ג'יאניס אנסטיס - שוחרר
Re: ג'יאניס אנסטיס חתם ל-3 שנים
לא בטוח שה"חברים" שלו לקבוצה ייתנו לו את הזמן והבטחון
היו במו״מ חודש על שטקוס. אז כנראה שזה לא נחת פתאום.אלדר כתב: שהנחיתו עלינו את הצרה הזאת!
רצו לחזק עמדה לאירופה.. עצוב.
מי בכלל חשב להחליף שוער במהלך הקיץ הזה עד שפתאום זה נחת עלינו
זה הרבה מעבר לחלודה חברים.
אתם הייתם לוקחים אתמול לפחות 2 מ-5 השערים שקיבלנו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נו באמת.bs war כתב:אני אגיד משהו שכנראה יהיה פה לא פופולארי.
נתן משחק מזעזע. עשינו טעות עם חילופי השוערים בוודאות. הכל נכון.
ועדיין אני מתקשה להאמין שמה שראינו ממנו עד עכשיו זו היכולת האמיתית שלו. מתקשה להאמין שהוא באמת זר למקצוע. הוא נזרק למים מהר והתחיל הכי גרוע שיכול להיות ועכשיו זה פשוט כדור שלג שלא מפסיק לגדול.
לדעתי אם החליטו ללכת עליו אז צריכים ללכת על זה עד הסוף. יכול מאוד להיות שכדאי לרוץ עם גורש כרגע באירופה כי שם באמת אין לנו מרווח לטעויות, אבל במסגרת המקומית אפשר לתת לאנסטיס לשקם לעצמו את הביטחון לאט לאט.
שחרור שלו נראה לי כרגע כמו צעד קפריזי ולא ריאלי.
אז על פי זה היינו צריכים סבלנות עם סונארה ועם צבאי בזמנו?
חוץ ממשחק מול מילאן וחצי עונה באאק אתונה השוער הזה שוער שני וסופג שערים מצחיקים.
שוער נורמלי גם עם ביטחון ברצפה עוצר לכל הפחות כדור או שניים ולא הודף כמו טירון.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
השער החמישי בכלל היה מחדל.ran כתב:זה הרבה מעבר לחלודה חברים.
מילא הוא לא יצא לכדור גובה אבל הוא היה חייב לקחת את הכדור שהלך בדיוק למרכז השער!
לא תגיד איזו נגיחה לחיבורים נגיחה למרכז השער בדיוק איפה שאנסטיס עמד.
שמע אתה כזה זיין שכל.The red one כתב: שפוצצתם בצורה הכי נבזית שיכולה להיות מערכת יחסים עם שוער ששירת אתכם נאמנה שנה וחצי בשביל להביא שוער זר שאולי טוב ממנו בכמה רמות (לא יותר מדיי), ואז כשהמו'מ עם שטקוס התארך טיפה, החתמתם בבהילות שוער שכבר 3 שנים מתפקד כשוער שני ובעונה היחידה שהתחיל בשער עזב אחרי חודשיים בגלל בעיות חוזה.
מת שמישהו יסביר לי מה הם באמת חשבו לעצמם
מעניין אם אוהדי ריאל מדריד מתבכיינים שלוקחים שוער ששירת נאמנה את המועדון ולקח 3 אליפויות אירופה ודוחקים אותו החוצה לטובת קורטואה.
שחרר כבר מהחרא הצהוב הזה. תתעסק בעיקר ולא בטפל.
- The red one
מה הקשר עכשיו חרא צהוב?! עובדות חביבי עובדות.CrazyRed7 כתב: שמע אתה כזה זיין שכל.
מעניין אם אוהדי ריאל מדריד מתבכיינים שלוקחים שוער ששירת נאמנה את המועדון ולקח 3 אליפויות אירופה ודוחקים אותו החוצה לטובת קורטואה.
משווה לי קורטואה לאנסטיס נו באמת עדיף שלא תגיב וזהו, ההתגוננות שלך מביכה
כפרה עליך אחי מספיק...CrazyRed7 כתב: שמע אתה כזה זיין שכל.
גם בי יש תקווה שאנסטיס שוער גדול שנקלע ליום רע
באמת אני רצה להאמין שזה המצב.
ואללה אחי. האמת ברורה לעין וצריך להסתכל למציאות בלי פחד.
נכשלנו כישלון חרוץ.
מודה ועוזב ירוחם
- דר אדום בנשמה
יש הבדל בין קורטואה לאנסטיס.CrazyRed7 כתב: שמע אתה כזה זיין שכל.
אם כבר להביא שוער זר אחריי שעסקת שטקוס נפלה אז אחד מוכח ולא חידה.
שמע אתה חייב להרגיע.CrazyRed7 כתב: שמע אתה כזה זיין שכל.
לא הבנתי מה אתה מנסה לעשות עכשיו? להצדיק את הטאזה שלך?
עזוב,יש כאן נפילה אטומית עם השוער.
גם אני הייתי מאלה שסמך על המערכת שהיא יודעת מה היא עושה,אבל יש כאן נפילה קשה והכי חמור זה שהמנכל שלך שוער.
נפש של של שוער אמורה להכיר אחד כזה שהיא רואה.
איך הוא לא עלה על הבלוף?
קחו סקופ -
אאל"ט הוא חתום פה ל3 שנים על חוזה של 200k+ לעונה.
אם אין סעיף שאומר שאפשר להשתחרר בסוף כל עונה אלונה לא משחררת אותו ומשלמת לו את כל החוזה בחיים, ולא משיקולים מקצועיים אלא כלכליים נטו.
אם אין סעיף שאומר שאפשר להשתחרר בסוף כל עונה אלונה לא משחררת אותו ומשלמת לו את כל החוזה בחיים, ולא משיקולים מקצועיים אלא כלכליים נטו.
נערך לאחרונה על ידי oranu ב 25 יולי 2018, 08:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
מה קשור משווה בין קורטואה לאנסטיס?
אני משווה סיטואציות. לפעמים מועדון מחפש להשתדרג גם כשיש לך משהו טוב אבל לא מצוין.
כתבתי עוד כששטוקס סיכם שאני אישית לא הייתי הולך על החלפת חיימוב. אבל זה מה שבכר רצה וזה לא משהו הזוי כל כך כמו שמתארים, לא מעט אוהדים חשבו שצריך שוער זר מצוין כדי להגיע לאלופות.
אני משווה סיטואציות. לפעמים מועדון מחפש להשתדרג גם כשיש לך משהו טוב אבל לא מצוין.
כתבתי עוד כששטוקס סיכם שאני אישית לא הייתי הולך על החלפת חיימוב. אבל זה מה שבכר רצה וזה לא משהו הזוי כל כך כמו שמתארים, לא מעט אוהדים חשבו שצריך שוער זר מצוין כדי להגיע לאלופות.
שמע תן לעצמך קצת חופש מהפורום, האובר הגנה שלך על המועדון והשחקן מביכים כבר.CrazyRed7 כתב: שמע אתה כזה זיין שכל.
יצאת על חלקינו שלא אהבנו את ההחתמה עוד בתחילתה כי הרי "איך אתם מעיזים לשפוט מבלי לראות דקה?!"..
אז הינה אחי, ראינו 180 דקות ו6 שערים שכמעט כולם של השוער שלך, עדיין אסור להעביר ביקורת?!
חברים תתקנו, זה לא שוער זה בדיחה והבדיחה הזאת הולכת לעלות לנו הרבה כסף.
ועל זה נאמר -
היבריס (ביוונית, ὕβρις) במובנו המודרני הוא רגש של גאווה וגבהות־לב מוגזמים, הגוררים בעקבותיהם עונש ותבוסה.
ועל זה נאמר -
היבריס (ביוונית, ὕβρις) במובנו המודרני הוא רגש של גאווה וגבהות־לב מוגזמים, הגוררים בעקבותיהם עונש ותבוסה.
נערך לאחרונה על ידי oranu ב 25 יולי 2018, 08:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
גם מי ייתן לו את הסכומים האלו גם אם ישוחרר.oranu כתב:קחו סקופ -
אם אין סעיף שאומר שאפשר להשתחרר בסוך כל עונה אלונה לא משחררת אותו ומשלמת לו את כל החוזה בחיים.
המשחק הזה ירדוף אותו כל החיים,כמו שקיבל חוזה של 200+ על משחק אחד נגד מילאן.