דינמו זאגרב- הפועל באר שבע- שלישי, 21:00, מקסימיר
Re: דינמו זאגרב- הפועל באר שבע- שלישי, 21:00, מקסימיר
הרבה אגו בהנהלה שלנו.
ומרפרוף באתרי הספורט השונים אתם רואים את התגובות של אוהדי כל הקבוצות שכותבים שמחים שבש הפסידה ככה מגיע להם על ההתנהגות שלהם.
ומרפרוף באתרי הספורט השונים אתם רואים את התגובות של אוהדי כל הקבוצות שכותבים שמחים שבש הפסידה ככה מגיע להם על ההתנהגות שלהם.
בדיוק. להחליף 2 שחקנים עם חוזה ב2 שחקנים שכל אחד עולה מיליון יורו לפחות(מרציאנו וטוני) זה חיסכון נטו!זה שי ! כתב:עלה לה לראש יותר מדי!!
חלאס באמת תמיד בעמדת השוער היא עושה בלאגן
אגידה לאשדוד מרצינו לבאר שבע וואקמה לבאר שבע פאיוביץ לכוסאחותק חלאס
מה את חושבת זה מונופול באמת
לצד המון דברים טובים הטעויות שלה הם קריטיות
זה נטו מאגו וחסכנות כמו שאמרו פה
מאוהב באישה הזאת אבל מספיק
סתם לשם השוואה מוכן להתערב ששטקוס לא מקבל אף גול מה5
זה שי !
הטמטום חוגג.
אוהדי הקבוצות מעניינים לי תביצה השמאלית.zelik כתב:הרבה אגו בהנהלה שלנו.
90% מהם מתחלפים איתך גם היום וה10% הנותרים רק מחכים לנפילה שלך כדי לתפוס לך את המקום.
למה מה חשבת? שאוהדי חיפה ומכבי יקימו סוכת אבלים?
כנראה שכחת מה היה כאן שנה שעברה אחרי הרביעייה שקיבלה מכבי מאסטנה.
אם היית מבין המשפט הראשון שכתבתי היה על לא לשחק באנשיםCrazyRed7 כתב: בדיוק. להחליף 2 שחקנים עם חוזה ב2 שחקנים שכל אחד עולה מיליון יורו לפחות(מרציאנו וטוני) זה חיסכון נטו!
הטמטום חוגג.
לגבי אנסטיס כן מדובר על חסכנות ואגו
תפסיק כבר לצייר שהכל ורוד שיש טעויות צריך לשיים תאהבה לאישה הזאת ולקבוצה בצד
זה שי !

אלונה לא נקיה מטעויות. גם ברק לא. תבקר אותם על טעויות מקצועיות - לגיטימי.זה שי ! כתב:
אם היית מבין המשפט הראשון שכתבתי היה על לא לשחק באנשים
לגבי אנסטיס כן מדובר על חסכנות ואגו
תפסיק כבר לצייר שהכל ורוד שיש טעויות צריך לשיים תאהבה לאישה הזאת ולקבוצה בצד
זה שי !
פשוט מציק לי שהופכים את זה לחסכנות. היא מביאה המון כסף מהבית.
מבחינתה המהלך של החלפת שוער עולה לה כסף. ולא מעט. וזה לא משנה אם זה שטקוס ב200 אלף יורו לעונה+מיליון ש״ח דמי העברה או אנסטיס ב250 אלף יורו לעונה+מענק חתימה בהעברה חופשית.
נכון שהכל שאתה מצליח ככה רוצים בנפילתך יותר. אבל עדיין ההתנהגות של הקבוצה גורמת יותר שנאה
אז אגו !!!!CrazyRed7 כתב: אלונה לא נקיה מטעויות. גם ברק לא. תבקר אותם על טעויות מקצועיות - לגיטימי.
פשוט מציק לי שהופכים את זה לחסכנות. היא מביאה המון כסף מהבית.
מבחינתה המהלך של החלפת שוער עולה לה כסף. ולא מעט. וזה לא משנה אם זה שטקוס ב200 אלף יורו לעונה+מיליון ש״ח דמי העברה או אנסטיס ב250 אלף יורו לעונה+מענק חתימה בהעברה חופשית.
חסכנות & אגו
זה שי !

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הייתה לי הרגשה רעה לפני המשחק. לא סתם הזכרתי משחקים שלנו באירופה מול יריבות ברמה שלנו שבכלל לא הופענו בהם.
דיברו כאן על השוער והבלם של היריבה, וההרגשה שלי בפנים אמרה לי שזה לא משנה כרגע כשאנחנו עולים עם שוער שלא שיחק תקופה ארוכה, בלם שחזר מהרחקה ממושכת, עוד בלם שמעולם לא פתח עונה כשחקן הרכב, מגן שמאלי עם הרבה סימני שאלה הגנתיים, קשר אחורי/בלם שלישי זר שרק הצטרף לקבוצה ויש לגביו המון סימני שאלה, טוני נואקמה בספסל, ג'ון אוגו בלי חוזה חדש ושרק חזר מהמונדיאל בלי הכנה לעונה, הכל נתן לי הרגשה שלפני שאנחנו מסתכלים על הקרואטים, אנחנו בעצמו לא מוכנים למשחק.
דיברו כאן על השוער והבלם של היריבה, וההרגשה שלי בפנים אמרה לי שזה לא משנה כרגע כשאנחנו עולים עם שוער שלא שיחק תקופה ארוכה, בלם שחזר מהרחקה ממושכת, עוד בלם שמעולם לא פתח עונה כשחקן הרכב, מגן שמאלי עם הרבה סימני שאלה הגנתיים, קשר אחורי/בלם שלישי זר שרק הצטרף לקבוצה ויש לגביו המון סימני שאלה, טוני נואקמה בספסל, ג'ון אוגו בלי חוזה חדש ושרק חזר מהמונדיאל בלי הכנה לעונה, הכל נתן לי הרגשה שלפני שאנחנו מסתכלים על הקרואטים, אנחנו בעצמו לא מוכנים למשחק.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
נשים רגע את אנסטיס בצד.
עולים למחצית שנייה, יודעים ששער חוץ משנה את התמונה ושהקרואטים משחקים על מתפרצות.
מה עושים? בן ביטון מנסה להקפיץ (!!!) מעל שחקן שלהם בחצי שלנו, מאבד לו ועושה עליו עבירה ועוד הולך לצעוק על השופט לקבל צהוב.
חצי דקה אחר כך, טאהא מנסה להעביר שחקן קרואטי 30 מטר מהשער מה שגם נגמר עם עבירה וצהוב.
כל זה מוליך למצב מסוכן שבסופו גם אייבינדר עושה עבירה על סף הרחבה שמובילה לשלישי ונגמר המשחק.
שמדברים על השחקן הישראלי מול השאר... זה בדיוק הדברים האלה, לא תראו את זה מהאיסלנדים או מהצ'כים לא בגלל שהם יותר טכניים אלא בגלל שהם יודעים מה שהם לא יודעים.
מאכזב מאוד שחזרנו לראש כזה ויהירות כזאת
עולים למחצית שנייה, יודעים ששער חוץ משנה את התמונה ושהקרואטים משחקים על מתפרצות.
מה עושים? בן ביטון מנסה להקפיץ (!!!) מעל שחקן שלהם בחצי שלנו, מאבד לו ועושה עליו עבירה ועוד הולך לצעוק על השופט לקבל צהוב.
חצי דקה אחר כך, טאהא מנסה להעביר שחקן קרואטי 30 מטר מהשער מה שגם נגמר עם עבירה וצהוב.
כל זה מוליך למצב מסוכן שבסופו גם אייבינדר עושה עבירה על סף הרחבה שמובילה לשלישי ונגמר המשחק.
שמדברים על השחקן הישראלי מול השאר... זה בדיוק הדברים האלה, לא תראו את זה מהאיסלנדים או מהצ'כים לא בגלל שהם יותר טכניים אלא בגלל שהם יודעים מה שהם לא יודעים.
- Sir Alex Ferguson
ידידאל, יש לי הרבה ביקורת על השחקנים שלנו, אבל הם שיחקו אתמול בלי שוער. חוץ מבעיטה אחת כל התקפה שהכדור נבעט לשער הסתיימה בגול.yedidel כתב:נשים רגע את אנסטיס בצד.
גם הגול השלישי שאתה מדבר עליו, הרמה פשוטה לרחבה, היווני היה צריך לקלוט את הכדור, הדף בצורה לא ברורה חזרה לשחקנים הקרואטים ומשם כבר נוצר הגול.
זה כמו שחלוץ יאבד כדור בהתקפה, יבעטו מהחצי ויביקו ותגיד זאת המנטליות של החלוץ הישראלי. אם הבעיטה הייתה הולכת לחיבורים הייתי מבין. אבל הרמה סתמית ולא מסוכנת שהשוער שעמד לנו בשער אתמול עשה ממנה שער ליריבה כמו בשאר השערים אתמול.
כי ההתקפה פשוט כיכבה אתמול.Sir Alex Ferguson כתב: ידידאל, יש לי הרבה ביקורת על השחקנים שלנו, אבל הם שיחקו אתמול בלי שוער. חוץ מבעיטה אחת כל התקפה שהכדור נבעט לשער הסתיימה בגול.
גם הגול השלישי שאתה מדבר עליו, הרמה פשוטה לרחבה, היווני היה צריך לקלוט את הכדור, הדף בצורה לא ברורה חזרה לשחקנים הקרואטים ומשם כבר נוצר הגול.
זה כמו שחלוץ יאבד כדור בהתקפה, יבעטו מהחצי ויביקו ותגיד זאת המנטליות של החלוץ הישראלי. אם הבעיטה הייתה הולכת לחיבורים הייתי מבין. אבל הרמה סתמית ולא מסוכנת שהשוער שעמד לנו בשער אתמול עשה ממנה שער ליריבה כמו בשאר השערים אתמול.
כמו שבסלטיק הפסדנו רק בגלל גורש... די נו
- Sir Alex Ferguson
עם חלוץ אחר במקום שהר אולי יש על מה לשחק בגולמין. ועדין, שוער שמסדר ליריבה 4 שערים, אין דרך להתמודד עם זה, זה הופך יכולת בינונית של הקבוצה שלך ומשחק שהיה מסתיים ב1-0 או 2-0 למשחק שאתה סופג חמישה שערים...yedidel כתב:
כי ההתקפה פשוט כיכבה אתמול.
כמו שבסלטיק הפסדנו רק בגלל גורש... די נו
גם עם 2-0 אתמול היית מודחSir Alex Ferguson כתב: עם חלוץ אחר במקום שהר אולי יש על מה לשחק בגולמין. ועדין, שוער שמסדר ליריבה 4 שערים, אין דרך להתמודד עם זה, זה הופך יכולת בינונית של הקבוצה שלך ומשחק שהיה מסתיים ב1-0 או 2-0 למשחק שאתה סופג חמישה שערים...
אנסטיס היה פח, אבל השאר רחוקים מלהיות נקיים.
השער השני לדוגמא, איך הוא עובר שם בכזו קלות בין סטו לאוגו. קו ההגנה נראה כמו שוק, דן אפילו לא בפריים והם 4x4 בזכות דריבל פשוט במרכז השדה.
מביך לחלוטין.
השער השני לדוגמא, איך הוא עובר שם בכזו קלות בין סטו לאוגו. קו ההגנה נראה כמו שוק, דן אפילו לא בפריים והם 4x4 בזכות דריבל פשוט במרכז השדה.
מביך לחלוטין.