אני לא חושב שכל אחד פה יכול לשחק לי אותה מאמן גדול ולהתלהם
על ההתנהלות הזאת.

נ.ב
אני די בטוח שכבדה רצה להשתחרר כשהוא הבין שהוא לא בתוכניות של הרכב פותח העונה.

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

כבדה באמת שחקן מוכשר ,אומנם לא כישרון אריופאי אבל בליגה שלנו הוא באמת כישרון.
ראובן עובד הגיע לאן שהוא עם כל הכישרון שלו ? והוא מוכשר בטירוף . זה לא קשור בכלל!
כבדה נע בין ''אפסיות לבינוניות'' כמו שאתה מגידר את זה בשביל לשחק והוא בכלל לא מתאים לרמה של הקבוצות בהם הוא שיחק ולראייה העונה הזאת בב''ש שהראתה לנו שהוא הרבה יותר טוב מהקבוצות שבהם הוא הסתובב , למרות העונות בת''א ובבית''ר שהוא הייה שחקן הרכב , אך לא הצליח לתקוע יתד .
היכולת הנוכחית שלו לא בשמיים ? אז למה האוהדים בחרו בו כשחקן המצטיין של העונה ?
מכל הסגל שהמשיך איתנו כבדה נבחר למצטיין ואתה אומר שהיכולת שלו לא משהו אז איך הייתה היכולת של כל השאר? , הרי הוא הייה מצטיין למרות שהיכולת שלו לא משהו.

ידידנו יחיאל צגאי שיחק בלא מעט משחקים בהרכב הפותח של נתניה בעונה שהיא סימה שנייה בליגה ואיך שיצא לי לראות את שני השחקנים הם +- אותה רמת פיזיות- אז איך זה קשור לשכר בכלל? מילא היית אומר לי גיל מקובל אבל מה הקשר פיזיות , מי ישמע מטראצי וקאנברו משחקים בליגה שלנו.

זו דעה אני בטח לא 'מתלהם' על המועדון.
זה ברור שהוא הבין שהוא למשחק יותר משתלם לו לעבור קבוצה, אני די טוח שלא מעט קבוצות יסכימו לקלוט אותו מכורח העונה אשתקד שהוא נתן .
תמונה

סמל אישי של משתמש
ארז3333

שליחה על ידי ארז3333 »

הופה הופה משיח. בעידן ברקת לפחות אנו מדברים על עניני כדורגל ולא על התנהלות. אף אחד לא מתלהם, רק מביע דיעה. חבל שהשחקן המצטיין בעונה הקודמת נזרק במחי יד לפח. לכל הפחות הוא היה צריך להשאר כשחקן ספסל. אגב, אל מי נבוא בטענות אם לא למאמן (כאן באינטרנט. כן. לא ביציע) שהחתים את כבדה, אסולין, אלקיים, בונפלד, טאצ'י, נאסר, מסיקה ושן, ובהמשך את אופיר ורביבו מבלי לשחרר אף אחד כולל מליקסון ואוקוגו החתומים כאן עוד מהעונה הקודמת?

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

עד למהלך הזה הצלחתי להבין את גיא עזורי בכל ההחלטות שקיבל, גם אם חלקן היו מוזרות
כמו החתמת זרים בטלפון. אבל כמו שנופלים עליו על החתמת בנגורה בטלפון, אפשר גם להתפעל
מהחתמת פרגל בטלפון. בכל אופן, שחרורו של כבדה הוא שערורייה לטעמי ובכל מקום מתוקן לא היו
נותנים לדבר כזה לקרות. להזכיר לאדון עזורי, הפועל ב"ש עלתה לליגת העל, היא לא עלתה לליגת
האלופות, לא למונדיאל, לא ליורו ולא לליגה האירופית. בנוסף אם אני לא טועה המועדון לא קיבל אישור
מיוחד להשתתף בפרמייר ליג או בסריה A. בוא ותגיד לי אדון עזורי, מה יש בליגת העל שזיו כבדה
לא יכול לשחק שם? מה כל כך מפחיד בליגה הזאת שכבדה לא יצליח להתמודד איתו? איך יתכן ששחקן
העונה של הקבוצה בלאומית, שהציג יכולת בשתי דרגות משאר הליגה לא יכול לשחק בליגה שחצי ממנה
מורכבות מקבוצות ברמה של ליגה לאומית?.

אני לא רוצה לפגוע בשחקנים מהסגל אבל אני יכול למנות לפחות חצי קישור שנמצא מתחת לרמתו של
כבדה. אין מצב ששחקן ישוחרר ולא יקבל אפילו צ'אנס להוכיח את יכולתו במשחקים ובאימונים. אני עיוור
שאני לא היחיד שראה שגם בדקות הספורות שכבדה שיחק הוא הציג יכולת טובה והביא לחימה?.

הבעיה היא שכבדה מופנם, צנוע, שקט ולא אחד שיעמוד על מקומו ויכולתו, הוא פשוט יעשה מה שאומרים
לו. בדיוק במקרים כאלה קיימים הנהלה ואהדים, שאומנם לא צריכים להתערב בהחלטות מקצועיות, אבל
צריכים להילחם על השחקן שנקשר כל כך לקבוצה, למועדון, לקהל ועשה עונה מדהימה.
לי אין ספק, זיו כבדה יותר מראוי לליגת העל!!!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. הביקורת על עזורי היא יותר ממוצדקת.
לאורך כל הקיץ עזורי נוהג במה שאפשר לתאר רק כפאניקה.
אנחנו התחלנו לפני כולם את ההכנות לעונה, וניתן היה לחשוב שגם את הסגל נגבש עקב כך לפני כולם.
אבל עזורי בכל שבוע מצרף שחקנים נוספים לסגל על חשבון כאלה שקיימים או בנוסף להם.
לא יתכן שזיו כבדה ודנדי אוקונגו שהיו מהמצטינים בשנה שעברה, לא יהיו בתוכניות העונה. ואם הם לא בתוכניות לעונה הקרובה, למה לעזעזאל עזורי החתים אותם רק לפני זמן קצר על חוזה לעונה נוספת?

2. לא יתכן שאחרי מחנה אימונים, משחקי אימון ומשחקי גביע הטוטו שנעשו כהכנה לליגה, אנחנו רואים ששחקנים שפתחו בכל אותם משחקים יורדים לספסל, כשיוסי אופיר ודוד רביבו שעשו אימון וחצי עם הקבוצה פתחו בהרכב.

3. לא יתכן שעזורי ממהר להחתים זרים (אטצ'י ובנגורה) וגם באותה מהירות משחרר אותם.
האם הכסף גודל על העצים? מישהו מתפלא שאלונה אמרה לעזורי שהיא לא נותנת לו כסף נוסף לזרים עד ינואר, וגם אז היא לא תיתן כסף לזר לפני שהוא יבחן כאן במשך תקופה ארוכה?
כבר כאן רואים סימנים של חוסר אמון בעזורי.

4. לא יתכן מאמן שלא יבצע חפיפה עם הקודם שלו בתפקיד ("ניהלתי איתו שיחה של 5 דקות") ולא ידע מה הקבוצה עברה בשנה לפני כן ומה כל שחקן נתן.

5. זיו כבדה הוא שחקן טוב וחשוב להפועל באר שבע. קל לעזורי הרבה יותר לתת את הצאנס לשחקני רכש אותם הוא הביא מבחוץ, מאשר לתת דקות לפייטר כבדה.
תרשו לי לא להתייחס לדיבורים על הצערת הקבוצה מפי מאמן שהביא בתקופה האחרונה את קאלה, מסיקה, אייל שן, יוסי אופיר ודוד רביבו, כולם שחקנים מבוגרים.
תרשו לי לא להתייחס לדיבורים על שיחרור כבדה כדי לתת לאלקיים ונאסר את הדקות. כבדה הוא בכלל שחקן ספסל השנה, ואלקיים לא מקבל דקות גם בלי קשר לזיו.

6. לא חושב שעזורי צריך להתפטר, אני נותן למאמן הרבה ימי חסד. כן חושב שההתנהלות שלו הקיץ היא כישלון גדול ועומד מעליה ענן כבד של חוסר מקצוענות.

נ.ב
אם כבדה עדיין בקבוצה ביום ראשון, הוא השחקן הראשון שהייתי קורא לו ליציע ונותן לו תמיכה כולל קריאות "תישאר תישאר".
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה