בכר והחבר'ה- צוות לעניין
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
הבעיה שהוחתמו שחקנים בינוניים גם השנה
- ForeverRed
אם רק היה הולך עם תחושת הבטן ופותח עם גורש.
הלך על הצעד הפופוליסטי ושילם את המחיר.
אני בטוח שההחלטה הזאת תעלה לו בהרבה שעות שינה בשבוע הקרוב.
הלך על הצעד הפופוליסטי ושילם את המחיר.
אני בטוח שההחלטה הזאת תעלה לו בהרבה שעות שינה בשבוע הקרוב.
אני מזהה קו מחבר ברור בין משחקי חוץ באירופה וזה מאוד מאכזב שנראה שבכר לא לומד מזה.
במשחקים שאנחנו אנדרדוג מובהק ויוצאים למשימה אבודה מול יריבה סקסית (אולימפיאקוס, אינטר,סהותהמפטון) - יש משחק טקטי מושלם.
במשחקים מול יריבות עם שמות פחות מפתים, אנחנו מגיעים לשחק כאילו אנחנו בליגה, באים להחזיק בכדור, מעלים קו הגנה הגנה גבוה וחוטפים מתפרצת בחצי שעה הראשונה פקל
במשחקים שאנחנו אנדרדוג מובהק ויוצאים למשימה אבודה מול יריבה סקסית (אולימפיאקוס, אינטר,סהותהמפטון) - יש משחק טקטי מושלם.
במשחקים מול יריבות עם שמות פחות מפתים, אנחנו מגיעים לשחק כאילו אנחנו בליגה, באים להחזיק בכדור, מעלים קו הגנה הגנה גבוה וחוטפים מתפרצת בחצי שעה הראשונה פקל
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
טעיתי. טעינו. הכתובת הייתה על הקיר, אבל העדפנו לסמוך בעיניים עצומות על הצוות המקצועי ולא ראינו את שעתיד לבוא.
בהתחלה הייתי בהלם, לאחר מכן כועס, עכשיו אני מאוכזב כי זה מרגיש ששילמנו על יהירות וזחיחות מסוימת אחרי שזכינו בשלוש אליפויות רצוף.
בהתחלה הייתי בהלם, לאחר מכן כועס, עכשיו אני מאוכזב כי זה מרגיש ששילמנו על יהירות וזחיחות מסוימת אחרי שזכינו בשלוש אליפויות רצוף.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
במחצית היה צריך להוציא את השוער . ברגע שלא עשה את זה ההדחה היא אחריותו הישירה.
ברק חייב לעשות משהו שיזעזע את המערכת. אי אפשר להמשיך כאילו כלום אחרי חמישייה.
מה שכן, אין רגוע ממני כשהוא על ההגה. שילם במזומן על היוהרה, אבל אין מתאים ממנו לתקן.
מה שכן, אין רגוע ממני כשהוא על ההגה. שילם במזומן על היוהרה, אבל אין מתאים ממנו לתקן.
לשחרר 5-6 שחקנים. זה המהלך הראשוני.izguy83 כתב:ברק חייב לעשות משהו שיזעזע את המערכת. אי אפשר להמשיך כאילו כלום אחרי חמישייה.
לא ברורה לי ההפקרות של בכר אתמול, הרצון להשיג שער בכל מחיר פירק לגמרי את הקבוצה.
היה חייב לנסות לשמור על הפסד 2:0 ואולי לגנוב איזה שער במתפרצת.
היה חייב לנסות לשמור על הפסד 2:0 ואולי לגנוב איזה שער במתפרצת.
הכי קל זה ללכלך על סטו אבל כשהוא יצא אוגו נשאר לבד בקישור ונגמר המשחק,לא יודע מה בכר ראה מאיבינדר אתמול ולמה שהר שיחק 75 דקות,יש לבכר שבועים לחשוב ולהתכונן למשחק הבית מול אפועל
אותי מעצבן שעדיין לא קם אף אחד ואמר "אני לוקח אחריות, הטעות היא שלי"
כולם אשמים. אסור לאף אחד לקחת את עצמו.maxkid22 כתב:אותי מעצבן שעדיין לא קם אף אחד ואמר "אני לוקח אחריות, הטעות היא שלי"
זה כולל את בכר הצוות ההנהלה והשחקנים.
ברגעים כאלה עדיף להם לשתוק ולא לקחת אחריות.
על הדשא אנחנו כבר נדע מי לקח אחריות ומי מאשים אחרים.
אנחנו נראה מי שינה גישה ומי עדיין חיי בסרט
כתבה מוואלה! ספורט - השתגענו בגללה: הפועל באר שבע משלמת את המחיר על קיץ שחצני,
https://sports.walla.co.il/item/3175970 ... cialbutton" onclick="window.open(this.href);return false;
וואו וואו ואו!!!
הטור הכי נכון שקראתי בשנים האחרונות
https://sports.walla.co.il/item/3175970 ... cialbutton" onclick="window.open(this.href);return false;
וואו וואו ואו!!!
היה אפשר לקרוא את זה גם פה בחודש האחרון...אלדר כתב:כתבה מוואלה! ספורט - השתגענו בגללה: הפועל באר שבע משלמת את המחיר על קיץ שחצני,
וואו וואו ואו!!!
חחחחחחח לגמריי מה שהרבה מהפורום כתב כאן וזה זיכה אותם בלא מעט תגובות חריפות ממשתמשים אחרים...yedidel כתב:
היה אפשר לקרוא את זה גם פה בחודש האחרון...
הקטע שלהיות נביא זעם בפורום זה טרנד... וגם הכי קל.RedHell כתב: חחחחחחח לגמריי מה שהרבה מהפורום כתב כאן וזה זיכה אותם בלא מעט תגובות חריפות ממשתמשים אחרים...
אני מגן הרבה על הקבוצה כי סמכתי בעיניים עצומות על כולם.
אני עדיין סומך רק שהמשחק אתמול יצר סדק מסויים שאני מאמין שיצליח להתרפא. הגרלה הזו תחזיק את כולם למסלול מהר מאוד כי פשוט אין ברירה