שקלzelik כתב:השוער מגיע בחינם שטקוס היה עולה 1.5 מליון יורו
ארנסט שטקוס
Re: ארנסט שטקוס
כן נכון.
תודה
תודה
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אין ספק שההודעה ההזויה הזו מסכמת היטב את הקהל ההזוי של הקבוצה.REDZED כתב:שוער בינוני פחות טוב משטקוס לדעתי מהלך אידיוטי של המועדון בכללי, אם לא שטקוס והוא איבדנו את חיימוב סתם ועוד על חשבון זר
מי שיכול- שייקח איזה ג׳וינט להירגע
מי שלא- שידמיין שלקח
מדברים 30 עמודים על התנהלות לחוצה של המועדון ומתנהגים כמו חבילת טמפונים של טמפקס
סה טו!ran כתב:הציפורים אומרות שחיימוב הציע את עצמו למכבי חיפה בכלל ולא הפוך.
והן עוד אומרות שמי שהודיע על כך לאלונה היה יעקב שחר! נכון או לא? לא יודע אבל אם זה נכון מהלך יפה של אלונה.
אני לא מאמין שאלונה הייתה עושה מהלך פוגעני כזה אם לא היה משהו נוסף מעבר בסיפור.
עד שבוע הבא צפוי להגיע שחקן זר נוסף למיטב הבנתי.
RedRock כתב:
אין ספק שההודעה ההזויה הזו מסכמת היטב את הקהל ההזוי של הקבוצה.
מי שלא- שידמיין שלקח
מדברים 30 עמודים על התנהלות לחוצה של המועדון ומתנהגים כמו חבילת טמפונים של טמפקס
האמת שספציפית ההודעה הזאת הייתה לפני שנכנסתי לעומק על הפרטים, לא יודע אם הוא באמת טוב משטקוס או לא אבל בכל מקרה ההתנהלות של המועדון הייתה מוזרה מאוד במקרה הזה. מששוער שעל סף חתימה פוף אחרי כמה שעות מביאים שוער אחר בגלל בעיות חוזה ,מעלה סימני שאלה לגבי האיכות..RedRock כתב:
אין ספק שההודעה ההזויה הזו מסכמת היטב את הקהל ההזוי של הקבוצה.
מי שלא- שידמיין שלקח
יכול להיות שהייתה התלבטות אמיתית בינהם. תוסיף לזב מיליון וחצי לכץ. תוסיף לזה עוד כמה קונצים של הרגע האחרון ששברו את גבה של אלונה וכך הגיע היווניREDZED כתב: האמת שספציפית ההודעה הזאת הייתה לפני שנכנסתי לעומק על הפרטים, לא יודע אם הוא באמת טוב משטקוס או לא אבל בכל מקרה ההתנהלות של המועדון הייתה מוזרה מאוד במקרה הזה. מששוער שעל סף חתימה פוף אחרי כמה שעות מביאים שוער אחר בגלל בעיות חוזה ,מעלה סימני שאלה לגבי האיכות..
למה לא באת למהההה
מה הסיכוי שאיכשהו בדרך נס מתעוררים מהסיוט ומגלים שהוא כן חתם כאן בסוף?
שקוף שייתן הצגה מחר
- The red one
חושב שיש יותר סיכוי להשלים עם חיימוב מאשר שהוא יחתום כאן, למרות שאם אלונה תפתח (מאוד) את הכיס אני מניח שיואב כץ יתרצה..בכל זאת..יואב כץ
ומי ישלם בדיוק 750 אלף יורו לאנסטיס?
יואב כץ לא?hb7 כתב:ומי ישלם בדיוק 750 אלף יורו לאנסטיס?
אם יעשו אחורה פנה ויגידו ״טעינו״ זה יקרה רק עם חיימוב.The red one כתב:חושב שיש יותר סיכוי להשלים עם חיימוב מאשר שהוא יחתום כאן, למרות שאם אלונה תפתח (מאוד) את הכיס אני מניח שיואב כץ יתרצה..בכל זאת..יואב כץ
קשה לי להאמין שיביאו עוד שוער זר עכשיו. גם ככה יש יותר מדי תסבוכות עם חוזים של מנודים למיניהם.