אלדר כתב:
אז שאנסטיס יעמוד בלחץ שזימן על עצמו ויוכיח שהוא אובארוב.
דרך אגב.
את ההזדמנות אני היתי נותן לו מול דינאמו זאגרב בטרנר.
משחק נטו להחזיר את הכבוד. להיות או לחדול.
אחת הטעויות של בכר אתמול זה שהוא נתן לו להמשיך לשחק כל המשחק, הסיבה לזה היא כביכול לא לגמור אותו ולא להוריד לו עוד יותר את הביטחון.
מה שקרה בפועל זה שהוא נשאר על הדשא וקיבל עוד יותר השפלה ומכה יותר גדולה מאשר אם היה מוחלף במחצית.
לתת לו לפתוח בטרנר זה לירות לעצמנו כקבוצה ברגל, הוא יהיה בלחץ, כל בעיטה שלו ירעדו לו הידיים והרגליים והקהל יהיה נבוך. אסור שזה יקרה בטרנר.
המשחק בשלישי חשוב מאוד לביטחון של הקבוצה, גם בסלטיק קיבלנו בראש ונכון שזה מאוד שונה, אבל הגענו לגומלין למרות ידיעה שצריך 3-0 ונתנו תצוגת כדורגל הכי טובה בהיסטוריה של המועדון.
אז מהפך אנחנו לא נעשה אבל חשוב מאוד להחזיר את הכבוד, לפתוח עם גורש וההרכב הכי חזק שיש. והדבר הכי חשוב זה להודות בטעות עם השוער ולא לגמור עליו ועלינו עוד יותר.
אם הוא לא משוחרר מבחינתי זה טעות יותר חמורה מההחתמה שלו. שלא ישחקו לנו בראש שהוא יוכל להשתפר, במקרה הטוב יקח לו כמה חודשים ארוכים להתאושש מהמשחק הזה. אם אתם שואלים אותי הקריירה שלו די גמורה ואני לא מגזים.
לשבת היום עם ראשי בני יהודה ולסגור את זובאס. חבל על הזמן, המאמץ והעקשנות.
זה לא שוער וזה לא בעיית ביטחון. לפי 20 דק׳ ראשונות אתמול היינו צריכים לנצח, השחקנים איבדו בו אמון.
אם שחקנים לא מרגישים ביטחון מהשוער שמאחוריהם חבל על הזמן של כולם.